2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

SEMAYSEM kuşum......mesaj kutun dolmuş...bir temizleyiver orayı..mesajlarım sana ulaşmıoyr yaw....sayfa saçmalamaya başladı..bazı butonlar görünmüyor bende de...

semaysem kuşum......mesaj kutun dolmuş...bir temizleyiver orayı..mesajlarım sana ulaşmıoyr yaw....sayfa saçmalamaya başladı..bazı butonlar görünmüyor bende de...

subaru semaysevmı kızlar.ben kacırdımmı ısmınımı degsıtırdı.mesaj attım ama cevap alamadım

cnm ben büyükçekmecede oturuyorum. kolan hospitala gidiyorum. kendi dr um normal takibimi yapıyor. ama ikili tarama testi olsun şimdi yaptıracağım ayrıntılı usg olsun aynı hastanede sadece bunlarla ve riskli gebeliklerle ilgilenen bi dr var altan cebeci adı. ona gidiyorum. çok iyi bi dr olduğunu duyduğum için ikili tarama testimi onda yaptırmıştım. herkes çok memnun kalacağımı ve bir daha ona gitmek isteyeceğimi söylemişti. gerçektende öyle oldu. çok ilgili ve çok tecrübeli bi dr. yarım saat hatta nerdeyse bir saate yakın ilgilendiydi.

sen yine kağan kocatepeye mi gitmeyi düşünüyorsun cnm?

kızlar ben geldim iki gündür ara ara uğrayıp şöle bi okuyuverdim umarım ters bişi yoktur daha iki gün daha buralarda olmucam işte böle aklım sizlerde...

Zonox tatlım kuşu ölen bendim bu arada.. Yazmışın sağol... Bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkidişerimide tebrik ediyim... şimdilik bu kadarrrrrr.......

bır sorun yok degılmı canım

Son düzenleme:

kağan bey rutin takibini yapıo,ayrıntılı ulltrasona da bakacak ama bir de atıl yüksel die bi dr varmış,alanında uzmanmış,bi tek ayrıntılı ultrasona bakıomuş,ona da gitmeni tavsiye ederim dedi..zaten kağan beyin hocasıymış..ben de internetten araştırdım biraz,atıl yükselin çok ii bi dr olduunu sölüo herkes,o yüzden ona gidicem..çapanın doktoruymuş ama randevu alabimek dert,ben muayenehanesi için taa 3 ay önceden randevu almıştım..

Teşekkür ederim kızlar hepinize sanırım bu sene prensesler senesi hepsi saglıklı bir şekilde dünyaya gelsinler inşallah...Az önce doktoruma radı 3 lü tarama testimin sonucu güzel çıkmış risk yok deid doktorum..Zaten ilkindede risk ve sorun yoktu..Sevindiri bir haber şükürler olsun rabbime bebeğimizi bize bağışladığı için hepsini korusun allahım...amin
Önümüzdeki ay detaylı ultrason için çagırdı dr benım bebeğin bütün organlarını daha iyi inceleyecegiz dedi..hayırlısı olsun bakalım...inşallah güzel sonuçlar alırız..

Birşeyler almaya başladınız mı ? benim eşim ilk ögrendiğimizde hemen spor ayakkabısı almış..geçen aksamda pembe saten fiyonklu ayakkabı ve gsli hastane çıkışı almış.evimiz tadilattaydı boyacı geldi odasını ve kapısını toz pembeye boyattık...Şimdilik bu kadar bizden...Babannesi hırkalar yelekler örmüş babasının battaniyelerini felan bohça yapmış..Ananeside hırkalar yelekler hazırlamış...Onları gördükçe korkuyorum tek gayem prensesimi saglıklı bir şekilde kucagıma alabilmek..

çok sevindim canım..darısı bizlerin başına..

Canım ben prensesimin hareketini dogru tahmin ise 17+1 de hissettim mınıcık bir hareketti..sonraki günlerde daha net algıladım pırt pıt diye bir ufacık bir hareket çok hafif oluyor...

bende eğer yanılmıyorsam 17+3 de hissettim. böyle hafif bi dokunuş gibi. pıt diye bişi oluyo arada karnımda okadar. hele dün uzanıyorum koltukta 5 dk da bir 3-4 kez pıt pıt attı bişeyler. diyorum bu kadarıda bebeğimmi acaba

benim oğlanda tık yok valla..dayısına çekerse 22. haftada anca hissederim..saolsun,abim pek bi uyuşuktur :)

cnm belkide hareketlerini sen hissetmiyorsundur. eğerki ilk gebeliğinse geç hissedilirmiş. çünkü anne ayırt edemezmiş. benimkide belkide barsak hareketi ama ben oğlumdur diye heyecanlanıyorum. ama yinede 22. haftaya kadar hissetmemek çok normalmiş.

hayırlı olsun çok sevindim ..darısı benim gibi sonuç bekleyenlerin başına

yaaa,ne güzel :) hayırlısı olsun canım ya,stres yapmıorum,dediin gibi 22. haftaya kadar hissetmeyebilirmişim,zaten ilk hamileliim..hissediim de ne zaman olduu çok da önemli diil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…