ANNEM ANKARADA ALLAHTAN.AMA YINEDE EV SESSIZLESIYOR.ESIMDE BU AKSAM KISMETSE DONECEKMIS.INAN YANLIZLIKTAN NEFRET EDIYORUM.AMA BIR YANDANDA ANNEMI DUSUNUYORUM.BABAM ÖLUNCE TEK BASINA KALDI.ÖYLE ZORKI ONUN DURUMU.ALLAH KIMSEYI YANLIZ SAHIPSIZ BIRAKMASIN.RABBIM KOCALARIMIZI BIZDEN AYIRMASIN
hiyyyyyy....amin aminnnnnnnnnnn....
semaysem kuşum......mesaj kutun dolmuş...bir temizleyiver orayı..mesajlarım sana ulaşmıoyr yaw....sayfa saçmalamaya başladı..bazı butonlar görünmüyor bende de...
ANNEM ANKARADA ALLAHTAN.AMA YINEDE EV SESSIZLESIYOR.ESIMDE BU AKSAM KISMETSE DONECEKMIS.INAN YANLIZLIKTAN NEFRET EDIYORUM.AMA BIR YANDANDA ANNEMI DUSUNUYORUM.BABAM ÖLUNCE TEK BASINA KALDI.ÖYLE ZORKI ONUN DURUMU.ALLAH KIMSEYI YANLIZ SAHIPSIZ BIRAKMASIN.RABBIM KOCALARIMIZI BIZDEN AYIRMASIN
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
hayırlısı olsun canım hepimiz için..ben de 17+3 oldum..ben de 12 ya da 13. haftada öğrenmiştim..ben de şu ayrıntılı ultrasonu b atlatsam rahatlıcam,korkutuo beni..istanbulda yaşıosan kime gitçeksin ayrıntılı ultrason için?
kızlar ben geldim iki gündür ara ara uğrayıp şöle bi okuyuverdim umarım ters bişi yoktur daha iki gün daha buralarda olmucam işte böle aklım sizlerde...
Zonox tatlım kuşu ölen bendim bu arada.. Yazmışın sağol... Bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkidişerimide tebrik ediyim... şimdilik bu kadarrrrrr.......
cnm ben büyükçekmecede oturuyorum. kolan hospitala gidiyorum. kendi dr um normal takibimi yapıyor. ama ikili tarama testi olsun şimdi yaptıracağım ayrıntılı usg olsun aynı hastanede sadece bunlarla ve riskli gebeliklerle ilgilenen bi dr var altan cebeci adı. ona gidiyorum. çok iyi bi dr olduğunu duyduğum için ikili tarama testimi onda yaptırmıştım. herkes çok memnun kalacağımı ve bir daha ona gitmek isteyeceğimi söylemişti. gerçektende öyle oldu. çok ilgili ve çok tecrübeli bi dr. yarım saat hatta nerdeyse bir saate yakın ilgilendiydi.
sen yine kağan kocatepeye mi gitmeyi düşünüyorsun cnm?
canım ben buğün ultrasyona göre 18 haftalık oldum... ve 56 ile başladım şuan 60 kiloyum ya nasıl bi bünyem var anlamıyorum deli olucam valla 4 kilo aldım evet hayatım oturarak geçiyor masa başında hareketsizim ama öyle çok fazla yemiyorum normaldede zaten 2 gün bırakayım 1 kilo alıyordum allahım nasıl tamamlıcam ben doğumu ya...
amannn cerenliyağmur napalım bizde hızlı kılo alalım nolmus yeterkı bebeklerımızden sağlıklı haberler alalım hep..bana doktor 12 kılo ıle tamamlamaya calış demıstı zaten ben onu kafamda 15 kılo olarak hesaplamıstımmmm aman gelsın selulıtler yağlar catlaklar yeterkı bebişimi alayım sag salım kucagıma...bende cok acıkıorum gun içinde ve işim masa başı olucak artıkl okadar...ne guzel avutuotum dımı kendımı
Teşekkür ederim kızlar hepinize sanırım bu sene prensesler senesi hepsi saglıklı bir şekilde dünyaya gelsinler inşallah...Az önce doktoruma radı 3 lü tarama testimin sonucu güzel çıkmış risk yok deid doktorum..Zaten ilkindede risk ve sorun yoktu..Sevindiri bir haber şükürler olsun rabbime bebeğimizi bize bağışladığı için hepsini korusun allahım...amin
Önümüzdeki ay detaylı ultrason için çagırdı dr benım bebeğin bütün organlarını daha iyi inceleyecegiz dedi..hayırlısı olsun bakalım...inşallah güzel sonuçlar alırız..
kızlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda?
çok sevindim canım..darısı bizlerin başına..
kızlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda?
Canım ben prensesimin hareketini dogru tahmin ise 17+1 de hissettim mınıcık bir hareketti..sonraki günlerde daha net algıladım pırt pıt diye bir ufacık bir hareket çok hafif oluyor...
benim oğlanda tık yok valla..dayısına çekerse 22. haftada anca hissederim..saolsun,abim pek bi uyuşuktur :)
Teşekkür ederim kızlar hepinize sanırım bu sene prensesler senesi hepsi saglıklı bir şekilde dünyaya gelsinler inşallah...Az önce doktoruma radı 3 lü tarama testimin sonucu güzel çıkmış risk yok deid doktorum..Zaten ilkindede risk ve sorun yoktu..Sevindiri bir haber şükürler olsun rabbime bebeğimizi bize bağışladığı için hepsini korusun allahım...amin
Önümüzdeki ay detaylı ultrason için çagırdı dr benım bebeğin bütün organlarını daha iyi inceleyecegiz dedi..hayırlısı olsun bakalım...inşallah güzel sonuçlar alırız..
cnm belkide hareketlerini sen hissetmiyorsundur. eğerki ilk gebeliğinse geç hissedilirmiş. çünkü anne ayırt edemezmiş. benimkide belkide barsak hareketiama ben oğlumdur diye heyecanlanıyorum. ama yinede 22. haftaya kadar hissetmemek çok normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?