2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

amannn cerenliyağmur napalım bizde hızlı kılo alalım nolmus yeterkı bebeklerımızden sağlıklı haberler alalım hep..bana doktor 12 kılo ıle tamamlamaya calış demıstı zaten ben onu kafamda 15 kılo olarak hesaplamıstımmmm aman gelsın selulıtler yağlar catlaklar yeterkı bebişimi alayım sag salım kucagıma...bende cok acıkıorum gun içinde ve işim masa başı olucak artıkl okadar...ne guzel avutuotum dımı kendımı[/QUOTE]

kesinlikle sağlıklı olsunlarda ama ben kısa boyluyum canım ya onun için korkuyorum,sonra hemen veremiyeceğimi bildiğim için korkuyorum..70 le doğursam en büyük benim...

kesinlikle sağlıklı olsunlarda ama ben kısa boyluyum canım ya onun için korkuyorum,sonra hemen veremiyeceğimi bildiğim için korkuyorum..70 le doğursam en büyük benim...[/QUOTE]

çoğu kişi çok kilo Almaktan yakınmış ..Kilo konusunda o kadar korkmayın kızlar.
... kardeşim 76 kilo ile hamile kaldı ... kilo almaya çok müsait bir bünyesi vardı .almadı ..hamileliği boyunca çok hareketli idi .. hep bir yerlere gitti yürüdü ..hiç özellikle yatmadı .. 80-81 kiloile doğuma girdi..(.. tabii bu hekesinfarklı kilo alması ben şimdiden 3 kilo aldım )
10 gün önce sezeryanla doğum yaptı ... ameliyat sonrası 76 oldu yine .... doğumda 5 kilo gitti zaten ...
emziriyor.ve su çok içiyor. dün tartıldı 74 olmuş ..eski kilonunda altı yaneee:)) ... normal doğumda dahada zayıflanıyormuş ...
hareketli olun ... hamur az yiyin ... bide sonrasında emzirin .bol su için .. inşallah bebeklerde sağlıklı olsun ... birşeycik olmaz

Son düzenleme:
Selam kızlar,biz geldik yeniden..

Maşallah güzel haberler verenler olmuş,takip ediyorum,sık yazamıyorum...
Darısı diğer herkeze inşallah..

Yeni gelenlerde aramıza hoşgeldiniz..

3410 du sanırım,zeynep arkadaşımız Kağan kocatepeye gidiyorum yazmış,hangi hastanede kendisi?

Birde kızlar haftaya RABBİM izin verirse istanbuldayım,hazırlıklarla uğraşıyorum
Ordanda düzgün bir doktora gitmeden dönmek istemiyorum...
İLGİ HASTANESİNE gitmeyi düşünüyorum,onun dısında avrupa yakasında çok beyenip memnun kaldığınız bir doktor varsa bilgi verebilirmisiniz? Ona göre seçim yapayım...

Ya kızlar sizde de çok sık tuvalete gitme durumu var mı ben devamlı gidiorum sonaylarımda napcam ya heralde wc nin önünde yatar kalkarım

Canım bende ilk zamanlar çok vardı,sonra birden değiştim hiç gelmedi,ama bu sıra tekrar başladı sık sık gidiyorum wc...

çok sevindim ... istanbula gelmene ..
ben ilgi hastanesine gidiyorum canım ... Tuğba hanım doktorum.. çok ilgili iyi bir doktor...
gelirsen bilgin olsun isim olarak ..

Son düzenleme:
çok sevindim ... istanbula gelmene ..
ben ilgi hastanesine gidiyorum canım ... Tuğba hanım doktor.. çok ilgili iyi bir doktor...
gelirsen bilgin olsun isim olarak ..

Teşekkür ederim canımmm

Sen güngörendeki ilgi hastanesine mi gidiyorsun? Ben orayı düşünüyorum..
Tuğba hanım aklımda inşallah sağolasın..
Birde ultrasyon 4 boyutluymuş sanırım dogru mu?

Teşekkür ederim canımmm

Sen güngörendeki ilgi hastanesine mi gidiyorsun? Ben orayı düşünüyorum..
Tuğba hanım aklımda inşallah sağolasın..
Birde ultrasyon 4 boyutluymuş sanırım dogru mu?

evet güngören ilgi hastanesi ...doktorun ultrasonunormal standart ... 4 boyutlu sormadım ayrıca varmı diye ...
ama fetal ultrason yok onu biliyorum ....salı çarşamba gibi 3lü test sonuçlarmı almaya gidicem sorarım ...

Sorun değil canım ben normale giricem zaten,ama öyle söylediler düşündüm biraz acaba girsemmi diye,ama içime sinmedi nedense... Hayırlısı artık,bana net bilgiler versinde razıyım ben herbişeye..

cnm çok tşkrlr :) ben metehan eşim eymen diyo arasında kaldım sizce hangisi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…