amannn cerenliyağmur napalım bizde hızlı kılo alalım nolmus yeterkı bebeklerımızden sağlıklı haberler alalım hep..bana doktor 12 kılo ıle tamamlamaya calış demıstı zaten ben onu kafamda 15 kılo olarak hesaplamıstımmmm aman gelsın selulıtler yağlar catlaklar yeterkı bebişimi alayım sag salım kucagıma...bende cok acıkıorum gun içinde ve işim masa başı olucak artıkl okadar...ne guzel avutuotum dımı kendımı
Ya kızlar sizde de çok sık tuvalete gitme durumu var mı ben devamlı gidiorum sonaylarımda napcam ya heralde wc nin önünde yatar kalkarım
Selam kızlar,biz geldik yeniden..
Maşallah güzel haberler verenler olmuş,takip ediyorum,sık yazamıyorum...
Darısı diğer herkeze inşallah..
Yeni gelenlerde aramıza hoşgeldiniz..
3410 du sanırım,zeynep arkadaşımız Kağan kocatepeye gidiyorum yazmış,hangi hastanede kendisi?
Birde kızlar haftaya RABBİM izin verirse istanbuldayım,hazırlıklarla uğraşıyorum
Ordanda düzgün bir doktora gitmeden dönmek istemiyorum...
İLGİ HASTANESİNE gitmeyi düşünüyorum,onun dısında avrupa yakasında çok beyenip memnun kaldığınız bir doktor varsa bilgi verebilirmisiniz? Ona göre seçim yapayım...
Canım bende ilk zamanlar çok vardı,sonra birden değiştim hiç gelmedi,ama bu sıra tekrar başladı sık sık gidiyorum wc...
çok sevindim ... istanbula gelmene ..
ben ilgi hastanesine gidiyorum canım ... Tuğba hanım doktor.. çok ilgili iyi bir doktor...
gelirsen bilgin olsun isim olarak ..
kızlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda?
Teşekkür ederim canımmm
Sen güngörendeki ilgi hastanesine mi gidiyorsun? Ben orayı düşünüyorum..
Tuğba hanım aklımda inşallah sağolasın..
Birde ultrasyon 4 boyutluymuş sanırım dogru mu?
evet güngören ilgi hastanesi ...doktorun ultrasonunormal standart ... 4 boyutlu sormadım ayrıca varmı diye ...
ama fetal ultrason yok onu biliyorum ....salı çarşamba gibi 3lü test sonuçlarmı almaya gidicem sorarım ...
cnm çok tşkrlr :) ben metehan eşim eymen diyo arasında kaldım sizce hangisi :)))))
selam kızlar nasılsınız kımse kalmadımı yoksa
hosbulduk canım.nasılsın bebek nasıl
seninde içine sinmesi önemli cnm ona göre karar ver bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?