iyi teyzesi kıpırdıo yaramaz bizim kız biraz. Yarın detaylı ultrasona girecez[/QUOaman yerım ben onu.ne guzel yarın daha farklı goreceksın onu.senın dogum kısmetse ne zaman dıyolar.ılkmıydı senın bebegın csnım.
cnm çok tşkrlr :) ben metehan eşim eymen diyo arasında kaldım sizce hangisi :)))))
bır sorun yok degılmı canım
cnm çok tşkrlr :) ben metehan eşim eymen diyo arasında kaldım sizce hangisi :)))))
iyi teyzesi kıpırdıo yaramaz bizim kız biraz. Yarın detaylı ultrasona girecez[/QUOaman yerım ben onu.ne guzel yarın daha farklı goreceksın onu.senın dogum kısmetse ne zaman dıyolar.ılkmıydı senın bebegın csnım.
CNM BENİM DOĞUM NİSAN SONU OLUCAK
hosgedlın aramıza.sen kac haftalık gebesın canım.hayırlı olsun oglun bu arada.
eymen çok daha güzel bence canım
selam kızlar....ben yın e hasteneye yattım moralım cok bozuk konturolum vardı...dr muayene ettı kesesı asagıya ınmıs sen doguruyosun hıc agrın yok mu dedı yok dedım daha oncekılerdede oyle olmustu...agrım hıc olmuyo benım...aslında vAR SEN HISSETMIYOSUN DEDI..sımdı hastanedeyız lutfen bol bol dua edın cok ıhtıyacımız var rabbım melegımızı bıze bagıslasın cokkkk moralım bozuk...
selam kızlar....ben yın e hasteneye yattım moralım cok bozuk konturolum vardı...dr muayene ettı kesesı asagıya ınmıs sen doguruyosun hıc agrın yok mu dedı yok dedım daha oncekılerdede oyle olmustu...agrım hıc olmuyo benım...aslında vAR SEN HISSETMIYOSUN DEDI..sımdı hastanedeyız lutfen bol bol dua edın cok ıhtıyacımız var rabbım melegımızı bıze bagıslasın cokkkk moralım bozuk...
sagolun kızlar allah razı olsun...
serum taktılar agrı kesıcı prepar dıe bısey agrı konturolu yaptılar agrım cıkmada ama her ıhtımale karsı dıye serum takılı duruyo...
rabbım yardımcımız olsun...guzel kızımı bıze bagıslasın cumlenınkıyle ıns...
sagolun kızlar allah razı olsun...
serum taktılar agrı kesıcı prepar dıe bısey agrı konturolu yaptılar agrım cıkmada ama her ıhtımale karsı dıye serum takılı duruyo...
rabbım yardımcımız olsun...guzel kızımı bıze bagıslasın cumlenınkıyle ıns...
kağan bey rutin takibini yapıo,ayrıntılı ulltrasona da bakacak ama bir de atıl yüksel die bi dr varmış,alanında uzmanmış,bi tek ayrıntılı ultrasona bakıomuş,ona da gitmeni tavsiye ederim dedi..zaten kağan beyin hocasıymış..ben de internetten araştırdım biraz,atıl yükselin çok ii bi dr olduunu sölüo herkes,o yüzden ona gidicem..çapanın doktoruymuş ama randevu alabimek dert,ben muayenehanesi için taa 3 ay önceden randevu almıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?