2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aslında şimal de çok güzel bir isim kız için ben ilkbaşta şimal demiştim ama eşim illede ela olsun dediği için yanına uygun bi isim aradım ve su ismini buldum elanın yanına uyacak başka bir isim söylermisiniz bana

hosgedlın aramıza.sen kac haftalık gebesın canım.hayırlı olsun oglun bu arada.

Hoşbulduk cnm 19 haftalık oldu :) çok saol seninki kaç haftalık ? bu arada isim olarak eymen mi metehan mı sence? ikisinide beğendim kafayı sıyırcam karar veremiom :))

selam kızlar....ben yın e hasteneye yattım moralım cok bozuk konturolum vardı...dr muayene ettı kesesı asagıya ınmıs sen doguruyosun hıc agrın yok mu dedı yok dedım daha oncekılerdede oyle olmustu...agrım hıc olmuyo benım...aslında vAR SEN HISSETMIYOSUN DEDI..sımdı hastanedeyız lutfen bol bol dua edın cok ıhtıyacımız var rabbım melegımızı bıze bagıslasın cokkkk moralım bozuk...

cnm moralini bozma sizin için dua edicem Allah bebeğinizi size bağışlasın ...

Canımm yaaa,sakın moralini bozma,inşallah sen atlatıcaksın bu durumları...
Rabbim korusun miniğini,sağlıkla o hastaneden ayrılmanı nasip etsin...
Çok dua edicem...
Şimdi ne olucak ne yapıcaklar? Nasıl durduruyorlar ilerlemesin diye?
Rabbim yardımcın olsun...
Biz dualarımızla yanındayız...

canım olumlu düşünmeye çalış inş bişey olmayacak bebeğine bol bol dua edicem senin için

sagolun kızlar allah razı olsun...
serum taktılar agrı kesıcı prepar dıe bısey agrı konturolu yaptılar agrım cıkmada ama her ıhtımale karsı dıye serum takılı duruyo...
rabbım yardımcımız olsun...guzel kızımı bıze bagıslasın cumlenınkıyle ıns...

Amin canım,çok yıpratma sakın kendini,Rabbim koruyacak onu inşallah...
Dua et sende devamlı,bizlerde edicez sana inşallah...
Senin bebeğin inan başından beri dediğim gibi hep aklımda oluyor...
Bu gece aklım sende kalıcak kesin...
Rabbim hayırlı haberler verdirsin..
KAlın sağlıcakla canım... İyi bak kendine..
Rabbime emanetsiniz..

Canım atlatacaksın bunu biliyorum. Sen de inan lütfen. Şu an hastanedesin ve gereken herşey yapılıyor.
Moralini bozma, bebişin seninle ve seni bırakmaya hiç niyeti yok. Aklına kötü şeyler getirme nolur. Olumsuz şeyleri kendine çağırma...
Güzel haberlerini bekliyoruz...

ÖZLEMCİM CANIM .
SENİN İÇİN DUA EDİYORUM.İNŞALLAH ATLATACAKSIN .TÜM KALBİMLE İNANIYORUM.HASTANEDESİN VE GEREKEN TÜM MÜDAHALELER YAPILIYOR.SAKIN KORKMA.
KIZIN SENİNLE KALACAK.

özlem çok geçmiş olsun ... Dua edeceğim bende ...işallah iyi olacaksın .. hamileliğinin yarısı bitmiş Allahın izni ile , diğer yarısıda bitecek sağlıkla inşallah .. 21 kere besmele oku üfle bebeğine ... yada ayetel kürsi okuda üfle .. korusun dualar seni .. hastaneden çıktığında da hep yat .dinlen ..

Son düzenleme:

bende ayın 27sinde atıl beye gidiyorum canım senın ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…