canım bir arkadaşımın annesi nefes egzersizleri üzerine eğitim almış bende ona gidicem yakın bi zamanda sizede anlatırım dilimin döndüğünce
semacım sen nerden aldın sepeti ve ne kadara aldın canım
bayrampaşadan bir alışveriş merk.var ismini şimdi hatırlayamadımm ordan aldımm
270 TL
öyle yazıyoo vallaa
Benim sepetimm böyle kızlar
aaaaaaaa bayıldım buna peki bu fiyata iç takımıda dahilmi canım bide şu merkezin adını hatırlarsan :18:
çok beğndim
Benim sepetimm böyle kızlar
dahill
akşam eşime bir sorayım ama pzt yazarım ancak...
dahill
akşam eşime bir sorayım ama pzt yazarım ancak...
geçmiş olsun ..bende gittim ... banada rahim yukarı çıkıyor ağrı yapar demişti ...ama senin daha çok olmuş galiba ağrı....... negüzel dimi büyüdüğünü görmek ....maşallahcanlar panikli bir anne adayı olarak dr'a gittim ve geldim çünkü ağrım çok şiddetlenmye başlamıştı ama drum korkulacak bişey olmadığını söledi bebeğimi gösterdi yaaş yvaş büyüdüğü için gerilemlerin olduğunu veve bunu sancı olarak algıladığımı söledi ve stresinde öyle şeyler yapabileceğini ekledi gerçekten de nasıl bir mucize inanmıyorum daha 2 gün önce gittiğimde daha küçüktü bugün sanki biraz daha büümüş gibiydi
selam kızlar hepinize....
bebişine ciciler alanlar güzel günlerde inş.aldıklarınıza bakıyormusunuz ben alsam heralde onlarla yatar kalkardımmm..
daha bir iğne almadım oğluma..yüreği havada tipleriz biraz eşimle..
bazen buradaki olumsuzluklara fena takılıyoum..çok önemli olduğumuzu unutmamakta fayda var diyorum.
çok önemliyiz gerçekten bunu etrafımızdakilerde çok iyi bilmeli...yada bildirmeliyiz.
kızlar sepet almak istiyorum ve sepetin tüllerini vs. süslemesinide yaptırmak istiyorum.süslü sepetler çok pahalı gerçekten...bu şekilde düşünen yada yaptıracak olan varmı?
semaysem yanlış hatırlamıyosam sen sepet aldımmı demiştin? nasıl süsleticen bildiğin bir yer varmı?
geçmiş olsun ..bende gittim ... banada rahim yukarı çıkıyor ağrı yapar demişti ...ama senin daha çok olmuş galiba ağrı....... negüzel dimi büyüdüğünü görmek ....maşallah
evet büyüdüğünü görmek çok heycan verici gerçekten içimde bir canlı var ve benim sayemde büyüyor
bayıldım canım çok güzel benim istediğim tıpkı böyle işte... güle güle kullanın..
selam kızlar dortinin durumunu merak ettim ama gelmemiş..
semaysem sepete bayıldım gerçekten akvaryummuydu adı acaba alışveriş merkezinin?
kızlarrr ben çıkıyorummm
hepinize mutlu hafta sonları
kendinize iyi bakın
öpüyorumm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?