selam
yaa orayada gittik ama emin değilim çünkü biçok yere gittik ogün siparişle geldi o yzüden tam yerini hatırlamıyorum
akşam eşime sorucam pzt yazsam olurmu
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-bebeklerinin-cicileri-10.html#post16697058
evveli gün bebeğime aldığım cicilerden ekledim kızlarrr...
Selam kızlar NEVRA,BALCI nasılsınız... Bende ancak geçmişi biraz okudum size döniyim dedim...
çok iyiyim canım sağol sen nasılsın
pztyi bekliyorum heyecanla dr gunumuz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-bebeklerinin-cicileri-10.html#post16697058
evveli gün bebeğime aldığım cicilerden ekledim kızlarrr...
iyiyim teşk ... sende bebekte iyisindir umarım..Selam kızlar NEVRA,BALCI nasılsınız... Bende ancak geçmişi biraz okudum size döniyim dedim...
bende birşeyler aldım ama eklemeye üşeniyorum sadece telefoumda olan 2 foto var kolay hemen onları eklıyım dedım ama beceremedım
Nevra cicişlerini çok beğendim tatlım kız cicileri ne güzel dimi bu arada benim velet alttan nası tepikler atıo şu anda bana.............
oyyy oyyy bunlar çok ciciler annesi allahım nasıl özendim şimdi ben bunlara güzel günlerde giysin fıtığın bunları inşallah.. güle güle kullanın ...
teşek .. ettik teyzesi .. etek hayalim vardi . aldım en sonunda.. 5 .aya girmeden almam diyordum ...
akşam eşim gördü .. eteği güle güle bi hal oldu ... ben kızıma minilermi giydiricem diyor... (annesine karışmıyor hiççç kıyafette ..kızını kıskandı :))
bende birazdan çıkacam canım artık pzt görüşürüz evde pc yok malesef hatta buğün onada bakıcam kısmetse .. kendine ii bak canım görüşmek üzre..
Bende iyiyim canım inşallahhh güzel sonuçlarla dönersin annesi bebişini görüp ... öptüm kaçar ben.............
iyiyim teşk ... sende bebekte iyisindir umarım..
çok kolay......FORUMA RESİM EKLEMEK
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ...burayı tıkla
burdan browse ile resmini bul bilgisayarından
altta uploan var mavi ona bas biraz bekle.
sonra forum code yazan yerdeki yazıların tamamını kopyala
sonra buraya cevap yaz paneline yapıştır
sagol nevracıgım
Benim sepetimm böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?