2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam
yaa orayada gittik ama emin değilim çünkü biçok yere gittik ogün siparişle geldi o yzüden tam yerini hatırlamıyorum
akşam eşime sorucam pzt yazsam olurmu

tabi olur canım bütün topic aynı alırmışız
bende çıkıyorum sana ve diğer arkadaşlara güzel bir hafta sonu diliyorum,kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın..

Nevra cicişlerini çok beğendim tatlım kız cicileri ne güzel dimi bu arada benim velet alttan nası tepikler atıo şu anda bana.............

Son düzenleme:
Selam kızlar NEVRA,BALCI nasılsınız... Bende ancak geçmişi biraz okudum size döniyim dedim...
iyiyim teşk ... sende bebekte iyisindir umarım..
bende birşeyler aldım ama eklemeye üşeniyorum sadece telefoumda olan 2 foto var kolay hemen onları eklıyım dedım ama beceremedım

çok kolay......FORUMA RESİM EKLEMEK
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ...burayı tıkla
burdan browse ile resmini bul bilgisayarından
altta uploan var mavi ona bas biraz bekle.
sonra forum code yazan yerdeki yazıların tamamını kopyala
sonra buraya cevap yaz paneline yapıştır
Nevra cicişlerini çok beğendim tatlım kız cicileri ne güzel dimi bu arada benim velet alttan nası tepikler atıo şu anda bana.............

teşekkür ederim... daha güzeller bebeişine olsunn... tekmeliyor demek .maşallah .. o da yeni ciciler istiyor demekki :)))))

oyyy oyyy bunlar çok ciciler annesi allahım nasıl özendim şimdi ben bunlara güzel günlerde giysin fıtığın bunları inşallah.. güle güle kullanın ...

teşek .. ettik teyzesi .. etek hayalim vardi . aldım en sonunda.. 5 .aya girmeden almam diyordum ...
akşam eşim gördü .. eteği güle güle bi hal oldu ... ben kızıma minilermi giydiricem diyor... (annesine karışmıyor hiççç kıyafette ..kızını kıskandı :))

ayyy hiç sorma bayıldım ben ona valla benim eşimde bebek kıyafetlerine deli oluyor ama ben malum sonucumu beklediğim için almdım allahım gücüne gitmesin sonradan üzülürüm falan diye ama sonuç çıkıncada annem beni bekle sakın alma gelip alıcam diyoo o gelen kadar valla tamamlarım ben evet babalar şimdiden kızları olacak ya değişiyolar ya eşimde izin vermem kızarım falan demeye başladı hadi ordan dedimmmminşallah sağlıkla alırız allahım kucağımıza rabbim kimsenin emeğini hiç etmesin..

bende birazdan çıkacam canım artık pzt görüşürüz evde pc yok malesef hatta buğün onada bakıcam kısmetse .. kendine ii bak canım görüşmek üzre..

ekledim foto ama oldu mu bilmiyorum aslında ciciler kısmına eklıcektım ama bu kadar becerebildim idare edin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…