2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nevracım senin kızın cicileride çok güzelll güle güle giydir canımm
bende yakında eklerim aldıklarımdan dün çok güzel şeyler aldım ama bana küçük olur dediler yaz bebegi olacak yaa ya ane alsak şaşırıyoruz gittim bugün geri degiştirdim gelecek kışa giyecek inşallahhh

kızlar yaa mevsimi tutmuyor neye elimi atsam 0,3 ay nasıda güzel tulumlar var yaaa çok tatlılarr ama bizimkiler inşallahh 3 aylık olduklarında yazzlık giyieceklerr onun için isan ayına bıraktım alışverişin çogunu yani yazlıkk çıkana kadar almayacam artık

herkese slm kizlar

dortiden hala haber yok tahminim ve bayadir baharnazdan,da haber yok hep ugrardi oysaki birseymi oldu acaba haberiniz varmi kizlar ?

balcı ne kadar şirin bir kıyafet öyle ... bayıldımmm .. maşallah ... sağlıkla giysinn

teşk ederiz efemmm.evet ekle annesi ... görelim bizde cicilerini ....
yaaa evet alışverişte ona dikkat ediyorum bende herşeye dalmamak lazım ...
yeni doğan kıyafette orta yada kalın alıyorum NİSAN_MAYIS üşürler beişlerimiz ,kalın çoraplar alıcam bide
3 aylıkları da yazlık olarak düşünüyorum ...

Son düzenleme:
herkese slm kizlar

dortiden hala haber yok tahminim ve bayadir baharnazdan,da haber yok hep ugrardi oysaki birseymi oldu acaba haberiniz varmi kizlar ?

sanada ... hoşgeldin.. evet mlsf haber yok..
dortide bir kere daha böyle merak etmiştik ..girmemişti haber vermeye .. inşallah yine öyledir.. kötü birşey yoktur.

bende 3 aylıkları yazlık alırım ama şimdiki 3 aylık kıyafetler hep kışlık yani beklememiz lazımm ama ekimde giyilebilinecek şeylere bakıyorum kollu olarakk çorapları çok zaten hastane çıkışı aldım onları eklerim bir kısmıda annemlerde aldıklarımın

sanada ... hoşgeldin.. evet mlsf haber yok..
dortide bir kere daha böyle merak etmiştik ..girmemişti haber vermeye .. inşallah yine öyledir.. kötü birşey yoktur.

hosbulduk canim evet dorti bi ara girmemisdi ama baharnaz bukadar uzun zsmsn girmemezlik yapmazdi umarim hersey yolundadir
sizler bebislerinize ne güzel ciciler almissiniz bense daha cinsiyetini bile ögrenemedim :26:

hepimiz dortini merakı içindeyiz inşallahh güzel haberlerle gelir hepimizin dua bu zaten çok zor bir durum

Son düzenleme:
hosbulduk canim evet dorti bi ara girmemisdi ama baharnaz bukadar uzun zsmsn girmemezlik yapmazdi umarim hersey yolundadir
sizler bebislerinize ne güzel ciciler almissiniz bense daha cinsiyetini bile ögrenemedim :26:

.yurtdışında olduğun içindi sanırım ...senin yakındi dimi randevün. hadi inşallah güzel haberler al ...

kendine iyi bak canim iyi geceler pazartesi ikimizinde randevusu var umarim hayirli haberlerle döneriz doktor buseferde demese ne oldunu masadan kalkip benzetcem

Rabia canimm...e artik bu pazartesi belli olur merak etme sen.
Bizimle birlikte 1 veya 2 kisininde pazartesi randevusu var sanirim ayrintili ultrason icin. Rabbim hakkimizda herseyin hayrlisini nasip etsin canim. Bende cok merak icindeyim:)

Kactaydi senin randevun?? Benim 10.30 da, sabah isten izin aldim, oglene gidicem

hosgeldin zonnetjecim nasilsin ?

busefer kendi doktorum var söyler artik cinsiyetini diger odun doktordan kurtuldum

benim aksam üstü termin canim saat 17.de,rüyamda hep kizim oldunu görüyom canim benimde prensesim olcak hislerimde cok kuvetli bu yönden

Hosbuldum canim, iyiyim cok sukur, sen nasilsin?

Bugun esimle bebek magazalarini gezicektik, dunden kararlastirmistik ama malesef disari cikamadik. Acaip bir halsizlik var bende bugun, elimi kolumukaldiramadim. Birde gece mide yanmasindan hic uyuyamadim ondan sanirim bugunki halsizligim.

Ugrasiyoruz iste canim, herkezde olan rahatsizliklar:))

Canim, kiz hissediuormussunya insallah dusundugun gibi bir kiZIn olur. Terside olursa hayal kirikligina ugrama sakin. Kismet bu isler:)
Onemli olan saglikli olmalari, yarin uzun uzun izleriz artik miniklerimizi

Birde bakmisizki bizim kiz olmus ERkek, onada sasirmam yanii, baksana heran hersey degisebiliyor:

O yuzden birazda hazirlikli gidicem randevuma hahaha52:

onun icin magaza isini pazartesiye ertele canim bellimi olur dedigin gibi erkegede dönüsebilir :)

bende iyiyim canim benimde midem cok yaniyordu hatta sana anlatmisdim midemde tas var sanki diye 4,5 gündür cok hafif baharatsiz acisiz haslanmis seyler salata yiyorum düzelme var gibi midemde eger cok asiri yanar duramassan soda ic canim iyi geliyomus

halsizligin sebebi belki havadandir cok kötü kis geldi ne kar yagmasi ne firrtinasi bitiyor disari cikmak resmen iskence haline geldi

senin göbisin ciktimi canim disardan hamile oldun bellimi ?

iyi akşamlar kızlar
aldıklarınız çokkk güzel güle güle giysin bebişler
kociş işten geldi temizlik yaptık.oh mis gibi oldu ev.içim rahatladı valla.ben yapmıyorum tek başıma
şimdide nete girdim sizleri merak ettim.dorti yazmamış.inşallah herşey yolunda gitmiştir.

Ya az once bileklerim sismismi die kontrol ederken bi baktim bacaklarimdadamar damr olmus yuzeyde cok belirmis damarlarim cok korktum ve uzuldum haftay kontrolim var gostercem doktora acababebegime bi zararimolurmu

Ya az once bileklerim sismismi die kontrol ederken bi baktim bacaklarimdadamar damr olmus yuzeyde cok belirmis damarlarim cok korktum ve uzuldum haftay kontrolim var gostercem doktora acababebegime bi zararimolurmu

bebegine zarari olcani sanmiyorum belki ödem olmak üzeredir tuzlu yemeklerden uzak dur canim doktoruna gittinde mutlaka sor,bunun icinde kendini üzme 2,3 hafta önce bacagimin asagisinda yesil damarlar cikmisdi kendilinden gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…