Ya az once bileklerim sismismi die kontrol ederken bi baktim bacaklarimdadamar damr olmus yuzeyde cok belirmis damarlarim cok korktum ve uzuldum haftay kontrolim var gostercem doktora acababebegime bi zararimolurmu
iyi akşamlar kızlar
aldıklarınız çokkk güzel güle güle giysin bebişler
kociş işten geldi temizlik yaptık.oh mis gibi oldu ev.içim rahatladı valla.ben yapmıyorum tek başıma
şimdide nete girdim sizleri merak ettim.dorti yazmamış.inşallah herşey yolunda gitmiştir.
kizlar ben cikiyorum hepinize güzel hafta sonu dilerim
kizlar ben cikiyorum hepinize güzel hafta sonu dilerim
sen başkasından cevap bekliyosun canım.ben değilimsedacımm eşinden öğrendinmi mağazanın adını
sedacımm eşinden öğrendinmi mağazanın adını
iyi akşamlar herkese ben bebeğimin hareketlerini 4 gündür hissetmiyorum herhangi bi rahatsızlığım yok ama iyice terddüte kapıldım 19+3 günlük ne bileyim içimmi korku kapladı sizlerdede oluyormu bilgisi olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum
kıslar yaaa benim 3lü testte ALFA-FETO Protein ( AFP ) 45,9 çıktı
3lü test yaptıranlar bunun karşılığını biliyormusunuz.
sizde değerler ne çıktı. çok tedirginim yaaaa
çok teşekkürler DERENCİM çok tedirgindim rahatladım
birde ben 19 haftalıkken 3lü yaptırdım senin değerlerden yüksek çıkması hayli normal ozaman.
Allah razı olsun.:118::119:
çok teşekkürler DERENCİM çok tedirgindim rahatladım
birde ben 19 haftalıkken 3lü yaptırdım senin değerlerden yüksek çıkması hayli normal ozaman.
Allah razı olsun.:118::119:
cnm dr a gösterdinmi sonuçları? ben yaptırmadım 3 lü testi. sadece 2liyi yaptırdım. dr ne dedi sonuçlar için?
henüz gösteremedim
cuma sabahı verdim tahlilleri tahlil sonuçlarım saat 4 te çıktı ama sonuıçları alıp doktoruma gösteremedim.
hastanenin web sitesinde laboratuvar sonuç ekranı var oradan bakrım sonuçlar şöyle
Sonuçlar
Tetkik Sonuç Alt Limit Üst Limit Açıklama
DOWN SENDROMU 2 ( 2.TRİMESTER)
ALFA- FETO PROTEİN (AFP) 47,5 0 5 ↑HCG TESTİ 11640
FREE E3 4,6
iyi akşamlar herkese ben bebeğimin hareketlerini 4 gündür hissetmiyorum herhangi bi rahatsızlığım yok ama iyice terddüte kapıldım 19+3 günlük ne bileyim içimmi korku kapladı sizlerdede oluyormu bilgisi olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?