2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya az once bileklerim sismismi die kontrol ederken bi baktim bacaklarimdadamar damr olmus yuzeyde cok belirmis damarlarim cok korktum ve uzuldum haftay kontrolim var gostercem doktora acababebegime bi zararimolurmu

geçmiş olsun ... ödemdir şişlik genelde ödem oluyor ......ama bebeğe zararı olmaz canım yaa ..ayaklarını yüksekte tutup dinlen istersen ..birde tuzlu yeme

sedasem
sanada iyi akşamlar hoşgeldinnnn

Son düzenleme:

Sanada iyi aksamlar canim hosgeldin,
Saolsun kocis yardim etmis sana misler gibi temizlemissiniz ortaligi,
guzel bir haftasonu gecirirsiniz insallah basbasa

iyi akşamlar herkese ben bebeğimin hareketlerini 4 gündür hissetmiyorum herhangi bi rahatsızlığım yok ama iyice terddüte kapıldım 19+3 günlük ne bileyim içimmi korku kapladı sizlerdede oluyormu bilgisi olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum

sanada iyi akşamar ... tedirginsin haklı olarak ....
kardeşime de oldu 27.haftada sanırım doktora gitti problem yokmuş ...
inşallah sende de öyledir ....tatlı falan ye .. sırt üstü uzan kendini dinle ... yarın falanda olmazsa görün bence .. sağlık ocakları kalp sesinide dinliyor o da olur ...

kıslar yaaa benim 3lü testte ALFA-FETO Protein ( AFP ) 45,9 çıktı
3lü test yaptıranlar bunun karşılığını biliyormusunuz.

sizde değerler ne çıktı. çok tedirginim yaaaa

Son düzenleme:
kıslar yaaa benim 3lü testte ALFA-FETO Protein ( AFP ) 45,9 çıktı
3lü test yaptıranlar bunun karşılığını biliyormusunuz.

sizde değerler ne çıktı. çok tedirginim yaaaa

Şimdi Baktım Testime Benimkinde AFP 30.5 Yazıyo Canım
Bizim Doktorumuz Testimizin Son Derece Güzel Çıktığını Söylemişti
Sanırım Korkulacak Bişey Yok

çok teşekkürler DERENCİM çok tedirgindim rahatladım
birde ben 19 haftalıkken 3lü yaptırdım senin değerlerden yüksek çıkması hayli normal ozaman.

Allah razı olsun.:118::119:

birde ben 19 haftalıkken 3lü yaptırdım senin değerlerden yüksek çıkması hayli normal ozaman.

cnm dr a gösterdinmi sonuçları? ben yaptırmadım 3 lü testi. sadece 2liyi yaptırdım. dr ne dedi sonuçlar için?

Ben 17.Haftamda Yaptırmıştım Canım Dediğin Gibi Muhtemelen Geç Yaptırmandan Kaynaklanıyo Bu Yükseklik İçinin Rahatlamasına Sevindim

cnm dr a gösterdinmi sonuçları? ben yaptırmadım 3 lü testi. sadece 2liyi yaptırdım. dr ne dedi sonuçlar için?

henüz gösteremedim
cuma sabahı verdim tahlilleri tahlil sonuçlarım saat 4 te çıktı ama sonuıçları alıp doktoruma gösteremedim.
hastanenin web sitesinde laboratuvar sonuç ekranı var oradan bakrım sonuçlar şöyle

Sonuçlar
Tetkik Sonuç Alt Limit Üst Limit Açıklama
DOWN SENDROMU 2 ( 2.TRİMESTER)
ALFA- FETO PROTEİN (AFP) 47,5 0 5 ↑HCG TESTİ 11640
FREE E3 4,6

cnm ben yaptırmadım 3lüyü bilgim yok ama derenin dediği gibi sonuçlar yakın birbirine temiz görünüyor. sıkma boşuna kendini. 2 li yaptırmışmıydın?

cnm 3 gün önce aynı sorunla bende akşam akşam nöbetçi doktora gittim 3 gündür hissetmiyordum ve çok tedirgin olmuştum.şükür bebeğim hareket ediyordu ultrasonda sorun yoktu,doktor buhaftalarda böyle olması normal dedi bide yorgunsan hissetmezsin dedi.bizimkız doktora gitmemizi bekliyormuş sanırım geldikten sonra bir hareketlendi anlatamam :) bence kafana çok fazla takma tatlı bişeyler yiyip 1 saat kadar sırtüstü uzanıp kendini dinleyebilirsin ama için rahat etsin istiyosanda yinede bi gözük doktora tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…