2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler herkese

canım çok normal benim bebişde 3-4 gündür hareket etmeyi bırakmıştı çok panik olmuştum ama bugün tam gaz geri döndü

Son düzenleme:
Kızlar Mutlaka Okuyun Çok Eğlenceli Bi Yazı Dizisi Olmuş

derencim çok hoştu bu yazıı :)))
valla bendehep deli korkuyordum normal dogumdan sancının en berbatını çektim yinede açılmadı mecbur amaliyata aldılar ama ben yalvarıyorumm beni amaliyata alınn bir an önce kesin şu sancıyı diye hemen uyuşturdular belden aşagamı sanki tüm narkoz almış gibiydim sancı çekmektem bitki düşmüşüm kızımı almışlar ne yüzünü gördüm ne sesini duydum baygın gibiydimm
odama götürdüklerinide pat sat hatırlıyorumm kızımı taa sonradan gördümm
o sancıyı boşuna çekmişim bu defa içim okadar rahat kii ohh sancısız gidecegim oglum çıkar çıkmaz görecegimm agrım sızım olmadan inşallahh

ve ben sezeryan olduguma hiç pişman olmadımm penceredde orjinall kaldı tabii
çok şükür bir şikayetim yok amaliyatımdan sizlerinde hakkınızda hayırlısı olsun kızlarr

Derencim, super bir yazi olmus:))) cok guldum okurken, anlatilanlarda tamamen dogru his ve dusunceler var, hangimizin aklindan gecmiyorki dimi:)))

kızlar bi gofret yedim maşallahh şimdi bizim furkanın maşallah bir oynaması varr keyife geldi heralde :)))

Derencim, super bir yazi olmus:))) cok guldum okurken, anlatilanlarda tamamen dogru his ve dusunceler var, hangimizin aklindan gecmiyorki dimi:)))

cnm sana katılıyorum, hepimizin aklından geçiyor. Allah kurtarsın hepimizi.

kızlar bi gofret yedim maşallahh şimdi bizim furkanın maşallah bir oynaması varr keyife geldi heralde :)))

maşallah furkan bebeğe, nazar değmesin inş. cnm bende epeydir hissettiğimi düşünüyorum, hani sen benden daha tecrübelisin. nasıl anlatayım böyle küçük baloncuk patlaması gibi bişi yada kelebek kanat çırpması gibi bişi umarım anlatabilmişimdir. hissettiğim bebeğimdir dimi cnm

[
maşallah furkan bebeğe, nazar değmesin inş. cnm bende epeydir hissettiğimi düşünüyorum, hani sen benden daha tecrübelisin. nasıl anlatayım böyle küçük baloncuk patlaması gibi bişi yada kelebek kanat çırpması gibi bişi umarım anlatabilmişimdir. hissettiğim bebeğimdir dimi cnm [/QUOTE]

ewet canım hissettiğin bebişinn
benim bukadar çok hissetmem 2. gebeliğim olmasından kaynaklanıyormuş birde erkek bebek erken oynarmışş o anlatmaya çalıştıgın şeyi geçeli çok oldu benimki maşallah elii koy karnıma nasılda vuruyor bazen r maşallahhh maşallahh canlarımm oynasınlarr hiç durmasınlar

[COLOR="black"bugün bir arkadaşım anlattı 6 senedir bebekleri olmamış tüp bebek yaptırmışlar tamda son aylarıymış oynamadıgından doktora gitmiş ve ikiside ölmüş karnında annne ve babaları aglıyorlarmışş duydumm bir kötü oldum kii allah sabır versin kucaklaını boş koymasın cümle isteyenleride inşallahh[/B][/COLOR]

Senin oglaninmasallahi var Turkocum, aman nazar degmesinBol bol oynasin bebeler

Sende baslamissin hissetmeye bebegini canim, hadi gozun aydin:))
Ne tuhaf oluyorinsan degilmi ilk hissettigi an:)
Benim resmen yuregim hopluyor

Benim sipam kac gundur iyi hoplayip zipliordu, surda 1 gundur durgun hanfendii, dinleniyor olsa gerek

Turko canim, cok uuzldum simdi bebeklerini kaybeden o cifte...Rabbim bos kalan kucaklarini tez elden doldursun yine insallah

çok üzüldüm, Allah kimseye yaşatmasın, Allah sabır versin o aileye, çok zor bir durum.

ewet canım kim olduklarını bilmiyorum ama çok üzüldümm hamile oldugum için kendimi onların yerine koyuyorumm ayy ne zor valla yaaa inşallah dortinin bebeginede birşey olmaz çok üzülürüz valla oynadıgını falan söylüyordu

evet cnm insan çok heyecanlanıyor. hele ilk zamanlar bekliyorsun ne zman oynayacak diye. ama ben artık anlıyorum, ne zaman yemek yiyim yada tatlı bişiler yiyim ozaman başlıyor hareket etmeye.
o his çok başka, şimdi babamız heyecanla hissetmeyi bekliyor ama şimdilik okadar kuvvetli değil hareketleri. benden daha heyecanlı

inş cnm, dorti için hep dua ediyorum. inş en yakın zamanda gelir ve bize güzel haberlerini verir. dua etmekten başka bişi gelmiyor elimizden. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.

aminnnnnnnnnnnnn

Masallah canim minigine seninde
Henuz hareketleri cok net degil, rastgele en belirginlerini hissedebiliyorum bende anca anca
Ama super bir duygu...
Babalarin hissetmelerine var daha,
sanirim 2-3 hafta sonra onlarda disaridan hissedebilicekler elleriyle

Aslinda pek farkinda degiliz ama, zaman baya bir cabuk gecmeye basladi,
sukurler olsun bu gunumuze, tamaminada erdirir Rabbim insallah.
Hayal kuruyoruya simdi bebeklerimizle alakali...
dusunsene...birkac ay sonra o hayal ettiklerimiz kucaklarimizda olucak
misler gibi koklariz bebelerimizi....
Ben daldim yine hayal denizime:)))))fazla batmadan cikayim icinden
vakit baya gec olmus..geceleri uyuyamiyorum fazla....ufaktan ufaktan iskence cekmeye basladim bu mide yanmalarindan....
bakalim bu gece nasil gecicek...

hadi opuyorum kizlar sizi..
Allah rahatlik versin
sizlere ve bebislerinize

cnm benim ne güzelde anlattın, bende kucağıma alıp onu koklayacağım günleri hayal ediyorum. rabbim yaşamayı nasip etsin inş güzel günleri,
cnm sanada Allah rahatlık versin. bol bol hareketli günler diliyorum. öpüyoruz seni ve bebişini bebişimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…