2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mutlaka doktorunasor canım.belkı gozden kacmıstır.ama korkulacak bısey yok.ıçmek ıcın gec kalmıs degılsın.ama elevıtıde zor yutarsın belkı.cunmu bıraz buyuk bır hap.mecburen ıcecegız bebeklerımız ıcın bol su ıcersen zorla yutarsın.bende oyleyım hap ıcemıyorum cogu zaman.bence doktoruna hatırlat canım

sen nasılsın. sonucuna az kaldı galıba senınde.ınsallah cok ıyı sonuclar alacaksın.acaba sen olsan ne yapardın.ben ıyı bır karar verdımmı sence ne dersın.

canım ilk önce senden çok etkilendiğim bi gerçek illa down sendromu çıkmıyor bu testlerde işte böyle pürüzlerde çıkıyor dünyadaki en zor şey ikilemde kalmak net bişey çıkmamamsı eğer böyle bişey olsa inan ne yapardım bilmiyorum ama şu gerçeği unutmazdım eğer ultrasyonda bebeğim için ii deniyorsa ve bi kaç doktor görüşmemde korkma bu gibi durumla karşılaştık genelde sağlıklı bebekler oldular denirse çokda düşünmem doğururum ... tabi daha kötüsü nü demedikleri taktirde diyorumya çok zor bi durum allahım kimseye yaşatmasın ama herşeyde bi hayır var benimde içime senin bebeğin çok sağlıklı doğacakmış gibi geliyor hatta burda uzun uzun konuşacağız bunları yaşadığımız korkuları.. artık düşünme bak hem kendine hemde bebeğine zarar veriyorsun ve şuan iyi olmak için elinden geleni yap kalk bi sirkelen şöyle kendini yormadan yap yemeğini neşen ....

netten araştır bakalım ne yapman gerekiyor dikkat ete kendine ...

dorticim kararına çok sevindimmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini kendine çok iyi bak olurmu ve bu arada siteden yapılan alışverişlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum gidip görerek almak daha mantıklı geliyo

canım bende elevit içiyorum.bunu yanında omega3 alıyorum dr.a sordum alabilirsin demişti.
bu arada kızlar kefir içiyorum hergün bebeğin kemik yapısı için bir arkadaşım önermişti.banada mantıklı geldi..
bence herhalukarda vitamin ve kan hapı alınmalı kan hapı aldığı halde kansızlıktan gelen sorunlar yaşayan arkadaşlarım oldu

selam canım hosgeldın.ben evdeyım cok sukur taburcu olduk.sonuclarımı yazmıstım gordunmu bılmıyorum.ınsallah ben bebegımı dogurmaya kararlıyım.ınsallah son anda baska rıskler cıkmazda.cunku ne olacagımız bellı degılkı.ıste bak bende yuksek tansıyon ve proteın eksıklıgı cıktı.bunlarda düşüge yol acarmıs.dıkkat etmessem allah korusun kotu olur.ama herseyın bası stres.benım butun derdım stres ve uzuntu.artık kafamı toplayıp kendıme gelmem lazım.ama ıste ınsanız gamsızlık yapamıyorum.herseye kafayı taka taka bu hale geldım.

artık bebeğin için kafana hiçbirşeyi takmamalısın dorticim protein eksikliği neden olurmuş peki

artık bebeğin için kafana hiçbirşeyi takmamalısın dorticim protein eksikliği neden olurmuş peki

vallahı ben beslenmdenmı oluyor dedım hayır dedı doktor.bu tamamen vucutla ılgılıymıs.bebegın gelısmesını saglayan bır seymıs.allah korusun bebegın gelısımını etkılermıs.önlem alınmassa düşüge neden olurmus

benimde idrarımda protein +1 yazıyo biraz fazla çıkmış dedi dr okadar :26:

benimde idrarımda protein +1 yazıyo biraz fazla çıkmış dedi dr okadar :26:

benımkı bıraz fazla cıkmıs.onlar baska turlu sonuc soyluyolar be anlamıyorum ne dedıklerını.bırde benden 24 saat ıcınde bır bıdon ıdrar aldılar.yanı bır bıdon ıdrar verdım

Sağolun arkadaşlar cevaplarınız için. Bu hafta doktoruma soracağım :) Şu eleviti biraz küçük yapsalarmış, ben küçük folik asiti bilie birkaç gün zor yuttum hem de ikiye bölerek

dorti, inşallah sağlıklı olur bebeğin. Ki birçok kişi gibi benim de içime öyle doğuyor. Bir karar verdin ve bundan sonra zor da olsa düşünmemeye, stres yapmamaya çalış bebişin için...

Medipolde Leyla hanıma gittinmi, onu tavsiye ederim şiddetle...

canım ona gitmedim çünkü çok oğun bir doktormuş. randevuyu aylar sonraya veriyorlar. çok kararsız kaldım

kızlar bir sürü alıntı yapmıştım yalnız 3 saat internetin başından kalkınca alıntılar gitmiş. en son AWSHAR ın alıntısı kalmış

dorti, çok geçmiş olsun tez zamanda sıkıntıların biter inşallah. kararına saygı duyuyorum. Allah bu kararını mükafatlandırır inşallah arkadaşım.

gülesram, güzel haberlerle gel kuzum.

sagol canım.ınsallah rabbım herseyın hayırlısını versın.ınsallah banada rabbım saglıklı sıhhatlı bır bebek nasıp etsın.sen nasılsın canım.bebegın nasıl bır sorunun yok ya.

dorti, inşallah sağlıklı olur bebeğin. Ki birçok kişi gibi benim de içime öyle doğuyor. Bir karar verdin ve bundan sonra zor da olsa düşünmemeye, stres yapmamaya çalış bebişin için...

inşallah canım.allah razı olsun.ben aldırmak ıstemıyorum.çunku ultrasonda bır sorun cıkmadı.ama su genetıkcıler yokmu.ınsanın kafasına seytanı sokuyolar.hergun kafamın bır tarafını kemırıp duran bır acaba sorusu var.ama herseyı yuce rabbım bılır.ancak onun dedıgı olur.

bende kan pıhtılaşmadan dolayı benexol içiyorum nevra,haftada 2 benimde nezamana kadar içecekmişsin dr bişey dedimi?
yok cnm söylemedi .. ben25. haftaya falan . gelince soracağım tekrar ...kardeşimden o haftalarda kesmişlerdi

banada aynısın diyorlar .. kız deyince "OLSUN" diyorlar ... kızıyorum yaaaa,

evine hoşgeldinnn... kararın hayılı olsun inşallah .. artık iyi beslenmen gerekiyor ... olumlu düşünüp hep dua et.. bizlerde ediyoruz..

sagol canım.ınsallah rabbım herseyın hayırlısını versın.ınsallah banada rabbım saglıklı sıhhatlı bır bebek nasıp etsın.sen nasılsın canım.bebegın nasıl bır sorunun yok ya.

canım Allaha şükür bi sorunumuz yok. inşallah senden de bu sözleri duyucağımız zamanlar gelir.

:84:
canım Allaha şükür bi sorunumuz yok. inşallah senden de bu sözleri duyucağımız zamanlar gelir.

sagol canım ınsallah.hepımız ıyı olalım.hıc sıkıntı gormeyelım duymayalım ınsallah.neler aldınız bebeklere banada gosterın yaaaaaaa:84::84:

sagol canım benım.zaten bende bu hafta dıyetısyenle gorusecegım.battı balık yan gıder.bakalım dıyetısyen kac para ısteyecek.bırde orada spa masajı yapılıyor.yoga var hamıle kursları var.hersey varda para yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…