sağol dorti cevabın için. Benim kan değerlerim iyi çıkmıştı ama ta gebeliğin ikinci ayı falandı ölçüldüğünde. Şimdi de halsizlik, yorgunluk çok fazla hissetmiyorum. Herhalde ihtiyaç yoktur diye avutuyorum kendimi :) ama yine de sorayım doktora en iyisi.
Bi de benim durumum ilaç içmeyi sevmemekle kalsa iyi. Ben içemiyorum :) Gitmiyor hap boğazımdan. Nasıl bir fobiyse, çok heyecanlanıyorum. İçemiyorum.
sen nasılsın. sonucuna az kaldı galıba senınde.ınsallah cok ıyı sonuclar alacaksın.acaba sen olsan ne yapardın.ben ıyı bır karar verdımmı sence ne dersın.
Arkadaşlar benim doktorum şu ana kadar bana hiç vitamin vermedi, elevit falan... Sizce normal mi? Aranızda benim gibi hiç vitamin kullanmayan var mı? Gerçi hap da içemeyen biriyim, işime geliyor ama acaba yüzde yüz gereklidir de doktor mu atlıyor?
dorticim kararına çok sevindimmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini kendine çok iyi bak olurmu ve bu arada siteden yapılan alışverişlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum gidip görerek almak daha mantıklı geliyo
selam canım hosgeldın.ben evdeyım cok sukur taburcu olduk.sonuclarımı yazmıstım gordunmu bılmıyorum.ınsallah ben bebegımı dogurmaya kararlıyım.ınsallah son anda baska rıskler cıkmazda.cunku ne olacagımız bellı degılkı.ıste bak bende yuksek tansıyon ve proteın eksıklıgı cıktı.bunlarda düşüge yol acarmıs.dıkkat etmessem allah korusun kotu olur.ama herseyın bası stres.benım butun derdım stres ve uzuntu.artık kafamı toplayıp kendıme gelmem lazım.ama ıste ınsanız gamsızlık yapamıyorum.herseye kafayı taka taka bu hale geldım.
artık bebeğin için kafana hiçbirşeyi takmamalısın dorticim protein eksikliği neden olurmuş peki
vallahı ben beslenmdenmı oluyor dedım hayır dedı doktor.bu tamamen vucutla ılgılıymıs.bebegın gelısmesını saglayan bır seymıs.allah korusun bebegın gelısımını etkılermıs.önlem alınmassa düşüge neden olurmus
benimde idrarımda protein +1 yazıyo biraz fazla çıkmış dedi dr okadar :26:
Medipolde Leyla hanıma gittinmi, onu tavsiye ederim şiddetle...
canım ona gitmedim çünkü çok oğun bir doktormuş. randevuyu aylar sonraya veriyorlar. çok kararsız kaldım
kızlar bir sürü alıntı yapmıştım yalnız 3 saat internetin başından kalkınca alıntılar gitmiş. en son AWSHAR ın alıntısı kalmış
dorti, çok geçmiş olsun tez zamanda sıkıntıların biter inşallah. kararına saygı duyuyorum. Allah bu kararını mükafatlandırır inşallah arkadaşım.
gülesram, güzel haberlerle gel kuzum.
dorti, inşallah sağlıklı olur bebeğin. Ki birçok kişi gibi benim de içime öyle doğuyor. Bir karar verdin ve bundan sonra zor da olsa düşünmemeye, stres yapmamaya çalış bebişin için...
yok cnm söylemedi .. ben25. haftaya falan . gelince soracağım tekrar ...kardeşimden o haftalarda kesmişlerdibende kan pıhtılaşmadan dolayı benexol içiyorum nevra,haftada 2 benimde nezamana kadar içecekmişsin dr bişey dedimi?
banada aynısın diyorlar .. kız deyince "OLSUN" diyorlar ... kızıyorum yaaaa,kızlar aranızda benim gibi göbişi yayılan varmı sanki benim kızın kafası belimin bir yanında bacakları diğer yanında genişledim iyice kimse 5 aylık olduğuma inanmıyo hergün en az iki kişi aaaa hamile olduğun belli değil diyor ama ben hiç kulak asmıyorum ablam ikizleri taşırken öleydi karnında hiç çatlak olmadı karın içi geniş oluyo heralde bazılarının he bide istatistik tutuyom en az bikişi de aaaaa kızmı? olsuuuun diyo .
canlarım coksukur geldık eve.butun sonuclar aynı proteın eksıklıgı ve yuksek tansıyon teshısı kesınlestı.bunlarda tehlıkelı ve düşüge neden olan ıkı olumsuz seymıs.evde sureklı tansıyonumu olcup kaydedecekmısım.tansıyonum 13 u gecerse hemen hastaneye kosacakmısız.proteın eksıklıgıde yemekle falan ılgılı degılmıs.amaaaaaan kızlar vallahı kafam allak bullak oldu yıne.bunada sukur ne dıyelım.bu hafta yıne ara benı dedı.bebekle ılgılı ben kararımı verdım doguracagım.ama su dılek hanım denen kadından allah korusun aksı bır sey duyarsak ne yaparız bılmıyorum.o kadında hala ortada yok.ıste boyle canlarım.sızler nasılsınız bakalım.
sagol canım.ınsallah rabbım herseyın hayırlısını versın.ınsallah banada rabbım saglıklı sıhhatlı bır bebek nasıp etsın.sen nasılsın canım.bebegın nasıl bır sorunun yok ya.
canım Allaha şükür bi sorunumuz yok. inşallah senden de bu sözleri duyucağımız zamanlar gelir.
yok cnm söylemedi .. ben25. haftaya falan . gelince soracağım tekrar ...kardeşimden o haftalarda kesmişlerdi
banada aynısın diyorlar .. kız deyince "OLSUN" diyorlar ... kızıyorum yaaaa,
evine hoşgeldinnn... kararın hayılı olsun inşallah .. artık iyi beslenmen gerekiyor ... olumlu düşünüp hep dua et.. bizlerde ediyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?