2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet en iyisi öyle yapmak...ödemin de olmaz ...iyi olur...

kızlar sizde çok dikkat edin valla. tuz konusu hamilelikte sakat bişi valla. sAğol tatlım ilgin için..

DEREN
canım tetanoz aşısını sormuşun görmedim kusuruma bakma valla ya Yok öle bi hafta acımıyo bilgin olsun 1 gün ağrır sonra geçer oda aşının ertesi günü tatlım...

kızlar ben kuzumu, kuzumun şu anda alttan vurduğu tepüklerinide alıp evimi toplamaya gidiyorum öpüldünüz canlarım....

ZONOX tatlım kafan doktor konusunda karışık sanırım hala. Rabbim yardımcın olsun hayatım. İstersen hala benim doktorumu bi dene derim. Yinede sen bilirsin tabi güzelim. Sanırım hastaneni değiştirmek istemiyosun çünkü. Öptüm senideeeee..........

Canım ne demek....
Bu cantanın iki rengi var : kırmızı ve lacivert
Ben laciverti aldım..Fiyatı 40 TL
Yandan tasımalı..Dısarı cıkarken arkadasa gezmeye giderken yetebilecek turden bir canta..

İçinde olanlar,
Chicco göz yakmayan şaç ve vücut şampuanı

Chicco bebek yağı

Chicco su bazlı pişik önleyici krem

Chicco sabun(lavanta özlü)

Chicco bebek pudrası

Chicco 72'li temizleme mendili

Ayrıca kokusu bildigin bebek kokusu bayıldık eşimlee..arada bir acıp kokluyorum kuzumu koklarmısım gibi

tatlım inşallah iyi bir doktor bulursun. valla ben eski doktorum CEVAHİR tekcan'a geri dönüyorum. battı balık yan gider.

geç değil. zaten 20. haftana girmş oluyorsun

Sağol canım,
senin kararın da hayırlı olsun inşallah gönül rahatlığı ile tamamlarız süreci....

maşallah ne güzel alışverişler yapmışsın güle güle kullansın oğluşun..
canım mothercare her ay 15inde %50 indirim yapıyor diye biliyorum , malları kaliteli takip edeyim dersen aklında olsun..

meraba anneler nasılsınız? biz çok iyiyiz Allahaşükür artık bebeğimin tekmelerini çok net hissediyom bi vurduğu zaman ardından 5 6 kere daha vuruyo ve eşim dahi hissediyo artık.

ayy maşallah ne güzel canım...

ah canım ya inan kafam allak bullak. eskiş doktoruma geri döndüm. ona acaip bir güven duyuyorum. hakkında duyduklarımıda sallamıyorum artık.:2: en mükemmel doktora bile bir kulp bulur bu hamiŞler

haklısın. hastanemi değiştirmemek için doktor değiştiriyorum. hastanem iyi çünkü artık hayırlısı diyelim. kaderde ne varsa onu yaşarız değil mi:26:

cnm çok uyguna almışsınız. güzel günlerde kullan inş. chicconun ürünleri iyi diye biliyorum. en iyisi sebamedmiş. kullanan arkadaşlarım söylediler. ama sebamede en yakında chiccoymuş. bende düşünüyorum bu çantadan. ama burda 59 tl ye gördüm ben. bi araştırayım belki ucuza veren yerler vardır.

maşallah ne güzel alışverişler yapmışsın güle güle kullansın oğluşun..
canım mothercare her ay 15inde %50 indirim yapıyor diye biliyorum , malları kaliteli takip edeyim dersen aklında olsun..

Canımm cok tesekkur ederim..Eşim 3 lü bod yi 15 aralık ta almıstı 32 Tl den 16 TL ye dustugu için...ama her ürün indirime girmedigi için eli bos dönmüş onunda..
15 Ocak ctesi denk geliyormus yinede gidip bakacagım eşimle belki güzel seyler denk gelir..
evet pahalı ama gercekten hepsi de cook güzelll :))

Sekerim ben 2 kez bebek alısverisine cıktım her ikisinde de Kemeraltı na gittim.Buarada dügün yapan dogum yapan hep buraya gelir...Aldıgım magaza gercekten cok uygun..
Örnegin cıtcıtlı bodyler tanesi 4-5 TL..
Hastane cıkısı olan paketler 40 TL den baslıyor..
Pente battaniyeyi 15 TL den aldım.
3 lü corap setini 3 TL ye aldım..
Sapkalı eldivenli önlüklü yenidogan zıbın seti 15 TL
Polardan daha yumusak bi batttaniye aldım kıs için 50 TL
alt acma seti battaniye kumasından ikisi takım gibi 25 TL ye aldım
Alacagımız cok sey var ve hepsini eşimle biz alacagımız için uygun olanlara bakıyoruz..
Allah hepimizin yardımcısı olsun

selam kızlar eşim yemeğe geldi gitti size dönebildim bıue cum benim oğlan en son geçen perşembe giitiğimde 298 gr dı büyüyor teyzesi kuzum ....duncan geçmiş olsun canım tansiyona dikkat etmemeiz lazım senin tansiyonun yüksek çıkması biraz ve heycandan da kaynaklanabiliyor olabilir faceden mesajını aldım bu arada çok şekersin ya bu mayıs annelerini hepsimi böyle şeker ve güzel olur aşını 2. dozunuda yaptırmışsın ne güzel gülesram sana daha öncede yazdım ama fark etmedin sanısım tekrardan hoşgeldin seni çok özlemiştik topik seninle neerji buluyor kendi adıma senin yazdıklarından ayrı bir enerji alıyorum bu arada oğluşunun cicileri hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla giysin imşallah...... ececim sende aşını vurulmuşsun geçmiş olsun ıbende sanırım haftaya vurulacam.

Kuzummmm görsem yazmam mı hiççç
Bende mutlu oluyorum burda sizlerle :))
İnşallah daha güzel ciciler sizin olur annesi :))
Bu arada ben de daha asımı vurdurmadım..08 Ocak ta doktoruma bi daha sorucam ondan sonra bakarız artık ama cok öenmli oldugunu herkes söylüyor..Asının bebegi koruması da ayrıca güzel yanii

canım Allah bağışlasın yaaaaaa.....onlar büyüdükçe biz mutlu oluyoruz...ne değişik bir duygu değil mi?

canım biliyorum kesinlikle görseydin yazacağını bende lcw den oğluma ciciler aldım hem fiyat olarak uygun hemde kaliteli ürünlerdi

canım Allah bağışlasın yaaaaaa.....onlar büyüdükçe biz mutlu oluyoruz...ne değişik bir duygu değil mi?
kesinlikle tarifi imkansız bir dugu herhalde rabbimin biz kadınlara bahşettiği en güzel duygu rabbim hepimizin meleğini bağışlasın kızalar ben arkadaşa gidicem çıkıyorum gelince görüşürüz hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum.........

Son düzenleme:
canım biliyorum kesinlikle görseydin yazacağını bende lcw den oğluma ciciler aldım hem fiyat olarak uygun hemde kaliteli ürünlerdi

İyi gunlerde giysin oglusun.
Ben daha lcw ye hiç bakmadım..Eminimki aldıkların cok guzledır..
Yaa eklesene hepimiz görelim

canım maşallah vala sen yolu yarılamışsınnn e henüz almadım bunları kısmetse kısmetse yılbaşından sonra alıcam sağlıkla kullanın canım

Canım merhaba
Bütün alımlarımız bebek için artık..
O yuzden hediye faslını durdurduk
Güzel bir sofra sakin ve huzurlu bir akşam...
Hepsi bu

bende öle düşünüyorum valla zaten kendimize iğne bile almadık hep bebeğe benim doğum günüm yaklaşıyo ablamlar bebeğe hediye alıyo:90:

canım maşallah vala sen yolu yarılamışsınnn e henüz almadım bunları kısmetse kısmetse yılbaşından sonra alıcam sağlıkla kullanın canım

Canımm cok saolasın...
Hepimiz iyi gunlerde kullanalım inşallah aldıklarımızı...
Magazalara girince insan bi afallıyo allahım diyor alıncak ne cok sey var..
Belki erken basladık biz ama hepsi birden cok gelmesin diye böyle yavas yavas almaya karar verdik..
Ama o kadar güzel ki bu magazaları gezmek
İnsan yoruldugunu bile anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…