2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızz inan aklıma geldim yazmayı unuttum...
Adıyla yasasım Melih Bey
Demek dogumgunun..Ayy simdiden nice mutlu yıllaraa...
Allah ailenle kutlayacagın nice dogumgunlerı nasip etsin inşallah,
saglıkla mutlulukla huzurla....
selam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....

ÖZlemcim hosgeldin canımm....Mide yanmaları son 3 ayımıza girdiginde baslıcak demişlerdi herhal ondan oluyor..Ayy ben daha yeni yollattım mide ile ilgili olan herseyii nolur geri gelmesin yaaa:18:
Sende iyi olursun inşallah..mide yanmasına süt iyi geliyor derler hep...

hosbuldum canım....gavıscon dıye bı surup deyıl mı banada verdıler ama mıdemı o daha kotu yapıyo....

evet o canım. ondan başka ne yapılır bilmem. zaten ileri dönemlerde yanmaları oda kesmiyormuş diolarlar evet..ama sen yattığın içinde yanmaların daha çok olabilir.

gecmıs olsun canım o ılacı bende kullandım bana ıyı geldı ve benım dıkıslerım varken kullandım o kremı ama ıcıne sınmedıyse baska dr a da danıs canım...

Zonoxxx,kız ne pişiriyon merak ettim...
Hakket kartmıs kız sebzelerin

evet o canım. ondan başka ne yapılır bilmem. zaten ileri dönemlerde yanmaları oda kesmiyormuş diolarlar evet..ama sen yattığın içinde yanmaların daha çok olabilir.
ayyy abartısız gozumden yas gelıyo o kadar kotu yanı...evet yatmamında cok etkısı var basımın altında 3 yastık var dusun...

selam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....
hoşgeldin canım nasılsın benimde çok yanıyor yemek borum bebişler büyüyüp yukarı çıktığı için mideye baskı yapıyorlar ve ondan bu yanmalar oluşuyor dr um bana şurup verdi renine onu içiyorum rahatlatıyor biraz gebellikte kullanılmasında sakınca yoktur yazıyor içeriğinde

Aralcım benimde o haftalarda olduda geçti sonra şu an 24 hafta olcam nerdeyse yanma falan kalmadı

Serin soğuk süt çok iyi geldi bana

hosbuldum esracıgım canım..
valla berbat bısey benım gebelıgımın basında hıc mıdem falan bulanmadı ama sımdı acısı cıkıyo...
sut ıcemıyorum ben cok gaz yapıyo...

hosbuldum esracıgım canım..
valla berbat bısey benım gebelıgımın basında hıc mıdem falan bulanmadı ama sımdı acısı cıkıyo...
sut ıcemıyorum ben cok gaz yapıyo...

Ahh canımm yaaa...
İnşallah gecer en kısa zamanda..
Bu arada kızın nasıl atıyo mu sana tekmeleri annesi

hosbuldum tatlım...
ıns en kısa surede gecer offf cok fena....

Ahh canımm yaaa...
İnşallah gecer en kısa zamanda..
Bu arada kızın nasıl atıyo mu sana tekmeleri annesi
amın ıns....
kızım cok ıyı rabbıme bın sukur...kıpır kıpır teyzesı bı kasıklarımda atıyo tekmeyı bı gobegımın orda annesı gıbı kıpır kıpır bısey olacak...

aminnnnnnnnnnn............sağollll kuzuuuuu eksikkk olmayınn sizlerrr deeee heppp birliktee nice yıllaraaa

Kızlar şeker yüklemesi ile ilgili benim ultrasonda bugun 24+1 çıktı doktor on gün sonra yaptırabilirsin dedi 25+ larda yaptırcam glikoz limon ve suyla gelin didiler

Hemen hemen herkes bebişlerine isim bulmuş ciciler almış bizimkinin ne bir ismi ne bir kılı var daha 8.5 aya kadar beklicem o kadar kotu bir hamileliktiki kaybetme korkusuyla zavallıma hiç birşey alamadık.

Son düzenleme:
kızlar bende hergün bir isim buluyorum oğluma ama son günlerde en çok aklıma gelen benimde MELİH.bakalım rabbim hayırlı isimler koymayı nasip etsn

amın ıns....
kızım cok ıyı rabbıme bın sukur...kıpır kıpır teyzesı bı kasıklarımda atıyo tekmeyı bı gobegımın orda annesı gıbı kıpır kıpır bısey olacak...

maşallah özlemcim kızına tüm sıkıntılara değiyor değil mi ufacık bir kıpırtıları bu kuzuların.....isim olarak ne düşünüyorsunuz güzel kızınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…