anladımm canımmmm inşallahhh iyi çıkar sonuçlarınnnn cumartesi benim doğum günümmmm sanırımmm en heyecanlı geçirdiğim doğum günüm olcakkk oğlummmlaaa görüşcezzz bu aradaaa bizimm adımızı hiç sormuyorsunuzz yaaa galiba MELİH olcak adımızzz
selam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....
hosbuldum canım....gavıscon dıye bı surup deyıl mı banada verdıler ama mıdemı o daha kotu yapıyo....
gecmıs olsun canım o ılacı bende kullandım bana ıyı geldı ve benım dıkıslerım varken kullandım o kremı ama ıcıne sınmedıyse baska dr a da danıs canım...Vajinal krem verdi. bi aparat varmış kremi ona yerleştirip sonradan vajinaya sokucakmışım. Kendi doktoruna görünmeden bunu kullanma dedi de antibiyotiği iç dedi. zaten bende idrarda yanma bir aydır var gittim idar kültürü oldum birşey cıkmadı. benim salaklığım. bu şikayetler için doktora görünmedim. neyse en iyis ben kendi doktoruma danışıyım
ayyy abartısız gozumden yas gelıyo o kadar kotu yanı...evet yatmamında cok etkısı var basımın altında 3 yastık var dusun...evet o canım. ondan başka ne yapılır bilmem. zaten ileri dönemlerde yanmaları oda kesmiyormuş diolarlar evet..ama sen yattığın içinde yanmaların daha çok olabilir.
hoşgeldin canım nasılsın benimde çok yanıyor yemek borum bebişler büyüyüp yukarı çıktığı için mideye baskı yapıyorlar ve ondan bu yanmalar oluşuyor dr um bana şurup verdi renine onu içiyorum rahatlatıyor biraz gebellikte kullanılmasında sakınca yoktur yazıyor içeriğindeselam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....
hoşgeldin canım nasılsın benimde çok yanıyor yemek borum bebişler büyüyüp yukarı çıktığı için mideye baskı yapıyorlar ve ondan bu yanmalar oluşuyor dr um bana şurup verdi renine onu içiyorum rahatlatıyor biraz gebellikte kullanılmasında sakınca yoktur yazıyor içeriğinde
hosbuldum esracıgım canım..
valla berbat bısey benım gebelıgımın basında hıc mıdem falan bulanmadı ama sımdı acısı cıkıyo...
sut ıcemıyorum ben cok gaz yapıyo...
hosbuldum esracıgım canım..
valla berbat bısey benım gebelıgımın basında hıc mıdem falan bulanmadı ama sımdı acısı cıkıyo...
sut ıcemıyorum ben cok gaz yapıyo...
hosbuldum tatlım...hoşgeldin canım nasılsın benimde çok yanıyor yemek borum bebişler büyüyüp yukarı çıktığı için mideye baskı yapıyorlar ve ondan bu yanmalar oluşuyor dr um bana şurup verdi renine onu içiyorum rahatlatıyor biraz gebellikte kullanılmasında sakınca yoktur yazıyor içeriğinde
sağol canım ben hemen bir bardak süt içeyim en iyisi yine yanıyorum çünküAralcım benimde o haftalarda olduda geçti sonra şu an 24 hafta olcam nerdeyse yanma falan kalmadı
Serin soğuk süt çok iyi geldi bana
amın ıns....Ahh canımm yaaa...
İnşallah gecer en kısa zamanda..
Bu arada kızın nasıl atıyo mu sana tekmeleri annesi
kızz inan aklıma geldim yazmayı unuttum...
Adıyla yasasım Melih Bey
Demek dogumgunun..Ayy simdiden nice mutlu yıllaraa...
Allah ailenle kutlayacagın nice dogumgunlerı nasip etsin inşallah,
saglıkla mutlulukla huzurla....
ÖZlemcim hosgeldin canımm....Mide yanmaları son 3 ayımıza girdiginde baslıcak demişlerdi herhal ondan oluyor..Ayy ben daha yeni yollattım mide ile ilgili olan herseyii nolur geri gelmesin yaaa:18:
Sende iyi olursun inşallah..mide yanmasına süt iyi geliyor derler hep...
aminnnnnnnnnnn............sağollll kuzuuuuu eksikkk olmayınn sizlerrr deeee heppp birliktee nice yıllaraaa
amın ıns....
kızım cok ıyı rabbıme bın sukur...kıpır kıpır teyzesı bı kasıklarımda atıyo tekmeyı bı gobegımın orda annesı gıbı kıpır kıpır bısey olacak...
soğuk sütü yudum yudum içmekde iyi bi taktik ferahlama süresi uzuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?