soğuk sütü yudum yudum içmekde iyi bi taktik ferahlama süresi uzuyo
hersey onun ıcın hayatta asla katlanamam dedıgım o kadar cok seye sabredıyorum kı anlatamam rabbım korusun saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...maşallah özlemcim kızına tüm sıkıntılara değiyor değil mi ufacık bir kıpırtıları bu kuzuların.....isim olarak ne düşünüyorsunuz güzel kızınıza
Bir de beni bakliyat fena yakıyo hem feci gaz yapıyo hem de cayır cayır yanıyorum. annem iyi pişirmiyorsundur dedi. çok iyi pişmessi lazımmış
canım benim sen çok güçlü bir annesin kızın da bununfarkında ve annesine destek oluyor ben canı gönülden inanıyorum deniz bebeğin sağlıkla doğacağına gönlüm ve dualarım seninle allahım sana bağışlasın denizini...hersey onun ıcın hayatta asla katlanamam dedıgım o kadar cok seye sabredıyorum kı anlatamam rabbım korusun saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...
ınan bazen kendımı cok kotu hıssedıyorum bır tepıklıyo ben burdayım dıye herseyı unutuyorum rabbıme sukredıyorum...
Adını dusunmedım daha hıc esım bana bıraktı ama hayırlısıyla 7. Aya gıreyım dusunecegım...aslında denız ısmını cok begenıyorum denız gıbı olsun baktıkca yuzune yada yakın oldukca ona etrafındakı herkese huzur versın ıns...nasıp ıns bırgun koymakda nasıp olur...
hersey onun ıcın hayatta asla katlanamam dedıgım o kadar cok seye sabredıyorum kı anlatamam rabbım korusun saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...
ınan bazen kendımı cok kotu hıssedıyorum bır tepıklıyo ben burdayım dıye herseyı unutuyorum rabbıme sukredıyorum...
adını dusunmedım daha hıc esım bana bıraktı ama hayırlısıyla 7. aya gıreyım dusunecegım...aslında DENIZ ısmını cok begenıyorum denız gıbı olsun baktıkca yuzune yada yakın oldukca ona etrafındakı herkese huzur versın ıns...nasıp ıns bırgun koymakda nasıp olur...
hersey onun ıcın hayatta asla katlanamam dedıgım o kadar cok seye sabredıyorum kı anlatamam rabbım korusun saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...
adını dusunmedım daha hıc esım bana bıraktı ama hayırlısıyla 7. aya gıreyım dusunecegım...aslında DENIZ ısmını cok begenıyorum denız gıbı olsun baktıkca yuzune yada yakın oldukca ona etrafındakı herkese huzur versın ıns...nasıp ıns bırgun koymakda nasıp olur...
Bakliyatları yememiz lazım ben 1 gün önceden ıslayıp bir taşım kaynatıp o suyu döktükten sonra pişiriyorum ve mutlaka kimyon koyuyorum gaz yapmıyor bu şekildeBir de beni bakliyat fena yakıyo hem feci gaz yapıyo hem de cayır cayır yanıyorum. annem iyi pişirmiyorsundur dedi. çok iyi pişmessi lazımmış
hosbuldum canım...sade soda bende ıctım bıkac gun ıyı geldı sonra onunda faydası olmadı 50 cesıt soda getırıyorlar markasının onemı varmı acaba...evet ıgrenc ılacın tadı demı ıshal ılacı gıbı n tatlı n tuzlu...poffffgülesram, bamya yaptım ama berbat oldu yalan yok. konserveydi (k.validem yapmış) ama vaktinde almadığı için kartlar kalmış. resmen 5 çorba kaşığı yemek 1 saatte pişti
özlem, hoşgeldin canım. mide sorunu bende de var. soda içiyorum çok yanarsa. süt olarak laktozsuz içiyordum ama çok yararlı olmadığını duyunca bıraktımgaviscon içiyorum ben de. tadından nefret etsemde
Kızlar Avatar resmi nasıl değişiyor?? Bende dünkü fotolardan bir tane ekliyim :)
amın canım arkadasım ıns....ayyy hayalı bıle cooook guzelll
CAn-ı yurekten inanıyorum ki tüm bu cektiklerine degecek ÖZlemcimm
Hersey cok guzel olacak..Biliyorum bir gun sen ben Yigit Efe ve Deniz Kordon da gezip keyif yapacagızz
özlemcim oğlunun ismi çok güzelmiş melih ismini severim sağlıkla doğsun kuzularımız inşallah..
allah razı olsun canım ıns.....allahın izniyle o günlerde gelecek annesi. sen kalbini ferah tutmaya devam et. dualarımız seninle. inşallah hepsi geçecek bunların
ankarada oturan arkadaşlar mothercare çıtçıtlı badi alan var mı bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?