2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah özlemcim kızına tüm sıkıntılara değiyor değil mi ufacık bir kıpırtıları bu kuzuların.....isim olarak ne düşünüyorsunuz güzel kızınıza
hersey onun ıcın hayatta asla katlanamam dedıgım o kadar cok seye sabredıyorum kı anlatamam rabbım korusun saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...
ınan bazen kendımı cok kotu hıssedıyorum bır tepıklıyo ben burdayım dıye herseyı unutuyorum rabbıme sukredıyorum...
adını dusunmedım daha hıc esım bana bıraktı ama hayırlısıyla 7. aya gıreyım dusunecegım...aslında DENIZ ısmını cok begenıyorum denız gıbı olsun baktıkca yuzune yada yakın oldukca ona etrafındakı herkese huzur versın ıns...nasıp ıns bırgun koymakda nasıp olur...

Kızlarrr sütün soguk olanı gaz yapar bilginize...
Ben o yuzden süt içmezdim ama artık cok az ısıtıp öyle içiyorum..
Gaz falan yapmıyo...Gerci sorun bakalım her gun içiyor muyum diye....
Maalesef hayır..Sabahları bol peynir ve akşamları yarım kase yogurt yiyorum..
Bir de her gun calsiyum tabletim var onu eritip içiyorumm
ayy ilk 3 ayda herseyden nefret ettim ama stün ve cevizin yeri baska..İkisi de hala cok fena kokuyo burnuma

Bir de beni bakliyat fena yakıyo hem feci gaz yapıyo hem de cayır cayır yanıyorum. annem iyi pişirmiyorsundur dedi. çok iyi pişmessi lazımmış

bakliyatlar zaten normaldede yakıor şimdi bide daha hassas mideler..öte yandan beyin gelişimi için önemliymiş. yemekde lazım.

canım benim sen çok güçlü bir annesin kızın da bununfarkında ve annesine destek oluyor ben canı gönülden inanıyorum deniz bebeğin sağlıkla doğacağına gönlüm ve dualarım seninle allahım sana bağışlasın denizini...

gülesram, bamya yaptım ama berbat oldu yalan yok. konserveydi (k.validem yapmış) ama vaktinde almadığı için kartlar kalmış. resmen 5 çorba kaşığı yemek 1 saatte pişti

özlem, hoşgeldin canım. mide sorunu bende de var. soda içiyorum çok yanarsa. süt olarak laktozsuz içiyordum ama çok yararlı olmadığını duyunca bıraktım gaviscon içiyorum ben de. tadından nefret etsemde

CAn-ı yurekten inanıyorum ki tüm bu cektiklerine degecek ÖZlemcimm
Hersey cok guzel olacak..Biliyorum bir gun sen ben Yigit Efe ve Deniz Kordon da gezip keyif yapacagızz

allahın izniyle o günlerde gelecek annesi. sen kalbini ferah tutmaya devam et. dualarımız seninle. inşallah hepsi geçecek bunların

Bir de beni bakliyat fena yakıyo hem feci gaz yapıyo hem de cayır cayır yanıyorum. annem iyi pişirmiyorsundur dedi. çok iyi pişmessi lazımmış
Bakliyatları yememiz lazım ben 1 gün önceden ıslayıp bir taşım kaynatıp o suyu döktükten sonra pişiriyorum ve mutlaka kimyon koyuyorum gaz yapmıyor bu şekilde

hosbuldum canım...sade soda bende ıctım bıkac gun ıyı geldı sonra onunda faydası olmadı 50 cesıt soda getırıyorlar markasının onemı varmı acaba...evet ıgrenc ılacın tadı demı ıshal ılacı gıbı n tatlı n tuzlu...poffff

Kızlar Avatar resmi nasıl değişiyor?? Bende dünkü fotolardan bir tane ekliyim :)

sağ köşede "kontrol panali"ne tıkla

çıkan ekranda sol menülerden "AVATARINI DEĞİŞTİR" e tıkla çıkan menüde "DOSYA EKLE" yi tıkla ve fotonu yükle

kızlar ben çıkıyorum eşim beni dışarı çıkartacak biraz hava alıp gelelim bari hepinizi ve minik kuşlarınızı kocaman öpüyorummmmm....

Kızlarrr biz oglusumla gidip corba içelim..
Acıktık birazz..

kızlarrr selammm şu enfeksiyonlu gözceğizlerimle baştan sona tüm günü okudum ve çok şükür okuduğuma da değdi. iyi haberlerini veren tüm arkadaşları tebrik ediyor gözleri aydın diyorum.

kızlar bebişlerin resimlerini koyup kaldırmışsınız ben mahrum kaldım Rabbim nazarlardan korusun inşallah cümlemizin evladını

özlemcim oğlunun ismi çok güzelmiş melih ismini severim sağlıkla doğsun kuzularımız inşallah..

çok güzell dimiii canımm yaa ben alıştımm sankiii bu ismeeee başlarda eren diyordum ama babamıza beğendiremedimm şimdiii melih te karar kıldık gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…