2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağ köşede "kontrol panali"ne tıkla

çıkan ekranda sol menülerden "AVATARINI DEĞİŞTİR" e tıkla çıkan menüde "DOSYA EKLE" yi tıkla ve fotonu yükle

Yaa of hata oluştu diyor yüklerken neyse yarın tekrar deniyeceğim,öptüm seni cnmm..

özlemayd canım çok güzel bir isim seçmişsin.Melih benim ilk göz ağrımın adı.ilk oğlumun adını ben hastanede yüzüne bakarak koydum.doğana kadar asaf diye seviyorduk doğunca ,kucağıma verdikleri an yüzüne baktım ve o şirinlik ve güzelliğe hayran oldum bu Melih olmalı dedim o an.çok da doğru bi seçim olmuş.

avatarımdaki resim oğlumun melihimin resmi kızlar.bu bebişimin adı da Eymen Taha olacak inş.

diğer isimler de çok hoş arda deniz yiğit efe çınar.mayıs bebişleri çok havalı çok:)

Yaa of hata oluştu diyor yüklerken neyse yarın tekrar deniyeceğim,öptüm seni cnmm..
ayy yirimm mındık buyunlu bebişinii
hahaha bende değiştim resmimi zonoxcum saolasın

rica ederim canım

melekkk, hoşgeldinnn. benm avatarımda vardı kaldırdım kırmızı kermitimi koydum. çok sevyorum ben bu avatarımı

ayyy maşallahhh senin oğlunaaa daaa... melih abisiii bizim melihi parka götürür mü acepp kendi adından yaa ilgilenir herhalde

Maaşallah Melih' e ve dogacak olan Eymen Taha' ya...
Allah bagıslasın ikisinide...
Teyzsei bebeişlerimizin daha ne guzel isimleri var bi bilsen...
Mesela ELA , TALHA MERT....

Tito maasllah bebegine...

ayyy maşallahhh senin oğlunaaa daaa... melih abisiii bizim melihi parka götürür mü acepp kendi adından yaa ilgilenir herhalde

tabiki ilgilenmez mi çok seviyor çocukları.şimdiden kardeşimi okula ben götürcem ama yalnız diyor.
parka da götürür.top da oynatır hele bi doğsun tosunlarımız hayırlısıyla.

Maaşallah Melih' e ve dogacak olan Eymen Taha' ya...
Allah bagıslasın ikisinide...
Teyzsei bebeişlerimizin daha ne guzel isimleri var bi bilsen...
Mesela ELA , TALHA MERT....

[/I][/B]

evet yaa kız isimleri de çok hoşş kızım olsaydı elanur u da düşünüyordum.daha aklıma gelmeyen ne güzel isimler saymıştınız burda hepsi de çok hoş

Kızlaar bakın netten ciciler buldum hem kızlar hem erkekler için :)
Ayy içim acılıyor böyle gördükceee

tito maaşallah bebişine canım çok tatlı

az önce forumu aradım istanbul mothercare indirime girmiş
şuan orda olmak isterdim.

tito maaşallah bebişine canım çok tatlı

az önce forumu aradım istanbul mothercare indirime girmiş
şuan orda olmak isterdim.

Göööyaaa burda da indirme giriyor bu magaza ama bikaç parca ürünle..
Yapmıyolar ki şöyle adam gibi bi indirim..85 TL lik bi esofman takımını 40 kusur TL ye dusurse nolur allah askına..Bi damlacık sey içinde cok para yanii...
Amerika da olan tanıdıklar diyor ki burada mothercare cok uygun ama TR de resmen sizi soyuyorlar...
Ayy zaten koca magazada oturcak bi tabure bile yok pes yanii..İnsan, hamile bebek magazasına bi oturak koymaz mı??

kuzular ve bebekleri
biz oğlumla çıkıoruz.oda yorgun değilse babamızı ikna edelim mothercare'e gidelim ciciklere bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…