dünyanın çıtçıtlı badisini aldım. oğlumun giyecek bişeyi yok badiden başka. dahada almam[/QU:
doğrudur cnm baya indirime girmiş mağazayı aradım burayı talan ediyorlar fazla beden kalmadı dedi.acaba gitsemmi boşunada gitmek istemiyorum.evede biraz uzak ankamall.neyse ben yinede şansımı deniyeyim bari
dünyanın çıtçıtlı badisini aldım. oğlumun giyecek bişeyi yok badiden başka. dahada almam[/QU:
doğrudur cnm baya indirime girmiş mağazayı aradım burayı talan ediyorlar fazla beden kalmadı dedi.acaba gitsemmi boşunada gitmek istemiyorum.evede biraz uzak ankamall.neyse ben yinede şansımı deniyeyim bari
bak şimdi..talan ediyorlar falan dedin. içim bir hoş oldugidip başka şeylermi alsam acaba
sağ köşede "kontrol panali"ne tıkla
çıkan ekranda sol menülerden "AVATARINI DEĞİŞTİR" e tıkla çıkan menüde "DOSYA EKLE" yi tıkla ve fotonu yükle
Yaa of hata oluştu diyor yüklerkenneyse yarın tekrar deniyeceğim,öptüm seni cnmm..
anladımm canımmmm inşallahhh iyi çıkar sonuçlarınnnn cumartesi benim doğum günümmmm sanırımmm en heyecanlı geçirdiğim doğum günüm olcakkk oğlummmlaaa görüşcezzz bu aradaaa bizimm adımızı hiç sormuyorsunuzz yaaa galiba MELİH olcak adımızzz
bak şimdi..talan ediyorlar falan dedin. içim bir hoş oldugidip başka şeylermi alsam acaba
siz ankarada hangi semtte oturuyorsunuz
siz ankarada hangi semtte oturuyorsunuz
eskişehir yolundayız canım. siz?
ayy yirimm mındık buyunlu bebişiniiYaa of hata oluştu diyor yüklerkenneyse yarın tekrar deniyeceğim,öptüm seni cnmm..
hahaha bende değiştim resmimi zonoxcum saolasın
özlemayd canım çok güzel bir isim seçmişsin.Melih benim ilk göz ağrımın adı.ilk oğlumun adını ben hastanede yüzüne bakarak koydum.doğana kadar asaf diye seviyorduk doğunca ,kucağıma verdikleri an yüzüne baktım ve o şirinlik ve güzelliğe hayran oldum bu Melih olmalı dedim o an.çok da doğru bi seçim olmuş.
avatarımdaki resim oğlumun melihimin resmi kızlar.bu bebişimin adı da Eymen Taha olacak inş.
diğer isimler de çok hoş arda deniz yiğit efe çınar.mayıs bebişleri çok havalı çok:)
özlemayd canım çok güzel bir isim seçmişsin.Melih benim ilk göz ağrımın adı.ilk oğlumun adını ben hastanede yüzüne bakarak koydum.doğana kadar asaf diye seviyorduk doğunca ,kucağıma verdikleri an yüzüne baktım ve o şirinlik ve güzelliğe hayran oldum bu Melih olmalı dedim o an.çok da doğru bi seçim olmuş.
avatarımdaki resim oğlumun melihimin resmi kızlar.bu bebişimin adı da Eymen Taha olacak inş.
diğer isimler de çok hoş arda deniz yiğit efe çınar.mayıs bebişleri çok havalı çok:)
eskişehir yolundayız canım. siz?
eryamandayım ben.
eryamandayım ben.
e kuzum ordan uzak kalır biraz ankamall. ben işten eve giderken cepaya bakıyım diordum.
e kuzum ordan uzak kalır biraz ankamall. ben işten eve giderken cepaya bakıyım diordum.
cepa ankamalle göre biraz daha sakin olur.orda bulunabilir aslında.olmazsa bende cepaya gideyim.
ayyy maşallahhh senin oğlunaaa daaa... melih abisiii bizim melihi parka götürür mü acepp kendi adından yaa ilgilenir herhalde
Maaşallah Melih' e ve dogacak olan Eymen Taha' ya...
Allah bagıslasın ikisinide...
Teyzsei bebeişlerimizin daha ne guzel isimleri var bi bilsen...
Mesela ELA , TALHA MERT....
[/I][/B]
cepa ankamalle göre biraz daha sakin olur.orda bulunabilir aslında.olmazsa bende cepaya gideyim.
cepadada indirim vardır herhalde dimi? boşuboşuna gitmeyelim yorgun argın..
tito maaşallah bebişine canım çok tatlı
az önce forumu aradım istanbul mothercare indirime girmiş
şuan orda olmak isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?