cepadada indirim vardır herhalde dimi? boşuboşuna gitmeyelim yorgun argın..
evet vardır.çünkü tüm türkiyede indirime girmiş.
Göööyaaa burda da indirme giriyor bu magaza ama bikaç parca ürünle..
Yapmıyolar ki şöyle adam gibi bi indirim..85 TL lik bi esofman takımını 40 kusur TL ye dusurse nolur allah askına..Bi damlacık sey içinde cok para yanii...
Amerika da olan tanıdıklar diyor ki burada mothercare cok uygun ama TR de resmen sizi soyuyorlar...
Ayy zaten koca magazada oturcak bi tabure bile yok pes yanii..İnsan, hamile bebek magazasına bi oturak koymaz mı??
zaten öle el kadar şeylere çok para veremem hiç. sabahtan akşama anamız ağlıor para kazanmak için dimi ama. sinir oluyorum o ateş pahası etiketlere.
ucuz olduğu gitti gidiyorda ucuz ucuz satılmasından belli amerikadan gelen bebek kıyafetlerinin..
neyse çeneye vurdum gene
öperim fıstıklarr
gidenler alanlar
lütfen banyo küvetine baksınlar .fiyatı ne nasıl?rica ediyorum
hangi ürünler ,fiyatları nasıl biraz anlatsınlar bizede......
karyola ne kadar mesela...
teşekkürler kızlr
İyi haber kötü haber birbirine karıştı ama moralim çok bozuk
AS sonucum iyi çıktı ama bugun öğlen çamaşırımda kahverengi lekelenmelerim vardı. dispansere koştum. doktor kanaman yok yalnız enfeksiyon var dedi antibiyotik ve vajinal krem verdi. napıcam o kremle bilmiyorum gebeliğe zarar vermeden kullan dedi.
Bide akıntı meselesinden bahsettim. onu özel ölçmek lazım dedi. sanırım bana hastane yolları yine gözükecek of of
selam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....
anladımm canımmmm inşallahhh iyi çıkar sonuçlarınnnn cumartesi benim doğum günümmmm sanırımmm en heyecanlı geçirdiğim doğum günüm olcakkk oğlummmlaaa görüşcezzz bu aradaaa bizimm adımızı hiç sormuyorsunuzz yaaa galiba MELİH olcak adımızzz
Kızlar şeker yüklemesi ile ilgili benim ultrasonda bugun 24+1 çıktı doktor on gün sonra yaptırabilirsin dedi 25+ larda yaptırcam glikoz limon ve suyla gelin didiler
Hemen hemen herkes bebişlerine isim bulmuş ciciler almış bizimkinin ne bir ismi ne bir kılı var daha 8.5 aya kadar beklicem o kadar kotu bir hamileliktiki kaybetme korkusuyla zavallıma hiç birşey alamadık.
İyi haber kötü haber birbirine karıştı ama moralim çok bozuk
AS sonucum iyi çıktı ama bugun öğlen çamaşırımda kahverengi lekelenmelerim vardı. dispansere koştum. doktor kanaman yok yalnız enfeksiyon var dedi antibiyotik ve vajinal krem verdi. napıcam o kremle bilmiyorum gebeliğe zarar vermeden kullan dedi.
Bide akıntı meselesinden bahsettim. onu özel ölçmek lazım dedi. sanırım bana hastane yolları yine gözükecek of of
selam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....
titooo olmuş ya canımmm oyyy maşalllaaaahhh Rabbim nazarlardan korusun inşallah.
kızlar MOTHERCARE mağazasının yabancı linkine bakın
benim alğığım 7 li çıtçıtlı bodyler 7 euro. türkiye de 50 milyon yuhhhhhhhhhh. ben cumartesi günü eminönüne gidicem ordan alıcam. ağırlaişmadan gitmek istiyorum çünkü epey uzak:26:
kızlar yaa size birşey soracagım bazen kalbim çok çarpıyor nefesi zor alıyorum sizlerdede başladımı bu olay daha erken ama bend ebaşladı bile nefesim daralıyor bazen gecem bile zehir oluyor şuanda bile kalbimdeçarpıntı varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?