2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zaten öle el kadar şeylere çok para veremem hiç. sabahtan akşama anamız ağlıor para kazanmak için dimi ama. sinir oluyorum o ateş pahası etiketlere.
ucuz olduğu gitti gidiyorda ucuz ucuz satılmasından belli amerikadan gelen bebek kıyafetlerinin..
neyse çeneye vurdum gene
öperim fıstıklarr

Kızlar mothercare de indirim mi varmış, heryerdemi, gidenler indirimden memnun mu? uygunsa bende iş çıkışı giderim, bir fikir verin lütfen

İnşallah sen bulursun canım işe yarar seyler..
Valla habire cıtcıtlı badide indirim yapıyolar sistim valla..
Söyle güzel kıyafetlerde yapsana adam gibi bi indirim..Neyse tatlım...
dolasmakta guzel oluyo..Ben cok seviniyorum magazaları gezerken

gidenler alanlar
lütfen banyo küvetine baksınlar .fiyatı ne nasıl?rica ediyorum
hangi ürünler ,fiyatları nasıl biraz anlatsınlar bizede......
karyola ne kadar mesela...
teşekkürler kızlr

gülesram canım hepsi harika kıyafetlerin
puma olan pembe kız bebek takımını netten buldum fiyatı 220 den 129 a inmiş...

gidenler alanlar
lütfen banyo küvetine baksınlar .fiyatı ne nasıl?rica ediyorum
hangi ürünler ,fiyatları nasıl biraz anlatsınlar bizede......
karyola ne kadar mesela...
teşekkürler kızlr

Sedasem banyo kuvetini mothercare de gördüm ben 60 TL idi
Park yataklar 300 den baslıyo....
aklıma gelen olursa yazarım gene...
ayy demek o takım o para haa..
allah onları nasıl bilirse öyle yapsın...

merhabalar arkadaşlar bugün çok yoğundum geçmişi okuyamıyorum şuan tam işimi bitirdim faceboka bi gireyim dedim ana ne göreyim hamilestore üye olmuştum yılbaşı çekilişi yapılmış meğersem bende 1.talilhli anneymişim en kısa sürede hediyenizi göndereceğiz dediler çok sevindirik oldum ilk defa şans banada güldü kızım bana uğur getirdi çok merak ediyorum acaba ne gönderecekler ulaşınca sizlerle paylaşırım yine :)

öncelikle gözün aydın canım ama kendi doktoruna gitmeden başka doktordan fikir alma derim ben çünkü en iyi doktorun anlar ve usg de bakıp karar verir. hiç düşünme bian önce git..geçmiş olsun canımmm

selam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....

çok geçmiş olsun canım bende tekrarlıyım laktozsuz süt al ve kesinlikle yudum yudum aralıklarla iç..görüceksin çok ii gelicek..

adıyla yaşasın melih bey canım çok güzel düşünmüşsün..

canım bende senin gibiyim çok olumsuzluk yaşadım çok üzüldüm diye annem asla 7 aydan önce bişey almam diyor eşimde zaten 7. ayın sonunda gidip herşeyi alırız çıkarız diyor..bende çok özeniyorum ama nedense daha kısmet olmadı hayırlısı olsun inşallah.. isim bile çok net düşünemiyorum bulamıyorum karar veremiyorum ne kadar zormuş eşim illa Azade olsun diyor ama ben hala emin değilim ve etrafımdaki herkes aaa o ne öle diyor... bakalım yarın beğendiğim isimleri yazarım hep beraber tartışırız..

sağol canım banyo küvetini ordan almak istiyodum
kendi yabancı sitesinde 8 euro süngerler 1 euro
allahım burda ne kadar pahalı herşey insan sinir oluyor.
60 ta çok muş yaaaaaa.

Hayırlı olsun as sonucun güzel çıkmış diğer sorununda hallolur üzülme tatlımm

selam kızlarrrrrr...
benım mıdemden resmen ates cıkıyo oyle kotu kaynıyo sızınde oluyor mu? bır haftadır berbatım....

Bu yanmalar bendede çok oluyo dayanamadığımda şurup alıyorum yada 2-3 yudum soğuk süt alıyorum..Sonlara doğru daha çok artıcakmışşş

daphne geçmiş olsun canım
progestanmı verdi sana??pembe beyaz kutusu var
çubuk gibi beyaz birşey...?

kızlar MOTHERCARE mağazasının yabancı linkine bakın

benim alğığım 7 li çıtçıtlı bodyler 7 euro. türkiye de 50 milyon yuhhhhhhhhhh. ben cumartesi günü eminönüne gidicem ordan alıcam. ağırlaişmadan gitmek istiyorum çünkü epey uzak:26:

Slm Zonoxcum,nasılsın?ya bu ithal ürünler Türkiye'de genelde bu şekilde pazarlanıyor.Sebebi de biziz ama.Sanıyoruz ki ithal mallar Türkiye üretiminden daha iyi.Maalesef bu doğru değil.Aslında iyi ki değil.Neyse,ithal mallar rağbet görünce adam 1 tlye bile alsa nasılsa 50 tlye satarım deyip satıyor.Halbuki bizim de çok iyi ve güvenilir markalarımız var.YERLİ MALI YURDUN MALI herkes onu kullanmalı...Gerçekten öyle...
Bu arada sen bebişin tüm ihtiyaçlarını bitirdin ne güzel..Ben daha başlamadım bile

kızlar yaa size birşey soracagım bazen kalbim çok çarpıyor nefesi zor alıyorum sizlerdede başladımı bu olay daha erken ama bend ebaşladı bile nefesim daralıyor bazen gecem bile zehir oluyor şuanda bile kalbimdeçarpıntı varr

Son düzenleme:

Canım bendede oluyo çarpıntı evim biraz yokuşta inan nefesim yetmiyoo..eski performans yok artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…