2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

turkocum o çarpıntı ve nefes darlığı zaman zaman bendede oluyor ...tito mşalah çok tatlı bebişin..

kızlar
mayıs topiğinin altında yeni konu açtım detaylıyı hangi hastanesde yaptırdınız vs....gibi hepimiz oraya yazarsak bilgi vermiş oluruz.iyi olur diye düşündüm.daha net ulaşırız, yardımcı olmuş oluruz gideceklere...

canım çok teşekkür ederim gayet iyiyim. sen nasılsın hayatım ben dediklerine sonuna kadar katılıyorum. mesela chicco fransada eline yüzüne bakılmayan bir markaymış teyzem dedi. Ve bir çok marka, Türkiye'ye girince bir anda sanki kalitesi onaylı ispatlı gibi kaliteli marka oluyor. açıkcası MOTHERCARE in ürünleri cidden çok sevimli ve zevkli şeyler ama bir tuluma 50 60 milyon vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum (ben de verdim)

ihtiyaçlarını bitirmedim ama çoğu alındı gibi (özellikle büyükler) kış hamilesi olucağımız için 1 2 ay içinde ağırlaşıcaz ben de açıkcası almak istiyorum

turko, hoşgeldin canım. gonca kızımız nasıl oldu

öncelikle en önemlisi AS sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim. diğer problem için kendi doktoruna görün bence .. gebeliğe zarar vermeden kullan ne demek .. nasıl sana bırakabilir sorumluluğu ..

tebrik ederim .. ne güzel bebişinin şansına
sağol canım banyo küvetini ordan almak istiyodum
kendi yabancı sitesinde 8 euro süngerler 1 euro
allahım burda ne kadar pahalı herşey insan sinir oluyor.
60 ta çok muş yaaaaaa.
almıyorum ben mothercare dan bişey .. resmen kazıklıyorlar .. el kadar şeyler kazaklar 100 tlye yakın .. 2-3 kere giyebilecek zaten bebeklerimiz ...
Canım bendede oluyo çarpıntı evim biraz yokuşta inan nefesim yetmiyoo..eski performans yok artıkk
ben de de oluyor .. yemek hazırlıyorum , odaya geliyorum nefes nefese .. ... bazende derin nefes çekerken tıkanıyorum...
benim kociş te abartıyorum ya da ilgi çekmek için naz yapıyorum zannediyor .. :))

Son düzenleme:
su perisi canım sen netten esranın battaniyesinden almıştın değilmi nerden aldın adresi verebilirmisin canım bende almak istiyorum da

kızlar merhaba bugün sol tarafım böbregimin oldugu yer agrıyordu akşam acile gittim idrarda enfeksiyon çıktı cec 1000mg diye bir ilaç verdiler doktorumu aradım kullanabilirsin dedi ama benim hiç içime sinmiyor çünkü c katagorisindeymiş hamileler üzerinde kullanımı hakkında bir araştırma yokmuş.bu ilacı hiç kullanan var mı veya bilgisi olan acil cevap bekliyorum

geçmiş olsun ece ... ben kullanmadım .. ama idrarada enfeksiyon yaşaya arkadaşlar toz gibi bir ilaç kullandıklarını söylüyorlardı ... ondan mı acaba seninki de

gidenler alanlar
lütfen banyo küvetine baksınlar .fiyatı ne nasıl?rica ediyorum
hangi ürünler ,fiyatları nasıl biraz anlatsınlar bizede......
karyola ne kadar mesela...
teşekkürler kızlr

kızlar geldim.
mothercare benim için tam bir fiyasko oldu hiçbişi alamadım. almadım daha doğrusu.işe yarar doğru dürüst fiyatlı tek parça yoktu..beşikler 250 tl idi sallanabilen ahşap beşikler ama çok küçüktü en fazla 6 ay kullanılabilir..giyim ürünlerinde doğru dürüst indirim yoktu.hastane çıkışları 79 dan 56 ya düşmüştü.çıtçıtlı badiler ortada bile yoktu Banyo ürünlerinde indirim yoktu. küvetler iki tip. biri sert plastik -çarşıda pazarda bulunan küvetlerle aynı kalitede-39 tl.birde yumuşak plastik ki açıkcası onu çok beğendim yumuşacık kaliteli oda 60 liraydı..ben çok üzüldüm bişe alamayınca kocam kıyamadı lcw ya girdik.pijama takımıyla yelek aldım

cec mi tam adı?bende kullanıyorum canım enf için antibiyotik ama adı ceclor ayrıca 1000 mg değil 375 lik benimki..kendi doktorum verdi bana

eee oğluşumun cicilerini nası yüklücem :26:
canım hoşgeldin demek mothercare tam bi fiyaskoydu.çok pahalıya satıyolar.

resimleri şurdan ekleyebilirsin
adım adım anlatıcam
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
busiteye gir
sonra sağda browse var oraya tıkla bilg.resimi upload now yap biraz bekle yüklensin forum code yazan yerdeki yazıları kopyala bu forma cevap sayfasına okadar canım

saolasın tatlım. mothercare fiyaskoydu gerçekten. iş çıkışı yorgun argın gittik boşa neyse sağlık olsun. yükleyim ben eldekileri. gerçi pek bişi yok ama heves ettim işte

geçmiş olsun ece ... ben kullanmadım .. ama idrarada enfeksiyon yaşaya arkadaşlar toz gibi bir ilaç kullandıklarını söylüyorlardı ... ondan mı acaba seninki de

cec mi tam adı?bende kullanıyorum canım enf için antibiyotik ama adı ceclor ayrıca 1000 mg değil 375 lik benimki..kendi doktorum verdi bana

arkadaşlar sağolun cevaplar için cec tam adı ilacın internettede pek kullanan bulamadım eşime monurol saşe aldırdım şimdi. bunun kullanımı çok yaygınmış hamilelikte içim rahat etsin bari

Son düzenleme:
Nevrac kendi dok la konustum kremi kullanda antibiyotiği kullanma dedi. cmt kontrolüm var bakalım ne dicek

canım bende senin gibiyim çok olumsuzluk yaşadım çok üzüldüm diye annem asla 7 aydan önce bişey almam diyor eşimde zaten 7. ayın sonunda gidip herşeyi alırız çıkarız diyor..bende çok özeniyorum ama nedense daha kısmet olmadı hayırlısı olsun inşallah.. isim bile çok net düşünemiyorum bulamıyorum karar veremiyorum ne kadar zormuş eşim illa Azade olsun diyor ama ben hala emin değilim ve etrafımdaki herkes aaa o ne öle diyor... bakalım yarın beğendiğim isimleri yazarım hep beraber tartışırız..[/QUOTE]

Cerencim böyle ufakta olsa olumsuzluklar beni çok üzüyor. kaybedicem diye cok korkuyorum şöyle 30 lu haftalara bi gelsekte konussak rahat rahat. Alışveriş işi değilde bu isim işi bence bu aylarda belirlenmeli çünkü en sonunda telaştan ne koyacagını şaşırıyor insan ve içine sinmeyen bi isimde olabiliyor bu. sen isimleri yaz benim eşimd azade ismini beğenir çok klasik ve asil bi isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…