2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende h.sonu baktım bişiy yok. ben daha alışveriş yapmıcamda iyi bi yerler bulursan bana soylersin oki

canım ben epeydir bakıom her yer aynı..sonunda alacam anacığımı çıkacam samanpazarına..çıkrıkçılar yokuşu paklar bizi toptancı çokmuş orda böle el kadar bezlere dünyanın parasıyla olmayacak belli..

Yatağı nerden alacan samanpazarında varmıdır ki en son tül perde almıştım ordan bebe eşyasıda varmış valla en mantıklısı

anladım canım ben 30 tlye buldum biryerden alayım ozaman normali 60 ise
birine hediye gelmiş satıyo kullanılmamış tabiki

Yatağı nerden alacan samanpazarında varmıdır ki en son tül perde almıştım ordan bebe eşyasıda varmış valla en mantıklısı

ulusta konya sokak varmış.tabi bide yılların anafartalar çarşısı. annem bakınmış sepet beşikler 100-150 arası diyo. hemde tülüyle birlikte neye benziyorlar bilemiyorum görmem lazım. ayın 25 inden sonra giderim oralara sanırım.

ayy her zaman böyle sanslı olun inşallah..insan uyduruk bişey kazansa bile mutlu oluyo yaa..Gecen gun bana babystardan iki tane bebek bezi numunesi geldi cok sevindim..Alt tarafı bez ama hediye olunca baska bi guzel oluyoo...Hediyen gelince bi ses edersin bize..Bende merak ederim valla Arada bana da oluyo..yukumuz artıyo Turkooo..İleriki aylarda artacak ama korkmayın bişeycik olmazz kızz yazdıklarını okuyunca ahan da ben dedim..Akşam bizde gittik...Bakındım durdum...Göya indirim var allah tepenizden baksın dedimEşimle bi takım begendik..Pantalon gömlek ve hırka..85 TL yuhh dedik...Ayyy suratım beş karıs cıktık magazadan..Dedim gel biz halkın içine girelim ne işimiz var mnother father caredeGittik LCW ye..Ogluma bi pantalon ve hırka aldık..Bana da pantalon ve bluz aldık..Ana ogul cicilendik bu akşam...
Valla gitmicem bi daha mothercare e...Bebek arabaları nasıl pahalı öyle yaa...Neyse oglumun cicilerini alınca keyfim yerine geldi
İyi gunlerde giysin kuzucuklarımız..Bu arada sende yukle tatlım cicileri..

Son düzenleme:
yükledim sanırsam gerçi yanlışsayfayaolmuş ama neyse sonra cici sayfasınada aktarırım
gördüğünüz gibi hep badi pijamatipi şeyler..kıyafete başlayamadım daha..

kızz yazdıklarını okuyunca ahan da ben dedim..Akşam bizde gittik...Bakındım durdum...Göya indirim var allah tepenizden baksın dedimEşimle bi takım begendik..Pantalon gömlek ve hırka..85 TL yuhh dedik...Ayyy suratım beş karıs cıktık magazadan..Dedim gel biz halkın içine girelim ne işimiz var mnother father caredeGittik LCW ye..Ogluma bi pantalon ve hırka aldık..Bana da pantalon ve bluz aldık..Ana ogul cicilendik bu akşam...
Valla gitmicem bi daha mothercare e...Bebek arabaları nasıl pahalı öyle yaa...Neyse oglumun cicilerini alınca keyfim yerine geldi
İyi gunlerde giysin kuzucuklarımız..Bu arada sende yukle tatlım cicileri..
[/QUOTE]

gitmem bende daha. sinir oldum yeteri kadar
ben yatayım kızlar yorgunum sabah iş var gene.bebekiminde sesi soluğu çıkmıor. yoruldu heralde kıyamam allah rahatlık versin..

Rapunzeln...Cicilerin cok güzelll
İyi gunlerde giysin inşallah bebegin..
Bu arada isim dusundunuz mu merak ettik..
Biz artık burda hep bebeklerimize ismiyle hitap ediyoruz...
Bende Chicco aldım inşallah memnun kalırız..

Rapunzeln...Cicilerin cok güzelll
İyi gunlerde giysin inşallah bebegin..
Bu arada isim dusundunuz mu merak ettik..
Biz artık burda hep bebeklerimize ismiyle hitap ediyoruz...
Bende Chicco aldım inşallah memnun kalırız..

canım eşimin babası epey oluyo vefat etmiş. bi adı onun adı olucak aziz. birde çınar koyucaz. iki isim çok tercih etmesekte aziz çınar olucak inşallah adı bebeğimin.

Canımm cok anlamlı cok guzel bi isim olacak Aziz Çınar...
Begendim valla :))
Bu arada iyi geceler canım sana...Tatlı ruyalar

Son düzenleme:
Canım bendede oluyo çarpıntı evim biraz yokuşta inan nefesim yetmiyoo..eski performans yok artıkk

turkocum o çarpıntı ve nefes darlığı zaman zaman bendede oluyor ...tito mşalah çok tatlı bebişin..
sağolun kızlar

sağol canım yeni gördüm yazını k.b. valla öksürügü geçmedi iğne verdiler günde1 iğne yiyor ama daha iyi hareketlendi çok şükür şimdide c nin tepesinde bana yazıları zor yazdırıyor

geçmiş olsun ececimm

yükledim sanırsam gerçi yanlışsayfayaolmuş ama neyse sonra cici sayfasınada aktarırım
gördüğünüz gibi hep badi pijamatipi şeyler..kıyafete başlayamadım daha..
hepside çok güzel güle güle giydir şekerim
Canımm cok anlamlı cok guzel bi isim olacak Aziz Çınar...
Begendim valla :))
Bu arada iyi geceler canım sana...Tatlı ruyalar

kızlar hepinize iyi gecelerr

canım çok güzel çınarının cicikleri güle güle güzel günlerde giysin inşallah su perisi esranın battaniyesinden nette bulup almıştın sanırım o adresi bana da verirmimin bende almak istiyorum

aral cnm yeni gördüm msjını. eşimin işi vardı bilgisayarda anca kalktı başından. tatlım hepsiburada.com dan sipariş verdim ben 1 hafta önce, ama henüz elime ulaşmadı. çok gıcığım onlara şuan. heran iptal edebilirim siparişi. karttan bi güzel çektiler parayı ama ürünü tedarik bile edemediler henüz. arıyoruz ulaşamıyoruz. oyüzden biraz sıkıntılı cnm. bu sıralar hepsiburada.com dan baya bi şikayet var. valla pişman oldum. göndersinler başka bişi istemiyorum. yanında başka bi ürün daha siparişim var onun için mail göndermişler ürünü temin edemiyoruz başka bi ürün seçin diye. kardeşim madem stoklarınızda yok neden satışa sunuyorsunuz değilmi ama. dur bakalım yakın zamanda göndercez diye mail geldi. bekliyoruz bizde. cnm bence benim elime bi ulaşsın sen sonra siparişini ver. çünkü heran pürüzlük çıkacakmış gibi geliyor bana. sana haber veririm elime ulaşınca.
ama linki vereyim, Hepsiburada.com : Mavi Elma Toppy Bebek Battaniyesi | Anne / Bebek / Çocuk
almak isteyen arkadaşlar olabilir belki.

selam canım ben aylar önce aldım bebek arabasını 400 lıraya mothercareden googlea mothercare u-move travel system diye aratırsan hemen ilk sayfada çıkıyor rengi güzel rengarenk hem de anakucagı var sonradan arabaya da takılıyor bir bak istersen

canım son yrım saattir çok asırı carpıntım var tam yasarken bunu yazını gordum sankı gaz varda kalbım sıkısıyor gıbı de aynı zamanda cozemedım ama nefes nefese kalmak ve çarpıntı cok oluyor bana bu aralar

canım;
ben yılların hepsiburada kullanıcısıyım. çalıştığım için çok fazla çarşıpazar gezemiyorum. hepsiburada da kampanyalar olduğunda pek çok yere göre uygun fiyatlı oluyor. ayrıca intrenetten alışverişte en güvenli sitelerden biridir..aldığım ürün en geç 3 günde elime ulaşırdı şimdi-nerdeyse 3 aydır-rezil bir tedarik sistemi oldu. ne alacak olsam an aşşa 1 hafta 10 günde anca gelio. o ürün artık fizandanmı tedarik ediliyo bilmiom ama günlerce tedarik sürecinde beklio..ama sonunda geliyo..sana bilgilendirme yapıp yok demedikleri sürece geleceğinden emin olabilirsin.bende geçen hafta perşembe günü ayakkabı almıştım ordan çınara..halen tedarik edilecek sabredicez bakalım..

kuzularrrr hepinize günaydın bu arada
gece erken yattım sabahda erken kalktım haliyle işe gitmeden bi bakayım dedim ne var neyok die..hepimizin günü güzel geçsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…