2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kuzularrrr hepinize günaydın bu arada
gece erken yattım sabahda erken kalktım haliyle işe gitmeden bi bakayım dedim ne var neyok die..hepimizin günü güzel geçsin inşallah...

selam sendemı ankaradasın canım bende ankaradayım

herkese günaydın
biz geldikk
dün çok yoğun bir gün geçirdim
dün ara kontrolüm vardı
sabah 09:45 de
09:30 hastaneye gittim dr acil doğuma girdi
10,30 da çıktı
dr.beklerken hastanenin doğum bölümünü gezdim
2011.de doğan 3 kız 2 erkek vardı
heh dedim tamam 2011 kızları başladılar gelmeye
dr.geldi 11:00 de bana sıra geldi
yalap şalap bir muayene yaptı bana
kızım iyi çok şükür sıkıntı yok boy kilo sormadım.soramadım
dışarda isyan vardı
dr bekleyen hastalar cıngar çıkardılar
yaw ne enteresan insanlar var
bu yarın seninde başına gelecek burda doğum yapıcaksın ve dr.da bu kadın
senin doğumunda doktorun randevulu olan hastayımı muayene etmesini bekliyceksin...
orda sinirlerim baya bi bozuldu.
neyse
şeker testi için 3 hafta sonra gelmemi söyledi
şuanda yapılır ama sonuçalr ilerisi için yanıltıcı olabilir en sağlıklı 25-26 da yapalım dedi ok.dedim
tansiyonum iyi çok şükür
tartıldımm malesef oranın tartısına göre 1 ayda 4 kg almışım uçmuşsun dikkat et dedi yine gıda tavsiyelerinde bulundu
wc problemim olduğunu söyledim normal karşıladı aldığım kiloyu
sorularıma çok güzel cvp.lar verdi ama hakkını yemiyim şimdi
3 hafta sonra şeker için gidicem
hastane çıkışı sgk müdürlüğüne gittim
ordaki işlerimi bitirince
cevahire geçtim
mağazaları dolaştım
kızıma bikaç parça bişiyler aldımm
morharecare çok pahalı ve hoşuma giden hiçbişey yoktu
zara da % 50 ind.vardı çok güzel kız elbiseleri vardı bayıldım onlara ama indirimli hali bile piyasadan çok fazla olduğu için ancak bir tane elbise alabildim kızıma oda 1 yaşında giyebileceği bir elbise
bütün çocuk mağazalrına girdim
LCW gezdim ind.vardı ama hamişlere göre çok fazla seçenek yoktu
dolaşmaktan çok yoruldum dönerken bir mağazaya denk geldim
içeri bir girdim bebek kıyafetleri dolu hay allahım bilsem ilk ordan alırdım
ordakileri daha sonraya bıraktım artık bakalım nasip kısmet
veee şunu anladımkii
işyerine dönme telaşı olmadan iş stresi olmadan özgürce dolaşmayı alışveriş yapmayı çok özlemişim
kızıma alışveriş yapmak gerçekten apayrı bir mutluluktu benim için
yaşasın özgürlüüüükkkk
en kısa zamanda tekrar yaparım inş.
bizden bu kadarrrrr

Hoşgeldin semacım..herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...güzel keyif yapmışsın dün...ne güzel oluyor arada bir böyle kafana gör et akılmak değil mi?gerçi ben yapamıyorum ama...

günaydın blue günaydın semaysem günaydın simgesel
semaycım gözün aydın olsun benimde doktorum şeker için 25. haftayı beklemenin en sağlıklısı olacağını söledi. diğer haftalar yanıltıcı olabilir dedi..biliyomusun benimde en büyük hevesim şöööle bütün gün keyfimce gezip tozmak alışveriş yapmak

günaydın canım....sonuçlarının iyii çıkması güzel....benimde kızım olucak bende yaz için şu internet sitesinden şu cicileri aldım hepsi çok güzel çıktı fiyatlarıda uygun....göz gezdir istersen..

☞ Andywawa Pretty Flowers ort Tulum; 5526 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh

☞ Andywawa Fashion BowTie Kolsuz Elbise - 5502 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh

brn bir kaç örnek yazdım daha da güzel şeyler var...

canım hepsi çok güzel harika iii günlerde giysin hepsini.....bu saate kzım pek hareketli değildir ama bakrkenki heyacanımdan olsa gerek kıpır kıpır oldu hemen...

titocummmaşallah bebişin çok tatlı çıkmışş annesii

Teşekkürler Turkocumm :) Hepimizin Bebişini Allah nazarlardan saklasın..Bu arada ben daha isim bulamadım bebikoma ( Aras ismi biraz içime sindi o kadar başkada yok babası beğenmişti ilk şimdi oda yan çiziyor,sizinkilerin isimleri ne güzel hazır bazılarınızın :))

günaydın herkeze....

nasılsınız arkadaşlar dün çok yoğundum epey şey kaçırmışım Semacım güzel şeyler duymana sevindim ne güzel gezmişsinde ohh mis geçen hafta bende bebeğime indirimden hastane çıkışı bodyler falan almıştım dünde maaşımı aldım babamızdan da para aldık akşam bu hafta sonu çılgın bi alışveriş bizi bekliyo senin gibi bende heycan duyuyorum kızım için birşeyler aldıkça :) dün akşam bi arkadaşımızda bebeğimize çok tatlı bir kıyafet almış bu akşam eve gidince yükleyeceğim bende

Nevracım ve gülesreacım çok teşekkür ederim hediyem gelsin hemen söyleyeceğim sizlere

Dün unnadoda indirim var demiştim ben bi kundak ısmarladım bakalım ne zaman gelecek çok kullanışlı alttan çıtçıtlı bi bakın isterseniz https://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=245&urun_id=3194 artık kimse kundak yaptırmıyor gerçi ama ben yinede kundaktan yanayım bebek daha güzel uyuyor eli ayağı oynamayınca :)

canım hepsi çok güzel harika iii günlerde giysin hepsini.....bu saate kzım pek hareketli değildir ama bakrkenki heyacanımdan olsa gerek kıpır kıpır oldu hemen...

canım saolasın daha iyleri güzel kızına olsun. bende verdiğin linke bakıyordum.belki oğluma bişeyler çıkar die.site gerçekten uygun fiyatlı gibi

canım saolasın daha iyleri güzel kızına olsun. bende verdiğin linke bakıyordum.belki oğluma bişeyler çıkar die.site gerçekten uygun fiyatlı gibi

tabi gezip görüp keyifle almak daha güzel oluyor..bi de o yorgunlugun üzerine açıkta olsa bir yerde çay içmek daha güzel ama artık tüketim çağında oluyor böle sanal alışverişlerde......

aslında ben bu sitede yeniyim fotograf yüklemeyi öğreneyim bende kendi yaptıgım şeylerden bir şeyler göstermek isterim sizlere :)

merhabalar..kundagı bende düşünüyorum ama tabi kurşun gibi olcak şekilde değil..yeni doğan tüm arkadaşalrım 4 ay kundak yapmama,emzik vermemve ayakta sallama ile savaşttıalr en sonunda pes edip hepsini yaptılar ve rahatladılar....şimdi mis gibi uyuyyor çoçukalrı bir tet mem düşünce aglıyor hemen veriyorlar susuyorlar maşallah...

haklısın serapçım senin dediğin gibi kurşun gibi olmayacak bebek en az kendi toparlayana kadar düşünüyorum çünkü ilk zamanlar uyku sorununu çözebilirsem ne mutlu bana :) inceledinmi ürünü nasıl ?

günaydın arkadaşlarrr geçmişi herzamanki gibi okuymdım ama şöle bir göz atarken rapunzelin eklediği kıyafeleri gördüm hes çokkk güzellll güle güle giysin bebişinnn canımmm veeee samaysem dün ondan yoktun demekki bende nerde bu kz diyodum kendi kendime hoşgeldin
ve bu arada kızlarrr bir insanın gece kaç kere tuvalete kalkabileceğini bilmiyorum ama ben galiba kendi çapımda bir rekor kırdım 8 kere kalaktım ya neuyku kaldı ne bişeyy

günaydın kuzucum
ben hamileliğimin başındna beri gecede enaz 4-5 defa kalkıyorum. ama 8 de çokmuş yaa
cicişlerimizi beğenmişsin saoll :78: daha eli yüzü düzgün bişi bulamadım ya bunlar hep badi tulum..

günaydın herkeze
çok güzel ciciler alınmış güle güle kullansın bebişler
polar içi penye pembe mothercare battaniye 25 tl fiyat nasıl alayımmı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…