2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın guzel anneler ;

ya ben buradaki tulumlu elbiseyi görünce benim neden kızım olmuyor diye cok uzuldum vala kız anneleri bu elbiseyi alırlarsa bunu giydirince benim yerime bir mıncıklasınlar onları cok tatlı ya :))))

günaydınnn bütün 2011 mayıs aynın güzel annelerii yine çok yoğunum teke tek cvp veremicem ...

ben buğün aşımı oldum kızlar hiç acımadı şuana kadarda çok şükür bişey yok umarım olmazda ...

umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın şekerler öpüyorum sizi..

Geçmiş olsun ceren valla yaptırdınız kurtuldunuz. sağlık ocağındamı vurdurdun

Birde bu süt olayı ile ilgili birşeyler biliyormusun 27 haftadan sonra sağlık ocağı fiş veriyormuş anlaşmalı yerlerden süt alabiliyormuşsun doğumdan sonra bile,acaba herkes için geçerlimi bi bilgisi olan varmı yoksa bugün sağlık ocağına gidip sorucam

canım çok sağol cevabın için evet terslik olmuş senin siparişin gelsin o zaman bende veririm olmazsa kızlar pat diye daldım daha geçmişi tam okuyamadım günaydın herkese umarım tüm güzel anneler ve bebekleri çok iyidir....

turkocum çok saol
canım aldıkların çok güzel güle güle giydir
ayyy pek güzelmiş oğluşlarımıza pek yakışır
canım geçmiş olsun sende kurtulmuşsun

aaa hiç duymadım ben onu. fakat süt parası die bişey duymuştum. işyerinden doğum iznine ayrılan arkadaşlar sskdan doğum parasıyla beraber süt parası diede 150 lira civarı bi para alıyor..

kızlar dün ben böbrek agrısıyla acile gittim ya idrar tahlilinde 7-8 epitel,3-4 lökosit ve bakteri görüldü enfeksiyom var dediler kendi doktoruma telefonda okudum biz bu kadar az degerlere idrar yolu enfeksiyonu demeyiz dedi.bencede degerler az ama idrar kabına bir baktım hastanede içinde parça parça iltahap vardı böyle balgam gibi.şimdi ben bu konuda ne düşünmeliyim

sedasem bence 25 tl battaniye için uçuk bir rakam değil iyi bnece ben dün dışarda markasız sorgğum battaniyele35 -39tl civarıydı yani beğendiysen kaçırma bence

ece dktorda dun alttan muayene etti ve enfeksiyon dedi vajinal krem verdi su içip duruyorum umarım toparlanırız

sağol canım alıcam...
sen ne zaman gidiyrsun doktora?

cumt istanbuldayız inşallah saat 11:30 da randevum biraz istbl da alışveriş yaparız diye düşünüyorum çınarın uyku seti nevresim takımı bornoz havlu vs ihtiyaçlarını almayı düşünüyoruz seninde yarın dı randevun şansın bol olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah ...rapunzel dün gecede yazmıştın çınarın cicileri harika güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah bu arada avatardaki bayan sensin galiba çok hoşsun canım

kızlar istbl da cumt alışveriş yapmayı düşünüyorum oğluma tüm ihtiyaçlarını tekstil olarak almayı planladık istbl daki arkadaşlarım nerelerden alışveriş yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var...... biz forum istbl a kapalı çarşı tarafları ve istinye parka gitmeyi düşünüyorduk sizce nasıl bu yerlere uygun ve kaliteli birşeyler bulabilirmiyiz

:78: aralcığım benim evet. şimdi tabi şiştik biraz
ya varya bazen gözümü karartıp alışverişe istanbulamı gitsem diorum.çeşit çok fiyat uygun.güya ankarada başkent büyük şehir ama istanbulun tırnağı olamaz..kocama bu fikrimi söylediğimde boş boş suratıma bu aralar normal olmadığımı düşünüyor

istinyeparktan bebek alışverişimi yapılır kısımmmm
gidin eminönüne havuzlu hana

canım geçmiş olsun....biz burda doktorlara göre herşeyi oanlrdan daha iyi bildiğimiz düşünüp bizlere hep kızıyorlar ama gebelikte enfeksiyon sık görülen bir şey hatta gizli idarra yolu enfeksiyonu bile oluyor ..bunun tespiti için idrar kültürü yaaprlar genelde..ben her ay düzenli yaptıyorum..geçmişte idrar yolu enfeksiyonu yaşadım çünkü...
sana tavsiyem bol bol su iç....çok iç...ayakalrını sıcak tut..çamaşırını sık değiştir...geçmiş olsun tekrar..o gördüğün şeyde vajinadan gelen akıntı olabilir..rengi beyazımsı gibidir yada sarımtırak...?????enfeksiyon değildir o..bende de oluyor suda yzüen şeyler öle az çok

Günaydın arkadaşlarrrr

Geçmiş olsun ececim bol su iç diyolar bu durumda....
Semaysem bebeğine maşallah ben 1,5 ay oldu gitmeyeli pazartesi gitcem inşallah...Bu arada istanbul ankara izmirdekiler alışerişte çok şanslı burda 3-4 mağaza var herşey çook pahalıı..Allahtan kıyafetlerimizi aileler alıcak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…