günaydın canım....sonuçlarının iyii çıkması güzel....benimde kızım olucak bende yaz için şu internet sitesinden şu cicileri aldım hepsi çok güzel çıktı fiyatlarıda uygun....göz gezdir istersen..
☞ andywawa pretty flowers ort tulum; 5526 : Bebeshop - bebek giyim, bebek kyafetleri, uyku tulumu, bebek odas, chicco, lansinoh
☞ andywawa fashion bowtie kolsuz elbise - 5502 : Bebeshop - bebek giyim, bebek kyafetleri, uyku tulumu, bebek odas, chicco, lansinoh
brn bir kaç örnek yazdım daha da güzel şeyler var...
gunaydın guzel anneler ;
ya ben buradaki tulumlu elbiseyi görünce benim neden kızım olmuyor diye cok uzuldum vala kız anneleri bu elbiseyi alırlarsa bunu giydirince benim yerime bir mıncıklasınlar onları cok tatlı ya :))))
günaydınnn bütün 2011 mayıs aynın güzel annelerii yine çok yoğunum teke tek cvp veremicem ...
ben buğün aşımı oldum kızlar hiç acımadı şuana kadarda çok şükür bişey yok umarım olmazda ...
umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın şekerler öpüyorum sizi..
aral cnm yeni gördüm msjını. eşimin işi vardı bilgisayarda anca kalktı başından. tatlım hepsiburada.com dan sipariş verdim ben 1 hafta önce, ama henüz elime ulaşmadı.çok gıcığım onlara şuan. heran iptal edebilirim siparişi. karttan bi güzel çektiler parayı ama ürünü tedarik bile edemediler henüz. arıyoruz ulaşamıyoruz. oyüzden biraz sıkıntılı cnm. bu sıralar hepsiburada.com dan baya bi şikayet var. valla pişman oldum. göndersinler başka bişi istemiyorum. yanında başka bi ürün daha siparişim var onun için mail göndermişler ürünü temin edemiyoruz başka bi ürün seçin diye. kardeşim madem stoklarınızda yok neden satışa sunuyorsunuz değilmi ama. dur bakalım yakın zamanda göndercez diye mail geldi. bekliyoruz bizde. cnm bence benim elime bi ulaşsın sen sonra siparişini ver. çünkü heran pürüzlük çıkacakmış gibi geliyor bana. sana haber veririm elime ulaşınca.
ama linki vereyim, Hepsiburada.com : Mavi Elma Toppy Bebek Battaniyesi | Anne / Bebek / Çocuk
almak isteyen arkadaşlar olabilir belki.
turkocum çok saolsağolun kızlar
sağol canım yeni gördüm yazını k.b. valla öksürügü geçmedi iğne verdiler günde1 iğne yiyor ama daha iyi hareketlendi çok şükür şimdide c nin tepesinde bana yazıları zor yazdırıyor
geçmiş olsun ececimm
hepside çok güzel güle güle giydir şekerim
kızlar hepinize iyi gecelerr
canım aldıkların çok güzel güle güle giydirgünaydın kuzucum
ben hamileliğimin başındna beri gecede enaz 4-5 defa kalkıyorum. ama 8 de çokmuş yaa
cicişlerimizi beğenmişsin saoll :78: daha eli yüzü düzgün bişi bulamadım ya bunlar hep badi tulum..
ayyy pek güzelmiş oğluşlarımıza pek yakışırbak ben aynı yerde oğullarımız için ne buldum şekerim
☞ AndyWawa Vegetables Yazlk Salopet, S85096 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
canım geçmiş olsun sende kurtulmuşsungünaydınnn bütün 2011 mayıs aynın güzel annelerii yine çok yoğunum teke tek cvp veremicem ...
ben buğün aşımı oldum kızlar hiç acımadı şuana kadarda çok şükür bişey yok umarım olmazda ...
umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın şekerler öpüyorum sizi..
Geçmiş olsun ceren valla yaptırdınız kurtuldunuz. sağlık ocağındamı vurdurdun
Birde bu süt olayı ile ilgili birşeyler biliyormusun 27 haftadan sonra sağlık ocağı fiş veriyormuş anlaşmalı yerlerden süt alabiliyormuşsun doğumdan sonra bile,acaba herkes için geçerlimi bi bilgisi olan varmı yoksa bugün sağlık ocağına gidip sorucam
bak ben aynı yerde oğullarımız için ne buldum şekerim
☞ AndyWawa Vegetables Yazlk Salopet, S85096 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
kızlar dün ben böbrek agrısıyla acile gittim ya idrar tahlilinde 7-8 epitel,3-4 lökosit ve bakteri görüldü enfeksiyom var dediler kendi doktoruma telefonda okudum biz bu kadar az degerlere idrar yolu enfeksiyonu demeyiz dedi.bencede degerler az ama idrar kabına bir baktım hastanede içinde parça parça iltahap vardı böyle balgam gibi.şimdi ben bu konuda ne düşünmeliyim
sedasem bence 25 tl battaniye için uçuk bir rakam değil iyi bnece ben dün dışarda markasız sorgğum battaniyele35 -39tl civarıydı yani beğendiysen kaçırma bence
sağol canım alıcam...
sen ne zaman gidiyrsun doktora?
cumt istanbuldayız inşallah saat 11:30 da randevum biraz istbl da alışveriş yaparız diye düşünüyorum çınarın uyku seti nevresim takımı bornoz havlu vs ihtiyaçlarını almayı düşünüyoruz seninde yarın dı randevun şansın bol olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah ...rapunzel dün gecede yazmıştın çınarın cicileri harika güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah bu arada avatardaki bayan sensin galiba çok hoşsun canım
kızlar istbl da cumt alışveriş yapmayı düşünüyorum oğluma tüm ihtiyaçlarını tekstil olarak almayı planladık istbl daki arkadaşlarım nerelerden alışveriş yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var...... biz forum istbl a kapalı çarşı tarafları ve istinye parka gitmeyi düşünüyorduk sizce nasıl bu yerlere uygun ve kaliteli birşeyler bulabilirmiyiz
selam canım ben aylar önce aldım bebek arabasını 400 lıraya mothercareden googlea mothercare u-move travel system diye aratırsan hemen ilk sayfada çıkıyor rengi güzel rengarenk hem de anakucagı var sonradan arabaya da takılıyor bir bak istersen
güzelim dün ben bu arabayı gördüm mothercarede yalnız fiyatı 400 değil 500 liraydı
ben aldıgımda ındırımdeydı canım sansa genelde bebek arabalarının bır ıkı modelınde ındırım oluyor
kızlar dün ben böbrek agrısıyla acile gittim ya idrar tahlilinde 7-8 epitel,3-4 lökosit ve bakteri görüldü enfeksiyom var dediler kendi doktoruma telefonda okudum biz bu kadar az degerlere idrar yolu enfeksiyonu demeyiz dedi.bencede degerler az ama idrar kabına bir baktım hastanede içinde parça parça iltahap vardı böyle balgam gibi.şimdi ben bu konuda ne düşünmeliyim
kızlar merhaba bugün sol tarafım böbregimin oldugu yer agrıyordu akşam acile gittim idrarda enfeksiyon çıktı cec 1000mg diye bir ilaç verdiler doktorumu aradım kullanabilirsin dedi ama benim hiç içime sinmiyor çünkü c katagorisindeymiş hamileler üzerinde kullanımı hakkında bir araştırma yokmuş.bu ilacı hiç kullanan var mı veya bilgisi olan acil cevap bekliyorum
Semaysem bebeğine maşallah ben 1,5 ay oldu gitmeyeli pazartesi gitcem inşallah...Bu arada istanbul ankara izmirdekiler alışerişte çok şanslı burda 3-4 mağaza var herşey çook pahalıı..Allahtan kıyafetlerimizi aileler alıcak :))))herkese günaydın
biz geldikk
dün çok yoğun bir gün geçirdim
dün ara kontrolüm vardı
sabah 09:45 de
09:30 hastaneye gittim dr acil doğuma girdi
10,30 da çıktı
dr.beklerken hastanenin doğum bölümünü gezdim
2011.de doğan 3 kız 2 erkek vardı
heh dedim tamam 2011 kızları başladılar gelmeye
dr.geldi 11:00 de bana sıra geldi
yalap şalap bir muayene yaptı bana
kızım iyi çok şükür sıkıntı yok boy kilo sormadım.soramadım
dışarda isyan vardı
dr bekleyen hastalar cıngar çıkardılar
yaw ne enteresan insanlar var
bu yarın seninde başına gelecek burda doğum yapıcaksın ve dr.da bu kadın
senin doğumunda doktorun randevulu olan hastayımı muayene etmesini bekliyceksin...
orda sinirlerim baya bi bozuldu.
neyse
şeker testi için 3 hafta sonra gelmemi söyledi
şuanda yapılır ama sonuçalr ilerisi için yanıltıcı olabilir en sağlıklı 25-26 da yapalım dedi ok.dedim
tansiyonum iyi çok şükür
tartıldımm malesef oranın tartısına göre 1 ayda 4 kg almışım uçmuşsun dikkat et dedi yine gıda tavsiyelerinde bulundu
wc problemim olduğunu söyledim normal karşıladı aldığım kiloyu
sorularıma çok güzel cvp.lar verdi ama hakkını yemiyim şimdi
3 hafta sonra şeker için gidicem
hastane çıkışı sgk müdürlüğüne gittim
ordaki işlerimi bitirince
cevahire geçtim
mağazaları dolaştım
kızıma bikaç parça bişiyler aldımm
morharecare çok pahalı ve hoşuma giden hiçbişey yoktu
zara da % 50 ind.vardı çok güzel kız elbiseleri vardı bayıldım onlara ama indirimli hali bile piyasadan çok fazla olduğu için ancak bir tane elbise alabildim kızıma oda 1 yaşında giyebileceği bir elbise
bütün çocuk mağazalrına girdim
LCW gezdim ind.vardı ama hamişlere göre çok fazla seçenek yoktu
dolaşmaktan çok yoruldum dönerken bir mağazaya denk geldim
içeri bir girdim bebek kıyafetleri dolu hay allahım bilsem ilk ordan alırdım
ordakileri daha sonraya bıraktım artık bakalım nasip kısmet
veee şunu anladımkii
işyerine dönme telaşı olmadan iş stresi olmadan özgürce dolaşmayı alışveriş yapmayı çok özlemişim
kızıma alışveriş yapmak gerçekten apayrı bir mutluluktu benim için
yaşasın özgürlüüüükkkk
en kısa zamanda tekrar yaparım inş.
bizden bu kadarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?