canım ben henüz bi araştırma yapmadım ama en iyi marka avent diye duydum bende onu tercih edicem ve biberonda cam olmasını isiyorum 2 tane alıcam.
canım bizde öyle düşünüyoruz bi çocuk odası bide küçük bi park yatak ya da prenses yatağı alayım diyorum ama hala kararsızm çünkü henüz gezmedik..
aynen cnm bende yanına park yatak istiyorum odanın rengine karar veremiyorum baktığın zaman konuşalım yine fikir alırım senden
tatlım mrb sen hangi hastaneye gidiyordun.dr kimdi senn.
geçmişteyim hala ..ben im bogazlar gitti bile...yapcak bir şey yok...sıcak su bal tarcın içiyorum hayyat ilaç içmem ..elevit bile içmedim sadece kanım düşük diye ette yemiyorum diye kan hapı içiyorum...fazal gezdim bu hafta üşüttüm..gerçi bulaşcı diyorlar ama ...dikkat et canım..
tatlım azade ada ismini koyacak olan cerenliyağmur benim kızım nisa olacak teyzesi nasıl :)
yavrucum benimkiside pahalı ama allahtan özelsigostamız karşılıo bi kısmını normal 3,500 sezeryan 4200 epidural sezeryan 5000 tl bize verilen limit 3500 geri kalnını biz karşılıcaz artık doktorumdan ve hastaneden çok menunum okadar çalışıyorum geri kalanı eşim düşünsün ben uzun zamandır birikim yaptım buda hakkımdır
Hasta olan tüm annelerimize acil şifalar diliyorum arkadaşlar ben unnado dan oğluma 1 tulum bir kapişonlu mont birde kozmont mont aldım fiyatlar çok iyi bir bakın bence kızlar ben beek arbası konuısunda çok kararsızım travel sistem almak istiyorum ama beüğendiğim model 700tl sizce ne yapmalıyım..... Cerencim kızın ismi çok güzel olmuş azade ada hoş ağır bir isim.. Tito kocacığın gitmiş allah kavuştursun isim sormuşsun bence aras çok hoş bir isim
alınmak mı?sadece alınmıyorum..kızıyorum da aynı zamanda..çocuk yapın diye başımızın etini yediler...sadece sevmek için öyle mi?şimdi bebek olacak hiç oralı değilller...her zaman bir bahaneleri var,bildikleri değil...o kadar iyi düşünemiyorum maalesef..ne olduklarını çok iyi biliyorum çünkü...hassas olduğumuz bir dönem olduğu için değil benim onlara tepkim,her zaman bu kadar vurdumduymaz oldukları için...:) insan alınıyor demii..sen büüyk ehyacanla birşeyler yapıyorsun onalr misafir gibi sevmeye geliyorlar..ama öle düşünme vardır bi bildikleri ..böle düşünürse lohusa dönemi zor geçer kalp faln kırılır bebeğinel daha az ilgilenirsin...her şeyi olur bebeişinin iyi kötü bir şeyler alıyoruz işte hepimiz....canları sagolsun ama şimdi hassasız tabi kırılıyoruz işin kötü kısmı kimse ile konuşamuyoruz bu konuyu...bende cinsiyet konusunda sıkıntı yaşamıştım yüzde 90 kız diyordum yeşil renk alıyorlardı hep bana ..ama kesin değil ne olur ne olmaz diye aldık diye...bende o dönem çok üzülmüştüm..yüzde 10 luk ihtimal beni deli etmişti..hala sorarım kzı mı diye..doktor en sonunda kzıdı bana bak görüyormusn anası ordaki çizgiyi dedi..daha ne diyim sana dedi gülüştük hatta :)
hu huuuu güzel annelerimiz nasıllarmış bakalımmmm biz çok iyiyiz ananesine gittik bu kızımla bi güzel kahvaltı yaptık bugün orda kalıcaktım ama bir telefon geldi arayan kimmmmm kaynanam sana gelicektik dedi tabi ben hiç dururmuyum buyrun beklerim dedim ve koşa koşa eve geldim gelsinler gelsinler daha laf yemeye doymadılarrrr çok iyi oldu gelmeleri bi yandan annemin aldıklarını gösterirken diğer yandanda laf söleyip durucam
Hasta olan tüm annelerimize acil şifalar diliyorum arkadaşlar ben unnado dan oğluma 1 tulum bir kapişonlu mont birde kozmont mont aldım fiyatlar çok iyi bir bakın bence kızlar ben beek arbası konuısunda çok kararsızım travel sistem almak istiyorum ama beüğendiğim model 700tl sizce ne yapmalıyım..... Cerencim kızın ismi çok güzel olmuş azade ada hoş ağır bir isim.. Tito kocacığın gitmiş allah kavuştursun isim sormuşsun bence aras çok hoş bir isim
walla helal olsun sana...eşin birşey demiyor mu sen laf söyleyince dilara?
hu huuuu güzel annelerimiz nasıllarmış bakalımmmm biz çok iyiyiz ananesine gittik bu kızımla bi güzel kahvaltı yaptık bugün orda kalıcaktım ama bir telefon geldi arayan kimmmmm kaynanam sana gelicektik dedi tabi ben hiç dururmuyum buyrun beklerim dedim ve koşa koşa eve geldim gelsinler gelsinler daha laf yemeye doymadılarrrr çok iyi oldu gelmeleri bi yandan annemin aldıklarını gösterirken diğer yandanda laf söleyip durucam
kraft ın travel sistemini beğendim aslında esas beğendiklerimiz 1000 lira üzeri bu en uygun ve beğendiğimiz model bir aklımda yazık mı bu kadar paraya diyor ama sanırım alırız kızlar benden hafif bir sarı akıntı gelmiş sizce ne yapayımcanım çok teşekkür ederim hayırlısı olsun hayırlı bir evlat olsun ... Unnodo ya bende bakıyım şimdi uygun oluyo.. Bebek arabası bayağı pahallıymış canım ama alabiliyosanda al derim ben.. 2. Bebekde yine kullanırsın..
ankaradayım ben. lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum. doğum hrs hastamesinde olacak inş. doktorumda mine hanım..
valla hiçbişey yapmadım oh canıma deysinnnhoşgeldin kuşumne zaman geliceklermiş??çayın çorban varmı bakem ne ikram ediceksin hımmm
vall bu sefer taç falan yok çok vurdumduymazlarha ha güldüm vallahi...çok fenayız ya....ama yine geldiklerinde başımızn tacı yapıyoruz o ayrı konu...kıyamızyoruz yine :)
ya biz kadınlar neden aynıyız şu laf sokma huyumuz :) boşver at arkana insan olan anlar yavrucum senin sölemenle olacak iş değil alsalar bu seferde ben söledimde aldı olacak boşver anacığın alıyorsa at arkana benimde kayınvalidem bursanın ilçesinde yaşıyo herzaman görüşemiyoruz daha tek bir şey görmedim ama ben alınmıyorum onlar kızlarınada öleydi geçen sene görümcem doğum yaptı onlarda öyle adet görenek yok çok rahatsız oluyodum illk evlendiğimde ama snırım hazmetmeye başladım artık fitne fesatlıkta değil onlarınki temiz insanlar ama ne bileyim akıl edemiyolar işte benim çevrem bana zaten alıp alıp gönderiyo bişiler zaten alsalarda onların aldığını beyenmem ben zevklerimiz çok farklı iyikide almıolar giydirmicem bu sefer eşim kızcak oh çok ii ediolar almıyolarda :) hatta sana şunu söleyeyim evlatlarını bile aramazlar kolay kolay beni daha bir kere aradı gebeliğimden bu yana evet çok gücüme gidiyor ama alışmamışlar bu yaştan sonra benmi adam edicem eşim kaç kere uyardı arayın bizi diye ama yinede canları sağolsun ben onları seviyorum onlarda beni eminim bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?