2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynen cnm bende yanına park yatak istiyorum odanın rengine karar veremiyorum baktığın zaman konuşalım yine fikir alırım senden

aynen cnm bende yanına park yatak istiyorum odanın rengine karar veremiyorum baktığın zaman konuşalım yine fikir alırım senden

tabi canım inşallah bu hafta sonu bakıcağız rapsodide bi genç odası var beyaz çekmecelerinin tutacak yerleri falan taşlı çok güzeeel ama sonradan büyünce beğenmezse diye korkuyorum eşimde çok beğendi hafta sonu bakalım pzt yazarım canım..

Hasta olan tüm annelerimize acil şifalar diliyorum arkadaşlar ben unnado dan oğluma 1 tulum bir kapişonlu mont birde kozmont mont aldım fiyatlar çok iyi bir bakın bence kızlar ben beek arbası konuısunda çok kararsızım travel sistem almak istiyorum ama beüğendiğim model 700tl sizce ne yapmalıyım..... Cerencim kızın ismi çok güzel olmuş azade ada hoş ağır bir isim.. Tito kocacığın gitmiş allah kavuştursun isim sormuşsun bence aras çok hoş bir isim

sende dikkat canım

canım benim tabiki hakkımızdır. o konuda hemfikiriz elbette. ama benim kafama takılan aynı doğum aynı ameliyat arada bin lira fark

canım çok teşekkür ederim hayırlısı olsun hayırlı bir evlat olsun ... unnodo ya bende bakıyım şimdi uygun oluyo.. bebek arabası bayağı pahallıymış canım ama alabiliyosanda al derim ben.. 2. bebekde yine kullanırsın..

alınmak mı?sadece alınmıyorum..kızıyorum da aynı zamanda..çocuk yapın diye başımızın etini yediler...sadece sevmek için öyle mi?şimdi bebek olacak hiç oralı değilller...her zaman bir bahaneleri var,bildikleri değil...o kadar iyi düşünemiyorum maalesef..ne olduklarını çok iyi biliyorum çünkü...hassas olduğumuz bir dönem olduğu için değil benim onlara tepkim,her zaman bu kadar vurdumduymaz oldukları için... onların yüzünden bebeğimle daha az neden ilgilleneyim ki....? neyse o da değil de 3 gün sonra bebek olunca zırt pırt bebeği özledik deyip çıkıp çıkıp gelirlerse işimiz var...etlisine sütlüsüne dokunma ama sevmeye gelince...neyse yaaaaaaa....amannnnnnnn....dökülüverdim işte...bir dokun bin ah işit....

hu huuuu güzel annelerimiz nasıllarmış bakalımmmm biz çok iyiyiz ananesine gittik bu kızımla bi güzel kahvaltı yaptık bugün orda kalıcaktım ama bir telefon geldi arayan kimmmmm kaynanam sana gelicektik dedi tabi ben hiç dururmuyum buyrun beklerim dedim ve koşa koşa eve geldim gelsinler gelsinler daha laf yemeye doymadılarrrr çok iyi oldu gelmeleri bi yandan annemin aldıklarını gösterirken diğer yandanda laf söleyip durucam

walla helal olsun sana...eşin birşey demiyor mu sen laf söyleyince dilara?

aralcım hoşgeldin.unnadodan davetiye yollarmısın bana :26:

canım hoşgeldin iyi günlerde kullan bebeğine aldıklarını unnadodan bende sürekli alışveriş yapıyorum hiç yanıltmacasıda yok geçen kundak ısmarlamıştım o geldi çok güzel cırtcırtlı şimdide bi oyuncak var onu alayım diorum ama kargo ücretiyle pek kurtarmıcak gibi sende güzel şeyler sipariş etmişsindir umarım bebek arabasında bende kararsızım şimdimi alsam bebek 2-3 aylık oluncamı alsam diye kraft önerdiler bana öncelikle hafif olanı tercih et diyorlar araştır iyice öle al alacaksanda cnm

walla helal olsun sana...eşin birşey demiyor mu sen laf söyleyince dilara?

oda görüyor bişey yapmadıklarını ve ben söleyince keşke demeseydin daha iyi olurdu demekle yetiniyor ama bana hak verdiği için haklısın ne diyim diyor çünkü sölemezsem stres yapıyorum görüyo kendide oh valla hep annemler koşsun onlar çocuk diye ağlıyolardı ama sanki çocuk yokmuş gibi davranıyolarrr

hoşgeldin kuşum ne zaman geliceklermiş??çayın çorban varmı bakem ne ikram ediceksin hımmm

ha ha güldüm vallahi...çok fenayız ya....ama yine geldiklerinde başımızn tacı yapıyoruz o ayrı konu...kıyamızyoruz yine :)

kraft ın travel sistemini beğendim aslında esas beğendiklerimiz 1000 lira üzeri bu en uygun ve beğendiğimiz model bir aklımda yazık mı bu kadar paraya diyor ama sanırım alırız kızlar benden hafif bir sarı akıntı gelmiş sizce ne yapayım

ya biz kadınlar neden aynıyız şu laf sokma huyumuz :) boşver at arkana insan olan anlar yavrucum senin sölemenle olacak iş değil alsalar bu seferde ben söledimde aldı olacak boşver anacığın alıyorsa at arkana benimde kayınvalidem bursanın ilçesinde yaşıyo herzaman görüşemiyoruz daha tek bir şey görmedim ama ben alınmıyorum onlar kızlarınada öleydi geçen sene görümcem doğum yaptı onlarda öyle adet görenek yok çok rahatsız oluyodum illk evlendiğimde ama snırım hazmetmeye başladım artık fitne fesatlıkta değil onlarınki temiz insanlar ama ne bileyim akıl edemiyolar işte benim çevrem bana zaten alıp alıp gönderiyo bişiler zaten alsalarda onların aldığını beyenmem ben zevklerimiz çok farklı iyikide almıolar giydirmicem bu sefer eşim kızcak oh çok ii ediolar almıyolarda :) hatta sana şunu söleyeyim evlatlarını bile aramazlar kolay kolay beni daha bir kere aradı gebeliğimden bu yana evet çok gücüme gidiyor ama alışmamışlar bu yaştan sonra benmi adam edicem eşim kaç kere uyardı arayın bizi diye ama yinede canları sağolsun ben onları seviyorum onlarda beni eminim bundan

hoşgeldin kuşum ne zaman geliceklermiş??çayın çorban varmı bakem ne ikram ediceksin hımmm
valla hiçbişey yapmadım oh canıma deysinnngeldiklerine eğer açlarsa yaparım bişeyler hiç şimdiden kasamam kendimi
ha ha güldüm vallahi...çok fenayız ya....ama yine geldiklerinde başımızn tacı yapıyoruz o ayrı konu...kıyamızyoruz yine :)
vall bu sefer taç falan yok çok vurdumduymazlar

valla ben senin kadar iyi niyetli olamıcam canım yaaa çünkü sonradan ortalarda hiçbişey yapmadan yapmış gibi kasıntı kasıntı dolaşmalarını istemiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…