2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cerenliyağmur canım; azade ada güsel bir isim. büyüdüğünde hangisini isterse kendi tercih eder.
superisi gözün aydın büyütmüşsün yawrucağı
dafnetuğba canım kol ağrısı çokmu ya :44: bende cumartesi olucam aşımı..

bu arada doğum ücretleri konusu geçiyo bikaç zamandır bisimkisi biraz pahalı ya
normal doğum 2600/epidral 2700/sezeryan 2700
sizinkilere göre epeyce uçuk.. en az 1000-1500 lira fark var resmen...
bu saatten sonra doktoruda bırakamam
kafam karıştı ya

Geçer nasılsa şekercim...siz iyi olun da...

teşekkürler canım

kızlar ben size bişey sormak istiyorum araştırma yapayım dedim bugün biberon ve küvet konusunda aventin yenidoğan bebek seti var onumu alsam yoksa tek tek seçim yaparakmı alsam kararsızım çok sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda aventi çoğu kişiden duydum marka konusundada düşündğünüzü yazarsanız ii olur birde şu bebek küvetleri benim banyom çok büyük değil küveti işi çok düşündürüyo yer açısından bugün rastgele araştırırken katlanabilen küvet buldum çokda mantıklı geldi fiyat 70 tl gibi evet pahalı ama az zamanda kullanmıyoz hani bu konudada fikrinizi alayım istedim Diğer Markalar Flexibath Katlanır Banyo Küveti | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

valla canım ben banyo küveti olayını toptan gereksiz buluyorum...ama mecburda alınıcak hani napalım..saklaması kolay olur bunu evet..

teşekkürler canım.bol A harfli olmuş ismi kızının hayırlı olsun bakalım büyüyünce hangisini tercih edecek

tatlım mrb sen hangi hastaneye gidiyordun.dr kimdi senn.

doruk güzel isim..emir bende beğenmiştim..emir berke birlikte düşünmüştüm sonra egemen hoşuma çok gitii...ama kızım olucak şimdi kzı ismi arıyorum bende :)

kendimi iyi hissetmiyorum hasta olucam galiba ya..

geçmişteyim hala ..ben im bogazlar gitti bile...yapcak bir şey yok...sıcak su bal tarcın içiyorum hayyat ilaç içmem ..elevit bile içmedim sadece kanım düşük diye ette yemiyorum diye kan hapı içiyorum...fazal gezdim bu hafta üşüttüm..gerçi bulaşcı diyorlar ama ...dikkat et canım..

teşekkürler canım.bol A harfli olmuş ismi kızının hayırlı olsun bakalım büyüyünce hangisini tercih edecek
tatlım azade ada ismini koyacak olan cerenliyağmur benim kızım nisa olacak teyzesi nasıl :)
yavrucum benimkiside pahalı ama allahtan özelsigostamız karşılıo bi kısmını normal 3,500 sezeryan 4200 epidural sezeryan 5000 tl bize verilen limit 3500 geri kalnını biz karşılıcaz artık doktorumdan ve hastaneden çok menunum okadar çalışıyorum geri kalanı eşim düşünsün ben uzun zamandır birikim yaptım buda hakkımdır

canım çok sokakta gezince benimde kuruk sokumum agıyor..ama bana krap için ilaç vermdi..kan hapını içtikten sonra geçti..beki ilerleyen haftalarda lazım olur..

:) insan alınıyor demii..sen büüyk ehyacanla birşeyler yapıyorsun onalr misafir gibi sevmeye geliyorlar..ama öle düşünme vardır bi bildikleri ..böle düşünürse lohusa dönemi zor geçer kalp faln kırılır bebeğinel daha az ilgilenirsin...her şeyi olur bebeişinin iyi kötü bir şeyler alıyoruz işte hepimiz....canları sagolsun ama şimdi hassasız tabi kırılıyoruz işin kötü kısmı kimse ile konuşamuyoruz bu konuyu...bende cinsiyet konusunda sıkıntı yaşamıştım yüzde 90 kız diyordum yeşil renk alıyorlardı hep bana ..ama kesin değil ne olur ne olmaz diye aldık diye...bende o dönem çok üzülmüştüm..yüzde 10 luk ihtimal beni deli etmişti..hala sorarım kzı mı diye..doktor en sonunda kzıdı bana bak görüyormusn anası ordaki çizgiyi dedi..daha ne diyim sana dedi gülüştük hatta :)

adı ile yaşasın canım...ad ne olursa olsun ada anlam katan kişinin kendisi oluyor..bizde hala bir netlik yok..ben bade istiyorum ama dalga geçeçekler çocugumla diye bencille davranmak istemiyorum...isim koymak çok zor...ADA güzel.....ama babsınıda kırma...

gerçekten çok iyiymiş fiyatlar

benim gittiğim hastanede normal doğumda sezeryanda 1500-1700 arası

defnetugba,superi,rapunzel, ece,serap kmy hepinize çok teşekkür ederim,isim konusundaki yorumlarınız için ..şimdi yemekteydim kızlar sadece defne olsun diyolar ayy beni deli ettiler yok artık dedim bol A harfli ama ikisinide kırmak istemiyorum...akşama son kez sorucam ama sormaya korkuyorum:18::18::18: eşim sen hala ordamısın dicek.. rabbim pişman etmesin imşallahh...

kızlar normal doğum 50 ya da 70 tl sezeryan da 150-200 tl arasında burda ve inanılmaz güzel bi hastane arkadaşlarımın çoğu bu hastanede doğum yaptılar çok memnunlar sizinkileri duyunca inanlımaz uçuk geldi fiyatlar allah yardımcınız olsun..

kızlar oda konusunda çok kararsızım bebek odası yerine çocuk odası almayı düşünen varmı benim gibi bidaha masraf yapmk istemiyorum

semaysem magnezyum ne işe yarıyor? benim ağrılarıma iyi gelirmi acaba :44:

canım bende cvp vereyim,magnezyum sadece kraplar için değil aynı zamanda kas ağrılarınada iyi geliyor arkadaşlarım mutlaka kullanmam gerektiğini söylüyorlar ben daha 2 defa içtim. ileride ağrılarım olursa içicem..

benim sorduğum soruya kimse cevap vermemiş ama neden şu biberon ve küvet konusunda

canım ben henüz bi araştırma yapmadım ama en iyi marka avent diye duydum bende onu tercih edicem ve biberonda cam olmasını isiyorum 2 tane alıcam.

kızlar oda konusunda çok kararsızım bebek odası yerine çocuk odası almayı düşünen varmı benim gibi bidaha masraf yapmk istemiyorum

canım bizde öyle düşünüyoruz bi çocuk odası bide küçük bi park yatak ya da prenses yatağı alayım diyorum ama hala kararsızm çünkü henüz gezmedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…