Geçer nasılsa şekercim...siz iyi olun da...
teşekkürler canım
kızlar ben size bişey sormak istiyorum araştırma yapayım dedim bugün biberon ve küvet konusunda aventin yenidoğan bebek seti var onumu alsam yoksa tek tek seçim yaparakmı alsam kararsızım çok sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda aventi çoğu kişiden duydum marka konusundada düşündğünüzü yazarsanız ii olur birde şu bebek küvetleri benim banyom çok büyük değil küveti işi çok düşündürüyo yer açısından bugün rastgele araştırırken katlanabilen küvet buldum çokda mantıklı geldi fiyat 70 tl gibi evet pahalı ama az zamanda kullanmıyoz hani bu konudada fikrinizi alayım istedim Diğer Markalar Flexibath Katlanır Banyo Küveti | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
teşekkürler canım.bol A harfli olmuş ismi kızının hayırlı olsun bakalım büyüyünce hangisini tercih edecekCANIM adı gibi güzel olsun inşallah iksiide çok güzel bence içinde kalmasın bende herkeze isim şu güzelmi bu güzelmi dediğimde her isme bir kulp buldular ama en son kararımız nisa deyince direk tavrımızıda koyduk hala söleyince burun kıvıranlar oluyo ama ben kızımın ismini seviyorum bade olmasını istiyodum ama anlamı araştırınca pekde hoşnut kalmadım
çok geçmiş olsun bana doktorum bu tarz ağrılara magnezyum yazmıştı ben gün aşırı içiyorum şimdilik bi sıkıntı yok cnm
çok geçmiş olsun canım vitamin al bol bol
iyiyim cnm yok bi yaramazlık dün aşı olmuştum sadece kolumda ağrım var biraz o üzücü
cerenliyağmur canım; azade ada güsel bir isim. büyüdüğünde hangisini isterse kendi tercih eder.
superisi gözün aydın büyütmüşsün yawrucağı
dafnetuğba canım kol ağrısı çokmu ya :44: bende cumartesi olucam aşımı..
bu arada doğum ücretleri konusu geçiyo bikaç zamandır bisimkisi biraz pahalı ya
normal doğum 2600/epidral 2700/sezeryan 2700
sizinkilere göre epeyce uçuk.. en az 1000-1500 lira fark var resmen...
bu saatten sonra doktoruda bırakamam
kafam karıştı ya
Günaydın Kızlar, birkaçgündür yoğunluktan yazamıyorum ama takipteyim sizi merak etmeyinnnn :))
Bugün babamız gitti,bakalım dönüşte neler getircek bebişimize :) Bu arada Sizce Doruk ismi nasıl?? Doruk,Aras,Emir ?? daha isim bulamadım bebikomaHadi seçin birtane ?
kendimi iyi hissetmiyorumhasta olucam galiba ya..
tatlım azade ada ismini koyacak olan cerenliyağmur benim kızım nisa olacak teyzesi nasıl :)teşekkürler canım.bol A harfli olmuş ismi kızının hayırlı olsun bakalım büyüyünce hangisini tercih edecek
yavrucum benimkiside pahalı ama allahtan özelsigostamız karşılıo bi kısmını normal 3,500 sezeryan 4200 epidural sezeryan 5000 tl bize verilen limit 3500 geri kalnını biz karşılıcaz artık doktorumdan ve hastaneden çok menunum okadar çalışıyorum geri kalanı eşim düşünsün ben uzun zamandır birikim yaptım buda hakkımdırcerenliyağmur canım; azade ada güsel bir isim. büyüdüğünde hangisini isterse kendi tercih eder.
superisi gözün aydın büyütmüşsün yawrucağı
dafnetuğba canım kol ağrısı çokmu ya :44: bende cumartesi olucam aşımı..
canım ya benim dün ve bugün ağrı var ama öle şiddetli değil sanki darbe almışım gibi
bu arada doğum ücretleri konusu geçiyo bikaç zamandır bisimkisi biraz pahalı ya
normal doğum 2600/epidral 2700/sezeryan 2700
sizinkilere göre epeyce uçuk.. en az 1000-1500 lira fark var resmen...
bu saatten sonra doktoruda bırakamam
kafam karıştı ya
su ihtiyacım kesildi diye birşey yok şeker..zorla da olsa içeceksin...evet doğru diyorsun artık almamız lazım yatağı falan...ben çok fazla birşey alacak değilim..kızkardeşimde herşey var.pırıl pırıl duruyordu hepsi..bana saklamış sağolsun..bebek arabası,oto koltuğu,bebek çantası,zıbınlar ,kıyafetler...herşey var onda...hiçbirini almayacağım onların..yatak bile vardı ama yol uzak diye göndermeyin ben alacağım dedim...öyle işte semacan...
zorla içiyorum blue-cann
ohhh ne güzelll kurtardı kardeşin seni çok sağolsunnn
bende sendenim kardeşim sağolsunnn
arada beğendiklerin olursa alırsın ama bikaç parça
mutlaka gözüne çarpan ufak tefek şeyler olur
benim k.validemde kimseden bişey alma diye tembihledi beni
kardeşimden aldığımı bile istemiyor bu konuda başım dertte k.validemle
]
oyy oyy oyyy çok dikkat et kendine
c vitamini al hemen
ben hastalandım çok feciyim
en azından denemekte fayda var inş.işine yarar
kayın validen iyimiş canım ya..eger herşeyi ekndi alacaksa neden olmasın almayız tabiki bizde birşey..ama ben en yakın arkadaşımdan aldım..hepsi mis gibii bazıalrını hiç giydirmedi..ama bende çok şey aldım..ondan aldıkalrımı pijama gibi akşam giydircem kendi aldıaklrımıda gündüz...çeşit iyidir..ama eski olsa yada lekeli bende almam..gerçi benim aldıkalrım mont,ayakkabı,yenidoğan elbise etek faaln çok hoş :)
kızlar burdan hemen sizinle bir bilgiyi paylaşayım kuyruk sokumum çok agrıyordu işe gitmek bile eziyet olmuştu bide her gece ayagıma kramp girmeye başladı bagırarak uyanıyodum nasıl şiddetliyse...doktorumu aradım kramp için magnezyum alayımmı dedim çünkü ben böyle durumlarda magnezyum içiliyor diye biliyordum.doktorum hayır kalsiyum sandoz c vitaminli olanını al dedi şaşırdım işe yarayacagını düşünmedim ama içmeye başladıgım andan itibaren ne kuyruk sokumu agrısı nede kramp kaldı baya bi sıkıntıdan kurtuldum.bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlara duyrulur
walla öyle diyorum k.validene ama yine seninki çok iyiymiş.bizimkilerin ilk torunu olmasına rağmen hiç oralı değiller...iğnesini biz alalım demediler...çok bahtsızım o konuda...onların bize faydası olacağına nedense hep tersi oldu şimdiye kadar...ay bak aklıma geldi,sinirlerim zıpladı yine yaaaaaa....
kızlar isim konusunda son noktayı koyduk .. ben hala acabalardayım ama :26:
benim dünyalar tatlısı hayatımın en güzel yerinde olan bitanecik yiğenim var ceren ilk ve tek ona olan sevgimi anlatmak mümkün değil oda bize öyle.. adını ben ceren istemiştim anneside sağolsun kırmadı bizi bebeğim karnıma düştüğü ilk günden beri ceren kadar sevinip mutlu olan olmadı süreklii hala neeeoluuur ADA olsun adı dedi şimdi izmirde kimle konuşsa ada bebek geliyor diyormuş.. onu kırmak istemiyorum ada ismide güzel gerçekten eşimde babası sonuçta oda azade diyor başka bişey demiyor ne yaptıysam ikna edemedim bende defne ya da beren diyordum.. hatta beren ada olsun diyodum ama nafile... azade ada yan yana çok yakışmasada yoğun istek üzerine belirlendi bizim taraf ada dicek şimiden kesin eşimin tarafı azade .... umarım sizlerde beğenirsiniz???
cerenliyağmur cnm azade ada bebeğimiz adıyla yaşasın inş. güzel olmuş bence. hayırlısı olsun inş.
titocum Allah kavuştursun cnm.
kızlar hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.
TEŞK EDERİMMMMMM
bende şimdi dr dan geldim. son bikaç aydır çok ağrılarım oluyordu. genelde hareket ettiğim zaman ve yürüdüğüm zaman bu ağrılarım artıyor. dr da magnezyum yazdı. dene bakalım iyi gelecekmi belki kas ağrısıdır dedi. bu magnezyum ne işe yarıyor ben anlamadım pek bişey ama. bu ayak krampları için değilmiydi?
kas ve eklem ağrılarına iyi geliyor
bebeğim iyiymiş çok şükür 630 gr olmuş. tekme atıp durdu usg dedr teyzemizde yakaladım tekmesini deyip durdu
ohhh maşşallahh annesi kocaman olmuş kuzun
kızlar doğum fiyatlarını sordum normal doğum 300 sezeryan 500 dedilerşok olduk eşimle. gittiğim hastanede özel kolan hospital. hastaneden çok memnunuz. fiyatlar çok iyiymiş ya
gerçekten çok iyiymiş fiyatlar
benim gittiğim hastanede normal doğumda sezeryanda 1500-1700 arası
semaysem magnezyum ne işe yarıyor? benim ağrılarıma iyi gelirmi acaba :44:
benim sorduğum soruya kimse cevap vermemiş ama neden şu biberon ve küvet konusunda
kızlar oda konusunda çok kararsızım bebek odası yerine çocuk odası almayı düşünen varmı benim gibi bidaha masraf yapmk istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?