doktoruma canım.liste verdi bana
aralcım davetin geldi teşekkür ederim
semaysem hayırlı olsun cicileringüzel günlerde giyin inşallah..
ben doktorumla daha doğum konusunu konuşmadım.ctesi randevum var o zaman konuşmayı düşünüyorum.ben girişteki sekretere sordum fiyatları herhalde yanlış biliyor.acaba hrs nin doktorları başka hastanede doğum yaptırıyor mu ki?
kızlar iyi akşamlar...bişi sorcam yardımcı olursanız sevınırm.bizim bebeğin tekmelerıni hareketlerıni fln ben göbek deliğinin 2 veya 3 parmak assağısında hissedıorum acaba normal olan bumu yoksa bebeğim aşşagılardamı duruyoo kafama takıldı
tabiki canım mail adresini özelden yolla davetiyeni yolluyayım kızının cicileri hayırlı olsun o siteyi sıkı takip etmek gerekiyor çok güzel ürünler oluyor ama hemen tükeniyor
kızlar iyi akşamlar...bişi sorcam yardımcı olursanız sevınırm.bizim bebeğin tekmelerıni hareketlerıni fln ben göbek deliğinin 2 veya 3 parmak assağısında hissedıorum acaba normal olan bumu yoksa bebeğim aşşagılardamı duruyoo kafama takıldı
rica edrim semacım davetiyeni yolladımyolladıımmm teşk.ederimmm
merhabaaa
göbeğimin her yerinde hissediyorum
22.haftadaykende heryerimde hissediyodum
rahimimiz şuanda göbek deliğininde daha yukarda
heryerinde hissedebilirsin
netten daha kesin bilgiler alabilirsinn
ne yaptın canım gittimi misafirlerin rahatladın mı yoksa ka-endilerini affettimek için mi gelmişler birşeylermi getirmişler prenseselaf soktukça içimin yağları eriyor
ohhhh nihayet sorun hallolmuş kk da bağımlılık yaptınız kızlar bana açmadan duramıyorum şu siteyi
laf soktukça içimin yağları eriyor
aralcığım üyeliğimi başlattımm çokkk teşk.ederimmmrica edrim semacım davetiyeni yolladım
hoşgeldin kuzum nasıl oldun daha iyisindir inşallah demek nisa annasine benziyormuş güzelliğini anneden alıcak demekki kızın benimde detaylıda renkli ultrasonda eşim bena benzetti birde bak aynı kendine benzetmiş diyor bende yok canım belli olmaz daha sana da benziyordur diyorum ama için içn de kasılıyorum hoşuma gdiyor
selam kızlar nasılsınız,bende güzel haber yok malesef servikste kısalma var 2,1 çıktı vajinal ultrasonda.15 gün hiç kalkmadan yatış ve ilaç devam ederse hastaneye yatırıp dikiş atçak rahim ağzına..tabi bu dikişin tehlikeleri oldukça fazla,doğumu başlatma,enfeksiyon,kesenin yırtılması gibi..umarım bebişim en azından 7. ayına kadar dayanır..annemi çağırdım yarın geliyo.bizim için dua edin nolur..
selam kızlar nasılsınız,bende güzel haber yok malesef servikste kısalma var 2,1 çıktı vajinal ultrasonda.15 gün hiç kalkmadan yatış ve ilaç devam ederse hastaneye yatırıp dikiş atçak rahim ağzına..tabi bu dikişin tehlikeleri oldukça fazla,doğumu başlatma,enfeksiyon,kesenin yırtılması gibi..umarım bebişim en azından 7. ayına kadar dayanır..annemi çağırdım yarın geliyo.bizim için dua edin nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?