2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

doktoruma canım.liste verdi bana

ben doktorumla daha doğum konusunu konuşmadım.ctesi randevum var o zaman konuşmayı düşünüyorum.ben girişteki sekretere sordum fiyatları herhalde yanlış biliyor.acaba hrs nin doktorları başka hastanede doğum yaptırıyor mu ki?

aralcım davetin geldi teşekkür ederim

semaysem hayırlı olsun cicilerin güzel günlerde giyin inşallah..

rica edrim canım siteyi sıkı takip etmek lazım ürünler çabuk tükeniyor simokinli bir takım vardı 75 tl ye düşmüş hemen tüketmişler çok üzüldüm

yok sanmam canım. başka yerlerdeki doktorlar hrsde yaptırıyor ama hrs nie dışarıda yaptırsın ki

kızlar iyi akşamlar...bişi sorcam yardımcı olursanız sevınırm.bizim bebeğin tekmelerıni hareketlerıni fln ben göbek deliğinin 2 veya 3 parmak assağısında hissedıorum acaba normal olan bumu yoksa bebeğim aşşagılardamı duruyoo kafama takıldı

iyi akşamlar lovercim ben o durumu dr a ayrıntıda sormuştum dr abebğin tekmelrini bayağı aşağıda hissediyorum bebek aşağıdamı diye sormuştum o da bebek aşağıda değil hareketlerinin aşağıda olması o anlama gelmez demişti yani normaldir canım takma kafana

tabiki canım mail adresini özelden yolla davetiyeni yolluyayım kızının cicileri hayırlı olsun o siteyi sıkı takip etmek gerekiyor çok güzel ürünler oluyor ama hemen tükeniyor

yolladıımmm teşk.ederimmm

merhabaaa
göbeğimin her yerinde hissediyorum
22.haftadaykende heryerimde hissediyodum
rahimimiz şuanda göbek deliğininde daha yukarda
heryerinde hissedebilirsin
netten daha kesin bilgiler alabilirsinn

rica edrim semacım davetiyeni yolladım

ohhhh nihayet sorun hallolmuş kk da bağımlılık yaptınız kızlar bana açmadan duramıyorum şu siteyi

saolun kızlar verdınız bılgıler ıcın...bu arada ben medıcal park hastanesını kullanıorum dogum hemsıresı ayse önerın semınerı var şubat ayında daha önce katılan arkadaslarım cok memnun kalmıslardı Hamilelik değişimleri, nefes egzersizleri, anne sütü ve emzirme, günlük bebek bakımı (bebek banyosu, alt değiştirme, göbek pansumanı, ağız/burum temizliği, bebeklerde ilk yardım, bebek masajı).
gıbı konularda egıtım verıo ve ücretsız bılgınız olsun katılabılen olursa katılsın emınım bızlere faydası olur...medıcal park göztepe ki hastanesınde olucakmıs semıner

ohhhh nihayet sorun hallolmuş kk da bağımlılık yaptınız kızlar bana açmadan duramıyorum şu siteyi

hoşgeldin kuzum nasıl oldun daha iyisindir inşallah demek nisa annasine benziyormuş güzelliğini anneden alıcak demekki kızın benimde detaylıda renkli ultrasonda eşim bena benzetti birde bak aynı kendine benzetmiş diyor bende yok canım belli olmaz daha sana da benziyordur diyorum ama için içn de kasılıyorum hoşuma gdiyor

hehe canım benim nasılda mest oluyoruz ama değilmi bende eşimin gönlü olsun diye yok yok sana benziyor diyorum ama aralcım inan cd yi izledikçe o ekrandan çekip mıncıklayasım gelior o tipsiz hali bile bi esneyişi var küçücük ağzıyla tut azını kopar :) ben iyiyim çok şükür canım atlattım allah diğer arkadaşlarada şifa versin gülesram da başım ağrıyor yazmıştı ama netten kopunca kaçırdım herkezi sen nasılsın keyifler nasıl yaptınmı yemeciklerini falan :)

selam kızlar nasılsınız,bende güzel haber yok malesef servikste kısalma var 2,1 çıktı vajinal ultrasonda.15 gün hiç kalkmadan yatış ve ilaç devam ederse hastaneye yatırıp dikiş atçak rahim ağzına..tabi bu dikişin tehlikeleri oldukça fazla,doğumu başlatma,enfeksiyon,kesenin yırtılması gibi..umarım bebişim en azından 7. ayına kadar dayanır..annemi çağırdım yarın geliyo.bizim için dua edin nolur..

aral oto koltuklarına baktınmı?
nania marka olan 0-13 kg 92 liraya düşmüş. normalde 120-140 arası fiyatı..alsam diyorum :44:

canım;
özlem var biliyorsun. oda haftalardır yatıyo..rabbim sabrınzıı selametinzii versin. ne diyim aman sakın kımıldama yerinden hiçbirşey için.allahın izniyle tutunur bebeğin sana inşallah. dualarım seninle

canım çok geçmiş olsun tez zamanda hayırlı haberle dönersin inş.için rahat olsun inan ben okurken kötü bi his hissetmedim iyi olacaksın inş.anneciğinde gelecekmiş moralde olur yardımcıda peki ilk ultrasondamı anlaşıldı eylemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…