hehe canım benim nasılda mest oluyoruz ama değilmi bende eşimin gönlü olsun diye yok yok sana benziyor diyorum ama aralcım inan cd yi izledikçe o ekrandan çekip mıncıklayasım gelior o tipsiz hali bile bi esneyişi var küçücük ağzıyla tut azını kopar :) ben iyiyim çok şükür canım atlattım allah diğer arkadaşlarada şifa versin gülesram da başım ağrıyor yazmıştı ama netten kopunca kaçırdım herkezi sen nasılsın keyifler nasıl yaptınmı yemeciklerini falan :)
ama bu çoookk şeker seda tam benlik kokoş kokoş anakucağı değilmi salıncak aldınmı yoksa
aral oto koltuklarına baktınmı?
nania marka olan 0-13 kg 92 liraya düşmüş. normalde 120-140 arası fiyatı..alsam diyorum :44:
selam kızlar nasılsınız,bende güzel haber yok malesef servikste kısalma var 2,1 çıktı vajinal ultrasonda.15 gün hiç kalkmadan yatış ve ilaç devam ederse hastaneye yatırıp dikiş atçak rahim ağzına..tabi bu dikişin tehlikeleri oldukça fazla,doğumu başlatma,enfeksiyon,kesenin yırtılması gibi..umarım bebişim en azından 7. ayına kadar dayanır..annemi çağırdım yarın geliyo.bizim için dua edin nolur..
selam kızlar nasılsınız,bende güzel haber yok malesef servikste kısalma var 2,1 çıktı vajinal ultrasonda.15 gün hiç kalkmadan yatış ve ilaç devam ederse hastaneye yatırıp dikiş atçak rahim ağzına..tabi bu dikişin tehlikeleri oldukça fazla,doğumu başlatma,enfeksiyon,kesenin yırtılması gibi..umarım bebişim en azından 7. ayına kadar dayanır..annemi çağırdım yarın geliyo.bizim için dua edin nolur..
ah ah bi doğsalarda sağlıkla bizde şöyle doyasıya sevsek benim yemek borusu yanmam var senin geçtimi yanma problemin onun dışıda çok şükür iyiyz oğluşumla yemeğimi daha yapmadım şimdi yapıcam pratik bir ymek ondan bu saate bıraktım cnım face den bana taç larla ilgili msj yolluyacaktın
canım bana doktorum bi ilaç yazdı ama hiç kullanmadım biraz sıktım ogün dişimi içmedim eğer istersen veririm adını sanada ben biraz şöyle dindirdim canım iş yerindeki yemekler çok yağlı evden getirdim bi kaçgün birazda baharatı kestim fayda etti gibi ama daha ne kadar evden yemek getiririm bilmiorum canım gece yatarken yüksek yastıkla yat istersen ben nette öle okumuştum bu arda faceden atıyorum cnm msjı
canım;
özlem var biliyorsun. oda haftalardır yatıyo..rabbim sabrınzıı selametinzii versin. ne diyimaman sakın kımıldama yerinden hiçbirşey için.allahın izniyle tutunur bebeğin sana inşallah. dualarım seninle
canım çok geçmiş olsun tez zamanda hayırlı haberle dönersin inş.için rahat olsun inan ben okurken kötü bi his hissetmedim iyi olacaksın inş.anneciğinde gelecekmiş moralde olur yardımcıda peki ilk ultrasondamı anlaşıldı eylemcim
selamm
canımm çok geçmiş olsun...
kendini üzme n'oluurr
kötü düşünme..dikiş atma olayı olmayacak merak etme sen kendine dikkat et sürekli uzan dinlen
burdan bir arkadaşımız ciesra biraz önce konuştum ondada rahimağzı kısalığı vardı
hiç kalkmadan bikaç hafta yattııı kayınvalidesinde
ilaç tedavisi gördüü
şuanda büyük tehlikeyi atlatmış .plll şükür maşallahhh
yine risk var ama ciddi tehlikeyi atlatmışş
evine geçmiş yemek yapıyodu konuştuğumda
hepinizede çok çok selamı var
üzme kendini olurmu
canım rabbim yardımcın olsun allahım bebeğini sana bağışlasın dualarım seninle
kıslarr
saat 15:00 de şirketten çıktım
şimdi geri geldim
yürüyüş yapıyım dedimm
e-bebek mağazasına gittim
herşey çokkk güzeldi ama çokk çokk pahalıydı
kıyamadım o kadar paraya bir çorap dahi almadan çıktım
ordan dönüşte tansaş a uğradım
ordan kızıma banyo havlusu ve mickey mouse lu külotlu çorap aldımm
ohh çokta uygun fiyata aldım iyikide e bebekten almamışım
nerdeyse e-bebek mağazasının 4/1 fiyatına aldım
ne zamandır aklımdaydı işten ayrıladan gideyim diyordum kısmet bugüneymiş
kızlar iyi akşamlar...bişi sorcam yardımcı olursanız sevınırm.bizim bebeğin tekmelerıni hareketlerıni fln ben göbek deliğinin 2 veya 3 parmak assağısında hissedıorum acaba normal olan bumu yoksa bebeğim aşşagılardamı duruyoo kafama takıldı
selamm
canımm çok geçmiş olsun...
kendini üzme n'oluurr
kötü düşünme..dikiş atma olayı olmayacak merak etme sen kendine dikkat et sürekli uzan dinlen
burdan bir arkadaşımız ciesra biraz önce konuştum ondada rahimağzı kısalığı vardı
hiç kalkmadan bikaç hafta yattııı kayınvalidesinde
ilaç tedavisi gördüü
şuanda büyük tehlikeyi atlatmış .plll şükür maşallahhh
yine risk var ama ciddi tehlikeyi atlatmışş
evine geçmiş yemek yapıyodu konuştuğumda
hepinizede çok çok selamı var
üzme kendini olurmu
aldım tatlım netten aldım amerikadan gelmiş ama 1 tane vardı elinde özellikle sordum satıcıya
Günaydın Kızlar, birkaçgündür yoğunluktan yazamıyorum ama takipteyim sizi merak etmeyinnnn :))
Bugün babamız gitti,bakalım dönüşte neler getircek bebişimize :) Bu arada Sizce Doruk ismi nasıl?? Doruk,Aras,Emir ?? daha isim bulamadım bebikomaHadi seçin birtane ?
kızlar burdan hemen sizinle bir bilgiyi paylaşayım kuyruk sokumum çok agrıyordu işe gitmek bile eziyet olmuştu bide her gece ayagıma kramp girmeye başladı bagırarak uyanıyodum nasıl şiddetliyse...doktorumu aradım kramp için magnezyum alayımmı dedim çünkü ben böyle durumlarda magnezyum içiliyor diye biliyordum.doktorum hayır kalsiyum sandoz c vitaminli olanını al dedi şaşırdım işe yarayacagını düşünmedim ama içmeye başladıgım andan itibaren ne kuyruk sokumu agrısı nede kramp kaldı baya bi sıkıntıdan kurtuldum.bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlara duyrulur
kızlar isim konusunda son noktayı koyduk .. ben hala acabalardayım ama :26:
benim dünyalar tatlısı hayatımın en güzel yerinde olan bitanecik yiğenim var ceren ilk ve tek ona olan sevgimi anlatmak mümkün değil oda bize öyle.. adını ben ceren istemiştim anneside sağolsun kırmadı bizi bebeğim karnıma düştüğü ilk günden beri ceren kadar sevinip mutlu olan olmadı süreklii hala neeeoluuur ADA olsun adı dedi şimdi izmirde kimle konuşsa ada bebek geliyor diyormuş.. onu kırmak istemiyorum ada ismide güzel gerçekten eşimde babası sonuçta oda azade diyor başka bişey demiyor ne yaptıysam ikna edemedim bende defne ya da beren diyordum.. hatta beren ada olsun diyodum ama nafile... azade ada yan yana çok yakışmasada yoğun istek üzerine belirlendi bizim taraf ada dicek şimiden kesin eşimin tarafı azade .... umarım sizlerde beğenirsiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?