2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim edolina ben hala çok net değilim sanki ama alışacam zamanla :))

iyi akşamlar kızlar ben kaçıyorum mesaim 6,30 da nihayet sona eriyor uzun saatler burda olunca bacaklarım 10 saatlik oturmanın sonunda kütük gibi oluyor... kendinize ve bebeklerinize ii bakın öpüyorum hepinizi..

canım bende c.tesi gidicem doktorda randevum var vajinal muayene dedi bana heralde buna bakıcak bakalım temiz çıkar inş.gerçi ayrıntılıyı dün yaptırdım ordaki doktora sordum normal dedi umarım iyi olacaksın cnm

tatlım bende tok karna içiyorum kan hapımı kahvaltıdan sonra genelde ama zor be cnm bu yanma annem bana hamileyken çok çekmiş bana benzemişsin diyor hatta ben kordonlu doğmuşum yani kordona dolanmışım ama normal doğumla doğmuşum kızımında dün kordonu boynuna dolanmıştı kızın kaderi anneye derler ya o misal :) ama şunu anladımki dün demekki boynunada dolansa normal doğum oluyormuş eskilerde bu kadar ultrasonmu varmış şimdi doktorların işine gelio sezeryan dio neyse uzatmayım fazla

annaammmm
allah kolaylık versiinnn
oyyğğğğğğ

SAğol tatlım verdi bile:)) Bu arada dikkat et annesi kızına ve kendine iyileş bir an önce...

3 saat yürüyüşmü olur kızım yaa
bencede sen yürüyüşü azalt

komik geldi dimi valla ev ararken falan alıştım yürümeye daha azı kesmiyo heralde:)

Doğru diyosun tatlım aslında tümden kesmem doğru değil ama biraz idare etcem sonra devam ederim normal yemeye...

Rabbim asıyla yaşatsın tatlım...

Anam Allah kolaylık versin dicem işin bitmiş gerçi ama fazla yorma kendini güzelim güle güle kullan bu arada...

Canım sağlığına duacıyım sende kötü şeyler düşünme tamam mı? iyi olcaksın Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin....Aminnnnn....

Canım benim iyi oluyo senin böle haber getirmen merak ediyodum bende ne zmaandır sevindim şimdi...

Sedasem,Semaysem cicilerinizi bebeklerinizin sağlıklı günlerinde kullanırsınız inşallah.

Demir hapını ben de sabah aç karnına içiyorum.Eczacı tok diye yazmış kutuya.Gece içmiştim de uyuyamamıştım midemin ağrısından.

Duncan 3 saat yürüdüğünü okudum sanki geçmişte.Şişliklerin sebebi o da olabilir gerçekten canım.
Doğuma kadar ödem sorunun olsa da doğumdan sonra tüm şişlikler mucizevi bir şekilde iniyor

kızlar sitedeki sorun yüzünden öğleden beri giremiyodum hatta blue-sky arkadaşıma bi cevap yazcam iki saat bekledi bilgisayarda sitede sorun var aşağı sorun var yukarı neyseki düzelmişşş....

Duncan 3 saat yürüdüğünü okudum sanki geçmişte.Şişliklerin sebebi o da olabilir gerçekten canım.
Doğuma kadar ödem sorunun olsa da doğumdan sonra tüm şişlikler mucizevi bir şekilde iniyor

Tatlım sanırım azaltcam herkes azalt diyo belimede baskı oluyodu zaten:)) söz 1,5 saat yürücem bundan sonra

Hamile annecikler ben sofra hazırlamak üzere kaçar birazdan benim tocam gelir yemek yicez öptüm hepinizi gelirim sonra gene

İyi akşamlar kızlar

Bugün nihayet şeker yüklememi yaptırdım. 3 saat sürdü damardan 5 kere kan aldılar yarım saatlik arayla tam bir kabustu.açlıktan öldüm bi taraftanda yaptırmasaydım dedim. hamileliğin basından beri bu testler canıma okudu artık neyse bu son olur umarım. ve bundan sonra rutin kontrol dısında gitmem bir daha hastaneye öf içim karardı:84::84::84:

Şükür kavusturuna...:124:
Noldu bugun bu siteye anlamadım..Kimseye bişey yazamadım..
En son haberlerden mahrum kaldım ayolll

Semaysem, aral ve Sedasem ciciler almıs güle güle kullansın bebeişleriniz...
Seda kızz az kokos diilsin pembe olan herseye bayılıyorum ben yaaaaa
Tugbacımm mesajını aldım canımm cook saolasın..
KK ya giremeyince bende yattım yuvarlandım cok sukur basım kendiliginden gecti..Sonra kalkıp ütülerimi bitirdim cok mutluyum
Tam o sırada marangoz geldi, oglumun dolabını getirmişler.Yarım saat içinde takıp gittiler...
Cok begendim tam istedigim gibi olmusEŞim yolda..O gelsin yemekten sonra odayı siler süpürürüz..İster istemez toz oldu cunku...

Bana bu fiyatlar hayal.Özel hastane mi veriyor bu fiyatları?Gelip orada mı doğursam ben de
2500'den aşağı fiyat veren özel hastane yoktur İzmir'de.
Bu arada doktor ayrı,hastane ayrı para alıyor.İkisi dahil mi fiyata?

kızlar oda konusunda çok kararsızım bebek odası yerine çocuk odası almayı düşünen varmı benim gibi bidaha masraf yapmk istemiyorum

Korkuluksuz yatakta en az iki yaşından önce yatırman zor olur.Yataktan düşme ihtimali çok yüksek.Umarım bunu da hesaba katarak karar verirsiniz.Yani bahsettiğin çocuk odası yatağında korkuluk varsa no problem.

Güle güle giysin inşallah cicilerini.
Travel sistem nasıl oluyor canım?

selam güzel anneler bugün biraz temizlik yapayım dedim şimdi ağrıdan belimi kaldıramıyorum iyice ağırlaştık son ayları düşünemiyorum.2 gün bakmasam evi b.. götürüyo eşim ve kızım sağolsun performansımın düştüğünün farkında değiller hiç yardımcı olan yok bana

Eylem59....Cook gecmiş olsun canımm..
Öncelikle sürekli yatman gerektigini söylemeden edemicem..
Özlem burda olsa o daha güzel izah ederdi gerci..Özlem yatagında bile hafif kaykılarak oturmuyo hep yatıs pozisyonu..Sende nolur cook dikkat et kendine...Sadece wc için kalk yataktan...
Rabbim seni ve melegini korusun..Ve moralini hep yuksek tut tatlım...İnan bugunler su gibi akıp gececek..Sen melegini kucagında uyuturken vay bee ne gunlerdi diceksin...

hoşgeldin tatlım güle güle kullansın oğluşun dolaplarını

sağol canım öyleyim galiba...
seninde bebişin güle güle kullansın odasını dolap nasıl içi falan bende yaptırıcamda canım resmini koysana bide kaça yaptırdın sadece dolapmı????

Unuttuklarım kalmıştır mutlaka.Kızım uyanmadan hızlı hızlı yazmaya çalışıyorum.
Tüm hasta hamişlere acil şifalar diliyorum.

Gülesram dolabınızı güzel günlerde kullanın inşallah.

Daphne06 neden o kadar çok kez aldılar ki kanını?İki defa alınıyor benim bildiğim.Geçmiş olsun canım.

Zaracı kolay gelsin canım.Yardım eden yoksa yavaş yavaş yap da çok yorma kendini.Off zor iş vallahi.Benim ev aldı başını gidiyor.Hiç de yorulamam vallahi

hoşgeldin tatlım güle güle kullansın oğluşun dolaplarını
Cook saol Aslı Teyzesi..
sağol canım öyleyim galiba...
seninde bebişin güle güle kullansın odasını dolap nasıl içi falan bende yaptırıcamda canım resmini koysana bide kaça yaptırdın sadece dolapmı????

Sedacım benim evim dolayısıyla da bebek odam cok kucuk...
Orada yorganlarımın içinde oldugu 2 kapılı bi gardrop var..Hemen onun yanına eni 170 cm, boyu 60 cm olan bi dolap ünitesi yaptırdık...Tamamen duvarda asılı bi şekilde duruyo..Altına da 4 cekmeceli bi sifonyer...Dolap ünitesi 200 TL, sifonyer 250 TL tuttu

Kızlar benim asıl sorunum göğüslerimin fazla büyümüş olması.İkinci olduğu için herhalde öncekinden daha çok büyüdü ve ağırlaştı.İki beden büyümüştü zaten ilk doğumdan sonra.Acaba bu sefer bi beden daha da mı büyüyecek?

Cok sukur atlatmıssın...Evet zor olmus ama bitmiş cok sukur...
Aman allah şu hastaneleri ne eksik etsin ne düşürsün..
Kızzz, senin kızın yardım etmiyo mu sana annesi...Aslında en büyük yardım alınanı yerine koymaktır derdi benim annem..Sanırım temiz tutmak daha zor..Yapacam diye de cok yorma kendini oldugu kadar..
Allah razı olsun sekerim..Daha iyisi güzeli sizin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…