canım bende c.tesi gidicem doktorda randevum var vajinal muayene dedi bana heralde buna bakıcak bakalım temiz çıkar inş.gerçi ayrıntılıyı dün yaptırdım ordaki doktora sordum normal dedi umarım iyi olacaksın cnmay şimdi ağlıycam çok teşekkür ederim hepinize tek tek..dualarınızla ve allahın izniyle atlatıcam inşallah kızlar..bebeğim iyi olsun ben herşeye razıyım...dafnetuğbacım cumartesi ayrıntılı ultrasona gittiğimde karından baktı 2,4 tü kendi dr una vajinal baktır dedi,beylikdüzü medicanada selman bey dr um onu aradım hemen gel önemli dedi gittim 2,1 çıktı sınırda dedi..15 gün sonra bakıcak tekrar karar vericek..allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin kızlar desteğiniz için çoooook teşekkürler tekrar
evindim canım senin yanmalrının geçmesine çok zor bir durum gerçekten bende gaviscon şurup var onu içiyorum ama oda kafi gelmiyordu bir kaç gündür bu gün kan ilacımı içmedim o yüzden fazla yanma yok o ilaç tetikliyor yanmaları sanırım ben onu artık sabah aç karnına içicem bakalım ne olacak sağol canım şimdi face bakıyorum
annaammmm
allah kolaylık versiinnn
oyyğğğğğğ
3 saat yürüyüşmü olur kızım yaa
bencede sen yürüyüşü azalt
günaydın duncan canım 3 saat yürüyüş demişsin maşallah sana ben 20 dakika zor yürüyorum kesiliyorum vallahi çokda zorlama bence kendini ödemle alaksı yoktur bence ama su çok içiyormuşsun kimi bünye fazla suyu atamaz kilo yapar die biliyorum belki sende de ödeme dönmüştür ama yinede mutlaka sağlık ocağına yakınsan git danış bana ilk önce sordukları ödemin varmı oldu tuzuda çok kesme derim kararınca oda gerekli vücuda tansiyonu dengede tutan birazda tuz canım
kızlar isim konusunda son noktayı koyduk .. ben hala acabalardayım ama :26:
benim dünyalar tatlısı hayatımın en güzel yerinde olan bitanecik yiğenim var ceren ilk ve tek ona olan sevgimi anlatmak mümkün değil oda bize öyle.. adını ben ceren istemiştim anneside sağolsun kırmadı bizi bebeğim karnıma düştüğü ilk günden beri ceren kadar sevinip mutlu olan olmadı süreklii hala neeeoluuur ADA olsun adı dedi şimdi izmirde kimle konuşsa ada bebek geliyor diyormuş.. onu kırmak istemiyorum ada ismide güzel gerçekten eşimde babası sonuçta oda azade diyor başka bişey demiyor ne yaptıysam ikna edemedim bende defne ya da beren diyordum.. hatta beren ada olsun diyodum ama nafile... azade ada yan yana çok yakışmasada yoğun istek üzerine belirlendi bizim taraf ada dicek şimiden kesin eşimin tarafı azade .... umarım sizlerde beğenirsiniz???
Herkese merhaba...
Sabahtan bu yana bi sorun var..Ama netten mi yoksa bu sayfadan mı kaynaklı bilemedim..
O yuzden gecmişe bakamadım..
İnşallah herkesler iyidir
bugun bebek odasının dolabı ve sifonyeri gelecek..
Dolap duvara monteli olacagı için, takarlarken ortalık batabilir..
Odadaki herseyi salona tasıdık..
Ortalık carsamba pazarı gibi...
Ayy bir de basım agrıyor ki hiç sormayın.
Kolumu kıpırdatcak halim yok
selam kızlar nasılsınız,bende güzel haber yok malesef servikste kısalma var 2,1 çıktı vajinal ultrasonda.15 gün hiç kalkmadan yatış ve ilaç devam ederse hastaneye yatırıp dikiş atçak rahim ağzına..tabi bu dikişin tehlikeleri oldukça fazla,doğumu başlatma,enfeksiyon,kesenin yırtılması gibi..umarım bebişim en azından 7. ayına kadar dayanır..annemi çağırdım yarın geliyo.bizim için dua edin nolur..
selamm
canımm çok geçmiş olsun...
kendini üzme n'oluurr
kötü düşünme..dikiş atma olayı olmayacak merak etme sen kendine dikkat et sürekli uzan dinlen
burdan bir arkadaşımız ciesra biraz önce konuştum ondada rahimağzı kısalığı vardı
hiç kalkmadan bikaç hafta yattııı kayınvalidesinde
ilaç tedavisi gördüü
şuanda büyük tehlikeyi atlatmış .plll şükür maşallahhh
yine risk var ama ciddi tehlikeyi atlatmışş
evine geçmiş yemek yapıyodu konuştuğumda
hepinizede çok çok selamı var
üzme kendini olurmu
Duncan 3 saat yürüdüğünü okudum sanki geçmişte.Şişliklerin sebebi o da olabilir gerçekten canım.
Doğuma kadar ödem sorunun olsa da doğumdan sonra tüm şişlikler mucizevi bir şekilde iniyor
defnetugba,superi,rapunzel, ece,serap kmy hepinize çok teşekkür ederim,isim konusundaki yorumlarınız için ..şimdi yemekteydim kızlar sadece defne olsun diyolar ayy beni deli ettiler yok artık dedim bol A harfli ama ikisinide kırmak istemiyorum...akşama son kez sorucam ama sormaya korkuyorum:18::18::18: eşim sen hala ordamısın dicek.. rabbim pişman etmesin imşallahh...
Canım daha vakit var.Uygun bir zamanda tekrar açarsın konuyu.Yani şöyle tam da eşinin,ne desen kabul edeceği bir zamanda
kızlar normal doğum 50 ya da 70 tl sezeryan da 150-200 tl arasında burda ve inanılmaz güzel bi hastane arkadaşlarımın çoğu bu hastanede doğum yaptılar çok memnunlar sizinkileri duyunca inanlımaz uçuk geldi fiyatlar allah yardımcınız olsun..
kızlar oda konusunda çok kararsızım bebek odası yerine çocuk odası almayı düşünen varmı benim gibi bidaha masraf yapmk istemiyorum
Hasta olan tüm annelerimize acil şifalar diliyorum arkadaşlar ben unnado dan oğluma 1 tulum bir kapişonlu mont birde kozmont mont aldım fiyatlar çok iyi bir bakın bence kızlar ben beek arbası konuısunda çok kararsızım travel sistem almak istiyorum ama beüğendiğim model 700tl sizce ne yapmalıyım..... Cerencim kızın ismi çok güzel olmuş azade ada hoş ağır bir isim.. Tito kocacığın gitmiş allah kavuştursun isim sormuşsun bence aras çok hoş bir isim
hoşgeldin tatlım güle güle kullansın oğluşun dolaplarınıŞükür kavusturuna...:124:
Noldu bugun bu siteye anlamadım..Kimseye bişey yazamadım..
En son haberlerden mahrum kaldım ayolll
Semaysem, aral ve Sedasem ciciler almıs güle güle kullansın bebeişleriniz...
Seda kızz az kokos diilsin pembe olan herseye bayılıyorum ben yaaaaa
Tugbacımm mesajını aldım canımm cook saolasın..
KK ya giremeyince bende yattım yuvarlandım cok sukur basım kendiliginden gecti..Sonra kalkıp ütülerimi bitirdim cok mutluyum
Tam o sırada marangoz geldi, oglumun dolabını getirmişler.Yarım saat içinde takıp gittiler...
Cok begendim tam istedigim gibi olmusEŞim yolda..O gelsin yemekten sonra odayı siler süpürürüz..İster istemez toz oldu cunku...
Şükür kavusturuna...:124:
Noldu bugun bu siteye anlamadım..Kimseye bişey yazamadım..
En son haberlerden mahrum kaldım ayolll
Semaysem, aral ve Sedasem ciciler almıs güle güle kullansın bebeişleriniz...
Seda kızz az kokos diilsin pembe olan herseye bayılıyorum ben yaaaaa
Tugbacımm mesajını aldım canımm cook saolasın..
KK ya giremeyince bende yattım yuvarlandım cok sukur basım kendiliginden gecti..Sonra kalkıp ütülerimi bitirdim cok mutluyum
Tam o sırada marangoz geldi, oglumun dolabını getirmişler.Yarım saat içinde takıp gittiler...
Cok begendim tam istedigim gibi olmusEŞim yolda..O gelsin yemekten sonra odayı siler süpürürüz..İster istemez toz oldu cunku...
Cook saol Aslı Teyzesi..hoşgeldin tatlım güle güle kullansın oğluşun dolaplarını
sağol canım öyleyim galiba...
seninde bebişin güle güle kullansın odasını dolap nasıl içi falan bende yaptırıcamda canım resmini koysana bide kaça yaptırdın sadece dolapmı????
İyi akşamlar kızlar
Bugün nihayet şeker yüklememi yaptırdım. 3 saat sürdü damardan 5 kere kan aldılar yarım saatlik arayla tam bir kabustu.açlıktan öldüm bi taraftanda yaptırmasaydım dedim. hamileliğin basından beri bu testler canıma okudu artık neyse bu son olur umarım. ve bundan sonra rutin kontrol dısında gitmem bir daha hastaneye öf içim karardı:84::84::84:
Kızzz, senin kızın yardım etmiyo mu sana annesi...Aslında en büyük yardım alınanı yerine koymaktır derdi benim annem..Sanırım temiz tutmak daha zor..Yapacam diye de cok yorma kendini oldugu kadar..selam güzel anneler bugün biraz temizlik yapayım dedim şimdi ağrıdan belimi kaldıramıyorum iyice ağırlaştık son ayları düşünemiyorum.2 gün bakmasam evi b.. götürüyo eşim ve kızım sağolsun performansımın düştüğünün farkında değiller hiç yardımcı olan yok bana
Unuttuklarım kalmıştır mutlaka.Kızım uyanmadan hızlı hızlı yazmaya çalışıyorum.
Tüm hasta hamişlere acil şifalar diliyorum.
Gülesram dolabınızı güzel günlerde kullanın inşallah.
Daphne06 neden o kadar çok kez aldılar ki kanını?İki defa alınıyor benim bildiğim.Geçmiş olsun canım.
Zaracı kolay gelsin canım.Yardım eden yoksa yavaş yavaş yap da çok yorma kendini.Off zor iş vallahi.Benim ev aldı başını gidiyor.Hiç de yorulamam vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?