edolina canım ikinci hamilelik daha farklı bende daha hızlı kilo alıyorum 3 aydır beni görmeyenler önce bir şoka giriyo sonra alışıyorlar cildime ne sürersem süreyim valla çatır çatır çatlıyor heryerim.
gülesram benim cadı kızım 5 yaşında babası annene yardım et kızım oyuncaklarını topla falan deyince bıktım artık en iyisi şu oyuncakları çöpe atıyım hepimiz kurtulalım diyo benden çok onlar streste
kızlar selam
herkes iyidir umarım. bir tek eylem arkadaşımızda sorun var sanırım. allah şifasını verin
bir de yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoşgelmişler
bugün tahlil sonuçlarımız için hastaneye gittik
idrarımdaki lokosit ve epiteller azalmış
böbreklerde kum varmış ama su ile geçer dedi doktor
enfeksiyon için fitil verdi.
şekerim 75 çıktı referans 70-100 doktor şekerin yok dedi
oğlum 776 grm olmuşçok şükür bir sorun yok.
bu arada ben koçtaş tan dolabımı alıcam sanırım 180 cm e 60 derinlik beyaz renkte. bebek odası yapmıcam çünkü çocuklar (özellikle erkek çocukları) büyüyünce ilk okul çağında bebek odalarını istemiyorlar. bu nedenle park yatağını aldım, beyaz gardrop alıyorum ve odasında bazalı tek kişilik yatak var. perde, halısı ve aksesuarları ile bebek odası formu vermeyi düşünüyorum.
kızlar selam
herkes iyidir umarım. bir tek eylem arkadaşımızda sorun var sanırım. allah şifasını verin
bu arada ben koçtaş tan dolabımı alıcam sanırım 180 cm e 60 derinlik beyaz renkte. bebek odası yapmıcam çünkü çocuklar (özellikle erkek çocukları) büyüyünce ilk okul çağında bebek odalarını istemiyorlar. bu nedenle park yatağını aldım, beyaz gardrop alıyorum ve odasında bazalı tek kişilik yatak var. perde, halısı ve aksesuarları ile bebek odası formu vermeyi düşünüyorum.
hoşgeldin tatlım nerelerdesin ...iyi olmana çok sevindim maşallah arda paşa tosun paşa olma yolunda ilerliyor koç taş taki dolabın fiyatı ne kadar canım bende tekzen den 3 kapaklı dolap aldım adore nin 7 yıl garantili ve fiyatı 170 rtl taş gibi dolap nasıls 2-3 sene sonra oda alıcam oğluma şimdilik eşylarını koymak için o dolabı tercih ettik ona oda alınca o dolaba bizim fazlalıkları koyarız artıkkızlar selam
ada ve azade de bir anlamı var demekki bu ismi isteyenler için, sonuçta seninde en sevdiklerin...kızlar isim konusunda son noktayı koyduk .. ben hala acabalardayım ama :26:
benim dünyalar tatlısı hayatımın en güzel yerinde olan bitanecik yiğenim var ceren ilk ve tek ona olan sevgimi anlatmak mümkün değil oda bize öyle.. adını ben ceren istemiştim anneside sağolsun kırmadı bizi bebeğim karnıma düştüğü ilk günden beri ceren kadar sevinip mutlu olan olmadı süreklii hala neeeoluuur ADA olsun adı dedi şimdi izmirde kimle konuşsa ada bebek geliyor diyormuş.. onu kırmak istemiyorum ada ismide güzel gerçekten eşimde babası sonuçta oda azade diyor başka bişey demiyor ne yaptıysam ikna edemedim bende defne ya da beren diyordum.. hatta beren ada olsun diyodum ama nafile... azade ada yan yana çok yakışmasada yoğun istek üzerine belirlendi bizim taraf ada dicek şimiden kesin eşimin tarafı azade .... umarım sizlerde beğenirsiniz???
kraft ın travel sistemini beğendim aslında esas beğendiklerimiz 1000 lira üzeri bu en uygun ve beğendiğimiz model bir aklımda yazık mı bu kadar paraya diyor ama sanırım alırız kızlar benden hafif bir sarı akıntı gelmiş sizce ne yapayım
Herkese merhaba...
Sabahtan bu yana bi sorun var..Ama netten mi yoksa bu sayfadan mı kaynaklı bilemedim..
O yuzden gecmişe bakamadım..
İnşallah herkesler iyidir
bugun bebek odasının dolabı ve sifonyeri gelecek..
Dolap duvara monteli olacagı için, takarlarken ortalık batabilir..
Odadaki herseyi salona tasıdık..
Ortalık carsamba pazarı gibi...
Ayy bir de basım agrıyor ki hiç sormayın.
Kolumu kıpırdatcak halim yok
selam kızlar nasılsınız,bende güzel haber yok malesef servikste kısalma var 2,1 çıktı vajinal ultrasonda.15 gün hiç kalkmadan yatış ve ilaç devam ederse hastaneye yatırıp dikiş atçak rahim ağzına..tabi bu dikişin tehlikeleri oldukça fazla,doğumu başlatma,enfeksiyon,kesenin yırtılması gibi..umarım bebişim en azından 7. ayına kadar dayanır..annemi çağırdım yarın geliyo.bizim için dua edin nolur..
pardon yanlış yere yazmışım.canım nisa çok güzel hayırlı olsuntatlım azade ada ismini koyacak olan cerenliyağmur benim kızım nisa olacak teyzesi nasıl :)
yavrucum benimkiside pahalı ama allahtan özelsigostamız karşılıo bi kısmını normal 3,500 sezeryan 4200 epidural sezeryan 5000 tl bize verilen limit 3500 geri kalnını biz karşılıcaz artık doktorumdan ve hastaneden çok menunum okadar çalışıyorum geri kalanı eşim düşünsün ben uzun zamandır birikim yaptım buda hakkımdır
canım bu sarı akıntı bendede var ama doktorum idrar tahlilindeki enfeksiyon hafif oldugu için ilaç felan vermedi ama benimde aklımı karıştırıyokraft ın travel sistemini beğendim aslında esas beğendiklerimiz 1000 lira üzeri bu en uygun ve beğendiğimiz model bir aklımda yazık mı bu kadar paraya diyor ama sanırım alırız kızlar benden hafif bir sarı akıntı gelmiş sizce ne yapayım
kızlar iyi akşamlar...bişi sorcam yardımcı olursanız sevınırm.bizim bebeğin tekmelerıni hareketlerıni fln ben göbek deliğinin 2 veya 3 parmak assağısında hissedıorum acaba normal olan bumu yoksa bebeğim aşşagılardamı duruyoo kafama takıldı
canım çok geçmiş olsun sürekli yat annecigin sana baksınselam kızlar nasılsınız,bende güzel haber yok malesef servikste kısalma var 2,1 çıktı vajinal ultrasonda.15 gün hiç kalkmadan yatış ve ilaç devam ederse hastaneye yatırıp dikiş atçak rahim ağzına..tabi bu dikişin tehlikeleri oldukça fazla,doğumu başlatma,enfeksiyon,kesenin yırtılması gibi..umarım bebişim en azından 7. ayına kadar dayanır..annemi çağırdım yarın geliyo.bizim için dua edin nolur..
ayyy çok güzel bu oto koltuguda oluyomu?
canım oğluşunun dolabı hayırlı olsun.nerdeyse bitirdin hazırlıkları bizde daha tık yokŞükür kavusturuna...:124:
Noldu bugun bu siteye anlamadım..Kimseye bişey yazamadım..
En son haberlerden mahrum kaldım ayolll
Semaysem, aral ve Sedasem ciciler almıs güle güle kullansın bebeişleriniz...
Seda kızz az kokos diilsin pembe olan herseye bayılıyorum ben yaaaaa
Tugbacımm mesajını aldım canımm cook saolasın..
KK ya giremeyince bende yattım yuvarlandım cok sukur basım kendiliginden gecti..Sonra kalkıp ütülerimi bitirdim cok mutluyum
Tam o sırada marangoz geldi, oglumun dolabını getirmişler.Yarım saat içinde takıp gittiler...
Cok begendim tam istedigim gibi olmusEŞim yolda..O gelsin yemekten sonra odayı siler süpürürüz..İster istemez toz oldu cunku...
kızlar selam
kızlar çok fenayım bençok fena midem ve yemek borum yanıyor. şimdiye kadar olmamıştı. bugünde dr a gittim bilseydim bunun içinde ilaç isterdim. ne içsem yarar acaba. soda yararmıki :44:
eylemcim cnm çok geçmiş olsun. eğerki devamlı yatman gerekiyorsa yat cnm. bebekler iyi olsun yeterki biz herşeye katlanıcaz artık. Allah şifa versin tatlım. dualarım seninle
meraba kızlar nasıl gidiyo hamilelik.
bişey sorucam bu hafta ay olayı çok kafamı karıtırıyo şimdi biz 25 inci haftadayız yani 24+2 yiz 6 ay bitti 7 ci aya girdik demi?
su peri canım gaviscon kullan hemen eczaneden alabilrsin doktora sormana bile gerek yok ama tabi istersen yinede bir danış bende yanma sürekli var ilkinde omuştu buda öyle hemen onu içiyorum hiç bir zararı yok sabah öğle akşam yatarken içebilirsin rahatlıkla ben şimdiye kadar kaç kutu tükettim çok zor oluyor bilirim...
Kızlar benim asıl sorunum göğüslerimin fazla büyümüş olması.İkinci olduğu için herhalde öncekinden daha çok büyüdü ve ağırlaştı.İki beden büyümüştü zaten ilk doğumdan sonra.Acaba bu sefer bi beden daha da mı büyüyecek?
tşkler cvbın için cnm. gaviscon şurup olanı dimi?
Kızlar benim asıl sorunum göğüslerimin fazla büyümüş olması.İkinci olduğu için herhalde öncekinden daha çok büyüdü ve ağırlaştı.İki beden büyümüştü zaten ilk doğumdan sonra.Acaba bu sefer bi beden daha da mı büyüyecek?
gülesram benim cadı kızım 5 yaşında babası annene yardım et kızım oyuncaklarını topla falan deyince bıktım artık en iyisi şu oyuncakları çöpe atıyım hepimiz kurtulalım diyo benden onlar streste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?