2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

edolina canım ikinci hamilelik daha farklı bende daha hızlı kilo alıyorum 3 aydır beni görmeyenler önce bir şoka giriyo sonra alışıyorlar cildime ne sürersem süreyim valla çatır çatır çatlıyor heryerim.

gülesram benim cadı kızım 5 yaşında babası annene yardım et kızım oyuncaklarını topla falan deyince bıktım artık en iyisi şu oyuncakları çöpe atıyım hepimiz kurtulalım diyo benden çok onlar streste

kızlar selam
herkes iyidir umarım. bir tek eylem arkadaşımızda sorun var sanırım. allah şifasını verin
bir de yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoşgelmişler
bugün tahlil sonuçlarımız için hastaneye gittik

idrarımdaki lokosit ve epiteller azalmış
böbreklerde kum varmış ama su ile geçer dedi doktor
enfeksiyon için fitil verdi.
şekerim 75 çıktı referans 70-100 doktor şekerin yok dedi
oğlum 776 grm olmuş çok şükür bir sorun yok.

bu arada ben koçtaş tan dolabımı alıcam sanırım 180 cm e 60 derinlik beyaz renkte. bebek odası yapmıcam çünkü çocuklar (özellikle erkek çocukları) büyüyünce ilk okul çağında bebek odalarını istemiyorlar. bu nedenle park yatağını aldım, beyaz gardrop alıyorum ve odasında bazalı tek kişilik yatak var. perde, halısı ve aksesuarları ile bebek odası formu vermeyi düşünüyorum.

anladım canm
bugün türkmaxta izledimde bebek yıkanması beslenmesi tutması vs....
baya bişey öğrendim bide ateş ölçer koltuk altından mutlaka dedi.daha doğru oluyormuş.
emziğe alıştırmayın çok isterse gece yatarken verin uyuyunca hemen alın dedi.
anne sütü mutlaka gelir dedi.15 dak. bi taraf 15.dakika bitaraf mutlaka 2 saate bir emzirilecek.ilk 10 dak.sütün şeffaf kısmı 10 dak.sonra yağlı faydalı kısmı geliyormuş anneler üşenmeyin sakın dedi.
daha bisürü şey aklımdaydı bazılarını unuttum şuan

Vallahi benim göbek mideden çıkıverdi direkt.Ben ilkinde çok çatladım zaten.Göbeğim çizik dolu.Zaten önceden de çatlaklarım vardı.Vücudum çatlamaya müsait.Üstüne bi daha çatlarsa nasıl görünecek merak ediyorum
Bu arada ben 5 kilo almışım.Daha fazla alırım diye tahmin ediyordum.Daha 4 ay var.Asıl son aylarda alınıyor.Bakalım kaçla kapatacağım bu sefer.

Aaaa laflara bak sennn
Anaam bu cocuklar hakket cok akıllı yaaa..
Maaşallah

Benim kuzum gelmiş hosgelmişş
Cok rahatladım guzel haberler alınca...
Arda paşa, tosun paşa oluyor maasallah benim yegenime
Oda için seninle aynı fikirdeyiz hatta aynı eylemleri gerceklestirecegiz..

meraba kızlar nasıl gidiyo hamilelik.
bişey sorucam bu hafta ay olayı çok kafamı karıtırıyo şimdi biz 25 inci haftadayız yani 24+2 yiz 6 ay bitti 7 ci aya girdik demi?

maaşallah ardacığına canım.. şeker yüklemesi mi yapıldı sana,yoksa 2 kere mi kan alıp bakıldı?geçmiş olsun bu arada...inş tekrar etmez enfeksiyonun...oda işi konusunda ben de senin gibi düşünüyorum...birkaç sene idare edip güzel bir oda yapacağım inş kızıma

hoşgeldin tatlım nerelerdesin ...iyi olmana çok sevindim maşallah arda paşa tosun paşa olma yolunda ilerliyor koç taş taki dolabın fiyatı ne kadar canım bende tekzen den 3 kapaklı dolap aldım adore nin 7 yıl garantili ve fiyatı 170 rtl taş gibi dolap nasıls 2-3 sene sonra oda alıcam oğluma şimdilik eşylarını koymak için o dolabı tercih ettik ona oda alınca o dolaba bizim fazlalıkları koyarız artık

kızlar iyi akşamlar herkese ;
hastalara acil şifalar inş..bende evde yanlız kendi kendime bakıyorum.bir sıcak çorba verenim yok yaaa.
insan böyle zamanda sıcak çorbaya hasret kalıyor.kimseden fayda yok valla aşkımdan başka...
semacım, dafnetuğba teşekkürler canım..

ada ve azade de bir anlamı var demekki bu ismi isteyenler için, sonuçta seninde en sevdiklerin...
ad hayırlı olsun bahtı güzel olsun inş.

aral bende epeydir var bu durum üstelik sulu ama dikkat ettim fazla yoruluunca oluyor.dr. mu değiştirmiştim bu konuyu sorunca fitil verdi 2 kullanımlık, erken doğuma sebebiyet verebilirmiş ileri derece olursa.bilgi cereyim dedim fazla olursa dr. la konuş..

bebek odan hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın inş.
hasta olacak gibiysen aman haaa önlemini al.istirahat çok önemli..
dün bende kabul edemiyordum her tarafım dökülüyordu. bu gün hastaneye gitmek zorunda kaldım aşkımıda işinden ettim..:2:

eylem cim çook geçmiş olsun. dualarım senin için canım. merak etme rabbim meleğini korur hemde senden daha iyi korur.allaha emanet olun..

kızlar çok fenayım ben çok fena midem ve yemek borum yanıyor. şimdiye kadar olmamıştı. bugünde dr a gittim bilseydim bunun içinde ilaç isterdim. ne içsem yarar acaba. soda yararmıki :44:

eylemcim cnm çok geçmiş olsun. eğerki devamlı yatman gerekiyorsa yat cnm. bebekler iyi olsun yeterki biz herşeye katlanıcaz artık. Allah şifa versin tatlım. dualarım seninle

pardon yanlış yere yazmışım.canım nisa çok güzel hayırlı olsun
canım bu sarı akıntı bendede var ama doktorum idrar tahlilindeki enfeksiyon hafif oldugu için ilaç felan vermedi ama benimde aklımı karıştırıyo

canım çok geçmiş olsun sürekli yat annecigin sana baksın

canım kızım öyküme aldım ev ana kucağı bunda çokkk huzurlu günler geçirmek nasip olsun inşalah....
markası BRIGHT STARTS
ayyy çok güzel bu oto koltuguda oluyomu?
canım oğluşunun dolabı hayırlı olsun.nerdeyse bitirdin hazırlıkları bizde daha tık yok

canım bende seni merak etmiştim iyi haberlerine çok sevindim.dolabında hayırlı olsun

su peri canım gaviscon kullan hemen eczaneden alabilrsin doktora sormana bile gerek yok ama tabi istersen yinede bir danış bende yanma sürekli var ilkinde omuştu buda öyle hemen onu içiyorum hiç bir zararı yok sabah öğle akşam yatarken içebilirsin rahatlıkla ben şimdiye kadar kaç kutu tükettim çok zor oluyor bilirim...

meraba kızlar nasıl gidiyo hamilelik.
bişey sorucam bu hafta ay olayı çok kafamı karıtırıyo şimdi biz 25 inci haftadayız yani 24+2 yiz 6 ay bitti 7 ci aya girdik demi?

canım ben bu ay hesabını sata göre yapıyorum her ayın 30 unda ay atlıyorum yani 30 ocakta 7.aya giricem en saglıklı hesap bu sanırım

tşkler cvbın için cnm. gaviscon şurup olanı dimi?

canım sen büyüyor diye üzülüyorsun ben küçük diye üzülüyorum:)) ilk hamileliğimde göğüslerim büyür diye çok sevindim emzirirken falan ay hiç büyümedi öylece kaldı bundada aynı tık yok:)onun için yırtığımda yok sarkma falan aynı bekarken gibi...

eee sonra küçülmedimi yaa :26: bende emzirme işi bitince geri toplar biraz die avunuyordum güyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…