günaydın canlarımmmm:
dün akşamdan beri uyku haram. sabaha kadar en az 10 kere wc ye kalktım ve öksürük krizlerim delirtti beni.
oğlumda bir uyandı pir uyandı. kıpır kıpır kuzucummm. daha kahvaltı yapmadım ama maşallah
cnm ben 32.haftadan sonra çalışabildiğim kadar çalışacağım.Çünkü doğumdan sonra oğlumla daha fazla vakit geçirmek istiyorum.Ama tabi çok ağırlaşırsam mecbur 32.haftada ayrılırım.Sen nasıl düşünüyorsun.
günaydın canlarımmmm:
dün akşamdan beri uyku haram. sabaha kadar en az 10 kere wc ye kalktım ve öksürük krizlerim delirtti beni.
oğlumda bir uyandı pir uyandı. kıpır kıpır kuzucummm. daha kahvaltı yapmadım ama maşallah
hımmm onun için.Tabi insan bırakıpta yatmak istemez.Nede olsa 1 haftan kalmış cnm ondan sonra dilediğin saatte yat dilediğin saatte kalk ohhh senden rahatı yokk
günaydın canlarım..
cerenli,ikra ve zehra allah yardımcınız olsun..hem cumartesi çalışmak hemde hamişlik çoooook zor ..allah güç kuvvet versin. dafnetuğbayı göremiyorum..dün de girmedi..gören bilen varmı :44:
zonoxcum canımın içi ne oldun yaw?hem hasta hem uykusuzsun bide..gecede dolanıyordun buralarda uykum yok die..kıyamambi bardak sıcak ballı süt iç öksürüğünü keser ondan sonrada hemen geri yat belki uyursun.
bende bugün annemle samanpazarına bebekim için alışverişe gidicektim..samanpazarı buranın eminönü sü gibi bir yer. ama sabah bi kalktıkki her yere kapanmış kardanşaka gibi nasıl yağmış nasıl yağmış anlatamam..kaldı alışveriş yani..ay o kadar çok heveslenmiştimkii aylardır bugünü bekliyodum.. annemler yoktu şehir dışındaydı bugüne planlıydı herşey..ay çok üzüldüm ben ya
günaydın kızlaarrrr
bende bi içecek firamasında ofis koordinatörüyüm,ben yerime 4 ay öncesinden buldum birini,eğittim onu.ayrılacaktım fakat patronlarım müsade etmedi,şartlarını iyileştirelim dedi,şimdi rahatım,çok yorulmuyorum ama uyku sorunum var,sürekli uyumak istiyorum. kız çocuklarında öyle olurmuş,bizde öyle derler.
günaydınnn hoşgeldinnn...günaydın kızlaarrrr
evet keşke maddiyatlar çook iyi olsada çalışmasak bakalım bende 1 yıl mutlaka büyütmrk istiyorum her anını yaşamak kendim öğretmek istiyorum sonrasında allah büyük..canım ben 1 ay daha çalışabilirsem kalmayı düşünüyorum,çünkü doğumdan sonra çalışmıyacam.kızımı kendim büyütmek,her anını görmek,her yeni bi olaya şahit olmak istiyorum..Çalışan bi yakınımız,kızının ilk dişini,ilk adımını,ilk hastalandığını bakıcıdan telefonda duyduğunu ağlayarak anlatmıştı..tabi şartlarda çok önemli,maddi sorunlar olmasa bence her anne kendi bakmalı çocuğuna,bu benim fikrim.
günaydınnn
çok geçmiş olsun cnm dr.una sordun mu ilaç kullanabiliyomusun acaba.Ardaya da maşallahAnnesi uyumuyorken yalnız bırakmak istememiştir
günaydın canımm, bol sıvı tükettiğin içinde çok kalkmışsındır üstelik grip ve öksürükde var çook geçmiş olsun ateşin varmı peki?çook dikkat et bu hastalık 3 gün çok kötü yapıyor sonra yavaş yavaş düzeliyor az kaldı canım.. ardaya da maşallah canımm benim kızımda kıpırdak çok şükür..
evet allahın izniyle işten ayrılınca acısını çıkarıcam..
günaydın canlarım..
cerenli,ikra ve zehra allah yardımcınız olsun..hem cumartesi çalışmak hemde hamişlik çoooook zor ..allah güç kuvvet versin. dafnetuğbayı göremiyorum..dün de girmedi..gören bilen varmı :44:
zonoxcum canımın içi ne oldun yaw?hem hasta hem uykusuzsun bide..gecede dolanıyordun buralarda uykum yok die..kıyamambi bardak sıcak ballı süt iç öksürüğünü keser ondan sonrada hemen geri yat belki uyursun.
bende bugün annemle samanpazarına bebekim için alışverişe gidicektim..samanpazarı buranın eminönü sü gibi bir yer. ama sabah bi kalktıkki her yere kapanmış kardanşaka gibi nasıl yağmış nasıl yağmış anlatamam..kaldı alışveriş yani..ay o kadar çok heveslenmiştimkii aylardır bugünü bekliyodum.. annemler yoktu şehir dışındaydı bugüne planlıydı herşey..ay çok üzüldüm ben ya
tşk.ederim rapunzeln.Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun.Canııımmm şansa bak hakikaten şaka gibi olmuş.sen hangi ildesin cnm.günaydın canlarım..
günaydınnnngünaydın kızlaarrrr
canım ben 1 ay daha çalışabilirsem kalmayı düşünüyorum,çünkü doğumdan sonra çalışmıyacam.kızımı kendim büyütmek,her anını görmek,her yeni bi olaya şahit olmak istiyorum..Çalışan bi yakınımız,kızının ilk dişini,ilk adımını,ilk hastalandığını bakıcıdan telefonda duyduğunu ağlayarak anlatmıştı..tabi şartlarda çok önemli,maddi sorunlar olmasa bence her anne kendi bakmalı çocuğuna,bu benim fikrim.
ne güzel işin varmış, bende en az 1 yaşına kadar büyütmek istiyorum sonrası allah kerim diyorum hakkımıza hayırlısı ben de çok zorlanmaya başladım çalışırken makyaj yapmayınca yüzüm hamilelikte çok solgun sürekli hasta gibiyim, benimde patronlarım çıkışını verelim 1 yıl sonra gel açık bi pozisyonda başla dediler ama saat 7,30 evde oluyorum 1 yıl sonrasında da çok zor olucak benim için daha uygun şartlarda iş bulmam lazım bakalım zaman neyi gösterecek.. evet kız çok uyku yaparmış..
günaydınnn hoşgeldinnn...
evet keşke maddiyatlar çook iyi olsada çalışmasak bakalım bende 1 yıl mutlaka büyütmrk istiyorum her anını yaşamak kendim öğretmek istiyorum sonrasında allah büyük..
tşk.ederim rapunzeln.Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun.Canııımmm şansa bak hakikaten şaka gibi olmuş.sen hangi ildesin cnm..
rapunzel alışverişi yapamamak üzmüş seni hayırlısı canım pazar kapalımı yarın gitseniz??
İkra ceren çalışan anne olmak zor ama artık uzmanlar çalışan annelerin bebeğiyle geçirdiği kaliteli zaman çok önemli diyolar,nekadar zaman değil nasıl zaman geçirdiğin önemli..Günümüz şartlarında çoğunluk çalışan anne üzülmeyinn ..
günaydın canlarım..
rapunzel alışverişi yapamamak üzmüş seni hayırlısı canım pazar kapalımı yarın gitseniz??
İkra ceren çalışan anne olmak zor ama artık uzmanlar çalışan annelerin bebeğiyle geçirdiği kaliteli zaman çok önemli diyolar,nekadar zaman değil nasıl zaman geçirdiğin önemli..Günümüz şartlarında çoğunluk çalışan anne üzülmeyinn ..
leyla gibiyim yine sabaha kadar kızımın ateşi için saat başı uyandım.geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar Allah razı olsun.kızım bebek için okadar hevesliki hergün mutlaka kardeşini öper konuşur kendini tanıtır gece diyoki kardeşimi öpmeyim hastayımya onada bulaşmasın dah küçük diyo ay kıyamadım valla.
YSH sağol canım ünüversitede zaten bir uzman doktora denk gelemdikki sadece eşim orda çalıştığı için oraya gidiyorum bana kolay oluyodu ama bidaha gitmiycem.levent beyi bir arkadaşım daha tavsiye etti ama ben doktorum bayan olunca daha bir rahat hissediyorum kendimi bakalım ayarlayabilirsem anadoludan birine giderim.
hepinizi öpüyorum şekerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?