topiclerde zeytinyağını uygulayan kimseyi okumadım henüz siz okursanız eğer paylaşın bakalım nolmuş
ben sadece tek canlı örnek kurstaki hocamı söylüyorum hiç çatlamayan. Göbeğide görünüyordu çatlak yoktu :) Zaten 2 ayda göbekte kalmamış kilolarını 2 ayda vermiş
kızlar bu sene erkek senesiymiş.
bencede bu sene etrafımda 4-5 hamıle vardı hepsi dogurdu hepsi kız...sanırım erkekleri biz dogurcaz aman allahım hayırlısını versın kız erkek yeterkı hepsi sağlıklı olsunlar
kıslar ben 3 gündür tatlı gıdalar almaya başladım....canım tatlı şeyler çekiyor helva reçel gibi azar azar yiyebiliyorum bulantımdan dolayı..bugünde ilk defa canım halley çekti yiyorum şuanda ve kendime inanamıyorum ohh rabbim sana sonsuz şükürler olsun
Zonoxcum nisan annelerine baktım çoğunluk cinsiyeti erkek..Benim erkek olursa kayınvaldemler bayram eder 2 kat ama kendi annem kız istiyoo ben arada kaldııımm
Bu arada çatlak bünyeyle alakalıı kızlar benim kilo alıp vermelerden bacaklarımda çatlak var annemdede varmış benim büyük ihtimal olacak ama en aza indirmek için uğraşıyoruumm
o zaman yaşasın hatttaaa ollleyyyyydelikafaduldendelikafadulden
Zonoxcum nisan annelerine baktım çoğunluk cinsiyeti erkek..Benim erkek olursa kayınvaldemler bayram eder 2 kat ama kendi annem kız istiyoo ben arada kaldııımm
Bu arada çatlak bünyeyle alakalıı kızlar benim kilo alıp vermelerden bacaklarımda çatlak var annemdede varmış benim büyük ihtimal olacak ama en aza indirmek için uğraşıyoruumm
Cinsiyet benim içinde önemli değil Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..
Kızlar bişey sorucam, sabah 2010 mayıs annelerinin topicini okurken şu dikkatimi çekti, kayınvalideler(babaanneler) torunlarının kendilerine anne demesini istiyorlarmış, ve asıl bomba benim kayınvalidemde geçen akşam bana torun banada anne diyebilir dedi, eşim olurmu öyle şey annesi yokmu onun falan dedi ama eminimki anne diye alıştıracak kendine.. Çok sinir olsum ya, ne münasebet dimi, benim onun annesi ne alaka yani.. Ne diyeceğimi şaşırdım, herkes artık torununa anne dedirtiyo diyo yaa.. Şahsen çok bozulurum öyle bişey olursa kötükedihüsoklava:
Cinsiyet benim içinde önemli değil Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..
Kızlar bişey sorucam, sabah 2010 mayıs annelerinin topicini okurken şu dikkatimi çekti, kayınvalideler(babaanneler) torunlarının kendilerine anne demesini istiyorlarmış, ve asıl bomba benim kayınvalidemde geçen akşam bana torun banada anne diyebilir dedi, eşim olurmu öyle şey annesi yokmu onun falan dedi ama eminimki anne diye alıştıracak kendine.. Çok sinir olsum ya, ne münasebet dimi, benim onun annesi ne alaka yani.. Ne diyeceğimi şaşırdım, herkes artık torununa anne dedirtiyo diyo yaa.. Şahsen çok bozulurum öyle bişey olursa kötükedihüsoklava:
Kesinlikle öyle, inanamadım bende duyduğumda, ne alaka yani.. Miğdeme kramplar giriyor sinirden.. Umarım yapmaz böyle bişey..
pışıkkk mı çok tatlısın bayıldım tepkine keşke bende pışııkkkk deseydim, ay güldürdün beni ya çok sağol.. Benimkide memnundu canım göbekler atıyordu, hala memnunda annesi olmaya nerden merak sardıysa..ben 9 ay karnımda taşıcam. kayınvalideme anne dicek. pışıkkkkkkkkkkkkkkkkkk. o zaman bu bulantıları zorluklarıda o çekseysdi. hiiiiiiç dedirtmem çıldırırım valla. ki benim kayınvalidemde babaanne olmaktan oldukça memnun.:lepi:
CANIM sen hiç o tatlı canını üzme..bebeğin seni anne bilecek annesi sensin...başkasına anne dermi bebek hiççç..siz istesenizde bebeğin senden başkasına anne diyemeza.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?