2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu zeytinyağı kokuyor nasıl kullanıcaz hemde günde 3 posta..ben işe geliyorum yapamam..vıcık vıcık yağ olucak elbiselerimiz vs.akşam yapsak olmazmıkine

Slm arkadaşlar...şu angarya işi bitirip geldim..boğazım fena olduğundan bir de ıhlamur içtim...hepinize destekleriniz için tşk ediyorum..benim durumumda olan arkadaşlarıma Allah'ım yardım etsin...kadınlar için çalışma hayatı erkeklere nazaran daha zor...ama katlanıyoruz mecburen napalım...ekmek parası...Allah'ım muhtaç etmesin de kimseye....ben çalışmaya razıyım...böyle arada kendimi kaybettiğim oluyor...bazı olaylar sinirlerimi bozuyor ama sanırım bir kısmı da hamileliğin uzantısı..hassasiyetlerimiz artmış falan ya...çok şükür bir işimiz var yine de...Rabbim yokluğunu göstermesin...:Saruboceq:

bencede bu sene etrafımda 4-5 hamıle vardı hepsi dogurdu hepsi kız...sanırım erkekleri biz dogurcaz aman allahım hayırlısını versın kız erkek yeterkı hepsi sağlıklı olsunlar

valla öyle görünüo

blue_sky kolay gelsin. hoşgeldin

kızlar bu sene erkek senesiymiş.

Zonoxcum nisan annelerine baktım çoğunluk cinsiyeti erkek..Benim erkek olursa kayınvaldemler bayram eder 2 kat ama kendi annem kız istiyoo ben arada kaldııımm

Bu arada çatlak bünyeyle alakalıı kızlar benim kilo alıp vermelerden bacaklarımda çatlak var annemdede varmış benim büyük ihtimal olacak ama en aza indirmek için uğraşıyoruumm

Aynen canım bende şekerliye döndüm bu sıra...
Dün davette tatlı ne varsa götürdüm...kaydirigubbakcemile3
Aklımada kaç gündür reçel tarzı şeyler geliyor...
Henüz yemedim ama..

Bu arada benide ilk halley çekmişti,elh hemen tükettim de geçti...sempatiksalakcinni

sağolun kıslar
ben doktora sordum aslında takma dedi , kendine dikkat et uyarıları gibi al onları dinlen o zamanlar dedi.
ama insan korkuyor ne bilim:)

allahtan hayırlısı ..annişler( yani hamişler ) ne istiyosa bebeklerin cinsiyeti o olsun innnşşşşş

o zaman yaşasın hatttaaa ollleyyyyydelikafaduldendelikafadulden

benim eşim erkek istiyo. sürekli hayal kuruo oğlum olursa şunu alcam bunu alcam die.

kayınvalidemler kız istiyo. hemde çooook. kadın hayal kuruo
benim babamlar erkek istiyo. kız torunumuz var.

benim için ikiside aynı. ilk çocuk olduğu için benim bi tercihim yok

dilek benimde bacaklarımda ve popomda çatlaklarım var zayıflamak ve kilo almaktan. kesin çatlıcam. alsanaalsanasmile

Benim eşiminde tarafı erkek ister kesin,hoş o kadar erkek torun ve çocuk var ama doyamamışlar erkeğe...sempatiksalakcinni
Kendi tarafımdan ise kız olsa eminim herkez çok sevinir,çünkü en son 3 kardeşimde erkek...
Biz küçüktük erkek olduklarını öğrenince ağlardık kız kardeşimle....sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
Kız olursa bambaşka olur benim tarafım için....

Benim için ise hiç fark etmez,ilkten kız istiyordum çok ama erkekte olsa anneyiz sonuçta sevgimiz herşeyimiz bir olucak...Ki ilk çocuk,cinsiyet önemli değil ...Yeterki sağlıkla gelsin....

Eşim ise oğlum bugün nasıl diyor her gün...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Cinsiyet benim içinde önemli değil Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..
Kızlar bişey sorucam, sabah 2010 mayıs annelerinin topicini okurken şu dikkatimi çekti, kayınvalideler(babaanneler) torunlarının kendilerine anne demesini istiyorlarmış, ve asıl bomba benim kayınvalidemde geçen akşam bana torun banada anne diyebilir dedi, eşim olurmu öyle şey annesi yokmu onun falan dedi ama eminimki anne diye alıştıracak kendine.. Çok sinir olsum ya, ne münasebet dimi, benim onun annesi ne alaka yani.. Ne diyeceğimi şaşırdım, herkes artık torununa anne dedirtiyo diyo yaa.. Şahsen çok bozulurum öyle bişey olursa kötükedihüso klava:

Ay ne mantıksız ve berbat bir düşünce....akannehir

Asla izin vermem,büyük konuşmayımda....lmaz:

ben 9 ay karnımda taşıcam. kayınvalideme anne dicek. pışıkkkkkkkkkkkkkkkkkk. o zaman bu bulantıları zorluklarıda o çekseysdi. hiiiiiiç dedirtmem çıldırırım valla. ki benim kayınvalidemde babaanne olmaktan oldukça memnun.:lepi:

CANIM sen hiç o tatlı canını üzme..bebeğin seni anne bilecek annesi sensin...başkasına anne dermi bebek hiççç..siz istesenizde bebeğin senden başkasına anne diyemeza.s

Kesinlikle öyle, inanamadım bende duyduğumda, ne alaka yani.. Miğdeme kramplar giriyor sinirden.. Umarım yapmaz böyle bişey..

pışıkkk mı çok tatlısın bayıldım tepkine keşke bende pışııkkkk deseydim, ay güldürdün beni ya çok sağol.. Benimkide memnundu canım göbekler atıyordu, hala memnunda annesi olmaya nerden merak sardıysa..

CANIM sen hiç o tatlı canını üzme..bebeğin seni anne bilecek annesi sensin...başkasına anne dermi bebek hiççç..siz istesenizde bebeğin senden başkasına anne diyemeza.s

Demez dimi, eşimde karşı çıktı zaten buj düşünceye, konuşur gerekirse SAÇMALAMA anne diye.. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…