2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkeze merhaba
birşey sorucam
toxoplasma sonuçlarımı aldım
g 176.373 pozitif
m olan 0.4 negatif
doktoruma yarın göstericem bilen varmı nasıl sonucum
bi tehlike varmı acaba???

işte gelde kaynana deme şimdi kaydirigubbakcemile...bazen gerçekten bi garip oluyo bu kayınvalideler.

Aynen öyle subaru, cahil desem değil, mahsus yapıyo desem bence içten pazarlıklı da değil.. Bana çok iyi davranıyo tek çocuğu var kızı olmadığı için kızı yerine koyduğunu söylüyor, hatta kızımız diye tanıştırdılar beni çevreleriyle.. Ama arada bi bi fikir atıyor ortaya deliriyorum valla, kırmayayım diye bişey de diyemiyrum.. Annemde hep tembihler aman kızım sakın kötü bişey deme, büyüğün o falan diye.. Ama bu çok ciddi gerilim oluşturur yani..:mymeka:

gül canım gül. bu kayınvalidelerin dediklerine anca gülünür. espri yapılır eheheh

kızlar herkeze merhaba
birşey sorucam
g 176.373 pozitif
m olan 0.4 negatif
g pozitifse
m negatif olmalı zaten. dr. değilim ama senin toxoplasmadan korkman gerekmio. bağışıklığın var gözüküo.opuyorumnanaktan

zonox, avzen, blue_sky, CerenliYagmur, ELİFNAZ, escic, Fdilek48, Gezgin.., marmaris81, melekkk, sedasem, SUBARU, umutbrc, yvonna, Zonnetje

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. ama 3 5 kişi konuşuyor???

zonox, avzen, blue_sky, CerenliYagmur, ELİFNAZ, escic, Fdilek48, Gezgin.., marmaris81, melekkk, sedasem, SUBARU, umutbrc, yvonna, Zonnetje

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. ama 3 5 kişi konuşuyor???

2 gündür bir durgunluk var topikte gidiyor....boshayallersmile

valla öyle görünüo

blue_sky kolay gelsin. hoşgeldin
sağol canım hşbk....neler yazdığınızı okuyordum..ondan yazamadım...

tatlılara ben de başladım yavaştan..ama hala istediğim gibi keyifli yiyemiyorum..olsun buna da şükür...hayatımın anlamı çikolata yiyebildim dün...süper oldu...

yok artık diyor ve başka yoruma gerek dahi duymuyorum ciesra....

kızlar herkeze merhaba
birşey sorucam
g 176.373 pozitif
m olan 0.4 negatif

daha önce toxo geçirmişsin canım...ama şu an enfeksiyonun yok demek sonuçların..herşey yolunda canını sıkma...toxo su negatif çıkan arkadşlardan daha rahat edeceksin...yerimseniben

kızlar herkeze merhaba
birşey sorucam
g 176.373 pozitif
m olan 0.4 negatif

evet galiba sen bu hastalığı çoktan geçirmişsin, bundan sonra da korkmana gerek yok, şanslısın...ayrıca toxplazma geçirenlerin büyük kısmının genlerde meydana gelen bi değişimden dolayı oğlu olduğunu okumuştum bi yerlerde :))

Gezgin şeker.....11 hafta 3 günlük olmuşuz yaaaaaaaaaaa...alkisalkisalkis :lepi:
ay Rabbim hepimizin hamileliğini sorunsuz ve kolay atlattırsın inş....:Saruboceq:

Gezgin şeker.....11 hafta 3 günlük olmuşuz yaaaaaaaaaaa...alkisalkisalkis :lepi:
ay Rabbim hepimizin hamileliğini sorunsuz ve kolay atlattırsın inş....:Saruboceq:

Amiinnn canım....:Saruboceqlumunekankayizsmile

cumartesi gününü iple çekiyorum,resmen 4ü ayımıza başlıyoruz inşallaaahh....delikafaduldenhihoyyyt

sanmıyorum yaaaaaaaaaa..cinsiyet tamamen x ve y kromozomuyla alakalı bir durum...toxo nun koskoca kromozomu değiştirmesi zor..hatta imkansız şekercim...onlar sallamış...laelaelaelaelae

ciesra bu olayı daha yeni benim kuaför yaşıyoo.Kadın anne dedirticem demiş sen emzir işine dön diyo kız kafayı yiyoduu..Ya ne saçma annesi zaten var babanne kime diycek dedeyemi töbe töbee..Zaten ilk başlar babanneyi telaffuz edemez anne gibi der oda tatmin olurr..Ya ben komşularada babanne anane dedirtirlerya onuda sevmiyorum herkes kimse odur o isim söyleniirr

Zonoxcum çatlıycaz belki ama napalımm 1 seneye azalıyo görüntüsüü artık bikini giyemeyizz tankini mayo idare etcez hehehe

sanmıyorum yaaaaaaaaaa..cinsiyet tamamen x ve y kromozomuyla alakalı bir durum...toxo nun koskoca kromozomu değiştirmesi zor..hatta imkansız şekercim...onlar sallamış...laelaelaelaelae

bilmiyorum artık, evde iki kedim olduğu için hamile kalmadan önce toksoplazmayla ilgili epey araştırma yapmıştım, aklımda böyle bi bilgi kalmış, nerden kaldıysa:)) sağlıklı olsun, gerisi mühim değil:))

Amiinnn canım....:Saruboceqlumunekankayizsmile

cumartesi gününü iple çekiyorum,resmen 4ü ayımıza başlıyoruz inşallaaahh....delikafaduldenhihoyyyt

aaaaaaaaaaaaaaa!!!!! öyle mi?!!!1 yok canım yaaaaaaaaaaa....12.hafatdan da gün almamız gerek.....hafta yedi gün ama 1 ay 30 gün diye hesaplarsan....12x7=84 yapar....13.haftanın sonuna doğru 3.ay bitmiş olacak....90 gün / 7=12,86 ..yaklaşık 13 hafta yani...

zaten sorunda tek çocuk olmasından kaynaklanıyor...ama sen sessiz kaldıkça böyle sürer gider

sağolun kızlar
cevaplarınız için
insan herşeyden korkuyo
dün söylemesi ayıptır iskender yedim
sonra eve geldi aradan 2 saat falan geçti muz yedim sonrada meyve suyu sıktım ve içtüm(havuç elma mandalina)
sonra bir fenalaştım içtikten hemen sonra kalp çarpıntısı mide bulantısı 2 saat kendime gelemedim sonra zor uyudum çok kötü bir gece geçirdim.tabi çok ta korktum
bugün yada yarın kontrole gidicem sonuçlarımıda göstereyim

kızlar benim sayfam açık ama inanın buğün okuyamıyorum bile yenileyip baktığımdada birçok şeyi kaçırmış oluyorum zaten... hiç dert etmeyin bebeişleriniz size anne diyecek eninde sonunda benim yiğenin anneme anne dedi ama neden? ben ablam abim gelin herkes anne diyince çocuk o anne sanıyordu yakındıkta sürekli görüşüyorduk annemde sürekli kuzucum ben babaanne o anne işte bu hala die onunla konuşurdu 2-3 gün sonra düzeldi zaten.. ama kastı olarak yaptırırlarsa bilemem o gerçekten çoook saçma kusura bakmayında o zaman kıskanıyolar derim ben...
bu arada benimde toxoplazma negatif çıktı dikkat etmeye çalışıyorum..

2 gündür bir durgunluk var topikte gidiyor....boshayallersmile
evet canım ya. ben yokken bakıorum millet vızır vızır. müsait olup geliorum millet yok :kedi:
Aaaaaaa ben de geçirmemişim kız mı olur acep. kocam duymasınlaelaelaelaelae
canım ben biraz önce bebe yağını sürdüm göbüşüme :) ben dr.un önerdiği kremden alıcam. ama o zmana kadar bebe yağı kullancam. benim eşimin en sevmediği şey sarkık göğüsler. çatlaklara pek takmıo allahtankaydirigubbakcemile5

Umarım son gülende ben olurum canım :uhm:

Bende başkalarında da olduğunu okuyunca çok şaşırdım, süpriz kayınvalideler heralde bunlar, alakaya maydonoz ya.. Sinirlerimi çok bozdu bu muhabbet..:gitme:

zaten sorunda tek çocuk olmasından kaynaklanıyor...ama sen sessiz kaldıkça böyle sürer gider

Bencede de kendimden korkuyorum bende başlarsam bi bu konuyla kalmayacağım, yıllardır içimde birikenlerin patlaması olacak, tutup tutup patlamak çok kötü ve yanlış ama ben hep bunu yapıyorum, hadi o kırılmasın hadi o üzülmesin, ama bi ısırırsam kuduz olur.. O yüzden ve annem sayesinde sabrediyorum(daha ne kadar kredisi kaldı kestiremiyorum).. Yapsaydı bi kaç çocuk çok meraklıydı madem dimi.. Nasıl bağnaz bi düşünce , umarım kimseye yaşatmaz Allah çünkü hakikaten saçmalık..:tomato:

canım öncelikle çok geçmiş olsun...

meyveleri sıkarken ekşi ve tatlı gruplarını karıştırmadan sık..örneğin mandalinayı portakal greyfurtla kullanabilirsin..diğer meyvelerle karıştırırsan vitamin değerini öldürürsün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…