işte gelde kaynana deme şimdi kaydirigubbakcemile...bazen gerçekten bi garip oluyo bu kayınvalideler.
pışıkkk mı çok tatlısın bayıldım tepkine keşke bende pışııkkkk deseydim, ay güldürdün beni ya çok sağol.. Benimkide memnundu canım göbekler atıyordu, hala memnunda annesi olmaya nerden merak sardıysa..
g pozitifsekızlar herkeze merhaba
birşey sorucam
toxoplasma sonuçlarımı aldım
g 176.373 pozitif
m olan 0.4 negatif
doktoruma yarın göstericem bilen varmı nasıl sonucum
bi tehlike varmı acaba???
zonox, avzen, blue_sky, CerenliYagmur, ELİFNAZ, escic, Fdilek48, Gezgin.., marmaris81, melekkk, sedasem, SUBARU, umutbrc, yvonna, Zonnetje
Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. ama 3 5 kişi konuşuyor???
sağol canım hşbk....neler yazdığınızı okuyordum..ondan yazamadım...valla öyle görünüo
blue_sky kolay gelsin. hoşgeldin
tatlılara ben de başladım yavaştan..ama hala istediğim gibi keyifli yiyemiyorum..olsun buna da şükür...hayatımın anlamı çikolata yiyebildim dün...süper oldu...Aynen canım bende şekerliye döndüm bu sıra...
Dün davette tatlı ne varsa götürdüm...kaydirigubbakcemile3
Aklımada kaç gündür reçel tarzı şeyler geliyor...
Henüz yemedim ama..
Bu arada benide ilk halley çekmişti,elh hemen tükettim de geçti...sempatiksalakcinni
Cinsiyet benim içinde önemli değil Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah..
Kızlar bişey sorucam, sabah 2010 mayıs annelerinin topicini okurken şu dikkatimi çekti, kayınvalideler(babaanneler) torunlarının kendilerine anne demesini istiyorlarmış, ve asıl bomba benim kayınvalidemde geçen akşam bana torun banada anne diyebilir dedi, eşim olurmu öyle şey annesi yokmu onun falan dedi ama eminimki anne diye alıştıracak kendine.. Çok sinir olsum ya, ne münasebet dimi, benim onun annesi ne alaka yani.. Ne diyeceğimi şaşırdım, herkes artık torununa anne dedirtiyo diyo yaa.. Şahsen çok bozulurum öyle bişey olursa kötükedihüsoklava:
kızlar herkeze merhaba
birşey sorucam
g 176.373 pozitif
m olan 0.4 negatif
kızlar herkeze merhaba
birşey sorucam
g 176.373 pozitif
m olan 0.4 negatif
Gezgin şeker.....11 hafta 3 günlük olmuşuz yaaaaaaaaaaa...alkisalkisalkis :lepi:
ay Rabbim hepimizin hamileliğini sorunsuz ve kolay atlattırsın inş....:Saruboceq:
evet galiba sen bu hastalığı çoktan geçirmişsin, bundan sonra da korkmana gerek yok, şanslısın...ayrıca toxplazma geçirenlerin büyük kısmının genlerde meydana gelen bi değişimden dolayı oğlu olduğunu okumuştum bi yerlerde :))
sanmıyorum yaaaaaaaaaa..cinsiyet tamamen x ve y kromozomuyla alakalı bir durum...toxo nun koskoca kromozomu değiştirmesi zor..hatta imkansız şekercim...onlar sallamış...laelaelaelaelae
Amiinnn canım....:Saruboceqlumunekankayizsmile
cumartesi gününü iple çekiyorum,resmen 4ü ayımıza başlıyoruz inşallaaahh....delikafaduldenhihoyyyt
Aynen öyle subaru, cahil desem değil, mahsus yapıyo desem bence içten pazarlıklı da değil.. Bana çok iyi davranıyo tek çocuğu var kızı olmadığı için kızı yerine koyduğunu söylüyor, hatta kızımız diye tanıştırdılar beni çevreleriyle.. Ama arada bi bi fikir atıyor ortaya deliriyorum valla, kırmayayım diye bişey de diyemiyrum.. Annemde hep tembihler aman kızım sakın kötü bişey deme, büyüğün o falan diye.. Ama bu çok ciddi gerilim oluşturur yani..:mymeka:
bilmiyorum artık, evde iki kedim olduğu için hamile kalmadan önce toksoplazmayla ilgili epey araştırma yapmıştım, aklımda böyle bi bilgi kalmış, nerden kaldıysa:)) sağlıklı olsun, gerisi mühim değil:))
evet canım ya. ben yokken bakıorum millet vızır vızır. müsait olup geliorum millet yok :kedi:2 gündür bir durgunluk var topikte gidiyor....boshayallersmile
Aaaaaaa ben de geçirmemişim kız mı olur acep. kocam duymasınlaelaelaelaelaeevet galiba sen bu hastalığı çoktan geçirmişsin, bundan sonra da korkmana gerek yok, şanslısın...ayrıca toxplazma geçirenlerin büyük kısmının genlerde meydana gelen bi değişimden dolayı oğlu olduğunu okumuştum bi yerlerde :))
canım ben biraz önce bebe yağını sürdüm göbüşüme :) ben dr.un önerdiği kremden alıcam. ama o zmana kadar bebe yağı kullancam. benim eşimin en sevmediği şey sarkık göğüsler. çatlaklara pek takmıo allahtankaydirigubbakcemile5ciesra bu olayı daha yeni benim kuaför yaşıyoo.Kadın anne dedirticem demiş sen emzir işine dön diyo kız kafayı yiyoduu..Ya ne saçma annesi zaten var babanne kime diycek dedeyemi töbe töbee..Zaten ilk başlar babanneyi telaffuz edemez anne gibi der oda tatmin olurr..Ya ben komşularada babanne anane dedirtirlerya onuda sevmiyorum herkes kimse odur o isim söyleniirr
Zonoxcum çatlıycaz belki ama napalımm 1 seneye azalıyo görüntüsüü artık bikini giyemeyizz tankini mayo idare etcez hehehe
gül canım gül. bu kayınvalidelerin dediklerine anca gülünür. espri yapılır eheheh
g pozitifse
m negatif olmalı zaten. dr. değilim ama senin toxoplasmadan korkman gerekmio. bağışıklığın var gözüküo.opuyorumnanaktan
ciesra bu olayı daha yeni benim kuaför yaşıyoo.Kadın anne dedirticem demiş sen emzir işine dön diyo kız kafayı yiyoduu..Ya ne saçma annesi zaten var babanne kime diycek dedeyemi töbe töbee..Zaten ilk başlar babanneyi telaffuz edemez anne gibi der oda tatmin olurr..Ya ben komşularada babanne anane dedirtirlerya onuda sevmiyorum herkes kimse odur o isim söyleniirr
Zonoxcum çatlıycaz belki ama napalımm 1 seneye azalıyo görüntüsüü artık bikini giyemeyizz tankini mayo idare etcez hehehe
zaten sorunda tek çocuk olmasından kaynaklanıyor...ama sen sessiz kaldıkça böyle sürer gider
sağolun kızlar
cevaplarınız için
insan herşeyden korkuyo
dün söylemesi ayıptır iskender yedim
sonra eve geldi aradan 2 saat falan geçti muz yedim sonrada meyve suyu sıktım ve içtüm(havuç elma mandalina)
sonra bir fenalaştım içtikten hemen sonra kalp çarpıntısı mide bulantısı 2 saat kendime gelemedim sonra zor uyudum çok kötü bir gece geçirdim.tabi çok ta korktum
bugün yada yarın kontrole gidicem sonuçlarımıda göstereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?