nasıl yaniii..95 beden olan göğüslere 80 beden taksak kaburgalarımız kırılır yawwwwwkaydirigubbakcemile3
Çok sağolasın ciesra,çok faydalı bilgiler paylaşmışsın....kaydirigubbakcemile5
Bu arad çok duygulandım şimdi ya,komşuma dün böreğe aş eriyorum demiştim,bugün benim için uğraşmış el açması börek yapıp getirmiş....bilmiyorumkismile
Öyle güzel olmuş ki,valla böyle insanlar varmış demekki...
Sağolsun...:lepi:
Rica ederim..
Allah razı olsun öyle komşulardan..
Bizim komşular apartmanda karşılaşınca günaydın, iyi akşamlar demekten acizler, bi karşımdaki komşum iyi bu konularda sağolsun.. Köyümü çok özlüyorum ben..senağlama
merhaba kızlar. inşallah ben de mayıs annesi olacağım. 8 mayıs olarak görünüyor bebişimin doğum tarihi. 29 yaşındayım ve 5,5 yıllık evliyim. 15 aydır uğraşıyordum hamile kalmak için çok şükür Allah dualarımı kabul etti ve aşılama için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Şimdilik her şey yolunda. ama yarım rahimli olduğum için sanırım ilerleyen haftalar biraz zor geçecek.
hiç sarkmadı nereye sarkıolar limonlarımsempatiksalakcinni
yok benim sütyenlerim hala oluo. göğüslerim büyüdü ama en fazla yarım bedendir. sütyelerim hiiiç sıkmıobilmiyorumkismile
Allah razı olsun demek istiyorum yaaa.....Çok sağolasın ciesra,çok faydalı bilgiler paylaşmışsın....kaydirigubbakcemile5
Bu arad çok duygulandım şimdi ya,komşuma dün böreğe aş eriyorum demiştim,bugün benim için uğraşmış el açması börek yapıp getirmiş....bilmiyorumkismile
Öyle güzel olmuş ki,valla böyle insanlar varmış demekki...
Sağolsun...:lepi:
merhaba kızlar. inşallah ben de mayıs annesi olacağım. 8 mayıs olarak görünüyor bebişimin doğum tarihi. 29 yaşındayım ve 5,5 yıllık evliyim. 15 aydır uğraşıyordum hamile kalmak için çok şükür Allah dualarımı kabul etti ve aşılama için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Şimdilik her şey yolunda. ama yarım rahimli olduğum için sanırım ilerleyen haftalar biraz zor geçecek.
mrb mayıs anneleri
bn dayanamadım dr. gittim..15 gün kala
karnım içine girmeye başlayınca bebeğe bişey mi oldu acaba dedim
dr. ilk gittiğimde tartıldım birde ne göreyım hayli kilom düşmüş
korktum birden..usg ye girdim..neyse bebk hareket ediyordu
ama beslenmene dikkat etmen gerek dedi dr.
omega 3 balık yağını sordum kullanayaım mı diye
bn hamilleikten önce kullanıyordum zaten
bana ilaç tan ziyade taze tüketmemi söyledi
balık yiyemiyuorum ki dedim
o zman her gün ceviz yememi tavsiye etti
çok iştahsızım ne yapacam bilmiyorum
açlıktan artık elim ayağım titriyor
inş. bir an önce iştahım yerine gelir
Aminn Gezgin amin..
Benim göğüslerim zaten ufacıktı, zonox'un dediği gibi limon kadardılar, şimdi az dolgunlaştılar, sütyenimi tam dolduruyorlar şimdi, daha bile yer var 80 bedende o kadar küçüklerdi yani.. zemuszemus Geceleri sutyenle yatamıyorum ben hiç yaa.. Keşke dahada büyüseler bu vesileyle :lepi:
Öyle diyorlar gülesram,4e gelince bıçak gibi kesiliyor bulantılar,sonra iştah patlaması yaşanıyormuş..:lepi:
İnşallah iştah olayını abartmayız...sempatiksalakcinni
Bu arada eşim bugün sevindirdi beni,doktora götürücekmiş inşallah bir iki haftaya,miniğimi çok özledim diyip duruyorum dayanamadı garibim...sempatiksalakcinni
Abartmıcam inşallah,şimdi göreyim sonra beklerim....
Belkiiiiiiiiiiiiiiii:jeyyar:
gülesram..4 dediğin 4.aymı eyvahedigeldismile
ciesra nekadar güzel bi mektup çook şirin yazılmış paylaştığın için teşekkürler canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?