2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bazen diyorum ki kendi kendime ben bu bebeği besleyemiyorum neyse içimi rahatlattın valla.meyveli yoğurt çok iyi fikirmiş valla hemen aldırcam kocama saol arkadaşım :))

:) sanki mutfakta garip bi koku var gibi dimi çok alemiz yaa .3 aydan sonra geçer inşş bulantılarımız geçmesede süt için bazı çözümler düşüncem artık kakaolu falan içerim olmazsa.buarada alt komşum yemek getirdi allahım bi yemek için bu kadar mutlu olduğumu hiç hatırlamıyorum olumunekankayizsmile

Ben sade süt içemiyorum hiç zaten, ya kakaolu yada meyveli içiyorum, oldum olası hazetmiyorum sütten meyveliyi de bebeğimin hatrına zorluyorum işte, eşimde benimle içiyoda öyle içiyorum.. Şu süt olayı fena ya, alternatiflerimiz bol olsa keşke onun yerine laelaelaelaelae

selam kızlar.....ya bısey soracagım cınsıyet ıcın cok erken deyıl mı dr unkı sadece bıraz tahmın olabılır sankı bu haftalarda....

bazen diyorum ki kendi kendime ben bu bebeği besleyemiyorum neyse içimi rahatlattın valla.meyveli yoğurt çok iyi fikirmiş valla hemen aldırcam kocama saol arkadaşım :))

Yok be kuzum sıkma canını...3 aydan sonra dikkat ederiz artık..

selam ozlem483 dr.lar 11. haftada görebiliyorlar cinsiyeti ama söylemiyorlar,çünki kesin olmuyor.. 10. haftaya kadar bebişlerimizin genital bölgeleri kız erkek aynı düzlükte oluyormuş, 10. hafta erkeklerin çıkıntıları başlıyormuş ve dr. lar eğer pozisyonuda yakalarlarsa görebiliyorlar, ama 4. ayda en sağlıklı cevabı verebileceklerin bizlere söylemiyorlarmış..

subaru canım günde 3 kez demedim zeytinyağı 4.aydan itibaren sadece akşamları kullanılacak canım :))

kızlar bebişlerimizin erkek bebiş olmasını eşlerimiz belirliyor
kadında xx kromozmu erkekte xy kromozomu bulunuyormuş
kadındaki x ile erkekteki y bir araya gelirse erkek bebk
kadındaki x ile erkekteki x bir araya gelirse kız bebek oluyor yani eşlerimizin sayesinde ancak erkek bebiş oluyor bu bilgiyide kurstaki hocamızdan öğrenmiştik

lalehan canım günde şimdilik 6-7 tane ceviz bile yesen yeterli canım bende şimdilik balık tüketemeyenlerdenim

xy olayını gelde kayınvalidelere anlat baharnazcımm çok bilmiş geline çıkar ad:))))) Ya aslında çok güzel bi dengedeyiz rabbim herşeyi düşünmüş..Kız erkek olayını kadın belirlese kayınvalidelerin dilinden kurtulunmazdı:))) Ya kendileride kadın bu mantığı hiiiçç anlayamıyorruummm :S:S

kızlar bizde kan uyuşmazlığı var doktor bunun çok önemli bi sorun olmadığını söledi ilk gebelikte.aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ? her ay kan testi yapıcam dedi doktorum.

aslından erken ogrenıp yanılmakdan zamanında ogrenmek sankı daha ıyı ama tabıııı ınsanın dogası merak edıyoruz ıste.....
benım dr um o konuda cok kararlı 16 haftaya gırmeyınce n tahmınde bulunuyo n de soyluyo....
haftalar yaklastıkca hepımız daha cok merak edecegız dılıyorum rabbım hepımızın gonlunun muradını versın ıns saglıkla....

kızlar yaa canım bezelye yemeği istedi konserve kullandım konserve zararlı diyolar siz kullanıyomusunuzz ???

canım hazır meyveli yoğurtlardan mı bahsediyorsun
onlar koruyucu madde içerdiği için zararlı diye biliyorum hazır şeylerden kaçın diyor doktor. ben de çok severdim ama bıraktım.bi sor istersen.öyle ye.kolay gelsin.

kızlar bizde kan uyuşmazlığı var doktor bunun çok önemli bi sorun olmadığını söledi ilk gebelikte.aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ? her ay kan testi yapıcam dedi doktorum.

Kan uyuşmazlığı bilindikten sonra hiç bir problem yaşamazsınız Allahında izniyle.. SAnırım bi 28. haftada bide bebiş doğduktan sonra rho-logam iğnesi yapılıyor, bu kadar.. Allah yardımcın olsun canım.. :teselli: Hiç korkmana gerek yok bu konuda..

kızlar yaa canım bezelye yemeği istedi konserve kullandım konserve zararlı diyolar siz kullanıyomusunuzz ???

Konservenin Zararları
canım şuraya bak bi istersen..

Evde yapabilirsiniz meyveli yoğurt istiyorsa canınız arkadaşlar.. Hiç dışarıdan alıp riske atmayın..

evet ya dışardan aldığımız meyveli yoğurt bi çok katkı maddeli olucak ilk başta bu hiç aklıma gelmemişti haklısınız benim yoğurdumu bile annem yapıyor hazır yoğurt yemiyorum meyvelisinide kendim yapıyım en iyisi :))

Fdilek haklısın canım anlatılamaz onlara neyse hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinlerde inşallah.
Konserve olayına gelince bazen bende aradabir birşey ler tüketmek zorunda kalmıştım insanlık hali olabiliyor mesela bugünlerde içtiğim şalgam suyunu kendim hazırlamıyorum hazır alıyorum sık olmadığı müddetçe sorun olmaz herhalde

Sedasem toxoplazma geçirmişsin canım bize göre şanslısın bende negatifti drum perşembe değerlendirir herhalde götürmedim sonuçları aramadımda :)

kan uyuşmazlığım olup olmadığını bilmiyorum diana sanırım onuda perşembe söyler varsada drum bugüne kadar birşey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…