İlk önce bi kazan siparişi verelimkötükedihüso
hehehehehe:roflol:
ayy bide yıllar yıllar sonra buraya gelinleri cekiştirdigimiz bi topik acarmısız ayy ne gulerim ayooollll:roflol:
Üzüzlem canımm süt benim hayatımdan cıkalı haftalar oldu..doktorda zorlama kendini hele bi 3 ay dolsun ben biliyom o zaman sana yapacagımı dedi..3 ay dolana kadar anneyi sıkmak yok ne istiyosa onu yicek onu içcek zorlama yok ama 3 aydan sonra bakmama gözünün yasına diye de uyardı..Bu arada ben yogurt ve peynir yiyom ama bi kediyi bile doyurmaz yanii o kadar az..dun akşam meyveli yogurt aldık pek hosuma gitti..Bence sende bi dene canımm
Oh canım mis gibi temiz hava almışsındır....kaydirigubbakcemile5
Bende kendi mutfağıma karşı öyleyim canım,hafif geçiyor elh girip yemeğimi yapıyorum ama dışarda,mutfaksız ortamlarda daha mutluyum....:lepi:
Ben içiyorum canım süt,şuan ne kadar faydası olur bilmiyorum,4ü aya girince dikkat etmekte fayda varmış....
Bir kaç haftaya daha dikkatli besleniriz inşallah....kaydirigubbakcemile
:) sanki mutfakta garip bi koku var gibi dimi çok alemiz yaa .3 aydan sonra geçer inşş bulantılarımız geçmesede süt için bazı çözümler düşüncem artık kakaolu falan içerim olmazsa.buarada alt komşum yemek getirdi allahım bi yemek için bu kadar mutlu olduğumu hiç hatırlamıyorum olumunekankayizsmile
bazen diyorum ki kendi kendime ben bu bebeği besleyemiyorum neyse içimi rahatlattın valla.meyveli yoğurt çok iyi fikirmiş valla hemen aldırcam kocama saol arkadaşım :))
kızlar bizde kan uyuşmazlığı var doktor bunun çok önemli bi sorun olmadığını söledi ilk gebelikte.aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ? her ay kan testi yapıcam dedi doktorum.
kızlar yaa canım bezelye yemeği istedi konserve kullandım konserve zararlı diyolar siz kullanıyomusunuzz ???
kızlar yaa canım bezelye yemeği istedi konserve kullandım konserve zararlı diyolar siz kullanıyomusunuzz ???
canım hazır meyveli yoğurtlardan mı bahsediyorsun
onlar koruyucu madde içerdiği için zararlı diye biliyorum hazır şeylerden kaçın diyor doktor. ben de çok severdim ama bıraktım.bi sor istersen.öyle ye.kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?