2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktordan yeni geldim şok içerisindeyim.ikiz bebeklerim olacakmış...:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

kan uyuşmazlığı bir taraf pozitif diğer taraf negatifse oluyo lise derslerinden hatırladığım kadarıyla sizde tahminde bulunabilirsinizz ama artık çaresi var korkmayıınnn...
Buarada konservedense dondurulmuş daha sağlıklı ozaman bundan sonra öyle alırım teşekkürler kızlar fikirler içinn

merhaba arkadaslar uzun zamandır yazmıyordum ben en son dr a 7 haftalıkken gıtmıstım 12. hafta gelene kadar akla karayı sectım cunku bır arkadasım 10. haftada kalp durması sonucu bebegını kaybetti 5 hafta boyunca kurdum durdum nıhayet bugun dr a gıttık hersey yolunda allaha sukur oğlum olacakmıs ense kalınlıgı da 1.1 cıktı darısı basınıza arkadaslar

kızlar doktordan yeni geldim şok içerisindeyim.ikiz bebeklerim olacakmış...:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Allah'ım hayırlı uğurlu etsin arkadaşım...ne güzel yaaaaaaaaaa:lepi:

Allah sağlık sıhhat versin canım....Hayırlı ve sağlıklı olur inş....kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun yelisss. Allah ikizlerinin ve senin yanında olsun.opuyorumnanaktan

ya kızlar, benim ikizim düşük sonucu ölmüş. annem anlatmıştı. bi gün tuvalette kanaması olmuş dr.a gitmişler ikizim ölmüş. ya benim ikiz değil nasıl olmaz anlamıyorum. tüm ailem ikiz die tahmin ediodu.

hadi, hayırlı olsun. bir evhamlı annemiz daha evhamlarından kurtuldu. darısı hepimizin başına. canım kaçıncı haftada öğrendin minik oğlunu:CüvCüv:

Son düzenleme:
hadi, hayırlı olsun. bir evhamlı annemiz daha evhamlarından kurtuldu. darısı hepimizin başına. canım kaçıncı haftada öğrendin minik oğlunu:CüvCüv:[/QUOTE]

ben bugun 12. haftanın ilk günü diye dusunuyodum ama dr 11-6 dedı 1 gun oynuyo yanı SAT 2 ağustos cnm bugun ögrendım cınsıyetı ztn erkek erken anlasılıyormus

Ohh benim gibi komşu iyiliğini yaşayan sende olmuşsun,maşallah...:lepi:
selam kızlar.....ya bısey soracagım cınsıyet ıcın cok erken deyıl mı dr unkı sadece bıraz tahmın olabılır sankı bu haftalarda....

Bende öyle düşünüyorum canım,zaten bana söyleselerde cinsiyetini 5i aya kadar acaba mı?derim kesin...sempatiksalakcinni
kızlar yaa canım bezelye yemeği istedi konserve kullandım konserve zararlı diyolar siz kullanıyomusunuzz ???

Canım bende düdüklüm olmadıgı için hazır kullanıyorum canım çektikçe,şimdi nohut yapıyorum hatta....Başka çarem yok şuan...boshayallersmile

oyyyyy canımmmmm vallla çoook sevindiiimmm....hayırlı olsuunnhihoyyyt:lepi:

Ay ilerde bu duyguyu Rabbim banada yaşatsın...sempatiksalakcinni:Saruboceq:

Maaşallah daha guzel gunler görürsünüz inşallah..Arkadasım sen niye kahrettin kendini 5 hafta boyunca yazık valla sana..Ayy bişey olcak diye baslarsak hepimiz yandık valla gecmezki gunler??Hamile olan her kadın -kac haftalık olursa olsun- risk altındadır bunu hepimiz biliyoruz..arkadasının basına cok kötü bişey gelmiş allah sabır versin hepimizide korusun böyle seyler yasamaktan inşallah..Ona bakılırsa benim kuzenim dogum için hastaneye gitti ve bebegin karnında öldügünü ögrendi..aylı gunlu aslan gibi bi oglan...Yani dusunmeye baslarsak cok fazla kötü örnek var önümüzde..Önemli olan allaha sıgınıp bol bol dua etmek..İyi seyler dusunmek,bebege hep pozitif enerji göndermek gerek...aman haa sen sen ol bundan sonra hep iyi şeyler dusun..Sen ve bebişin allaha emanet olun

özlemcim, inşallah sen de görürsün o çıkıntıyı. nprmalde benim göbeğim yoktur.dümdüzdür. şimdi bi yumurta gibi sivri sivri büyüyor:asigim:
ayy canım benim inşallah :)
çok güzelmiş ya büyük bir zevkle okudum:)))
paylaşımın için teşekkürler....
kızlar bizde kan uyuşmazlığı var doktor bunun çok önemli bi sorun olmadığını söledi ilk gebelikte.aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ? her ay kan testi yapıcam dedi doktorum.
sorun ilk çocukta olmuyor benim bildiğim 2 kişi bu şekilde doğum yaptı
sen hiç merak etme dr un halleder onu:)

ohhh 1 taşla 2 kuş desene sen şu işe
rabbim tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktan

hadi, hayırlı olsun. bir evhamlı annemiz daha evhamlarından kurtuldu. darısı hepimizin başına. canım kaçıncı haftada öğrendin minik oğlunu:CüvCüv:

ben bugun 12. haftanın ilk günü diye dusunuyodum ama dr 11-6 dedı 1 gun oynuyo yanı SAT 2 ağustos cnm bugun ögrendım cınsıyetı ztn erkek erken anlasılıyormus[/QUOTE]

umarım ben de öğrenirim. 28 ekim de 2lim 12+2 olcaz miniğimle.

benimde sat'ım 1 ağust. normalde bugün 11+2 olmalıydım ama geç döllenme.

inşallah gittiğimde ben de öğrenirim minik pamuğumun cinsiyetiniopuyorumnanaktan

ben bugun 12. haftanın ilk günü diye dusunuyodum ama dr 11-6 dedı 1 gun oynuyo yanı SAT 2 ağustos cnm bugun ögrendım cınsıyetı ztn erkek erken anlasılıyormus

umarım ben de öğrenirim. 28 ekim de 2lim 12+2 olcaz miniğimle.

benimde sat'ım 1 ağust. normalde bugün 11+2 olmalıydım ama geç döllenme.

inşallah gittiğimde ben de öğrenirim minik pamuğumun cinsiyetiniopuyorumnanaktan[/QUOTE]

pamugunu yesinler seninopuyorumnanaktan

Ya kızlar son günlerde fena halde yeşillik salatası çekiyor canım...
Daha 3 gün olmadı kıvırcıktı,göbekti aldım,bugün kalmadı gene gidip alıcam...
o derece salata yemek istiyorum...Varmı benim gibi düşkünlüğü tutan?kaydirigubbakcemile2
Birde patates salatasına bitiyorum,koca tabak nasıl yedim geçen yapıp.....sempatiksalakcinni

Benim canımm hiç bişey cekmiyo kıslar iştah miştah hak getire...3 kilo vermişim hamile kaldıgımdan beri..Bakalım daha ne kadar vericemeyvahedigeldismile

Benim canımm hiç bişey cekmiyo kıslar iştah miştah hak getire...3 kilo vermişim hamile kaldıgımdan beri..Bakalım daha ne kadar vericemeyvahedigeldismile

İnşallah vermessin canım iştahına kavusursun...

Bende 2 kilo verdim başında beri,şimdi 53-54 arası gidip geliyorum...
Dengelemek istiyorum fazla kaçırmak istemiyorum ama bazen iştah öyle açılıyor ki ne yesem doymuyorum....sempatiksalakcinni guclubacismile cokacimcoook

Son düzenleme:

İnşallah canımm...

Kızlar istanbul medikal park göztepeye giden varmıydı burdaa sanki öyle hatırlıyorumm..Ordaki kadın doğumcunun sekreteri benim lise arkadaşım yeni öğrendim orda olduğunu takıldığında bana ulaş dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…