umarım ben de öğrenirim. 28 ekim de 2lim 12+2 olcaz miniğimle.
benimde sat'ım 1 ağust. normalde bugün 11+2 olmalıydım ama geç döllenme.
inşallah gittiğimde ben de öğrenirim minik pamuğumun cinsiyetiniopuyorumnanaktan
Ya kızlar son günlerde fena halde yeşillik salatası çekiyor canım...
Daha 3 gün olmadı kıvırcıktı,göbekti aldım,bugün kalmadı gene gidip alıcam...
o derece salata yemek istiyorum...Varmı benim gibi düşkünlüğü tutan?kaydirigubbakcemile2
Birde patates salatasına bitiyorum,koca tabak nasıl yedim geçen yapıp.....sempatiksalakcinni
Kızlar istanbul medikal park göztepeye giden varmıydı burdaa sanki öyle hatırlıyorumm..Ordaki kadın doğumcunun sekreteri benim lise arkadaşım yeni öğrendim orda olduğunu takıldığında bana ulaş dedii
randevu aldım ve gittim doktora sonuçları gösterdim.bağışıklığın var dedi.şimdilik sorun yok çok şükür.kontrolde etti.büyüyo bebeğim benim.
keseyi görmeye gittiğinizden beri şuana kadar kaç kez doktora gittiniz???
Kızlar istanbul medikal park göztepeye giden varmıydı burdaa sanki öyle hatırlıyorumm..Ordaki kadın doğumcunun sekreteri benim lise arkadaşım yeni öğrendim orda olduğunu takıldığında bana ulaş dedii
önce kan tahlili 2 gün arayla
1.keseyi gördüm.
2.kalp atışı duydum
3.kontrol ağrım olmuştu
4.kontrol tahlilleri yazmıştı
5.kontrol(başka hastane toxo testlerini yaptıracaktım burada fiyat daha uygundu muayenede olmam gerekliydi iki arada bebişimide gördüm)
6.kontrol tahlil sonuçları bugün
bidaha allah kısmet ederse 2 hafta sonra gitmem gerekiyor.
bazı testler için devlet hastanesine gitmiştim testlerden bazılarını yaptırdım ultrasonlada bakarmısınız dedim.bana ultrasonu 10 gün sonraya gün vermişlerdi.cuma günüde den geliyo belki gitmem ama bilmiyorum.
benim kadar doktora giden varmı acaba.....yadırgamayın nolur tüp bebek olduğu için birazda ben üstüne düştüm farkındayım
niye güldün kıs?naniknanikblue_sky gidiyor. çok memnunmuş oradan :)
Maaşallah daha guzel gunler görürsünüz inşallah..Arkadasım sen niye kahrettin kendini 5 hafta boyunca yazık valla sana..Ayy bişey olcak diye baslarsak hepimiz yandık valla gecmezki gunler??Hamile olan her kadın -kac haftalık olursa olsun- risk altındadır bunu hepimiz biliyoruz..arkadasının basına cok kötü bişey gelmiş allah sabır versin hepimizide korusun böyle seyler yasamaktan inşallah..Ona bakılırsa benim kuzenim dogum için hastaneye gitti ve bebegin karnında öldügünü ögrendi..aylı gunlu aslan gibi bi oglan...Yani dusunmeye baslarsak cok fazla kötü örnek var önümüzde..Önemli olan allaha sıgınıp bol bol dua etmek..İyi seyler dusunmek,bebege hep pozitif enerji göndermek gerek...aman haa sen sen ol bundan sonra hep iyi şeyler dusun..Sen ve bebişin allaha emanet olun
selam kızlar.bugün annemle gezmeye gittik şunu gördüm ki dışarda o kadar da çok midem bulanmıyor.kendi mutfağıma girince başlıyor benim evde bişey var sanırım :)) arkadaşlar 8+5 oldum hala süt içemiyorum yumurta yiyemiyorum.peynir ve yoğurt yiyebiliyorum.sizler içebiliyor musn süt ? içmem lazım dimiii
Zonoxcum o zaman seneye kız senesimi demek oluyor?...sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?