2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pamugunu yesinler seninopuyorumnanaktan[/QUOTE]

:kedi: onun adı aytıkkk pamukkk =)

canım bana güzel bi patates salatası tarifi verseneopuyorumnanaktan

bende yapıcam ama çok kuru yavan gelio.

tarifi özelden atarsan sevinirim. diğer arkadaşların canı istemesinopuyorumnanaktan

Kociş geliyor yoldaymıss..Ben cıkıyorum kıslar..İnşallah yarın sabah bulantısız guzel bir gune merhaba deriz bebişimle....Hepiniz ve tabiiki bebeleriniz allaha emanet olun..öpüldünüz

randevu aldım ve gittim doktora sonuçları gösterdim.bağışıklığın var dedi.şimdilik sorun yok çok şükür.kontrolde etti.büyüyo bebeğim benim.
keseyi görmeye gittiğinizden beri şuana kadar kaç kez doktora gittiniz???

blue_sky gidiyor. çok memnunmuş oradan :)

ben de gidicektim ama çok olumsuz yorumlar duyunca vazgeçtim:sinifsinif:

oysa evime çok yakındı

gülesram, hoşçakal canım. amin diyelim dileklerinezemuszemus

ben demiştim korkulcak bişi yok. asıl benim korkmam lazım bağışıklığım yokohaoldumsmile
1 ağustos sat ım

31 ağustos tahlil için
5 ya da 6 eylül kese
15 16 eylüldü sanırım kalp
3 ekim tahlil ve kontrol için

dr. a toplamda 4 kez gittim. 2 kez ultrasonda bebeğimi gördüm 1.inde nokta kadardı b,r,nde çilek

Son düzenleme:
önce kan tahlili 2 gün arayla
1.keseyi gördüm.
2.kalp atışı duydum
3.kontrol ağrım olmuştu
4.kontrol tahlilleri yazmıştı
5.kontrol(başka hastane toxo testlerini yaptıracaktım burada fiyat daha uygundu muayenede olmam gerekliydi iki arada bebişimide gördüm)
6.kontrol tahlil sonuçları bugün
bidaha allah kısmet ederse 2 hafta sonra gitmem gerekiyor.
bazı testler için devlet hastanesine gitmiştim testlerden bazılarını yaptırdım ultrasonlada bakarmısınız dedim.bana ultrasonu 10 gün sonraya gün vermişlerdi.cuma günüde den geliyo belki gitmem ama bilmiyorum.
benim kadar doktora giden varmı acaba.....yadırgamayın nolur tüp bebek olduğu için birazda ben üstüne düştüm farkındayım

Son düzenleme:

ben gidiyordum tatlım...ama orda bir çok jinekolog var..hangisini kastetti ki acaba?benim tüp bebek olduğu için bir süre devam ettim oraya bu aydan itibaren kendi doktorumun muayenehanesine devam edicem ama...bir sıkıntımız olursa biz sana söyleriz o zaman...bu işin daha doğum kısmı olacak Allah nasip ederse....:Saruboceq:

benim de tüp bebek sedacım..2 kere gittim ben ama...onlar gel demeden gitmedim...1.kalp atışı için,2.si normal kontroldü...sonra artık buraya gelmeniz şart değil,kendi doktorunuza devam edin dediler...kendi doktorum da 1 ay sonra gel dedi...tabii bu durum benim çok serin olduğumu sanmana yol açmasın şeker...her muayeneyi iple çektim..hala çekiyorum...kaydirigubbakcemile

sagol canım sız de allaha emanet olun:)

Doktora gitme sıralamasında benimde maşallahım var.
1. Gebelik testi
2. Keseyi görme
3. Kesem bi öncekinde görünmedi bi kere daha...:)) Bu kısma kadar benim doktorum değil yalnız. Benim aşırı merakımdan kaynaklanıyordu. Nese...
4.Kendi doktorumda keseyi görme:)) komik dimi ben zaten kesemi meraktn çatlayıp başka doktorda görmüştüm.tabi kendi doktoruma söleyemedim ayıp olmasın die:))
5.Rutin kontrol kalp atışı
6.Rutin konntrol
7.Başka hastanede toxo testleri ve ense kalınlığı ölçümü için
veee bu kadar daha da gitmedim. 8-9 güne gidicem ama. Kendi doktoruma sonuçlar için...

Varmı benim rekorumu kıran:))))

duncancım sende bendensin
aramızda 2 hafta var bende ense kalınlığı için 12.haftamda gidicem
aynı olucaz.
allah hepimizin meleklerini korusun
ilk aylarda biraz normal galiba
bide çok şey okuyoruz kafamızda karışıyo aslında
korkularımız artıyo şuna şöyle olmuş banada olmuşmudur filan vesvese yapıyoruz.
eskiden hiçç bunlar yokmuş internet yokmuş kadınlar doktora doğumda gidiyolarmış
ama yinede teknoloji diyorum.olmasıyda hayatım boyunca anne olamıcaktım belkide.
allaha hep şükrediyorum.
olmayan herkeze nasip etsin inşallah

Dur bakim ben kaç kere gitmişim..sempatiksalakcinni

1,ilk kan testi yaptırdığımız ve pozitif çıkan gün ultrasyona girdim ama kese görünmemişti yeniydi miniğim...
2,kontrol için gittim,kese görüldü
3,aynı hafta içinde kahverengi akıntım oldu diye gittim gene ultrasyondan bakıldı miniğim daha belirgindi,
4,ü gidişim testleri yaptırmak içindi,
5,i ise 10 gün sonra olan ve test sonuçlarımı alma ve kontrol günümdü,kalp atışları çooook belirgindi o gün miniğimin...:asigim:

Daha gitmedim sanırım....boshayallersmile
3-buçuk hafta olmuş son kontrolümden bu yana....
Bir dahaki 2-3 haftaya inşallah.....:Saruboceq:

bu arada doktora 12. hafta belli olurmu cinsiyet dedim.
bizim cihazla olmaz dedi.16.haftayı beklicez (ama bayramda istanbuldayım belki dayanamam iyi bir hastaneye gidebilirim)
iyi ultrason cihazıyla kemik yapısından normalde anlaşılıyo dedi.

kızlar bende 10 +1 oldum bana doktor 4 ayda gel 3 lü test ıcın dedı bu ense kalınlıgı falan hangi ay ölcülüyo aradan 7 yıl gecınce unutmusum valla perşembe doktora gitmeyı düşünüyorum gitsemmi acaba ?

eşim, ezel izlio bense hamilelik bilgisi ediniorum :)

bu arada acıbadem hast. gelioruz. bi akrabamız doğum yaptı oğlu oldu. bulunduğu katta 4 oğlan 1 kız vardı sadece =) bu sene erkek senesiymiş dr.lar demiş akrabaya. en çok erkek bebk bekleyenler varmış

Ben çıkıyorum kızlar,eşim birazdan almaya gelir hazırlanayım...
Hepiniz öpüldünüz...a.s.

Hayırlı ve huzurlu bir gece geçiririz inşallaaah.....

cnm kendini süt içmek için zorlama ilerde içmen gerektiği zaman içemezssin doktorum bana öyle dedi. bebğin zaten aldığı küçük bi çenti kadar bişeymiş 12 haftadan sonra bulantıların geçecek zaten o zaman içersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…