2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende acıbademe gidiyorum canım maslak bugun bıze de soyledıler hep erkek dıye ama hamıle kalınan degıl dogum yapılacak sene onemlı aslında 2011 de dogacaklar cogunlukla erkekmıs

bende acıbademe gidiyorum canım maslak bugun bıze de soyledıler hep erkek dıye ama hamıle kalınan degıl dogum yapılacak sene onemlı aslında 2011 de dogacaklar cogunlukla erkekmıs

evet 2011 erkek senesi =) kocam bunu duyunca mutluluktan uçuoopuyorumnanaktan

kızlar bizde kan uyuşmazlığı var doktor bunun çok önemli bi sorun olmadığını söledi ilk gebelikte.aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ? her ay kan testi yapıcam dedi doktorum.
canım bizdede var belli aralıklarla indirekt combs diye bi test var onu yaptırıyorum.benim doktorum istemedi ilk gebelik oldugu için ama ben içim rahat etsin diye yaptırıyorum.
kızlar doktordan yeni geldim şok içerisindeyim.ikiz bebeklerim olacakmış...:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
canım hayırlı olsun. benimde ikizdi biri kendiliginden gitti yavrumun.

ilk cinsiyet haberini sen verdin.siteye ugur getirir inşallah

ilk cinsiyet haberini sen verdin.siteye ugur getirir inşallah[/QUOTE]

insallah allah hepinize saglıklı hayırlı evlatlar versin insallah 16. haftada tekrar gıdıcem artık o zaman baya bır degısmıs olur herhalde kuzum:)

merhaba hamileliğin hayırlısı olsun allah devamını getirsin.
yemek sitene şimdilik bir göz gezdirdim çok beğendim klas olmuş.takibinde olacağım.:lepi:

balcı merhaba canım ,
kaç haftalıksın sayfalarıda okuyamadım.cinsiyet belli olmuş galiba sağlıklı hayırlı evlat olsun inş.
hangi dr. a gidiyosun?
doğal gebelikmiydi?

slm kızlar, aranıza yeni katılıyorum. bende bugün itibari ile 10+1 günlük hamileyim. rabbim sağ salim minik yavrularımızı kucağımıza almaya nasip etsin.

bugün dr 2 hafta sonra ikili tarama testini yaptırmama istedi. fakat ben çok kararsızım. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. tarama testini yaptırmayanlar varmı aranızda.

balcı merhaba canım ,
kaç haftalıksın sayfalarıda okuyamadım.cinsiyet belli olmuş galiba sağlıklı hayırlı evlat olsun inş.
hangi dr. a gidiyosun?
doğal gebelikmiydi?

12 haftalıgım canım oglum olacakmıs bugun ogrendım acıbadem maslak da prof dr mete güngöre gidiyorum ve ınanılmaz memnunum herkese tavsıye ederım bu arada doğal gebelik canım

Son düzenleme:
12 haftalıgım canım oglum olacakmıs bugun ogrendım acıbadem maslak da prof dr mete güngöre gidiyorum ve ınanılmaz memnunum herkese tavsıye ederım bu arada doğal gebelik canım

Canım benimde tüp bebek fakat herşey dahil toplam 2 kez gittim SAT 1 Ağustos dr gel demeyince gitmiyorum ( ama beklemek çok zor

günaydın herkese

yeliss Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebişlerini canım

günaydın...hayırlı uğurlu olsun ...allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş...
inş.bizlerde tez zamanda bebeklerimizin cinsiyetini öğreniriz

subaru günaydın iyiyim canım sen nasılsın

Balcının oğlumu olcak Maşallah bende perşembe gittiğimde cinsiyetini öğrenme şansım var yani .))

subaru günaydın iyiyim canım sen nasılsın

Balcının oğlumu olcak Maşallah bende perşembe gittiğimde cinsiyetini öğrenme şansım var yani .))

EVET oğlu olacakmış:dance:bende bugün doktora gidicem inş.bende öğrenirim...
içime erkek doğuyor ve bugün öğrenecekmişim gibime geliyor :teytey: sende inş.perşembe günü öğrenirsin ..gönlünden kızmı erkekmi geçiyor

Hımm canım hadi inşallah güzel haberle gelirsin perşembe 2li test günüm olcağı için sağlıklı olduğu haberini duymam öncelikli canım ama eşim erkek bebekmiş gibi seviyor ve öyle bekliyor :) ama benimde içime doğan erkek gibi

önemli olan sağlıklı olması tabi...demek sende erkek hissediyosun çok güzel hadi bakalım inş.hislerimizde yanılmayızkaydirigubbakcemile5

subaru topictekilerinin hepsinin belirtileri aynı yakın birbirine erkek bol olcak gibi canım neyse ben çıkıyorum işlerim var güzel haberlerini akşama okurum

herkese günaydın arkadaşlar bulantısız güzel yemekler yemek dileğiyle bi güne daha başlıyoruz :)) nasılsınz bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…