subaru topictekilerinin hepsinin belirtileri aynı yakın birbirine erkek bol olcak gibi canım neyse ben çıkıyorum işlerim var güzel haberlerini akşama okurum
herkese günaydın arkadaşlar bulantısız güzel yemekler yemek dileğiyle bi güne daha başlıyoruz :)) nasılsınz bakalım ?
günaydın...teşk.ler iyiyim sabah malum bulantım var zorla kahvaltı yapıyorum..sen nasılsın ?
benimde aynı arkadasım daha kahvaltı yapmadım biraz bulantım geçer mi diye bekliyorum ama bakalım nasıl yapıcam :)) ben kahvaltı yapmayı çok severdim yaa eskiden en sevdiğim öğündü allahım şu günler bir an önce bitse geçse bu seferde çok kilo almayalım diye yiyemicez yani ben öyle olcam 3 senedir tedaviler tüp bebek derken iyice kilo aldım.bebeğim sağlıklı olsun başka istediğim bişey yok buarada bende oğlum olıcak gibi hissediyorum.
canım bişeyler yemeden kendiliğinden geçmiyo malesef bulantı..zorla bişiyler at ağzına..bende şirketteyim kahvaltı imkanım yok olsada bende envai çeşitli kahvaltı yapsam çok özledim adam gibi masada yemek yemeyi...benim canım bugün tatlı bişeyler istedi..ekmek arası bal kaymak çikolata sipariş verdim onu yiyorum yavaş yavaş...onca tuzludan sonra tatlıyı keyifli oluyo yemek tavsiye ederim....yaa seninde erkek hissetmene sevindim..inş..yanılmayız
günaydın kızlar bende zorla ceviz ve siyah kuru üzüm yedim midem bi tuafki çünkü demir eksikliğim var kuru üzüm yemem gerekiyo ...bakalım kahvaltıyı nasıl yapıcam kahvaltı dediğim 1 dilim ekmek ve peynir işyerindeyim belki evde olsam daha farklı olurdu( kızlar benimde içime erkek doğuyo hemde öyle böyle değil belirtilerini okuyorumda onlarda tutuyo,, hayırlısı olsun tabi..
mutfağa bi girebilsem sabahın köründe kalkıp camı açtım baya bi temiz hava girmiştir artık :) bende bal yemeyi deniyim bi bakalım nasıl olcak bi başlasam yemeğe dediğin gibi biraz rahatlatıyor mideyi.afiyet bal şeker olsun sana da :)
günaydın kızlar bende zorla ceviz ve siyah kuru üzüm yedim midem bi tuafki çünkü demir eksikliğim var kuru üzüm yemem gerekiyo ...bakalım kahvaltıyı nasıl yapıcam kahvaltı dediğim 1 dilim ekmek ve peynir işyerindeyim belki evde olsam daha farklı olurdu( kızlar benimde içime erkek doğuyo hemde öyle böyle değil belirtilerini okuyorumda onlarda tutuyo,, hayırlısı olsun tabi..
OFFF mutfak kısmı zor...bende aynı evde mutfağa giremiyorum..işyerinde olmanın en güzel yanı dıaşrdan geliyor koku duman yok...allah yardımcın olsun..ağzını kapat gir mutfağa tepsiye ala yiyecekleri hemmenn çık ordan...reçel varsa onuda dene..inş..sende keyfile yersin..sanada afiyet olsun...
günaydın güzel anneler ve melekleri
dün doğru dürüst giremedim topiğe geçmişide pek okuyamadım.umarım herkes iyidir.hihoyyyt
sanada günaydın güzel anne.bulantılarım dışında bi şikayetim yok valla benim benimde içime erkek doğuyo buarada nedense
herkesin içine erkek doğuyor galiba işyerinde bir kaç arkadaş daha var onlar da aynısını söylüyor.Hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli gelsinlerde kuzucuklar.
cnm belirtiler nelermiş erkek çocuk için benimde içime hep erkek doğuyor.Gerçi hiç farketmez sağlıklı olsunda Allah ne verirse kabülümüz.Aslında bana tercih et deselerdi kız olsun derdim ama içime erkekmiş gibi doğuyor.
şimdi annem aradı bende kahvaltı yaptın mı dedim yapmadım deyince hemen gel dedim yaşasınn geliyor o hazırlar bana şimdi evlerimiz çok yakın şanslıyım sanırım :) buarada azcık ekmeğe bal sürdüm yedim işe yaradı saol arkadasım valla
evet ya hele benim erkek olsun kız olsun deme lüksüm yok 3 yıl ne mücadeleler verdim ne üzüntüler yaşadım.allahım sonunda mucizeyi yaşattı bana bi de erkek olsun kız olsun dersem ayıp olur valla :) sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar
kızlar belirtileri bulursam paylaşıcam biyerde okumuştum,tam hatırlamıyorum doktor nevramıydı ama bulantılar kız bebeğe göre daha hafif yani sürekli çıkarmadan falan oluyormuş, ayy çok aklıma gelmiyo şuan yoğunumda bi bakayım paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?