işte ben :) bulantılarım var ama çıkarmıyorum evet benim oğlum olursa bu gerçek diyeceğim bişey bu
Herkese günaydın arkadaşlar..
Benim kardeşimin de içine hep erkek doğuyordu, hissediyorum diyordu ama kızı odu :) ilk öğrendiğinde beklentisi gerçekleşmediği için bi garip oldu tabi, Allah biliyor ya benimde içimden erkek geçiyor, babası oğlum diye seviyor ama kız çıkacak diyor aklımda :) Dr. un söylediği an gözümün önüne gelince bebğinizin cinsiyeti kız diyecek gibi geliyor :) Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize, sağlıklı olsunlarda.. Kız erkek hepsi evlat hepsi can değilmi? Canım kuzum benim, ne olursan ol gel ..
Bu sabah uyandığımda sağ bademciğim şişmişti kızlar, hasta olacağım diye çok korkuyorum, hafif hafif batıyo şimdi, napayım ben yaa.. Ne iyi gelir acaba..?
Geçmiş Olsun Canımm a.s.
1 Limon Biraz Nane 2 Kaşıkta Bal Bunları Ocakta 10 Dk Kaynat Sonra Sıcak Sıcak İç
Geçmiş Olsun :1hug:
kızlar gunaydın nasılsınız? benım bulantılarım çok arttı dün akşam çok hastalandım gece 4 e kadar uyumadım ve 3 kez istifra etiim( hala kasıklarım ağrıyo kusmaktan bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum bugun de akşama kadar okuldayım nasıl geçecek bilmiiyorum moralim çok bozuk
bu arada acıbadem de cinsiyetini öğrenen arkadaş muayene ücreti ne oluyor.ssk indirimi varmı?
ben burda gidiyorum muayene ücreti ssk 15 tl mesela
bayramda istanbula geldiğimizde 14 haftalık olucam eğer doktor söylerse oraya gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?