2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Hanımlarr opuyorumnanaktan

Aramızdan Cinsiyetini Öğrenen Arkadaşımız Olmuş Çok Sevindimm İnşallah Tez Zamanda Darısı Bizim Başımıza a.s.

Dün Bizde Doktordaydık 3,5 Cm Olmuş Miniğim Hareketlerini İzledik Hatta Yetmedi Kameraya Çektik Babamıza Göstermek İçin Babasına El Sallar Gibi Yaptı Meleğimmmm kaydirigubbakcemile3

Herşey Yolunda Çok Şükür Doktor Teyzemiz Folıc Plus'a Kutu Bitene Kadar Devam Etmemizi Aynı Zamanda Elevite'de Başlamamızı Söyledi
Dünden Beri İkisinden'de İçiyorum

Herkese günaydın arkadaşlar..
Benim kardeşimin de içine hep erkek doğuyordu, hissediyorum diyordu ama kızı odu :) ilk öğrendiğinde beklentisi gerçekleşmediği için bi garip oldu tabi, Allah biliyor ya benimde içimden erkek geçiyor, babası oğlum diye seviyor ama kız çıkacak diyor aklımda :) Dr. un söylediği an gözümün önüne gelince bebğinizin cinsiyeti kız diyecek gibi geliyor :) Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize, sağlıklı olsunlarda.. Kız erkek hepsi evlat hepsi can değilmi? Canım kuzum benim, ne olursan ol gel ..

amiiin amiinnn inş.....ne olursa olsun onlar biizm canımız...burda eğleniyoruz işte:dance:

Bu sabah uyandığımda sağ bademciğim şişmişti kızlar, hasta olacağım diye çok korkuyorum, hafif hafif batıyo şimdi, napayım ben yaa.. Ne iyi gelir acaba..?

kızlaarr günaydıınnnn.....
maşallah ne kadar çok erkek hisseden var geçen sene mayıs annelerindede erkek bebek çokmuş hayırlısı bakalım bana bakan hep kızın olacak diyor ama bakalımm az kaldıı hayırlısıı

Blue sky doğru hatırlamışım demekki benim arkadaş dr gökmen beyin yanındaymış takıldığın bişey olursa elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz canımm

Bu sabah uyandığımda sağ bademciğim şişmişti kızlar, hasta olacağım diye çok korkuyorum, hafif hafif batıyo şimdi, napayım ben yaa.. Ne iyi gelir acaba..?

Geçmiş Olsun Canımm a.s.

1 Limon Biraz Nane 2 Kaşıkta Bal Bunları Ocakta 10 Dk Kaynat Sonra Sıcak Sıcak İç
Geçmiş Olsun :1hug:

Günaydın kıslar herkes iyidir inşallah.
geçmişe bakamadım daha ama ben dr.a sabahtan gittim şimdi girdim eve kalp pıtpıtını duydum Allahım çok mutluyum. :lepi:

İnşallah bundan sonrası da hepimiz için iyi gider. Benim 8 hafta gibi hesaplanıyodu ama 7 hafta imiş dolayısı ile galiba Haziran başı olcek inşallah..Yvonnaya mesaj atıcam ama topiğe girecem yine de sizleri merak ederim...

Geçmiş Olsun Canımm a.s.

1 Limon Biraz Nane 2 Kaşıkta Bal Bunları Ocakta 10 Dk Kaynat Sonra Sıcak Sıcak İç
Geçmiş Olsun :1hug:

Teşekkür ederim.. Akşam eve gidince yapabilirm bunu, hemen kaynatıp içerim, ödüm patlıyo hasta olcam diye.. :Saruboceq:

kızlar gunaydın nasılsınız? benım bulantılarım çok arttı dün akşam çok hastalandım gece 4 e kadar uyumadım ve 3 kez istifra etiim ( hala kasıklarım ağrıyo kusmaktan bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum bugun de akşama kadar okuldayım nasıl geçecek bilmiiyorum moralim çok bozuk

günaydın canım ya geçmiş olsun sanada, moralini bozma içini ferah tut, hiç bişey olmaz Allahın izniyle inşallah.. Okulda kafanı dağıtmaya çalış, kötü şeyler düşünme..:teselli:

bu arada acıbadem de cinsiyetini öğrenen arkadaş muayene ücreti ne oluyor.ssk indirimi varmı?
ben burda gidiyorum muayene ücreti ssk 15 tl mesela
bayramda istanbula geldiğimizde 14 haftalık olucam eğer doktor söylerse oraya gideyim diyorum

merhaba...ben maslak acıbadem e yakın çalışıyorum..sigorta geçmiyo bildiğim kadarıyla..hamilelik testi için ( kan testi) orayı aradım fiyat öğrenmek için ne kadar dersiniz
260 tl istediler sadece beta HCG için gerisini sen düşün artıkın

Kızlar çikolatayla aynı öğünde süt tüketimi, sütün içindeki kalsiyumun emilimini azaltıyormuş, bilginiz olsun..

subaru gerçekten mi?yuh diyorum
demek muayene ne kadardır kimbilir
ben kan testini 30 a yaptırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…