subaru gerçekten mi?yuh diyorum
demek muayene ne kadardır kimbilir
ben kan testini 30 a yaptırmıştım.
subaru gerçekten mi?yuh diyorum
demek muayene ne kadardır kimbilir
ben kan testini 30 a yaptırmıştım.
Teşekkür ederim.. Akşam eve gidince yapabilirm bunu, hemen kaynatıp içerim, ödüm patlıyo hasta olcam diye.. :Saruboceq:
bu arada acıbadem de cinsiyetini öğrenen arkadaş muayene ücreti ne oluyor.ssk indirimi varmı?
ben burda gidiyorum muayene ücreti ssk 15 tl mesela
bayramda istanbula geldiğimizde 14 haftalık olucam eğer doktor söylerse oraya gideyim diyorum
sağol canım....olumunekankayizsmilekızlaarr günaydıınnnn.....
maşallah ne kadar çok erkek hisseden var geçen sene mayıs annelerindede erkek bebek çokmuş hayırlısı bakalım bana bakan hep kızın olacak diyor ama bakalımm az kaldıı hayırlısıı
Blue sky doğru hatırlamışım demekki benim arkadaş dr gökmen beyin yanındaymış takıldığın bişey olursa elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz canımm
kızlar gunaydın nasılsınız? benım bulantılarım çok arttı dün akşam çok hastalandım gece 4 e kadar uyumadım ve 3 kez istifra etiim( hala kasıklarım ağrıyo kusmaktan bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum bugun de akşama kadar okuldayım nasıl geçecek bilmiiyorum moralim çok bozuk
oha demek istiyorum....ohaoldumsmilemerhaba...ben maslak acıbadem e yakın çalışıyorum..sigorta geçmiyo bildiğim kadarıyla..hamilelik testi için ( kan testi) orayı aradım fiyat öğrenmek için ne kadar dersiniz
260 tl istediler sadece beta HCG için gerisini sen düşün artıkın
Muayeneyi bilmiyorum ama Acıbademde sezeryanın 10.000 tl ye patladığını duydum.. Akıl karı değil ya, özel sigorta geçiyor bildiğim kadarıyla sadece..
AYNEN öylee yuuhhh diyorum...
o hastane özel ve çok lüx bir yer
sağol canım....olumunekankayizsmile
tatlım çok zor gerçekten...ama dayanacağız işte...bugün izin falan alsaydın keşke...durumun ortada yani...
oha demek istiyorum....ohaoldumsmile
yok artık yaaaaaaaaaaaa...ne kadar abatmışlar arkadaşım....
kızlar benim de dün hafiften başlayan boğaz yanmam bugün zirve yaptı sanırım...sabah arayıp işe gidemeyeceğimi hbr verdim..10 a kadar yattım dinlendim..kalkıp domates çorbası yaptım içtim ...nefes alamıyorum tıkandım tamamen ama...bi de ayakta duramıyorum nefesim kesiliyor...çarpıntım var...limonlu içtim çorbayı..llimondan başka ne iyi gelir?portakal mandalina da yiyorum ama henüz etkili olmadı...senağlama
Başım çok şiddetli ağrımaya başladı arkadaşlar ya, sağ gözüm çıkacak yerinden.. Miğdem fena, kötüyüm ben.. Ateş çıkıyo her yerimden şuan..
Başım çok şiddetli ağrımaya başladı arkadaşlar ya, sağ gözüm çıkacak yerinden.. Miğdem fena, kötüyüm ben.. Ateş çıkıyo her yerimden şuan..
merhaba...ben maslak acıbadem e yakın çalışıyorum..sigorta geçmiyo bildiğim kadarıyla..hamilelik testi için ( kan testi) orayı aradım fiyat öğrenmek için ne kadar dersiniz
260 tl istediler sadece beta HCG için gerisini sen düşün artıkın
selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah sorun yok kimselerde değilmi benden iyilik şükür dün dr gittim ama doktorum çok önemli bi işi çıktığından bi kaçgün yokmuş hevesim kursağımda kaldı sağlık olsun napalım artık önümüzdeki hafta gidicem inşallah bebişi merak ediyorum artık ya nasıl diye bi hafta nasıl geçicek bilmem artık nesyse sizlerer takılır biraz kafa dağıtırım artık sağlık olsun ya şöyle bi göz gezdirdim sanki bi arkadaş aramızda cinsiyet örenen olmuş yazmış ama benmi yanlış anladım arkadaşlar varmı örenen bilen varmı ayy çok merak ettim ya yazarsanız sevinirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?