2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Muayeneyi bilmiyorum ama Acıbademde sezeryanın 10.000 tl ye patladığını duydum.. Akıl karı değil ya, özel sigorta geçiyor bildiğim kadarıyla sadece..

Teşekkür ederim.. Akşam eve gidince yapabilirm bunu, hemen kaynatıp içerim, ödüm patlıyo hasta olcam diye.. :Saruboceq:

Bende Gebeliğin 4. Haftasında Üşüttüm Canım Aman Deyim Dikkat Et
Hamileyken Hastalık 4 Kat Daha Zor Geçiyor Malesef :sinifsinif:

acıbadem çok gereksız pahalı ssk indirimi kesınlıkle yok muayenesi yaklaşık 150 tl idi eğer bir prof. istersen yaklaşık 280 tl fln

sağol canım....olumunekankayizsmile

tatlım çok zor gerçekten...ama dayanacağız işte...bugün izin falan alsaydın keşke...durumun ortada yani...

oha demek istiyorum....ohaoldumsmile

Muayeneyi bilmiyorum ama Acıbademde sezeryanın 10.000 tl ye patladığını duydum.. Akıl karı değil ya, özel sigorta geçiyor bildiğim kadarıyla sadece..

yok artık yaaaaaaaaaaaa...ne kadar abatmışlar arkadaşım....

kızlar benim de dün hafiften başlayan boğaz yanmam bugün zirve yaptı sanırım...sabah arayıp işe gidemeyeceğimi hbr verdim..10 a kadar yattım dinlendim..kalkıp domates çorbası yaptım içtim ...nefes alamıyorum tıkandım tamamen ama...bi de ayakta duramıyorum nefesim kesiliyor...çarpıntım var...limonlu içtim çorbayı..llimondan başka ne iyi gelir?portakal mandalina da yiyorum ama henüz etkili olmadı...senağlama

AYNEN öylee yuuhhh diyorum...
o hastane özel ve çok lüx bir yer

ben kayseri acıbademe gıdıyorum emeklisandığına yanı yenı ısmıyle sgklıyım her muayenede 36 tl ödüyorum tahlillere daha birsey ödemedim birtek serum takılınca ılaç paralarından ödüyorum o da fazla degıl 50 kusurdu dogumdada 1000tl ekstradan ödüycez ama doktor normal derse normal dogum yapmalıyım ekstradan sezeryan istersem +2000 tl daha odüycem ama doktor sezeryan gereklı derse 1000 tl ıle bitcek.

hımm birde bu 1000tl nın ıcınde dogum sonrası fotgraf kuaför ozel suslenmiş tek kişilik oda bır refegatçı yanımda kalabilcek bır gun kesınlıkle doktor gozetimindesin cocukla ilgili butun tahliller yapılcak tedavi gerektiren durumda hiçbirsey talep etmeyecekler hım birde lohusa serbet ıkramı gelen misafirlere bunlar var bence cokda ucuk bir rakam degıl ama bılmıyorum kayseri oldugu ıcınmı rakam bole

Başım çok şiddetli ağrımaya başladı arkadaşlar ya, sağ gözüm çıkacak yerinden.. Miğdem fena, kötüyüm ben.. Ateş çıkıyo her yerimden şuan..

CANIM SANA bir süper tarif veriyorum gribe boğaz ağrısına çok iyi geliyor...
siyah turp varya onu tepesini kapak şeklinde kes, içini oy oyduğun yere 1 kaşık bal koy ve kapağını kapat güneş görmeyen bir yerde 2-3 saat beklet ve sonra kapağı açıp içindeki suyu kaşıkla iç tekrar bal koy aynı şekilde bekleterek bunu dene çok iyi gelicek..allah şifa versin a.s.

Başım çok şiddetli ağrımaya başladı arkadaşlar ya, sağ gözüm çıkacak yerinden.. Miğdem fena, kötüyüm ben.. Ateş çıkıyo her yerimden şuan..

geçen gun benımde cok sıddetli agrıdı birde bende migren var ödüm koptu migren krizim tutdu diye midem daha kotu bulanmaya baslamıstı kayınvalidem biraz corba içirdi şiddeti azaldı sende ac olabilirmisin midemiz bulandığından aclığımızı farketmiyoruz

Selam kızlar ben geldim..a.s.
Nasıl bugün herkez?..
Yazılarınızı okudum,güzel haberlerle gelenler olmuş maşallah,Rabbim hep böyle mutlulukları yaşatsın hepimize...opuyorumnanaktan

Canım okudum konuşmalarınızı,bende maslak acıbademe yakın oturuyordum,lazer tedavisine gittim oraya...
Fiyatının uygun olacağını hiç ama hiç sanmıyorum...boshayallersmile
Bir kan testi fiyatı bile maşallah uçmuş...
Sezeryanda öyle....sempatiksalakcinni

Uygun yerleri tercih ederim....kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Ciesra geçmiş olsun canım,Rabbim şifa versin.....

Bendede iki gündür baş ağrısı oluyor,bu zamanda normalmiş ama seninki üşütmemiydi?
Yatıp dinlensen bir süre iyi gelirdi aslında...bilmiyorumkismile

kızlar selam, acıbadem hastanesinde sanırım bakırköy şubesinde arkadaşım geçen nisan ayında sezaryenle doğum yaptı. özel sigortasından herşey karşılandı. doğumda gayet memnundu ama sonrasında acıbademle papara oldu. sebep de şöyle;

arkadaşım, bebeği olduğu zaman yapılacak aşıları araştırmış ve bazılarında cıva katkısı olduğunu öğrenmiş. bu cıva bebekte huzursuzluktan otizm e kadar birçok şeye sebep olabiliyormuş. arkadaşım bebeğinin doktoruna kesinlikle bu aşıları istemediğini, bunun yerine muadillerinin yapılmasını istediğini söylemiş defalarca..

sonuç: aşırı derecede huysuz ve hiç uyumayan bir bebek.. arkadaşım başka bir doktora gittiğinde de yapılan aşıların cıva katkılı olduğunu öğrenmiş. hastaneyi birbirine kattı tabi, dava açacak...

baktim canim ama ben ortada kaldim yine:))) ne kiz cikiyor ne oglan napcez simdi??:)))

Blue-sky ve Ciesra, cok gecmis olsun kizlar, dikkat edin lutfenkendinize. Rabbim sifanizi versin insallah. Hastalaninca hemen topalanamiyor insan, sicak sicak limonlu corbalar tuketin lutfen, bolda sivi alin.
Ciesra, atesin varsa ihmal etme sakin canim doktorunu ara!

selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim herkes iyidir inşallah sorun yok kimselerde değilmi benden iyilik şükür dün dr gittim ama doktorum çok önemli bi işi çıktığından bi kaçgün yokmuş hevesim kursağımda kaldı sağlık olsun napalım artık önümüzdeki hafta gidicem inşallah bebişi merak ediyorum artık ya nasıl diye bi hafta nasıl geçicek bilmem artık nesyse sizlerer takılır biraz kafa dağıtırım artık sağlık olsun ya şöyle bi göz gezdirdim sanki bi arkadaş aramızda cinsiyet örenen olmuş yazmış ama benmi yanlış anladım arkadaşlar varmı örenen bilen varmı ayy çok merak ettim ya yazarsanız sevinirim kızlar

MERHABA...genel olarak iyiyizz...tabi aramızda başı ağrıyanlar ve grip olanlar var onlara çok çok geçmiş olsun diyoruzz...evet dün bir arkadaşımız öğrenmiş erkek bebeği olacakmış maşallah darısı bizim başımzıa innşşş

alkisalkisalkiskızlar bu arada listemize baktım ooohhhh maşallahımız var hani nazr değmesin ya bende 30 merzeh 30 yaş ve sıra aynı denk gelmiş ayy ne güldüm çok hoş olmuş beeealkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…