teşekkürler kızlar öylemi hadi hayırlısı hangi arkadaşımız ya bilen yokmu ilk bebişimiz erkek demek
teşekkürler kızlar öylemi hadi hayırlısı hangi arkadaşımız ya bilen yokmu ilk bebişimiz erkek demek
AY AY ayyyy bir erkek hisseden annemiz daha var...ayy inş...isteğin gibi olur...bakalım hislerimiz doğru çıkacakmı..çok merak ediyorum..sen kız istiyosan allah sana inş.kız evlat versin canım
bu arada acıbadem de cinsiyetini öğrenen arkadaş muayene ücreti ne oluyor.ssk indirimi varmı?
ben burda gidiyorum muayene ücreti ssk 15 tl mesela
bayramda istanbula geldiğimizde 14 haftalık olucam eğer doktor söylerse oraya gideyim diyorum
Nolcak benim şu bulantı ve kusmalarımmafoldumben
Valla insan kılıgından cıktım..İştah yok habire kilo veriyorum..cook sıkıldım yaa cook..Hiçbişey yapasım yok dahası hiç halim yok..Ne cok severdim gezmeyi eşimi zorla cıkarırdım evden..Şimdi o beni zorluyo ama benim kolumu kaldırcak halim yookmafoldumben
Burda herkes ne guzel hayatına devam ediyor bir şekilde..yemek yiyebiliyor,mutfaga girebiliyor ben wc ye bile zor gidiyorum..Tansiyonum cok dusuk oldugu için basım hep dönüyor..
En yaın arkadaslarımın hepsi calısıyor..Kaynanam var ama kendi havasında...Kendi annem ablalarım,bilen biliyo zaten yok desem yeridir onlar için...valla dayanamıcam aglıcam yineesenağlama
arkadaslar istanbulda olanlar hangı semtte oturuyor acaba???
off arkadaşım sana biraz yardımcı olucak kimse yok mu ? insan çok kötü oluyor anlıyorum benim öyle bi kaç gün bulanıyor sonra 2,3 gün iyi oluyorum sonra yine bulanıyor.bişey yemediğimiz içinde halsiz oluyoruz öyle zamanlarda annem yardıma geliyor bana.iyi görüştüğün bi komşun falan yok mu.seni çok iyi anlıyorum öyle kustuğum halsiz olduğum zamanlarda bende çok kötü oluyorum.allah yardımcımız olsun canım.ağlama ama bebeğinide üzersin bu günler geçicek,bebeklerimizi kucağımıza alıcağımız günü hayal edelim ne dersinolumunekankayizsmile
yok kimsem yok maalesef..aglarken eşim aradı..Şimdi acmasam merak etcek...açtım hemen niye aglıyosun sen diyo..Sanki bilmiyo halimi..Mutluluktan dedim..kustum da ondan cok mutluyum aglıyorum..herkes yanımda yaa ondan aglıyorum...O bile anlamıyor..Zaten bi insanı annesi sevip anlamayınca kimse anlamıyor zaten..:çok üzgünüm:
yok kimsem yok maalesef..aglarken eşim aradı..Şimdi acmasam merak etcek...açtım hemen niye aglıyosun sen diyo..Sanki bilmiyo halimi..Mutluluktan dedim..kustum da ondan cok mutluyum aglıyorum..herkes yanımda yaa ondan aglıyorum...O bile anlamıyor..Zaten bi insanı annesi sevip anlamayınca kimse anlamıyor zaten..:çok üzgünüm:
arkadaslar istanbulda olanlar hangı semtte oturuyor acaba???
kızlar arad rahim ağzına sancı giren varmı?
çok az da olsa arada kramp grio hissedıorum ama cok sık deıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?