2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun
bu arada bebişlerimiz boğa ve ikizzler olacak kızlar
ben iki burçuda tanımıyorum varmı etrafınızda nasıl burclardır.
benim allah kısmet ederse 18 mayıs ama tabi belli olmaz birkaçgün sonra birkaçgün öncede olabilir.

benım eşim boğa çok anlayışlı evıne bağlı yardımsever ama ikizler nasıl bı burc bende pek bılmıorum etrafında ikizler tanıdıgı olan varsa yorumlar yapsın kızlar

ben bu burçlara inanmıyorum...binlerce farklı insan aynı saatlerde yada aynı günde doğuyor..hepsini belli bir kategoriye sokmak bana saçma geliyorsempatiksalakcinni

benım eşim boğa çok anlayışlı evıne bağlı yardımsever ama ikizler nasıl bı burc bende pek bılmıorum etrafında ikizler tanıdıgı olan varsa yorumlar yapsın kızlar

ben ikizler burcuyum arkadaşlar, çok lanet bi burçtur:)) hatta eşime tahmini doğum tarihi 22 mayıs deyince ikizler burcu olacak diye çok üzüldü:)))

şaka bi yana, ikizler burcu insanları değişken karakterli olur, bi ağlar bi güler, birçok şeyden çabuk sıkılırlar ama inanılmaz yaratıcıdırlar, sanatçı ruhludurlar, el becerileri çok gelişmiştir. bir ortama girdikleri zaman herkesin ilgisi onun üstünde olur, konuşkan, girişken ve zeki olurlar. çevreleri tarafından sayılırlar

kızlar ben boğa burcuyum vr özelliklerimden çok memnunum inatçılık hariçç eşime diyorum 2 boğayla napıcan diyee :)))boğa ve ikizler bebeklerinin özelliklerini atayım sizee..Annem ikizlerdir ve çok becerikli girişken zekidir ve kendini her ortamda çok sevdirir hayat doludurr..Boğa bebeği aynı benim bebekliğimmiş anneme sordumm boğanın bakımı rahat ama ikizler çook hareketli ben boğa istiyoruuömmmm

Boğa burcu bebeği

Boğa burcu bebeğine sahip olan anne babaların ilk olarak bilmeleri gereken şey, bebeklerinin, sevdiklerinden gelebilecek şefkat ve dokunmaya dayalı yaklaşım davranışına son derece istekli ve hazırlıklı olduğudur. Bir Boğa burcu bebeği adeta kendisine dokunulması ve şefkat gösterilmesi için yaşar. Bu anlamda onun en önemli beklentilerinden biri de kişisel konfor duygusu olur. Ne sıcak, ne de soğuk bir yatak, özel bir oda, onun ağız tadına yaraşır bir mutfak becerisi, sakinleştirici müzik veya sesler ile, garip içerikleri olan, şaşırtıcı oyuncaklar tam da Boğa burcu bebeğine uyar.

“Tutkular Evi” denebilecek ikinci ev burç grubu üyesi olarak Boğa burcu bebeği, özellikle oyuncak seçimi konusunda çok titiz olur. Mevzu öğrenme güdüsü olduğunda, Boğa burcu bebeği yeni fikir ve tasarımlarla yüz yüze olmaktan kaçınmaz. Kendi öğrenme ve keyif hızıyla davranır; baskıya gelemez ve hatta üzerinde baskı yaratılmasını da hiç takmayarak, üzerinde çalıştığı işin sonuna kadar gider. Bu durum ışığında ona nazikçe yaklaşarak, eylemleri sırasında duyarlı ve ılımlı olunmalıdır.

Boğa burcu bebeği, yine doğasına uygun olarak kan bağına ve aile içi ilişkilerin düzenine öncelik verir. Bu arada Boğa burcu bebeğini, gittiği oyun alanı veya mekanında, herkesi bir araya getirmeye çalışan inatçı tavırlarıyla da ayırt etmeniz olasıdır. Bunlarla baş edebilmek adına ona dokunun; ‘harika’ oyuncaklarla onu ikna edin ve bir Dünya / Toprak burcu üyesi olarak onun mutlaka zeminle temasını güvenceye almaya bakın.

İkizler burcu bebeği

Bir an önce harekete geçmeye son derece hevesli olan, hatta doğumdan önce karnınızda bile ortalığı birbirine kattığı muhakkak olan İkizler burcu bebeği, genellikle çok erken yaşta dile gelir ve daha ilk gününden itibaren kendini belli edecek davranışlar sergiler.

Meraklı ve iflah olmaz bir kâşif olarak İkizler burcu bebeği, kendini tatmin ve mutluluk adına sürekli olarak dış etkenlerce uyarılma isteği yaşar. Zira bu olmazsa çabucak sıkılır; onun iletişim koşullarının çıtası, ya da beklenti düzeyi bu derece yüksek olduğunda ise, onun için yapılabilecek en iyi davranış, kendisini olabildiğince erkenden bir oyun grubuna dahil edebilmek olur. Evinde, eğer kardeşi varsa, bu ‘boşluğu’ kolayca dolduracaktır; böyle biri yoksa, mutlaka birinin onunla olması şarttır!

İkizler bebeğinin ötekilerle iletişime geçmesi için hiçbir zaman erken değildir. Bu anlamda, başlarından geçeni de çabucak kendilerine mal edip deneyimlerinden dersler çıkarabilirler. İkizler bebeği kesinlikle başkasına yapışık veya bağımlı bir karakter taşımaz; tam aksine bu burcun bebekleri kendi başlarına olup, ‘idareyi ellerine aldıklarında’ içinde bulundukları sürecin tadını çıkarırlar.

Sürpriz biçimde, eğer bir İkizler bebeği başkalarıyla konuşmuyor veya oynamıyorsa, ortada kesin bir duygusal uzaklık veya sorun var demektir. Bu yüzden İkizler bebeğiyle ilişkilerin karmaşıklaştırılmaması ve onların anlayabileceği basitlikte tutulması, karşılıklı uyumun sürekliliği için gerekli olur. Bu tür durumlarla baş edebilmek için, onun içinde yer aldığı oyun grubunun ana ‘iletişim lideri’ olduğunu bilmelisiniz; ayrıca sürekli dikkat dağınıklığı olduğu için, onu hep bir şeylerle meşgul etmeniz gerekir. Zira İkizler bebeği son derece akıllı ve yaratıcıdır.

:))

Son düzenleme:
selam kızlar....nasılsınız??????
aayyy ben cok uyuyorum gozum acılmıyo uykudan ya...
haa bu arada annem haftaya persembe gelıyomus cok sevındım ya.....

Başım çok şiddetli ağrımaya başladı arkadaşlar ya, sağ gözüm çıkacak yerinden.. Miğdem fena, kötüyüm ben.. Ateş çıkıyo her yerimden şuan..
ben de.........:a015:

tarif güzele benziyor canım ama maalesef turp aldırtacak kimsem yok...en erken bu akşam olabilir ama maalesef eşim de hasta..zorla işe gitti adamcağız....kıyamıyorum ki ona da....senağlama

sağol canım...dikkatle hiç ilgisi yok..o kadar sakındım kendimi,yine hasta oldum.....bilmiyorumkismile

yalnız değilsin canım merak etme...hem soğuk almışım her yerim dökülüyor nefes alamıyorum,başım ağrıyor,boğazım acıyor hem de soğuk algınlığıma iyi gelsin diye o kadar çorba yapıp içtim sürünerek hepsi güme gitti...duramadı midemde...öffffffffff:sinifsinif:
hem de benim de yanımda kimse yok...en son dün saat akşam 7 de yemiştim bu sabah çorba içene kadar..çorbayı çıkarınca yiyemedim daha bir şey...az önce ıhlamur yaptım onu içmeye çalışıyorum ılık ılık....napalım canım...bizim naz yapacak kimsemiz yok eşlerimizden başka...onun için de akşamı beklememiz gerekecek...üzülme ama geçicek hepsi....haklısın ben de artık sıkıldım sürekli hasta gibi olmaktan ama bu bebkleri istiyoruz...gülü seven dikenine katlanır canım...katlancaz....:teselli:

ben de boğayım bebeğim de boğa olacak inş...ben gerçi ikizlerden de almışım sanırım...21 mayıs çünkü..ama bebğim tam boğa oluyor sanırım ...6 mayıs o....inş...:Saruboceq:

12 haftalık bebeğin orjinal boyutu. 1 e 1
kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $onetinylife med.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 20
ben de boğayım bebeğim de boğa olacak inş...ben gerçi ikizlerden de almışım sanırım...21 mayıs çünkü..ama bebğim tam boğa oluyor sanırım ...6 mayıs o....inş...:Saruboceq:

benim bebişin muhtemel doğum tarihide 21 mayıs görünüyor hem boğa hem ikizlerden bazı özellikler alırsa yandım valla :1no2::roflol:

12 haftalık bebişin orjinal boyutuopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $12 weeks 2.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 22
ay ne kadar küçük
canım benim büyüyüp kucağımıza koca tosun olarak gelecekler inşallah

kızlar saçları sarı olanlar dip boya vakti gelmiştir
organikte olsa boyamayı yada kestirmeyi düşünüyormusunuz;?

çok az da olsa arada kramp grio hissedıorum ama cok sık deıl

lover merhaba canım,
seninle yakın oturuyoruz.güneşli de mahmutbey yolundayım.hangi dr.a gidiyosun yada başlıcaksın doğum vs. ne düşünüyosun?
kramp konusu 2. defa oluyor bana öströjen seviyesindenmiş.ama gidincede dr.a sorucam.
bu arada bebeğimi boğa burcu olmasını istedim ama kısmet tabi sağlıklı olsun öncelikle..
benim tüp olduğu için..
bu arad ben kendim ikizler burcuyum ve pek sevmiyorum açıkçası..bebeğimin boğa olmasını istedim..cokacimcoook

bahar naber canım perşembe miydi randevun sen nerde tedavi olmuştun?
şimdi nereye gidiyosun?
sanada oluyomu yaa ikizler burcu işte huzursuz evhamlıyım biraz bebğim yerinde duruyomu kalbi atıyomu?napim kızlar tüpbebek benim bu gebelik için çok çektim. haliyle biraz paranoyak oldum.opuyorumnanaktan

kızlarr turko nerelerde bi görünüp habersiz kaybolmayıınn meraklanıyoruz yaaa :S:S:S

zonox minicik ama nasılda hayatımızı şekillendiriyo şimdiden yediğimiz içtiğimiz gezdiğimiz onlara bağlı:))

sedasem organik boyada olsa ben boyatmayı düşünmüyorum heleki kimyasal birşey olmasın vücudumda diye tedaviden 2 ay önce boyamıştım sanırım

umutbrc arkadaşına geçmiş olsun gerçekten bazı aşılarda bulunan civa bebişler üzerinde pekte hoş olmayan rahatsızlıklara neden oluyor İnşallah arkadaşının bebişi sağlıklıdır huzursuzluğu geçer canım. Dua ediyorum. aşılarda civa konusuyla ilgili otistik çocuklarla çalışırken seminer almıştık ordan biliyorum çocuk bazı hastalıklarını yaşayarak geçirmeli rutin aşıların dışına çıkmamak lazım belkide bilmiyorum sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım

yasemin benimde rahim ağzı, aşağısı, yumurtalıklar, rahim, kasıklar heryere sancılar giriyor saati belli değil içimi rahat tutmaya çalışıyorum
bende dra topu topu 2 kez gittim çok sık gitmiyorum bebişimin iyi olduğunu düşünüyorum ve dua ediyorum.

blue-sky ve ciesra geçmiş olsun kızlar

bende Başakşehirde oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…