geçmiş olsun
bu arada bebişlerimiz boğa ve ikizzler olacak kızlar
ben iki burçuda tanımıyorum varmı etrafınızda nasıl burclardır.
benim allah kısmet ederse 18 mayıs ama tabi belli olmaz birkaçgün sonra birkaçgün öncede olabilir.
benım eşim boğa çok anlayışlı evıne bağlı yardımsever ama ikizler nasıl bı burc bende pek bılmıorum etrafında ikizler tanıdıgı olan varsa yorumlar yapsın kızlar
arkadaslar istanbulda olanlar hangı semtte oturuyor acaba???
ben de.........:a015:Başım çok şiddetli ağrımaya başladı arkadaşlar ya, sağ gözüm çıkacak yerinden.. Miğdem fena, kötüyüm ben.. Ateş çıkıyo her yerimden şuan..
tarif güzele benziyor canım ama maalesef turp aldırtacak kimsem yok...en erken bu akşam olabilir ama maalesef eşim de hasta..zorla işe gitti adamcağız....kıyamıyorum ki ona da....senağlamaCANIM SANA bir süper tarif veriyorum gribe boğaz ağrısına çok iyi geliyor...
siyah turp varya onu tepesini kapak şeklinde kes, içini oy oyduğun yere 1 kaşık bal koy ve kapağını kapat güneş görmeyen bir yerde 2-3 saat beklet ve sonra kapağı açıp içindeki suyu kaşıkla iç tekrar bal koy aynı şekilde bekleterek bunu dene çok iyi gelicek..allah şifa versin a.s.
sağol canım...dikkatle hiç ilgisi yok..o kadar sakındım kendimi,yine hasta oldum.....bilmiyorumkismilebaktim canim ama ben ortada kaldim yine:))) ne kiz cikiyor ne oglan napcez simdi??:)))
Blue-sky ve Ciesra, cok gecmis olsun kizlar, dikkat edin lutfenkendinize. Rabbim sifanizi versin insallah. Hastalaninca hemen topalanamiyor insan, sicak sicak limonlu corbalar tuketin lutfen, bolda sivi alin.
Ciesra, atesin varsa ihmal etme sakin canim doktorunu ara!
yalnız değilsin canım merak etme...hem soğuk almışım her yerim dökülüyor nefes alamıyorum,başım ağrıyor,boğazım acıyor hem de soğuk algınlığıma iyi gelsin diye o kadar çorba yapıp içtim sürünerek hepsi güme gitti...duramadı midemde...öffffffffff:sinifsinif:Nolcak benim şu bulantı ve kusmalarımmafoldumben
Valla insan kılıgından cıktım..İştah yok habire kilo veriyorum..cook sıkıldım yaa cook..Hiçbişey yapasım yok dahası hiç halim yok..Ne cok severdim gezmeyi eşimi zorla cıkarırdım evden..Şimdi o beni zorluyo ama benim kolumu kaldırcak halim yookmafoldumben
Burda herkes ne guzel hayatına devam ediyor bir şekilde..yemek yiyebiliyor,mutfaga girebiliyor ben wc ye bile zor gidiyorum..Tansiyonum cok dusuk oldugu için basım hep dönüyor..
En yaın arkadaslarımın hepsi calısıyor..Kaynanam var ama kendi havasında...Kendi annem ablalarım,bilen biliyo zaten yok desem yeridir onlar için...valla dayanamıcam aglıcam yineesenağlama
ben de boğayım bebeğim de boğa olacak inş...ben gerçi ikizlerden de almışım sanırım...21 mayıs çünkü..ama bebğim tam boğa oluyor sanırım ...6 mayıs o....inş...:Saruboceq:
kızlar saçları sarı olanlar dip boya vakti gelmiştir
organikte olsa boyamayı yada kestirmeyi düşünüyormusunuz;?
çok az da olsa arada kramp grio hissedıorum ama cok sık deıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?