bahar naber canım perşembe miydi randevun sen nerde tedavi olmuştun?
şimdi nereye gidiyosun?
sanada oluyomu yaa ikizler burcu işte huzursuz evhamlıyım biraz bebğim yerinde duruyomu kalbi atıyomu?napim kızlar tüpbebek benim bu gebelik için çok çektim. haliyle biraz paranoyak oldum.opuyorumnanaktan
12 haftalık bebeğin orjinal boyutu. 1 e 1
kaydirigubbakcemile3
baharcım,,
aslında neşeli esprili biriyimdir.gebeliğimi hatırlayıp çok mutlu huzurlu anlarımda oluyor.burda beni anlayacak kişiler olduğu için size böleyim galiba. bahar vallahi gebelik haberimden beri sevinmeye korkuyorum.aşırı yorgunlarım oluyor oturamıyorum bile bazen c.tesi pazar komple yattım .bu gün zindeyim temizlik bile yaptım dinlene dinlene..
bebğimle ilgili mesela çok güzel hislerim var.yakınımda geçen sene bebeği problemli bir vardı. ve çok korkmuştum. nedense bebğimin doğunca beni hemen emeceğini ,sakin huzurlu bir bebek olacağını hissediyorum.
lover merhaba canım,
seninle yakın oturuyoruz.güneşli de mahmutbey yolundayım.hangi dr.a gidiyosun yada başlıcaksın doğum vs. ne düşünüyosun?
kramp konusu 2. defa oluyor bana öströjen seviyesindenmiş.ama gidincede dr.a sorucam.
bu arada bebeğimi boğa burcu olmasını istedim ama kısmet tabi sağlıklı olsun öncelikle..
benim tüp olduğu için..
bu arad ben kendim ikizler burcuyum ve pek sevmiyorum açıkçası..bebeğimin boğa olmasını istedim..cokacimcoook
bahar 12. haftada öğrene arkadaş balcı galiba ...
nasıl oluyor yaaaww haftaya bende gidicem dr. yok falan diyecek ..
kemik yapısundanmı acaba anlamış yada tahminmi yürütmüş bilemiyorum.
normalde 16. haftadan önce söleyen yok diye biliyom ama kısmet..
benim içime erkek doğuyor hep. ama gönlüm kızdan yana ..
çin takvimde kız çkıyor, birde bir hesaplama daha vardı k.k. da anne babanın doğum yılları falan yine kız çıktı. meraktayım
senin ne acaba içine ne doğuyor?
erkek cocuklar daha cabuk hareket ediyorlarmış annem abimde 3.5 ayda hareketini hissederdim diyor
erkek cocuklar daha cabuk hareket ediyorlarmış annem abimde 3.5 ayda hareketini hissederdim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?