2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

memorıalda tedavi oldum yine druma devam ediyorum canım
dua et sürekli pozitif düşün güzel hayal kur tabiki kötü rüyalar, arada bir aklıma kötü şeyler geliyor ama takmamaya çalışıyorum dua ediyorum.

baharcım,,
aslında neşeli esprili biriyimdir.gebeliğimi hatırlayıp çok mutlu huzurlu anlarımda oluyor.burda beni anlayacak kişiler olduğu için size böleyim galiba. bahar vallahi gebelik haberimden beri sevinmeye korkuyorum.aşırı yorgunlarım oluyor oturamıyorum bile bazen c.tesi pazar komple yattım .bu gün zindeyim temizlik bile yaptım dinlene dinlene..
bebğimle ilgili mesela çok güzel hislerim var.yakınımda geçen sene bebeği problemli bir vardı. ve çok korkmuştum. nedense bebğimin doğunca beni hemen emeceğini ,sakin huzurlu bir bebek olacağını hissediyorum.

ha canım böyle güzel şeyler düşün ama temziliği boşver sakın yorma kendini ben temizlik filan yapmıyorum mümkünse yardımcı al yoksa eşin yapsın ev işi risk demek bence otur karnını sev bebişinle keyfini çıkar tembelliğin benimki çok tembel olcak galiba ne yemek ne temizlik

nevra bebişinin kalp pıtlarını duymuşsun gözünaydın canım sağlıkla kucağına al bebişini

ben bahçelievler medıcal parka gidiorum pekı sen kıme gıdıosun

bahar merak etme canım hamişliğinde keyfini çıkarıyorum.küçük şımarıklıklar harika oluyor.
biraz kıllıkta var tabi bende insan istiyo biraz düzeni devam etsin.
kendime de dikkat ediyorum .bol bol istirahat ediyorum popo kocaman olduzemuszemus
midesi bulanan arkadaşların işi zor allah yardımcıları olsun inş.

lover canım senin doğal gebelik heralde yaş genç anladığım kadarıyla .
medikal park fiyatlar nasıl muayene ne kadar ssk varmı?
doğum ücretlerini sordunmu bir öğrensene ?
hangi dr. a gidiyosun? bende belki düşünebilirim.

yasemin kızmı olcak olcak yoksa popo büyüyüyorsa kız olurmuş benim popo büyümedi bakalım bu varsayımlar ne kadar doğru :)

bahar teyzesi biz boncukla konuşuyoruz hergün; gece gündüz sürekli..
babiçkosu da öle, annesi ona herdaim yapacağı şeyleri sölüyo..
bakalım inş. sağlıklı hayırlı evlat olsun da yaşayıp göreceğiz..

bahar 12. haftada öğrene arkadaş balcı galiba ...
nasıl oluyor yaaaww haftaya bende gidicem dr. yok falan diyecek ..
kemik yapısundanmı acaba anlamış yada tahminmi yürütmüş bilemiyorum.
normalde 16. haftadan önce söleyen yok diye biliyom ama kısmet..
benim içime erkek doğuyor hep. ama gönlüm kızdan yana ..
çin takvimde kız çkıyor, birde bir hesaplama daha vardı k.k. da anne babanın doğum yılları falan yine kız çıktı. meraktayım
senin ne acaba içine ne doğuyor?

bebişinle konuşman güzel benimkine tsm dinletiyorum hepten tenbel olcak :) yakında kitap okumayada başlarım kulaklarını açmak için :)) gerçi 24.haftada sanırım duyma başlıyor
içime erkek doğuyor canım :) seninde erkekmiş çoğumuzun erkek doğuyor içimize hadi hayırlısı

mytts aa ilginç dünde ben bebişmin hareketini hissettiğimi düşündüm ama desem gaz sancısı der geçerler dedim kimseye sölemedim

erkek cocuklar daha cabuk hareket ediyorlarmış annem abimde 3.5 ayda hareketini hissederdim diyor

kesinlikle haklısın. eltim 12. haftanın sonlarında hissetmiş damar gibi atmaları. ama kesinlikle mide gazım değildi diyor.

kızlar 12 haftalık bebişlerimiz ne şirin dimi. bayıldım ya minyatür kuzularaaaaopuyorumnanaktan

benim bebek şuanda sağda. sağ tarafımda yumurta gibi büyük çıkıntım var. eşimde görünce çok şaşırdı. sağa kaymış sanırım

Slm kızlar. bugün biraz 2010 kasım anneleriyle takıldım. Muhabbetleri çok güzel. onlar baya ilerletmiş durumları. genelde çatlak için herkez bebek yağı kullanıyor. ek olarak kimi normal nemlendirici kimi munıx-c kimi ise lierac kullanıyormuş ama genelde çatlak yok diyorlar. olanda çok az varmış. Ama herşeyden önce çatlak olmamasını bol su içmeye bağlıyorlar. bunları öğrendim paylaşmak istedim sizinle. vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…