zonox nerden buldun o resimleri çok ilginç..
melek merhaba ,
ben bir ara suna dumankaya nın bitkisel bir karışım vermiştim.arkadaşların bilgisine artık ben şu an bebeyağı kullanıyorum.çatlaklar iyice şişince belli olacak bence yarıklar çatlaklar halinde seyredecek..
kaşınmalar başlamışsa deride olan gerilmede başlamış demektir.
Yasemin bende 6 aylık göbek canım bu fitiller ne zaman biticek drun ne dedi?
zonox nerden buldun o resimleri çok ilginç..
melek merhaba ,
ben bir ara suna dumankaya nın bitkisel bir karışım vermiştim.arkadaşların bilgisine artık ben şu an bebeyağı kullanıyorum.çatlaklar iyice şişince belli olacak bence yarıklar çatlaklar halinde seyredecek..
kaşınmalar başlamışsa deride olan gerilmede başlamış demektir.
canım randevum haftaya o zaman söyleyecek.fitilinde etkisi varmış bu şişlik konusunda.
zaten gittiğimde 2 li test planı yapacağız demişti.bakalım cinsiyete ne diyecek ama sölemez.
senin ne zaman randevu?
yabancı bi siteden canım.
eşime 12 haftalık bebiş göstermek için bulmuştımmopuyorumnanaktan
bayildim minyatur bebislere canim...ayy bizimkilerde boylemi simdi???Insan bakmaya kiyamiyor dimii
evet canım. 12 haftalık bebişlerimizin orjinal minyatürü. çok sevimliler. keşke arada bir çıksalar dışarıda sevsek ahahahaopuyorumnanaktan
Zonox bebişleri görünce içim öyle bi tuhaf oldu ki...Bi anlasam içimde var oldugunu..Dedigin gibi arada girip cıksalar sevsek onları en guzel olurdu..O zaman ne stres kalırdı ne kaygıkaydirigubbakcemile3
çok mutlu oldum iyi olmana. olumsuz düşünenlere kızıyorum elimde olmadan. inan aslında benim daha stresli olmam lazım. toxoplasmam negatif ve et ürünlerini kontrolsüz tüketirsem enfeksiyon kapıcam ve bebeğime ne kadar zararı olduğunu anlatmk bile istemiyorum.
ben inanıyorum ki bebeklerimiz sağlıklı doğucak. ve evhamlarımıza kızıcaz =)))
bak minyatürü görünce bile heycanlanıyoruz. onlar büyüsün bi kıpırdasın bak o zaman nasıl mutlu olucaz. ama o zamanda benimki az oynadı, seninki çok oynadı die evhamlanırızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?