2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bence çatlak olup olmadıgını ınsanlar dogumdan sonra ancak anlarlar suan derı gergın zaten (kasım annelerı ıcın dıyorum) kılo alıp vermede catlaklarda ole olmaz mı? bu arada ben daha hıc kasıntı hıssetmıyorum ama bu gelcek hafta doktoruma ben de bu konuyu sormayı dusunuyorum bu konuyu danısan varmı doktoruna ?

zonox nerden buldun o resimleri çok ilginç..

melek merhaba ,
ben bir ara suna dumankaya nın bitkisel bir karışım vermiştim.arkadaşların bilgisine artık ben şu an bebeyağı kullanıyorum.çatlaklar iyice şişince belli olacak bence yarıklar çatlaklar halinde seyredecek..
kaşınmalar başlamışsa deride olan gerilmede başlamış demektir.

yasemin kaç haftalıksın cnm sen. ben 10+1 ama henüz bi kaşıntım falan yok. sende başladımı?

su peri ben 10+3 kaşınmalrım evet var.. kendimde hafif göbek vardışimdide gaz falan 5 aylık kadar şiş bir haldeyim. tüpbebek olduğu için çok ilaç iğne kullandım.halen progestan fitil kullanıyorum.
onlarında etkisi olabilir. bulantı falanda olmadığı için yeme konusunda kendime iyi davranıyorum abartmadan tabii..kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

Yasemin bende 6 aylık göbek canım bu fitiller ne zaman biticek drun ne dedi?

bende senin gibiyim. çok şiddetli bulantılarım olmadı şimdiye kadar. yemek konusunda durduramıyorum kendimi
ama benim kaşıntılarım falan henüz başlamadı. lierac diye bi krem biliyorum herkes onu öneriyor. 4 aydan itibaren kullanılıyormuş. bende başlamayı düşünüyorum.

bebeğinin cinsiyetini henüz öğrenmedin sanırım. ne hissediyorsun??

Yasemin bende 6 aylık göbek canım bu fitiller ne zaman biticek drun ne dedi?

canım randevum haftaya o zaman söyleyecek.fitilinde etkisi varmış bu şişlik konusunda.
zaten gittiğimde 2 li test planı yapacağız demişti.bakalım cinsiyete ne diyecek ama sölemez.
senin ne zaman randevu?

yabancı bi siteden canım.

eşime 12 haftalık bebiş göstermek için bulmuştımmopuyorumnanaktan

canım randevum haftaya o zaman söyleyecek.fitilinde etkisi varmış bu şişlik konusunda.
zaten gittiğimde 2 li test planı yapacağız demişti.bakalım cinsiyete ne diyecek ama sölemez.
senin ne zaman randevu?

benim perşembe 2li testimde o günü yapılcak canım evet akşam olunca iyice şişiyorum sabah olunca iniyorum :)

bayildim minyatur bebislere canim...ayy bizimkilerde boylemi simdi???Insan bakmaya kiyamiyor dimii

evet canım. 12 haftalık bebişlerimizin orjinal minyatürü. çok sevimliler. keşke arada bir çıksalar dışarıda sevsek ahahahaopuyorumnanaktan

Bana destek olan mesaj yazan herkese cok tesekkur ederim...
Yalnız olmadıgımı bilmek guzel..Buraya o kadar olumsuz sey yazdıktan sonra oturdum balkona havada mis gibi pırıl pırıl bi gunes..Kızdım kendime..Evde bos bi defter vardı.Onu aldım ve adını Şükür Defteri koydum..Hemen her gun elimdekileri iyi olan herseyi bu deftere yazacagım..Ve cok sıkıldıgım bir an bunu acıp okuyacagım ki bu isyanım rabbimin gucune gitmeden, kendimi frenleyebileyim...Gecen pazarda böyle olmustum, bir an geldiler bikaç saat içinde de gittiler.Allahım affetsin inşallah...Hepinizi öpüyorum..Hersey cok guzel olacak buna inanıyorumopuyorumnanaktan

evet canım. 12 haftalık bebişlerimizin orjinal minyatürü. çok sevimliler. keşke arada bir çıksalar dışarıda sevsek ahahahaopuyorumnanaktan

Zonox bebişleri görünce içim öyle bi tuhaf oldu ki...Bi anlasam içimde var oldugunu..Dedigin gibi arada girip cıksalar sevsek onları en guzel olurdu..O zaman ne stres kalırdı ne kaygıkaydirigubbakcemile3

Zonox bebişleri görünce içim öyle bi tuhaf oldu ki...Bi anlasam içimde var oldugunu..Dedigin gibi arada girip cıksalar sevsek onları en guzel olurdu..O zaman ne stres kalırdı ne kaygıkaydirigubbakcemile3

çok mutlu oldum iyi olmana. olumsuz düşünenlere kızıyorum elimde olmadan. inan aslında benim daha stresli olmam lazım. toxoplasmam negatif ve et ürünlerini kontrolsüz tüketirsem enfeksiyon kapıcam ve bebeğime ne kadar zararı olduğunu anlatmk bile istemiyorum.

ben inanıyorum ki bebeklerimiz sağlıklı doğucak. ve evhamlarımıza kızıcaz =)))

bak minyatürü görünce bile heycanlanıyoruz. onlar büyüsün bi kıpırdasın bak o zaman nasıl mutlu olucaz. ama o zamanda benimki az oynadı, seninki çok oynadı die evhamlanırızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim iyi ki varsınız...Seviyorum ben sizi yaaaaolumunekankayizsmile

Ne iyi komşum varmış da ben iki gündür fark ediyorum....kaydirigubbakcemile3
Sağolsun çorbamı,plavımı salatamı tabak yapmış göndermiş...
Miğdemde yer kalmadı...guclubacismile
Allah herkeze böyle düşünceli insanları göndersin...:lepi:

baharnaz yasemin siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
ben fitili bıraktım kalp atışını duyana kadar kullandım.şimdi crinone jel kullanıyorum sabah akşam 3 .aya kadar devam edicem
elevit doğuma kadar hatta sonrasında da kullanacakmışım
coraspin 6.aya kadar
sizi merak ettim herkes tabi ayrı ilaç kullanıyo
ama bazen düşünüyorum da ezbere veriliyo gibi çoğu ilaç ben bidaha merkeze gitmedim hep tel konuştum başka şehirdeyim çünkü.soruyorum şimdi napıyım falan hemşirede doktorla yönlendiriyo
cinsel ilişki 3.aydan sonra dendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…