2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım çok geçmiş olsun
tşekkür ederim canım
günaydın canım ya geçmiş olsun sanada, moralini bozma içini ferah tut, hiç bişey olmaz Allahın izniyle inşallah.. Okulda kafanı dağıtmaya çalış, kötü şeyler düşünme..:teselli:
sağol canım bıraz daha iyiyim
arkadaslar istanbulda olanlar hangı semtte oturuyor acaba???
canım ben küçükyalıda oturuyorum

Teknoloji güzel şey vesselam canım be... Şimdi teknoloji olmasa miniğimi nası görcektim doğurmadan dimi ama. Bazen eşime diyorum bi ultrason aleti olsa 7/24 izlesem benim ufaklığı:)) İyiki öle bi imkanım yok he....
12 haftalıgım canım oglum olacakmıs bugun ogrendım acıbadem maslak da prof dr mete güngöre gidiyorum ve ınanılmaz memnunum herkese tavsıye ederım bu arada doğal gebelik canım

Balcı çok tebrik ederim bende erkek hissedenlerdenim bakalım nolcak:))

Canım dikkat et moralini bozma limon yiyebiliyormusun benim bulantılar şiddetliyken cankurtaran gibi yetişiyodu limon tabi şimdi yok artık o kadar bulantım...

Başım çok şiddetli ağrımaya başladı arkadaşlar ya, sağ gözüm çıkacak yerinden.. Miğdem fena, kötüyüm ben.. Ateş çıkıyo her yerimden şuan..

Çok geçmiş olsun canım... Bende geçen hafta kötüydüm. Bol ıhlamur limonlu balla karıştır iç canım...
arkadaslar istanbulda olanlar hangı semtte oturuyor acaba???
Ben Anadolu yakası Maltepede oturuyorum...

Canım benim seni seven bi eşin var ve seni daha şimdiden seven minicik bir canın var içinde. En önemlisi karnının içindeki ufaklık... İçindeki gücü ondan al. ona tutun... Ve Allah'ına sığın canım. Moralini bozma.. Rabbim her zaman yanımızda....

benım eşim boğa çok anlayışlı evıne bağlı yardımsever ama ikizler nasıl bı burc bende pek bılmıorum etrafında ikizler tanıdıgı olan varsa yorumlar yapsın kızlar

kızlar benim eşim ikizler mayıs ikizleri ve ben çok memnunum. Mayıs ikizleri haziran ikizlerinin tersine sessiz sakin yardımsever olurlar...

duncan limonlu su ve soda içiyorum bıraz ıı gelıyo . bu arada ben de küçükyalıda oturuyorum dr a nereye gidiyorsun? ben medıpole gidiyorum ama sürekli doktor değiştiyororum ya bir türlü istediğim gibi benı rahatlatacak bı dr bulamadım. anadolu yakasında tavsıyenız var mı kızlar?

ben de medipole gidiyorum. dr. cevahir tekcan ı tek geçerim :)kaydirigubbakcemile5

ben de medipole gidiyorum. dr. cevahir tekcan ı tek geçerim :)kaydirigubbakcemile5

canım cevahır hanımı da duydum ben bu kez sema ovalıda randevu aldım bakalım olmazsa cevahır hanıma da giderim nasılsa tum dr larını gezdım medıpolun:) bu arada ikili testın ne zaman canım? ve hakan beyden randevu almak gerekiyormuş aldın mı sen?

Son düzenleme:
slm kızlar
bende bgn kontrole gittim hormon sonuçlarım temiz çıktı
bişeyi anlamadım 2 hafta önce gidinde 6+1dim
bgn ise 9+1 çıktı ultrasonda kafam karıştı
yani sata göre çıktı
ama önceden doktorum sattan bir hafta geri demişti

ikili testimi aldım 28 ekimde hakan apaydından. cevahir hanımı denemeni isterim. çok sıcak ve samimi hem de öyle girdiğinde seni apar topar yollamaya çalışmıo. herşeyi detaylı anlatıo. sen 2 li testni aldın mı?

hoşgeldin. tebrikler. miss gibi çıkmış işte ne mutlu =))
hemencecik büyüyo işte bebişin. usg ne diosa o doğru oluyor. ben usg yi baz alıorum.boshayallersmile

kızlaarr bugün sessizdi sanki topicc mayıs anneleri ne oldu sizee :))) benim aşkım yookk geç gelicek bu gece nasıl uyuycam yaaa arkadaştaydım bu saate kadar şimdi biraz tv bakayımm karşısında uyurum belkii...Hepinize iyi gecelerrrrrrr

i

hoşgeldin. tebrikler. miss gibi çıkmış işte ne mutlu =))
hemencecik büyüyo işte bebişin. usg ne diosa o doğru oluyor. ben usg yi baz alıorum.boshayallersmile

çok teşekkür ederim
evet bizimki 1 haftalık açığı kapatmış
3 hafta sonrada ikili teste gidicem aslında ben yaptırmayı düşünmüyodum
bunu doktorumada söyledim bana tepki verdilmaz:
şuan sadece sen ve ben bebekten sorumluyuz dedi bi doktor olarak gelişmeleri takip etmem lazım ve ona göre hareket etmeliyim dedi Allah korusun sonuç kötü çıkarsa kesin tanı için 4lü test yapılır ve ordan çıkan sonuca göre karar vermek sadece sana kalır dedi

iyi geceler canım
tv yi aç ve keyif yap vereliniortak
çok kalabalık bir grubumuz var ama çoğu arkadaşımız sadece sessiz takip etmeyi tercih ediyo

dr. ne derse yapmaya hazırım sonradan keşke demek istemiyorum. sen de en iyi kararı vermişsin aybur. geç kalmadan ne gerekiosa yapmak gerek.

dilek canım hoşgeldin, hoşçakal. ben de yatıcam.

çok öpüyorummmopuyorumnanaktan

merhaba kızlar. ya ben sizi takip edemiyorum valla :) şöyle bir günlük geçmişi okuyayım dedim çıkamadım işin içinden :) 11+2 haftalık benim bebiş ve ben de erkek hissediyorum. genelde annenin hissettiği doğru çıkarmış bakalım. bir an önce öğrenmek istiyorum ben cinsiyetini... p.tesi ben de 2'li test için gideceğim doktora. herkese iyi geceler...

sedasem,
benim coraspin,progestan fitil, folbiol aynen şimdilik devam ediyorum.3.randevum olacak haftaya c.tesi gideceğim.2 li test i konuşacağız ilaçlar içinde söyler ne kadar devam diye.
senin bu jel progestron hormonu için olabilirmi reçeteye bir baksana?
bizde fitil sende olarak jel olarak devam ettiriyorlardır belki..
bende troid ilacı da var. şu fitilden de çok sıkıldım..
ilişki içinde daha 8 haftalıkken eşin kendini iyi hissediyorsa olur demiş dr.
bende şaşırdım..klava::CüvCüv:

Günaydın kızlarr

şu çoklu alıntıyı yine becereedim

Sedasem sabahları crinone jel akşamları uyumadan folbiol alıyorum canım.
2.kontrolde bizede serbest dedi ama ardıdan ekledi, ilişki sonrası kanamalar, ağrılar olabiliyor bazen panik olma falan dedi bunun üstüne sen eşine yalvarsanda eşin yaparmı korkudan :)))
kaç yıl sonra tedaviyle bulmuşusz riske atmak istemeyiz Yeterki bebişim sağlıkla gelsin sağlıkla kucağımıa alayım.

ayber çok şükür kan sonuçların iyi çıkmış

Karaman sağlıkla kucağına alırsın inşallah

benim 2li test yarın
bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum :ecrin_bebek:

günaydınlar....dün dr gittim...bebişimi gördüm maşallahh süper sonic gibi, fıkır fıkır takla atmalar el kol sallamalar...dr'a yalvar yakar cinsiyetine baktırdım erken dedi çok küçük görünmez vs. kıyamadı yine baktı 15 dak uğraştı yok görünmedi benim yaramazım bir türlü bacaklarını kaldırmadı...sanırım inatçı olucaz:) gelişimi gayet güzel 2.li test yapmam gerekiyor..nerde yaptırmam gerektiği konusunda bugün hastane araştırıcam ssk dan faydalanmak istiyorum inş.yakın biyerlerde yaptırabilirim...bulantıalrım geçincede dr.um diyet vericekmiş bana ..3 ayda 3 kilo almışım...yaa botlarımla tarttı beni botlarım dizaltı 1,5 kg.çıkarıyım öyle tartalım dedim yok dedi önümüz kış seni hep böyle görücez dedi allahım yawww:) bu sabah tartıldım 1 kg almışım...neyse bulantım geçsinde razıyım diyete...aa bu arada ilaçalarımıda iptal etti...elevit+ferro sanol kullanıyodum başka bi dr vermişti içmememi söyledi..kan testlerime baktı senin bunlara ihtiyacın yok zaten bunlar bulantını artırır senin dedi..haha ben zaten 3 günde 1 içiyodum işime geldi ...şimdilik böyle ben araştırmalarıma başlıyım ..görüşmek üzere...

SUBARU çok şükür herşey iyi canım bebişinede maşallah hareketlerini inşallah en kısa zamanda bizlerde hissederiz bebişlerimizin. Yarında benim randevum var bakalım nolcak

SUBARU çok şükür herşey iyi canım bebişinede maşallah hareketlerini inşallah en kısa zamanda bizlerde hissederiz bebişlerimizin. Yarında benim randevum var bakalım nolcak

teşk.ederim canım...yarın sende hareketlerini usg de görürsün merak etme canım ..yanlız müthiç bir duyguymuş..şimdiden çok özledim bebişimi..ama haftaya kontrolüm var inş.bir daha görücem opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
sağol cevaplarınız için canım(bahar:)
subaru herşeyin yolunda gitmesi çok güzel tebrikler
yasemin evet jel progestan içeriyo
fitili bırakın jele başlayın dendi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…