tşekkür ederim canımgünaydın canım çok geçmiş olsun
sağol canım bıraz daha iyiyimgünaydın canım ya geçmiş olsun sanada, moralini bozma içini ferah tut, hiç bişey olmaz Allahın izniyle inşallah.. Okulda kafanı dağıtmaya çalış, kötü şeyler düşünme..:teselli:
canım ben küçükyalıda oturuyorumarkadaslar istanbulda olanlar hangı semtte oturuyor acaba???
duncancım sende bendensin
aramızda 2 hafta var bende ense kalınlığı için 12.haftamda gidicem
aynı olucaz.
allah hepimizin meleklerini korusun
ilk aylarda biraz normal galiba
bide çok şey okuyoruz kafamızda karışıyo aslında
korkularımız artıyo şuna şöyle olmuş banada olmuşmudur filan vesvese yapıyoruz.
eskiden hiçç bunlar yokmuş internet yokmuş kadınlar doktora doğumda gidiyolarmış
ama yinede teknoloji diyorum.olmasıyda hayatım boyunca anne olamıcaktım belkide.
allaha hep şükrediyorum.
olmayan herkeze nasip etsin inşallah
12 haftalıgım canım oglum olacakmıs bugun ogrendım acıbadem maslak da prof dr mete güngöre gidiyorum ve ınanılmaz memnunum herkese tavsıye ederım bu arada doğal gebelik canım
kızlar gunaydın nasılsınız? benım bulantılarım çok arttı dün akşam çok hastalandım gece 4 e kadar uyumadım ve 3 kez istifra etiim( hala kasıklarım ağrıyo kusmaktan bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum bugun de akşama kadar okuldayım nasıl geçecek bilmiiyorum moralim çok bozuk
Başım çok şiddetli ağrımaya başladı arkadaşlar ya, sağ gözüm çıkacak yerinden.. Miğdem fena, kötüyüm ben.. Ateş çıkıyo her yerimden şuan..
Ben Anadolu yakası Maltepede oturuyorum...arkadaslar istanbulda olanlar hangı semtte oturuyor acaba???
yok kimsem yok maalesef..aglarken eşim aradı..Şimdi acmasam merak etcek...açtım hemen niye aglıyosun sen diyo..Sanki bilmiyo halimi..Mutluluktan dedim..kustum da ondan cok mutluyum aglıyorum..herkes yanımda yaa ondan aglıyorum...O bile anlamıyor..Zaten bi insanı annesi sevip anlamayınca kimse anlamıyor zaten..:çok üzgünüm:
benım eşim boğa çok anlayışlı evıne bağlı yardımsever ama ikizler nasıl bı burc bende pek bılmıorum etrafında ikizler tanıdıgı olan varsa yorumlar yapsın kızlar
duncan limonlu su ve soda içiyorum bıraz ıı gelıyo . bu arada ben de küçükyalıda oturuyorum dr a nereye gidiyorsun? ben medıpole gidiyorum ama sürekli doktor değiştiyororum ya bir türlü istediğim gibi benı rahatlatacak bı dr bulamadım. anadolu yakasında tavsıyenız var mı kızlar?
ben de medipole gidiyorum. dr. cevahir tekcan ı tek geçerim :)kaydirigubbakcemile5
ikili testimi aldım 28 ekimde hakan apaydından. cevahir hanımı denemeni isterim. çok sıcak ve samimi hem de öyle girdiğinde seni apar topar yollamaya çalışmıo. herşeyi detaylı anlatıo. sen 2 li testni aldın mı?canım cevahır hanımı da duydum ben bu kez sema ovalıda randevu aldım bakalım olmazsa cevahır hanıma da giderim nasılsa tum dr larını gezdım medıpolun:) bu arada ikili testın ne zaman canım? ve hakan beyden randevu almak gerekiyormuş aldın mı sen?
slm kızlar
bende bgn kontrole gittim hormon sonuçlarım temiz çıktı
bişeyi anlamadım 2 hafta önce gidinde 6+1dim
bgn ise 9+1 çıktı ultrasonda kafam karıştı
yani sata göre çıktı
ama önceden doktorum sattan bir hafta geri demişti
i
hoşgeldin. tebrikler. miss gibi çıkmış işte ne mutlu =))
hemencecik büyüyo işte bebişin. usg ne diosa o doğru oluyor. ben usg yi baz alıorum.boshayallersmile
kızlaarr bugün sessizdi sanki topicc mayıs anneleri ne oldu sizee :))) benim aşkım yookk geç gelicek bu gece nasıl uyuycam yaaa arkadaştaydım bu saate kadar şimdi biraz tv bakayımm karşısında uyurum belkii...Hepinize iyi gecelerrrrrrr
çok teşekkür ederim
evet bizimki 1 haftalık açığı kapatmış
3 hafta sonrada ikili teste gidicem aslında ben yaptırmayı düşünmüyodum
bunu doktorumada söyledim bana tepki verdilmaz:
şuan sadece sen ve ben bebekten sorumluyuz dedi bi doktor olarak gelişmeleri takip etmem lazım ve ona göre hareket etmeliyim dedi Allah korusun sonuç kötü çıkarsa kesin tanı için 4lü test yapılır ve ordan çıkan sonuca göre karar vermek sadece sana kalır dedi
baharnaz yasemin siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
ben fitili bıraktım kalp atışını duyana kadar kullandım.şimdi crinone jel kullanıyorum sabah akşam 3 .aya kadar devam edicem
elevit doğuma kadar hatta sonrasında da kullanacakmışım
coraspin 6.aya kadar
sizi merak ettim herkes tabi ayrı ilaç kullanıyo
ama bazen düşünüyorum da ezbere veriliyo gibi çoğu ilaç ben bidaha merkeze gitmedim hep tel konuştum başka şehirdeyim çünkü.soruyorum şimdi napıyım falan hemşirede doktorla yönlendiriyo
cinsel ilişki 3.aydan sonra dendi.
SUBARU çok şükür herşey iyi canımbebişinede maşallah hareketlerini inşallah en kısa zamanda bizlerde hissederiz bebişlerimizin. Yarında benim randevum var bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?