2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

alma bende almak için sonuçlarımın çıkmasını bekledim ama senin riskin benimkinden daha az üzülme dicem ama okadar anlamsız ki bu söz ancak yaşayan bilir ben cvs yaptırmadımbana doktorum direk amniyosentez dedi inan şu anda duygularını anlıyorum ama temiz çıkıcak sonuçlar inş sende benim gibi derin bir nefes alacaksın ben buna inanıyorum bol bol dua et ben hep öyle yaptım

kdilara ve 3410 hoşgeldiniz
hapşırınca benimde kasıklarım çok acıyor.. eğer çok serbest bırakırsam kendimi daha az oluyor acı ... sıkma kendini
şu sağlık ocağına bende ne zaman gitsem sinirlerim bozuldu ..en iyisi doktorumuzun dedikleri.. üzülme birşey yoktur inşallah .. onlardaki aletler dedem zamanından kalma
hayırlı olsun ...benimki gibi olmuş .kıza dönmüş ... kızına pembe alışverişşler yaparsın artık
merhaba hoşgeldiinnn
biz iyiyizz sen nasılsın ?
iyiym .teşkk ederim .. 3 gün foruma giremedim ..hepinizi özledim
Hoşgeldin Nevra Maşallah Kızına İnşallah Sonuçlarında Mükemmeldir
Ablanın Bebişini Bizim Yerimizede Koklasaydın Bol Boll
haftaya alıca sonuçları .. inşallah iyi çıkar .... oyyy ..minicik ...öptüm .. kokladım ..uyuttum .. altını bile açtım ... çoookk güzel bişi ...eskiden hamileliğim ne çabuk geçiyor diyordum ...ama şimdi kardeşimin bebeği doğdu yaa 10 günlük ..10 gündür bana hamileleiğim uzun geldi .. kızıma kavuşmak kucağıma almak istiyorum bendeee
günaydıın hoşgeldinnn :))))
hoşbulduk cnm sana da bebişine günaydın
demek gelinimin adı bu hıı güzelmiş canımm hayırlı olsunn
[

nevra kızında hayırlı olsun annesii

saol ..teşekkür ederim ..sanada bebişine güzel bir gün olsun inşallah

Son düzenleme:
ayyy ne tatlıdırr tahmin ediyorumm güle güle giydir inşallahh melegine canım

sağol turkocum :) 2 aylık bebek tatilemi gidermiş diyenlere inat gidicem işte herkes bişey sölüyo ya kafayı yememek elde değil :) valla çok tatlı kızlar için çok seçenek var babası benden meraklı zaten bi doğsada sağlıklı sıhatli pücük için bırakıcam onu

allah hepimize yardım etsinnn
evet yeri daraldı kızım sıkıştı koskoca karnımda sadece gaz var naapsınn
ama bu akşamdan sonra meşhur kurtarıcım kahraman 3 lüme başlıycamm
kuru incir+ kayısı +mürdüm eriği bunları yersem inş.fayda görücemm
ama bu dr bana ayda 1 kg al dedi
sanırım bunca olaydan sonra ben bunu başaramıycammm

kızlar bu arada bol bol cevi yiyin bebeğn beyin gelişimi için çok önemliymiş hatta ben şimdi yiyorum

bende hersabah yiyorum ayrıca fındık+badem+çamfıstığı bunlarda çok faydalı her gün hepsinin toplamından 1 avuç kadar yiyorum ama dikkat ediyorumda sanki bana sivilce yaptı bu kuruyemişler

Allah bu bebeğine uzun ömür versin canım. ismine çok hoşmuş :) hayırlısı olsun canım hepimiz için.

canım yaaa .. çok geçmiş olsun ... banada oluyor bazen aç karnına içim fena oluyor tahlilllerde .. ama herzaman yanımda eşimi götüremiyorum ...
Allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah iyi çıkar sonucun ... doktorum bana bunlar yüzde değerler dedi ... risk çıksa bile yanıltıcı olabiliyormu ş. inşallah seninkide öyledir ...

Son düzenleme:

selam canım nasılsın

gülesrambebegin iyiymiş maşallahh allah esirgesin canım öyle hemen aglama saglık ocagınada güvenme pek ben işte bu duruma düşerim diye gitmiyorum tüm gerekeni işin uzmanına danışıyorum ve doktorumdan hariç biryere gitmiyorumm faka karıştırılar böylee canım ya neyse için rahatlamıştırr annesi sen rahat ol bebişin iyii sizi anlıyorum ilk bebekte böyle oluyor bakın ben panik yapmıyorum bir çok şeyde ilkte yaşadım ya şimdi tecrübeliy im ve sakinimm normal olan agrılarda falan hiç paniklemiyorum sizde hemen sıkmayın canlarım kendinizibebekte kasılır yazık kuzucuklara allah esirgesinn kuzularımızı :)))

;;

:)) evet beyoğlunda biyerde var genelde aşeren bayanlar için donduruyolarmış bazı meyveleri

selam canım sendemı amnıyosentez oldun.bende oldum ama sıkıntı cıktı.tekrar kan verdıkesımle.ıkı kromozomda yer degısıklıgı cıkmıs.o yuzden kan sonucumuza gore karar verılecekmıs ne olacagı.allah yardımcımız olsun.ılk kanımızda ureme olmamıs bırdaha verdık kan.yıne sıkıntılı bekleyıs basladı bıze.sen neden oldun amnıyo

cok gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…