canım benimde 1:171 çıktı ense kalınlı 1.6 çıktı önce cvs yaptırdım amniyosentez gibi yine ama kordon bağından alınıyor ve 12ile 14 haftalar arasında oluyor..yanlız onda üreme olmadığı için geçen gün amniyosentez yaptırdım 23 aralıkta çıkacak sonucum inşallah..allah sesini duysun umarım temiz çıkarda bende rahat bi nefes alırım,sonucum çıkmadığı için bişeyde alamıyorum
hapşırınca benimde kasıklarım çok acıyor.. eğer çok serbest bırakırsam kendimi daha az oluyor acı ... sıkma kendinikızlar ya ben artık hapşırmaya korkar oldum...aslında dıkkat edıorum kendıme hapşırcagım zaman ama karnıma öle bı sancı gırıyo kı 2 veya 3 dakıka agrıo korkuorum bebeğe bişi oluomu dıehapşırmayı bıle beceremıorum ya:84::84:
şu sağlık ocağına bende ne zaman gitsem sinirlerim bozuldu ..en iyisi doktorumuzun dedikleri.. üzülme birşey yoktur inşallah .. onlardaki aletler dedem zamanından kalmaKızzlar cok kötü oldum ben..Saglık ocagındaki ebe saolsun cok ilgilendi kalp atısını dinledi..Ama yüzü cok tedirgindi..
120-160 arası olması gereken kalp atıs sayısı bizde 120 yani alt sınırda..Doktorunuzla lütfen bi görüşün belkide içinde bulundugu sıvı az olabilir bi kontrol edilsin dedi.
nasıl korktum anlatamam..Şimdi eve geldim eşimi aradım salya sümük aglıyorum doktordan aldık randevuyu 17:00 de orda olucaz..Nolur dua edin kuzuma bişey olmasın kızlar..
hayırlı olsun ...benimki gibi olmuş .kıza dönmüş ... kızına pembe alışverişşler yaparsın artıkmerhaba kızlaar ben geldim geçmişi okuyamadm umarım keyifler yerindedir.
bugün amniosentez oldum biraz ağrım var ama inş. düzelir.bebeğim amniosentez esnasında kıvrıldı köşesine öylece hareketsiz kaldı .heyecandan ölecektim iğne bebeğe değecek diye.çok şükür korktuğumuz gibi zor değilmiş.
bu aradaaaaaaaaa cinsiyetimiz yine değişti.ben de bir prenses annesiyim artıık .amniosentezi yapan doçent ayrıntılıda baktı kız bu dedi.hayırlısı artık sağlıklı olsun da.
iyiym .teşkk ederim .. 3 gün foruma giremedim ..hepinizi özledimmerhaba hoşgeldiinnn
biz iyiyizz sen nasılsın ?
haftaya alıca sonuçları .. inşallah iyi çıkar .... oyyy ..minicik ...öptüm .. kokladım ..uyuttum .. altını bile açtım ... çoookk güzel bişi ...eskiden hamileliğim ne çabuk geçiyor diyordum ...ama şimdi kardeşimin bebeği doğdu yaa 10 günlük ..10 gündür bana hamileleiğim uzun geldi .. kızıma kavuşmak kucağıma almak istiyorum bendeeeHoşgeldin Nevra Maşallah Kızına İnşallah Sonuçlarında Mükemmeldir
Ablanın Bebişini Bizim Yerimizede Koklasaydın Bol Boll
günaydıın hoşgeldinnn :))))
hoşbulduk cnm sana da bebişine günaydın
demek gelinimin adı bu hıı güzelmiş canımm hayırlı olsunn
[
nevra kızında hayırlı olsun annesii
ayyy ne tatlıdırr tahmin ediyorumm güle güle giydir inşallahh melegine canım
saolun kızlar allah razı olsun. ben düşük tansiyonluyum bu nedenle uzun süre aç kalmak ben de baygınlık yaratıyor. zaten doktor kontrolünde 10-04 çıktı tansiyonum iyice düşüyor. defnetuğba, canım sen de servis beklerken sırtını biryere daya ki güç al
semaysem, bende de aynı durum var kabızımm ölüyorum valla. ben birde anal fissürüm çatlağım var. bugün 4 gün sonra ilk kez tuvalete gittim. kabız olunca ve mesanen dolu olunca bebeğin yeride daralırmışnapcaz bilmiyorum.
cerenliyağmur, canımm çok geçmiş olsun sanada. allah koruyor bebeklerimizi. inşallah bir daha yaşamayız böyle bir şey
kızlar bu arada bol bol cevi yiyin bebeğn beyin gelişimi için çok önemliymiş hatta ben şimdi yiyorum
herkese çok teşekkürler..inşallah hepimiz sağ salim atlatırız bu güzel günleri..evet ilk bebeğim,sayılır yani :) daha önce 8 haftalıkken karnımda ölmüştü o yüzden bu ilk gibi gelio bana :) 18 haftalık hamileyim ben de,şimdilik her şey ii gidio,hayırlısı olsun,hepimiz için tabi ki..oğlum olacak inşalah,en geç 16 mayısta doğar dedi doktorum..çok ii bi doktor,çok memnunum,beni çok rahatlattı her açıdan,kuş gibi hafiflemiş olarak çıkıorum her yanına gittiimde :) isim olarak da çınar koymayı düşünüoruz,bakalım kısmet..
bende hersabah yiyorum ayrıca fındık+badem+çamfıstığı bunlarda çok faydalı her gün hepsinin toplamından 1 avuç kadar yiyorum ama dikkat ediyorumda sanki bana sivilce yaptı bu kuruyemişler
arkadaşlar gülesramdan haber alan oldumu dün enson sağlıkocağına gitmişti morali bozuktu
canım yaaa .. çok geçmiş olsun ... banada oluyor bazen aç karnına içim fena oluyor tahlilllerde .. ama herzaman yanımda eşimi götüremiyorum ...Canlarım selammmmmmmm
Hepinizi çok özledim 2 gündür test derdine koşturuyordum.
eşimle 4lü tste karar verdik aklımızda kalmasın diye. salı kızılaya gittim kan vericektim 4lü için yalnız bebeğin ultrason fotoğrafı ve orda yazan crl bilgileri lazımmış hopppaaaaaaaaaa dedik. doğru eve gittim hiçbirşey yapamadan.
dünde sonunda kanı vermek için gittim, kızılayda usg çekildi kan verildi sonuçlar cumartesiye.
bu arada toxoplasma için kan verdim ve çok şükür hala negatif.
kızlar sabah aç karna gittiğim için hastanede birde fenalık geçirdimeşim beni hastaneye bıraktı ve babamı çağır yanında dursun dedi bende gerek yok diye çağırmadım, sırada benklerken (ayakta) bir anda karıncalanmaya başladı vucudum bir heyecan bastı içimi ve yere yığıldım hemşire geldi oturturdu su mu derken kendime geldim. birdaha asla yalnız gitmem hastaneye. babamlara haber verdim yazık adam nası geldiğini şaşırmıştı abimlerle.
sizlerden ne haberler var. kötü haber duymak istemiyorummmmmm
bu arada derencim, anneannen di sanırım vefat etmiş başın saolsun allah geridekilere sabır versin canım
birininde kuşu ölmüştü gördüm onunda başı saolsun
canım benimde 1:171 çıktı ense kalınlı 1.6 çıktı önce cvs yaptırdım amniyosentez gibi yine ama kordon bağından alınıyor ve 12ile 14 haftalar arasında oluyor..yanlız onda üreme olmadığı için geçen gün amniyosentez yaptırdım 23 aralıkta çıkacak sonucum inşallah..allah sesini duysun umarım temiz çıkarda bende rahat bi nefes alırım,sonucum çıkmadığı için bişeyde alamıyorum
rica ederimm
geçmiş olsun..allah kimseye o durumu yaşatmasın ..ya yere düşerken br yerlere çarpsaydın vallahi allah seni ve bebişini korumuş canım
yaa bende geçen haftadan beri anlıyorum pıtırcığımın pıt pıt larını
ama bu hafta kabızlığım var karnım daşşşş gibi her zaman hissedemiyorum
vaww erkek dediğin anasının karnındayken belli olurmuşş
selam kızlar nasılsınız
iyidir canım sen nasılsın geç girdin bugün
çok teşekkürler canım,şimdi bakıcam ben de :)canım ben yaptım profil ayarlarına gelip avatar resmi değiştir diyosun ve istediğin resmi ekliyosun
;;
:)) evet beyoğlunda biyerde var genelde aşeren bayanlar için donduruyolarmış bazı meyveleri
herkese çok teşekkürler..inşallah hepimiz sağ salim atlatırız bu güzel günleri..evet ilk bebeğim,sayılır yani :) daha önce 8 haftalıkken karnımda ölmüştü o yüzden bu ilk gibi gelio bana :) 18 haftalık hamileyim ben de,şimdilik her şey ii gidio,hayırlısı olsun,hepimiz için tabi ki..oğlum olacak inşalah,en geç 16 mayısta doğar dedi doktorum..çok ii bi doktor,çok memnunum,beni çok rahatlattı her açıdan,kuş gibi hafiflemiş olarak çıkıorum her yanına gittiimde :) isim olarak da çınar koymayı düşünüoruz,bakalım kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?