- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.081
günaydın cnm geçmiş olsun havalar da tam hastalık havası nasıl giyineceğimizi şaşırıyoruz aman dikkat et kendine
burdan aldım canım ama kampanyadaydı gecen hafta 299 tl aldık
Kraft Dondy BeÅik & Mama Sandalyesi - 811 | | Netvitrinim.com
resimde cok küçük gözüküyor ama birazdaha büyük.
babaannemiz üvey aalında ama saolsun cok iyir
gunaydın kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl bız ıyıyız cok sukur.bıraz usutmusum bogazım yanıyo ama
Günaydın kızlar,
biz 15 günlük tatilden sonra işe başadık bugün.Yoğun bir gün olacağa benziyor.Hepinizi çok çok öpüyorum hayırlı haftalar olsun
canım bende baktım dün o kotlara sanırım dediğin modelide biliyorum ama dediğin gibi, genetik ama annende olmadıysa sendede genişlemez kalça belki genelde kız annelerinde popo ve karın genişliyor ama hiç arkadan belli olmayanlarda var bizim işyerinde arkadaşın öyle şuan sadece karnı varşekerler birşey soracam ben dün lcw den kot hamile pantolonu aldım ,,,siyah hem kumaş hem de kot a benzeyenler de vardı ama paçaları çok boldu benim aldığım kot oyle cok dar değil az bol paca içlerinde en iyisi buydu neyse sormak istediğim ben üzerime 1 beden büyük aldım ust kısmı lastikle ayarlanıyo ama bel kalça kısmı bol ilerleyen aylarda rahat rahat içine sığayım diye düşündüm bugün üzerime giydim iş arkadaşıma gösterdim o da senin göbeğin alacak kalça kısmın o kadar dolmaz dedi kafam karıştı bi de seninki kız sen yanlardan kalçadan alırsın diyorlardı sanırım bundan etkilendim acaba değiştirsem mi
Nisacığım sağol,dikkat ediyoruz bebişe önce onun sağlığı
canım benım onemlı olan senın rahat hareket etmen bu bır gercekkı hepımızde bebğimiz kızda olsa erkekte olsa kılo alacagız ve buyuyecegız.ben de aynen senın gıbı yaptım evet bıraz bol ama bız calısan bı hamıle oldugumuz için dar sıkıcı kıyafetlerden uzak durmalıyız.bence hıc aklına soru ısaretı getırme bızım ve bebgımız için rahatlık en onemlısı.bosver bol olsun esofmanla ıse gıdıyo gıbı rahatca oturuyoruz işte.şekerler birşey soracam ben dün lcw den kot hamile pantolonu aldım ,,,siyah hem kumaş hem de kot a benzeyenler de vardı ama paçaları çok boldu benim aldığım kot oyle cok dar değil az bol paca içlerinde en iyisi buydu neyse sormak istediğim ben üzerime 1 beden büyük aldım ust kısmı lastikle ayarlanıyo ama bel kalça kısmı bol ilerleyen aylarda rahat rahat içine sığayım diye düşündüm bugün üzerime giydim iş arkadaşıma gösterdim o da senin göbeğin alacak kalça kısmın o kadar dolmaz dedi kafam karıştı bi de seninki kız sen yanlardan kalçadan alırsın diyorlardı sanırım bundan etkilendim acaba değiştirsem mi
günaydın bütün annelere ve bebişlerine ben çok heyecanlıyım yarın kontrolümüz var geçen ay 3boyutlu ultrasona girmiştim ve doktor bana plesentamın aşşağıda olduğunu böyle kalırsa normal doğum yapamıycağımı söylemişti ama 24 haftaya kadar düzelme şansı varmış inş yarın gittiğimde düzelmiştir ben sezeryan doğum yapma taraftarı değilim ilk oğlumuda normal yaptım çok rahat ettim dua edin bana arkadaşlar.
sağolun kızlar değiştirmeyim en iyisi zaten üst lastikli kısmı tutuyo dar mı geldi sıkıyo diyeceğime aman bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?