2011 Nisan Anneleri

şimdiden karyola veya prk yatak alan arkadaşlar bebekleriniz güle güle kullansınlar ama araba,ana kucağı,beşik vs gibi büyük parça eşyaları son aylara bırakın bence.karyola almayanlarda acele etmesin.son aylarda hepsi birden bütçeyi sarsar diye düşünen varsa,bence para biriktirin.almadan gezin ,dolaşın ,kafanızda netleştirin ama şimdiden daha erken diyorum.haklıyız hepimiz hevesleniyoruz ama daha çok hevesimizi kıyafeterle sınırlayalım.küçük bir tavsiye yanlış anlamayın lütfen

slm kızlar artık gına geldi bu topiğin tadilatlarından... erkenden kaçmışlar vallahi muhappette olmamış hep..

kanki
anam topiğ hep tadilatta...sonra adam benim telefona el koymuş şarjı bitti die geç söyledi çağrı attığını bende komşudaydım.. msn açık geldiğin yok..bişey olmadı dimi:26:

günaydın kılzar nasılsınız bakıyorumda bebek arabaları besıkler bıle alınmıs ben sadece organık cok orjınal bı hastane çıkışı aldım

günaydın arkadaşlar dün ayrıntılı ultrasona girdik herşey iyi dedi doktor kız olduğunu da teyit etti artık yavaş yavaş alışverişe başlayabilirim kızıma daha hiç bir şey almadım hastaneden sonra da yarım saat eve yürüdüm egzersiz de yapmış oldum aksam da hazır erken evdeyim diye arkadaşımı yemeğe davet ettim onlar gidince ev süpür temizlik yap 12 ye geliyordu yattım biraz uykusuzluk var sizler nasılsınız

Canımm bebişini görmşsün gözün aydın,bende uykusuzum akşam görümcemin eşinin doğum günü kutlaması vardı,ordaydık,bizimde eve gelip yatmamız 1i buldu.Bizim daha 2.düzey için 2 haftamız var çok sabırsızlanıyorum

canım maaşallah kızına ve sana.bızde ıyıyız cok sukur artık tam gaz alısverıse baslarsın

günaydın kızlar

benim işler çok yoğun dün de bugün de ancak geçmişi okuyabildim. Cevap yazamıyorum ama takipteyim:82:Bu hafta böyle yoğun geçecek. Artık çalışmak istemiyorum sanırım

Günaydın leegorkem,bebeişler olunca nasıl çalışıcaz onu düşünmek lazım,hiç değilse şimdi işyerine getirebiliyoruz onları

Günaydın leegorkem,bebeişler olunca nasıl çalışıcaz onu düşünmek lazım,hiç değilse şimdi işyerine getirebiliyoruz onları

ayy çok haklısın valla canım. benim yeni doğum yapan arkadaşım var şimdiden dönüşü düşünüyor. 2 gündür birine kızgınımda burda birazda o yüzden. neyse Allah sağlık versin napalım

saol canım...kızların o narin yüzüne bayılıyorum zaten..yerim ben onları..
ne kadar küçük ve masum duruyorlar,bakalım doğduklarında nasıl olacaklar

esra bu arada yaptgn çorbanı merak ettim nasıl yapyrsun???
kızlar,bir fikrim var..kasım annelerinde görmüştüm..
"yamyam kasım anneleri " diye bir başlık var..burda yemek tarifleri yada yemekle ilgili konuları paylaşıyorlar..
tabi çok beceriklileri var..diğerleri de bu tarfilerden faydalanıyor,güzel bir şey aslında..böylece,burda kimseyi rahatsız etmeden
yemek konuları konuşulmamış olur,ne dersiniz?

aa ne güzeel müzik dolu bir ev..tabi dışardan güzel geliyor ama içerden sana herzaman öyle gelmiyordur..
ama herkesin bir hobisi olması ve bununla uğraşması çok güzel bir şey,en güzel terapi..sizin ailede herkes mutludur..
senin de bebişin var..

gözün aydın canım..maşallah prensesine..artık doya doya alışverişini yaparsın..
kız olduğu için hem güzel hem zor tabi..

Son düzenleme:
az önce hemogram tahlil sonucumu aldım ama doktor a gösteremedim henüz bir çok değer düşük çıkmış kan ilacına pek dikkat etmemiştim daha bir kutu bitmedi .. kan ı öğle yemeğinden sonra aldırdım tahlili yapan kişi sonuç insallah doğru cıkar bu saatte yemek de yemişsindir dedi artık doğru mu yanlış mı bilmiyorum daha sonra bir de sabah yaptırayım

günaydın güzeller
günde 3 hap kullanmam lazım birbirlerini etkiliyorlarmış napacam şaşırdım
kan hapı , kalsiyum hapı , elevit bide mg var ama onu kullanmııyorum
sabah kan hapı öğle akşam kalsiyum hapı
elevite yer kalmadı

bugün ne kaa konuşkan topiğimiz
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

mormaske,esteem+,angel74+,300110,mesa,suzi77,

hehe... Geçmişi okumaktan fırsat gelmiyor ki konuşmaya :))))

bende dün gittim kızıma taç dan organik nevresim aldım... Ay insanın açıp açıp oynayası sevesi geliyor... şimdi yatak odası için sepet araştırıyorum.. Maskoda 500 lira fiyat biçmişler... Eminönünde daha ucuz bulunabilir herhalde?

Valla sadece sepetede o kadar para verilmez,eminönünde falan bebek mağazalarında satılıyor bencede bide oralara bak,yarı yarıya bile alabilirsin.Güle güle kullansın bebiş inşallah.Resmini ekle görelim şeker

Günaydın annelerrr
Resmen şafak sayar gibi sayıyordum ; yarın detaylı ultrason var. 3 haftadır miniğimi göremiyorum.
Çok net hareketler hissetmediğim için biraz evham yapıyorum, Allah korusun inşallah iyidir bebeğim..

bu dönemde sevmediğim 2 soru var, özellikle kayınvalidem sorunca sinir oluyorum;
1- Kaç kilo aldın ?
2- Bebeği hissediyor musun?

ne yazıkki böyle ilaç manyağı oluyoruz ama bebişlerimizin ve bizim sağlığımız için önemli..
bende kan hapı ve elevit kullanıyorum gece yatarken 2sini birlikte alıyorum..
mg.da ağrım yada kasılmalarım olduğu zaman içiyorum sadece..
ca neden alıyorsun,süt içemiyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…