- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.401
günaydın arkadaşlar dün ayrıntılı ultrasona girdik herşey iyi dedi doktor kız olduğunu da teyit etti artık yavaş yavaş alışverişe başlayabilirim kızıma daha hiç bir şey almadım hastaneden sonra da yarım saat eve yürüdüm egzersiz de yapmış oldum aksam da hazır erken evdeyim diye arkadaşımı yemeğe davet ettim onlar gidince ev süpür temizlik yap 12 ye geliyordu yattım biraz uykusuzluk var sizler nasılsınız
Günaydın leegorkem,bebeişler olunca nasıl çalışıcaz onu düşünmek lazım,hiç değilse şimdi işyerine getirebiliyoruz onları
Landsarc yerim ben senin oğlunu.Ne güzel poz vermiş öyle. Bodrumda çok canlar yakacak belli Kayra BeyimizBenimki yanağını dayamıştı yarısı görünüyordu yüzünün...Resmini doğru dürüst çekmemiş hain doktor.burnu babasına benziyor bizimkininde minicik yüzü var kızımın. oy yerim ben onu
kızlar,bir fikrim var..kasım annelerinde görmüştüm..esra bu arada yaptgn çorbanı merak ettim nasıl yapyrsun???
aa ne güzeel müzik dolu bir ev..tabi dışardan güzel geliyor ama içerden sana herzaman öyle gelmiyordur..kaçıp gitmek istiyorum evdennnn...eşim şu an bağlama çalıyor,kızım kemanı almış eline ,oğlumda yeni yeni gitar çalmaya başladı.evdeki ses kirliliğini tahmin edin artık.hepsi ayrı telden çalıyooo..başım ağırdı anlamıyorlar ben ilaç içemiyoruuum.
günaydın arkadaşlar dün ayrıntılı ultrasona girdik herşey iyi dedi doktor kız olduğunu da teyit etti artık yavaş yavaş alışverişe başlayabilirim kızıma daha hiç bir şey almadım hastaneden sonra da yarım saat eve yürüdüm egzersiz de yapmış oldum aksam da hazır erken evdeyim diye arkadaşımı yemeğe davet ettim onlar gidince ev süpür temizlik yap 12 ye geliyordu yattım biraz uykusuzluk var sizler nasılsınız
bugün ne kaa konuşkan topiğimiz
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
mormaske,esteem+,angel74+,300110,mesa,suzi77,
günaydın güzeller
günde 3 hap kullanmam lazım birbirlerini etkiliyorlarmış napacam şaşırdım
kan hapı , kalsiyum hapı , elevit bide mg var ama onu kullanmııyorum
sabah kan hapı öğle akşam kalsiyum hapı
elevite yer kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?