2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlarrr
Evt canım benim de sinir olduğum 2 soru.Ben de daha net olarak hissedemiyorum yaaaa.Kızlar bu tekmeleri hareket ettiğini nasıl hissediyorsunuz böyle bende de arada kalp atışı gibi 1-2 defa tık tık oluyor bu mu acaba yoksa bağırsak hareketi mi anlayamıyorum.Ben de bebişimi 3,5 haftadır görmüyorum.İnş haftaya gideceğiz doktora detaylıya.

Canım ben de genelde kan vereceğim zaman kahvaltı edip gidiyorum.Ama demir ilacını düzenli kullanmaya çalışıyorum ve çok şükür faydasını gördüm sen de düzenli kullanmaya çalış eminim yükselecektir.

canım biraz biriksin aldıklarım eklicem :)))) gerçi resim eklemedim hiç ama öğreniriz :))))

evet bir sepete o kadar para vermek istemiyorum...yarı fiyatına bulabilirsem ne ala :)))) bakınacağız artık :)))

:))) peki canım kaç kilo aldın ve hissediyormusun bebeği

şaka şakaa.... Bu arada sakın evhamlanma .. Bebeği daha net hissetmemiz çok yakınmış bende hissetmiyorum öyle çok çok... Ya bizimkisi tembel yada daha erken bilemicem... Ama doktorda gayet güzel gelişimini gördük :))) onun için ferah ol...

Dün gece okan bayülgen muhabbet kralı vardı... Hiç sevmem kendisini ama dünki programı çok güzeldi kızlar... Evlilik amacı ve gebelikten bahsediyolardı... Anneliğin nasıl bir doğa üstü bişey olduğunu babaların bu sürece ne kadar isteselerde katılamadıklarını anlattılar.. Seyredeniz oldumu ?

hayırlı olsun cnm..mışıl mışıl uyusun da büyüsün içinde
ne kadara aldın nev.tk.nı..bende outlete bakmıştım ama ben göremedim herhalde..
sepet için o fiyat bana da fazla geldi,araştırırsın cnm..

Ahh ahhh keşke o saatlere kadar ayakta olabilsem

ay evet bana da çok soruyolardı hissediyor musun diye bağısak hareketi diye hayır diyordum insan kızıyoı gercekten .. ben de dün ayrıntılıya devlet hastanesinde girdim kızımı göremedim ama ekran capraz dı doktor bile ne ara baktı nasıl anladı anlamadım özeller de alışmısız tabi uzun uzun bakmaya baya bi garipsedim bu ay kızım ı göremedim 25 aralık a egepole randevu aldım orada bakarız artık

günaydın denizcim..evet cnm aynen öyle arada 1-2 defa tık tık oluyor..
bağırsak hareketinden çok farklı mutlaka bu o diyebileceğin birşey oluyor..bu aralar da normal olması..
bende tam senin zamanında net olarak tekmeleri hissetmeye başamıştım..şimdi daha sık oluyor tabi.

gunaydn kızlar nasılsınız ne var ne yok herkes gecmişi okumakta bzde yeni kahvaltı yaptık..landsarc tatlım evet o yamyam kasım anneleri başlğnı bnde gordm hergun ne yemek yapacaklarnı paylaşp yemek tarfi veryrlar evet bncede açalım böle bi başlık hem insanlarn da canı cekmemeiş olur çok ii fikir

sağol canım... 62 liraydı... Iki yastık çarşaf nevresim ... Nevresim iki yüzü farklı ... Hangi tarafını kullanmak istersen :)))) çok cici şeyler var..insan hepsini almak istiyor...

ahh ahhh keşke o saatlere kadar ayakta olabilsem

walla dün koca öyle bir horladıki..uykum kaçtı.. Yoksa bende ayakta kalamıyorum.. Saat 9,30 da koltukta uyumuşum saat 1 de uyandım tabi kocişte koltukta sızmış... Yatağa geçince full horlamaya devam edince ne mümkün uyumak... Eskiden hiç duymazdım ya ben sabırsızlandım huysuzlandım yada kociş horlama işini abarttı ????

Hepinize merhaba arkadaşlar ben siteye daha dün üye oldum bugün de sizleri buldum Bende kısmet olursa Nisanda Bir kız bebek annesi olacağım hafif hafif hissediyorum hareketlerini 3 gündür çok güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin. Hepimize hayırlı doğumlar.

Hoşgeldin canımmmm hayrlı olsun bebişin kaç haftalık hamilesin? bu arada kız bebişlerinin saysı arttı gitgide

hoşgeldin canım... Hayırlı olsun bebeğin de...

arkadaşlar selam bende 18+4 günlük hamileyim ufaktan ufaktan araştırma yapmaya başladık evimiz küçük doğumdan sonra 3-5 ay burda olucaz bebişimizle birlikte ne alacağımıza karar veremedik bir türlü ufak bişey alsak bizi 3-5 ay idare edermi ufak evi olanlar ne yaptılar acaba yardımcı olursanız çok sevinirim :)

slm kızlar biz geldik oğluşumla... oğluşumla diyorum çünkü nihayet dün öğrenebildik cinsiyetini rabbim sağlık sihhat versinde... bu arada 420 gr olmuş kuzum maşallah. pek tatlı olmuş görmeyeli.

slm kızlar biz geldik oğluşumla... oğluşumla diyorum çünkü nihayet dün öğrenebildik cinsiyetini rabbim sağlık sihhat versinde... bu arada 420 gr olmuş kuzum maşallah. pek tatlı olmuş görmeyeli.

zeynepcim gozun aydın öğrendin sonunda cinsiyetini maaşallh bebişine gormeyeli ne kadr çok değişiyrlar deil mi

slm kızlar nasılsınız?yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..bende bugün oğlusumu görcem insallah ama ayrıntılı ultrasonda dr genelde bana cok göstermiyorbu arada bebeişlerin cicilerine baktım cok güzeller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…