- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.421
Günaydın kızlarrrGünaydın annelerrr
Resmen şafak sayar gibi sayıyordum ; yarın detaylı ultrason var. 3 haftadır miniğimi göremiyorum.
Çok net hareketler hissetmediğim için biraz evham yapıyorum, Allah korusun inşallah iyidir bebeğim..
bu dönemde sevmediğim 2 soru var, özellikle kayınvalidem sorunca sinir oluyorum;
1- Kaç kilo aldın ?
2- Bebeği hissediyor musun?
Canım ben de genelde kan vereceğim zaman kahvaltı edip gidiyorum.Ama demir ilacını düzenli kullanmaya çalışıyorum ve çok şükür faydasını gördüm sen de düzenli kullanmaya çalış eminim yükselecektir.az önce hemogram tahlil sonucumu aldım ama doktor a gösteremedim henüz bir çok değer düşük çıkmış kan ilacına pek dikkat etmemiştim daha bir kutu bitmedi .. kan ı öğle yemeğinden sonra aldırdım tahlili yapan kişi sonuç insallah doğru cıkar bu saatte yemek de yemişsindir dedi artık doğru mu yanlış mı bilmiyorum daha sonra bir de sabah yaptırayım
valla sadece sepetede o kadar para verilmez,eminönünde falan bebek mağazalarında satılıyor bencede bide oralara bak,yarı yarıya bile alabilirsin.güle güle kullansın bebiş inşallah.resmini ekle görelim şeker
günaydın annelerrr
Resmen şafak sayar gibi sayıyordum ; yarın detaylı ultrason var. 3 haftadır miniğimi göremiyorum.
çok net hareketler hissetmediğim için biraz evham yapıyorum, allah korusun inşallah iyidir bebeğim..
Bu dönemde sevmediğim 2 soru var, özellikle kayınvalidem sorunca sinir oluyorum;
1- kaç kilo aldın ?
2- bebeği hissediyor musun?
hehe... Geçmişi okumaktan fırsat gelmiyor ki konuşmaya :))))
bende dün gittim kızıma taç dan organik nevresim aldım... Ay insanın açıp açıp oynayası sevesi geliyor... şimdi yatak odası için sepet araştırıyorum.. Maskoda 500 lira fiyat biçmişler... Eminönünde daha ucuz bulunabilir herhalde?
Ahh ahhh keşke o saatlere kadar ayakta olabilsemDün gece okan bayülgen muhabbet kralı vardı... Hiç sevmem kendisini ama dünki programı çok güzeldi kızlar... Evlilik amacı ve gebelikten bahsediyolardı... Anneliğin nasıl bir doğa üstü bişey olduğunu babaların bu sürece ne kadar isteselerde katılamadıklarını anlattılar.. Seyredeniz oldumu ?
Günaydın annelerrr
Çok net hareketler hissetmediğim için biraz evham yapıyorum, Allah korusun inşallah iyidir bebeğim..
bu dönemde sevmediğim 2 soru var, özellikle kayınvalidem sorunca sinir oluyorum;
1- Kaç kilo aldın ?
2- Bebeği hissediyor musun?
Günaydın kızlarrr
Evt canım benim de sinir olduğum 2 soru.Ben de daha net olarak hissedemiyorum yaaaa.Kızlar bu tekmeleri hareket ettiğini nasıl hissediyorsunuz böyle bende de arada kalp atışı gibi 1-2 defa tık tık oluyor bu mu acaba yoksa bağırsak hareketi mi anlayamıyorum.Ben de bebişimi 3,5 haftadır görmüyorum.İnş haftaya gideceğiz doktora detaylıya.
hayırlı olsun cnm..mışıl mışıl uyusun da büyüsün içinde
Ne kadara aldın nev.tk.nı..bende outlete bakmıştım ama ben göremedim herhalde..
Sepet için o fiyat bana da fazla geldi,araştırırsın cnm..
ahh ahhh keşke o saatlere kadar ayakta olabilsem
Hepinize merhaba arkadaşlar ben siteye daha dün üye oldum bugün de sizleri buldumBende kısmet olursa Nisanda Bir kız bebek annesi olacağım hafif hafif hissediyorum hareketlerini 3 gündür çok güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin. Hepimize hayırlı doğumlar.
hepinize merhaba arkadaşlar ben siteye daha dün üye oldum bugün de sizleri buldumBende kısmet olursa nisanda bir kız bebek annesi olacağım hafif hafif hissediyorum hareketlerini 3 gündür çok güzel bir duygu, allah herkese nasip etsin. Hepimize hayırlı doğumlar.
slm kızlar biz geldik oğluşumla... oğluşumla diyorum çünkü nihayet dün öğrenebildik cinsiyetini rabbim sağlık sihhat versinde... bu arada 420 gr olmuş kuzum maşallah. pek tatlı olmuş görmeyeli.
slm kızlar biz geldik oğluşumla... oğluşumla diyorum çünkü nihayet dün öğrenebildik cinsiyetini rabbim sağlık sihhat versinde... bu arada 420 gr olmuş kuzum maşallah. pek tatlı olmuş görmeyeli.
slm kızlar biz geldik oğluşumla... Oğluşumla diyorum çünkü nihayet dün öğrenebildik cinsiyetini rabbim sağlık sihhat versinde... Bu arada 420 gr olmuş kuzum maşallah. Pek tatlı olmuş görmeyeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?