2011 Nisan Anneleri

Benimde çok canım sıkılıyor...İnternetten bebek eşyalarına bakıyordum...Resimlerde çok güzel kalteli duruyorlar ama cesaret edemiyorum sipariş vermeye...Ya hoşuma gitmezse gelince diye...Sizler neler yapıyorsunuz...

cimcimenaz cnm yayla çorbası ama ne yazıkki gelinlerden biri yoğurdunu tutturamıyo... teyzem pirincini çok koyuyo ben bi kere alıştım sürekli yapmaya onlarda beğeniyo..hatta kaynanam bana yaptırır hem.. eğer merak edersen yaza bilirim yayla diyip geçmeyin

ooooooooooooooo becerikli gelin tamm canm blyrm evet bazen tutturulmuyor o çorba :82:

kızlar realdan bebekğe winnie the pooh 3 lü çıtçıtlı badi aldım... bide 2 li çorap aldım yine winnieden.. çok güzeller resmini çekip eklicem erkek annelerine tavsiye ederim..

kaçıp gitmek istiyorum evdennnn...eşim şu an bağlama çalıyor,kızım kemanı almış eline ,oğlumda yeni yeni gitar çalmaya başladı.evdeki ses kirliliğini tahmin edin artık.hepsi ayrı telden çalıyooo.. başım ağırdı anlamıyorlar ben ilaç içemiyoruuum.

ooooooooooooooo becerikli gelin tamm canm blyrm evet bazen tutturulmuyor o çorba :82:

cnm içimden geldi yazıcam kemikle tavuğu haşlıyorum bunu herzaman koymuyorum onun suyunu kullanıyorum.. 1 çay bardağı pirinç pilav demler gibi suyu bi taşım kaynatıp ocağı kapatıyorum o şişiyo... kenarda 2 yemek kaşığı tepeleme değil ama un yumurta sarısı 2 damla limon yumurta kokusunu engelliyo.. 3 bardak yoğurt tadına bakarsın çorbanın azsa ayarlarsın yine mühim değil o çırpıyosun iyice.. sonra sıcak tavuk suyunu yoğutlu sosa yavaş yavaş incelteler döküyoruz... kıvamı açılınca tencereye dökyoruz karıştırırken.. iyice kaynadıktan sonra bu arada içine terayağı koyuyorum ben ama kahvaltılık tereyağından hafif oluyo..kenardada sıvıyağı biraz ısıtıp naneyi koyuyorum.. az kavruluyo gibi olunca.. çorbaya tuzda koyduktan sonra içine döküyorum... misafirlerede nane pul biber sosunu stüne koyuyorum AY YAZASIN GELDİ VALLAHİ..

iyi akşamlar herkese

herkese öncelikle hayırlı doğumlar bende 5 aylık erkek bebek annesi adayıyım
arkadaşler bikaç kişi alışverişe başlamış ama ben tek çöp bile almadım sizce almaya başlamalımıım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…