- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.701
Bence de..
Daha 1-1,5 ay önce bi akrabamız evlendi geçen hafta gördüm 5 haftalık hamileymiş
hmm hayırlı olsun dedim canımız sıkılıyodu oyüzden bebek istedik dedi
Afyet olsun yarasın
Canım ben geçen hafta adil ışıktan normal bi elbise aldım çok rahat oluyo hemde şık
fırsatınız olursa gidip görmenizi isterim ve indirime girmişler 60 liradan 30 Liraya düşmüş çokta beğendim
ay bende anlamadım nasıl sıkıldıklarını hangi ara sıkılmaya vakit buldunuz anlamadımo nee yaa 1 ayda nasıl sıkılıyorlarmış..ama bence çok yanlış,tabi herkesin kendi özgür iradesi ama çocuk yapmak
dünyadaki en ciddi sorumluluklardan..ben evleneli 3,5 yıl oldu ve anca gözüm yedi,aileme kendime ancak güvenebildim..
canı sıkılıınca cocuk yapsa herkessacma bakamazlarsa yavrunun sucu ne
Rica ederim canımfırsatım olursa bakarım canım cok saol:))
Bence de..
Daha 1-1,5 ay önce bi akrabamız evlendi geçen hafta gördüm 5 haftalık hamileymiş
hmm hayırlı olsun dedim canımız sıkılıyodu oyüzden bebek istedik dedi
:
ONLAR CAN SIKINTISINDAN BAŞKA ŞEYLER YAPMIŞLARDA SONUCUNDA COCUK OLMUŞ BENCE :))))
DÜN AKŞAM BEBİŞİMİN BEBEK ARABASINI PUSETİNİ BE YATAK ODAMA KOYACAĞIM SEPETİNİ ALDIM KIZLAR.. BÜYÜK ALIŞ ERİŞLERİM BİTTİ NEREDEYSE... BEBEK ODASINI BABASI YAPACAK ZATEN :)))
Pierre Cardin Ãift Yönlü Bebek Arabası - PS 690 BEBEK ARABASI BUNU ALDIM..
Civcivbebe.com PUSETİDE BUNU ALDIM HAŞİM İŞCAN GEÇİDİNDEN...
afiyet olsun şeker...
ONLAR CAN SIKINTISINDAN BAŞKA ŞEYLER YAPMIŞLARDA SONUCUNDA COCUK OLMUŞ BENCE :))))
ay angel çok guldummmm
yemek yedim şimdi patlamak üzereyim çok kaçırdım
yemek yedim şimdi patlamak üzereyim çok kaçırdım
Canım verdiğin linkler açılmıyor, bide fiyatlarını yazarsan bize de fikir olur :13:
[
ay angel çok guldummmm
# ayca22
# prentane
# angel74
# mesa
# moonsparkle
# kemay
# yssknk
# balkupu
başlatma çubuğuna kopyalasanda mı açılmıyor ? Ben hepsini 450 ye aldım.. Internette bebek aravası sadece 260 lira ben puset + araba 260 aldım .)))
allah hep güldürsün bacım..
# ayca22
# prentane
# angel74
# mesa
# moonsparkle
# kemay
# yssknk
# balkupu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?