- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.661
prensesim iyi teyzesi bende iyiyim senin oğluşun nasıl annesi
ya kızlar ben sağlık ocağına hiç gitmedim eve gelmişlerdi beni bulamayınca arayıp kaydımı yaptılar tetenoz aşısı içinde aramadılar tekrar zaten yaptırmıyorum ben aşıyı doktorumda istemiyor. gitmem gerekirmiki ya
ayy kaç kere yazdım mesajı yaa,site bunalıma soktu aaaaa
oğluşumla iyiyiz tatlım,saol...
neden tetanoz aşısı yaptırmıyorsun,dr.istemediği için mi?
bence fayda var yaptırmakta,sadece doğum için değil,dışarda düşüp yaralanma,kıymık batması...
herşey olabilir,Allah korusun..
sağlık ocağına 1 kere kaydın alındıysa,her ay kontrole gitmek gerekiyor..
ben unuyorum,sonra ebe arıyor kızıyor bana,ben de tıpış tıpış gidiyorum..
20.haftadan itibaran bebeğin kalp atışını da dinliyorlar,iyi oluyor..
ayyyyyyyyy noluyo bu siteye ya bi donuyo bi açılmıyo sinir bastı
Normal bi durum gibi.. Bi sonraki doktor kontrolüm 2 hafta sonra ozaman sorarım :13:canım bende de aynı sorun var bebekler büyüyor ondandır diye düşünüyorum
Benimde gün içinde yorulduğum zaman sertleşiyo tamam da geceuykumda niye sertleşiyo onu çözemedimbenim karnım gün içinde hep sertleşiyo zaten garip bi şekilde şişiyom bende anlamıyorum tatlım ya
Evet evet karnımın bi tarafıda şiş oluyoevet canım uyandgımda elledgim zamn onun oldugu yer çok sert oluyr...gunaydın bu arada
bütün yazıyı kopyalamak istemedim..
Dr.Kaan Kocatepe'den, tetanoz ile ilgili bilgi kızlaar
GEBELİKTE TETANOZ A�ISI-gebelik.org
hoşgeldin tatlımmmm benim kocada aynını diyo parayla çevredeki hamilelerinkinede bakıp çocuğun eksiklerini alırmışız
aynennn
girene kadar neler çektim bilemezsin
Normal bi durum gibi.. Bi sonraki doktor kontrolüm 2 hafta sonra ozaman sorarım :13:
Benimde gün içinde yorulduğum zaman sertleşiyo tamam da geceuykumda niye sertleşiyo onu çözemedim
Evet evet karnımın bi tarafıda şiş oluyo
hakkaten yaa bu nasıl olur da benim gibi bi kayserilinin aklına gelmez. tebrik ediyorum eşini de cnm :81:
benim karnım hep sert kızlar ama hala 3 aylık hamile kadar göbeğim(bebişimn agırlığı 360 grm cıktı dün normal dimi?görenler artık bebişe bakamadığımı düşünüyor
benim karnım hep sert kızlar ama hala 3 aylık hamile kadar göbeğim(bebişimn agırlığı 360 grm cıktı dün normal dimi?görenler artık bebişe bakamadığımı düşünüyor
dün gece uykumdan çok uyandım ya artık rahat yatamıyorum ben galiba uyku bölünlemeri başladı sabahta aptal gibi kalktım
kuuzm aynı bende 2 gundr sabah belli bi saatten sonra uyuyablyrmhep kesik kesik valla uykum
tatlım bana da hani nerde bebek dyrlar hala( daha kilosunu blmyrm haftaya gdecegm doktora bakalım
:))))benimde aynen öyle normal elbiselerimi giymeye devam ediyorum canım daha kot pantolona devam..biz birden büyütcez göbüşü canım galiba
dün gece uykumdan çok uyandım ya artık rahat yatamıyorum ben galiba uyku bölünlemeri başladı sabahta aptal gibi kalktım
ayyy saçmalamasınlar be allah allah benimde devasa göbeğim oldu gel bebeği sor geçen hafta 190 gr dı ama dişardan bakan 3 kg filan sanır çocuğu sen duyma bunları tıka kulaklarını
anaaaaaaaaaaaaaa ya ben hamile pantolonu giyiyorum aylardır onu geçtim evdek lastikli eşorfmanlarım bile olmuyo evde giyecek eşorfman filan almam lazım
Benim balık etli bi kuzenim vardı yaklaşık 1 senedir görüşememiştik
bayramda karşılaştık 7 aylık hamile ve göbeği hiç yok ve üstüne üstlük bi deri bi kemik kalmış
oda psikolojim bozuluyor filan dedi
eşi doktor hemen kızdı "herşey normal gidiyorsa, illa göbeğin büyük olması gerekmez" diye ben bile tırstım yani
Doktorun bebeğinle ilgili herşeyi normal görüyorsa sende takılma bu kadar
Bende çok uyanmaya başladım, uyanıp etrafı izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?