- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.681
canım seninki normal benim göbek yok işte ondan diyorum millet üstüme geiyor..özeniyorum artık valla..
çıkar daha tatlım sen rahat ol
insallah canım boyun uzun ondan diyor bazıları ama sen benden daha uzunsun sanırım..illa bişeye bağlamak lazmmıs gibi neyse canım bu arada önümüzdeki 2 haftada göbüşün biraz daha ataga kalkabilir canım cünkü benim bebiş 17.haftda 160 gramdı 20.haftada 360:))benimde ayva göbeğim oldu 2 haftada:))
bebişimde şişko olacak artık desene
su anda en kötü dönemdeyiz ayva göbekler çıkyr ne hamile göbeği ne bişey ne gysem yakşmyr gbi hissedyrm :78:
canım bizde 2-3 haftaya büyütürüz artık galiba..sonra hamiş elbisesi giyeriz bizede yakısır
Ay zaten o dışarıdan konuşanlar yokmu herşeyi çok bilirlerben zayıflalmadım canım kiloda aldım ama kendime aldım galiba bebişe deil..ben o kadar takmıyorumda iste dısardan söyleyince insan sinir oluyor..
Ay zaten o dışarıdan konuşanlar yokmu herşeyi çok bilirler
Biz 2 sene bebek düşünmedik artık yavaş yavaş denemeye başlayalım dedik
Allah'ıma çok şükür 3. ayda yani 2. evlilik yıldönümümüze 1 hafta kala hamile olduğumu öğrendik
ozamana kadar birsürü laf söz "olmuyomu, tedavi mi oluyosunuz" filan hiç birini takmadım
bayramda da aa hamilemisin diyenlere "rahatlamışsınızdır, evet" dedimbu cevaptan sonra zaten daha yorum yapamadılar
Bazen çok kötü olabiliyorum
bu haftadan sonra inanılmaz büyümeye basıyorlar katlanarak artıyor ağırlıkları..kas yapıları gelişiyormus artık sağlam tekmeler geliyor artık:))
Ay zaten o dışarıdan konuşanlar yokmu herşeyi çok bilirler
Biz 2 sene bebek düşünmedik artık yavaş yavaş denemeye başlayalım dedik
Allah'ıma çok şükür 3. ayda yani 2. evlilik yıldönümümüze 1 hafta kala hamile olduğumu öğrendik
ozamana kadar birsürü laf söz "olmuyomu, tedavi mi oluyosunuz" filan hiç birini takmadım
bayramda da aa hamilemisin diyenlere "rahatlamışsınızdır, evet" dedimbu cevaptan sonra zaten daha yorum yapamadılar
Bazen çok kötü olabiliyorum
ay başlasın tekmeler de iyice hissedelim
ayva göbeek hemde nasıl
Bende biran önde şekillensede şu aradaki göbekten kurtulsak diyorum...göbüşlere ekledim..tam bir ayva göbek iştee
Bende 3.aydan beri hamile pantolun giyiyorum,eşofmanlarım artık son zamanlarında..
Hatta bir tane eşimin eşofmanına geçtim evin içinde ooh rahatladım vallaa..
ben artık iyi hissediyorum canım sende 1-2 haftaya iyice hissedersin:))cok güsel bişi ya
süper demişsin bambik...öyle valla bazen böyle cevapları hakediyorlar..
ayva göbeek hemde nasıl
bende biran önde şekillensede şu aradaki göbekten kurtulsak diyorum...göbüşlere ekledim..tam bir ayva göbek iştee
bende 3.aydan beri hamile pantolun giyiyorum,eşofmanlarım artık son zamanlarında..
hatta bir tane eşimin eşofmanına geçtim evin içinde ooh rahatladım vallaa..
cevap süper olmusbizde 1.5 yıl sonra yaptık bebişi gecti artık öyle evlenir evlenmez istemiyor kimse..cok genciz die itemedik simdi zamanı bence
biz acıktık karnımızı doyurup geliyozzz bekleyin bizi :78: :78: :78:
Canım ben geçen hafta adil ışıktan normal bi elbise aldım çok rahat oluyo hemde şıksorma canım hamiş elbisesi de olmaz simdi.böle idare ediyoruzhamiş elbisesi giysek görmemiş diycekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?