- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.761
Selam kızlar...Nasılsınız...Biz gayet iyiyiz oğluşumla...Tekmeleyip duruyor afacan...
oooooo çok hızlısınız kızlar.ellot:SARIYEResra yağmur-------BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYE
bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK
ellot cnm istanbulda oturan arkadaşlarımız..sen hangi semttesin..kızlar aramıza sonradan katılan arkadaşlarımdan ist olanlar kimler...belki buluşuruz... inş
esra yağmur-------BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYE
bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK
ellot cnm istanbulda oturan arkadaşlarımız..sen hangi semttesin..kızlar aramıza sonradan katılan arkadaşlarımdan ist olanlar kimler...belki buluşuruz... inş
Ayyyy inanmıyorum! bir harika! internette görmüştüm resmini,kaça almış acaba biliyor musun canım?güle güle kullansın bebeişin,güzel güzel uyusun inşallah.anneannede sepet yatak almış o kadar şekerki:)))
CNM TEŞEKKÜR EDERİM ŞÜKÜR AZALDI... BU SÜNNET OLAYINDADA CNM BEBEKKEN YAPTIRDIĞINDA %20 DAHA AZ ENFEKSİYON KAPMA RİSKİ VAR..HATTA PALSTİK KISKAÇ YÖNTEMİ İLE 1 HAFTADA DÜZELİYO.. VE ENFEKSİYON HİÇ KAPMIYO.. BÜYÜYÜNCE BİLMİYORUM YA KOLAY OLCANI DÜŞÜNMÜYORUM SÜNNET DÜĞÜNÜNÜ BİLİNÇLENİNCE YAPTIRIRIZ DİYORUM...
CNM BEN 08.08.08 EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ SENİNDE YAKIN SANIRIM BİZİMKİNE...BİZDEDE ÖYLE OLDU EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDEN SONRA ÖĞRENDİK VE 2. YILIMIZI BİTİRDİK..
CNM BASTONLARI TERCİH ETMİYORUM.. ONLAR ÇİFT TARAFLI KULLANILIYOMU ACABA...İLK ÖNCE BEBEĞİN YÜZÜ SANA BAKMALI Bİ BEBEK ARABASINDA EN ÖNEMLİ ŞEY OBİRAZ BÜYÜK OLSALAR MANTIKLI AMA BEBEKLERDE TERCİH ETMEM ŞAHSEN
CNM İSTANBULUN NERESİNDESİN...BİZ ÇOK KONUŞTUK BULUŞMAK İSTEDİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZ VAR..MALUN YENİ ÖZGÜRLÜĞÜME KAVUŞTUM..NE GÜZEL OLUR VALLAHİ YA...ORTAK Bİ ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE
Canım bende Tuzla'da oturuyorum.. Evlenmeden önce avrupa yakasında oturuyodum beyoğlu şişli beşiktaş kadıköy civarlarında buluşmak mantıklı olabilir :13:esra yağmur-------BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYE
bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK
bastonlar çift tarflı dönmüyor,çatlak kremi alan varmı?kaçlira? doktorum bitane yazdı bana fitolastin jel diye çok ettkili dedi,internette baktım 50milyondan başlıyor
sünneti bende bi sorun olmazsa büyüüynce yaptıracam eşim düğün yapmam diyor zaten doğunca sünneet olursa ilerde hiç ikna edemem süğnnet olmuş çocuğa ne düğünü der,o yüzden düşünmüyorum
anneannede sepet yatak almış o kadar şekerki:)))
Ayyyy inanmıyorum! bir harika! internette görmüştüm resmini,kaça almış acaba biliyor musun canım?güle güle kullansın bebeişin,güzel güzel uyusun inşallah.
ayy sepeet çok ciciymiş..tam istediğim gibi ama ben almıyacağım,bir arkadaşımınkini kullanacağım..
tekstilini bulabilirim inş.böyle sade ve şık istiyorum
cnm yok bu liste oluştu ama buluşma yapamadık bi türlü... Talep olursa neden buluşmayalım ki..bence yeterli samimiyeti ve muhappeti yakaladık die düşünüyorumoooooo çok hızlısınız kızlar.ellot:sarıyer
esracım görüşemiyoruz ne zamandır sitenin yeni hali insanı çileden çıkarıyor
Benimde oğluşum olsaydı 40'ı çıkmadan sünnetini yaptıracaktık, hem bildiğim kadarıyla anestezi de gerekmiyor hatta yeditepe üniversitesi hastanesinde yaptıracaktım
Canım bizim evlilik tarihimizde 24.08.08'diHamile olduğumu 18.08.10'da gece 03:40 'ta öğrendim
Canım bende tuzla'da oturuyorum.. Evlenmeden önce avrupa yakasında oturuyodum beyoğlu şişli beşiktaş kadıköy civarlarında buluşmak mantıklı olabilir :13:
Ben doktorumdan çatlaklar için bişi istemedim kendim sebamed fine&sensitive losyon ve çörekotu-badem-kakao yağı karışımı kullanıyorum
sebamed losyonu 20 liraya almıştım diğer karışımlarıda 15 tl ye aldım3. Aydan beri haftada en az 3 kere kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?