- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.781
internetten mi acaba dedim.istanbulda nerde var acaba?vallahi bayıldım tek kelimeyle harika!canım bilmiyorum biraz evvel aradım sormak için fiyatını ama duymadı işyerinde yoğun bugün sanırım işleri.. ama akşam öğrenir sölerim size olur mu... bimbo bebe diye bir magazadan almış bursada..
angel,hayırlı olsun canım bebeşin yeni cicileri..çok da uyguna almışsın..
sepetin fotosu yokmu,bende onu merak ettim...
SEKSENLİ YILLARDA ÇOCUK OLMAK
canım süperdi yaa.... hepsini hatırlıyorum :)))
internetten mi acaba dedim.istanbulda nerde var acaba?vallahi bayıldım tek kelimeyle harika!
internetten mi acaba dedim.istanbulda nerde var acaba?vallahi bayıldım tek kelimeyle harika!
cnm yok bu liste oluştu ama buluşma yapamadık bi türlü... Talep olursa neden buluşmayalım ki..bence yeterli samimiyeti ve muhappeti yakaladık die düşünüyorum
evet cnm görüşemiyoruz yaAy aramızda pek gün yokmuş... Bende 21.08 saat 8.35 te öğrendim..cumrtesiyle bindim arabaya nöbetçi eczane aradım o ayda hiç umudum yoktu çünkü garip gelecek ama eşimle 1 kere yakınlaştım Oda tatildeydi... Kısmet olcak ya yarabbim... Yumurtaya can veren rabbim... Bizede bi civciv yolladı
anneannede sepet yatak almış o kadar şekerki:)))
internet sitesi var ama mağaza sadece Bursadaymış..
ben de çok beğendim,daha çok ürün beğendim hatta ordan ama gel görki bağenmekle kalıcaz,Bursada olmak istedim biran..tekstillerine de bayıldım..çok güzel bir mağazaymış
canım sana yazmıştım yukarıda alıntı yapmamışım bu bilgisayara uyuz oluyorum bazen yavaşlıyor
kızlar az önce dişçiden geldim... dişime kanal tedavi yaptı... umarım bir sorun çıkmaz... hamile kaldığımdan beri dişlerime bişeyler oluyor...((( 20 yaş dişimde tedaviye başlayacağım günü çıkmıştı suratım şişmişti kocaman (( 36 yaşından sonrada komik oluyor yahu....
yani internetten de istesek bursa dan gelcek öle mi?internet sitesi var ama mağaza sadece Bursadaymış..
ben de çok beğendim,daha çok ürün beğendim hatta ordan ama gel görki bağenmekle kalıcaz,Bursada olmak istedim biran..tekstillerine de bayıldım..çok güzel bir mağazaymış
ayy kardeşimde açmıyor telefonu.. mağazayı arasak bilgi verirlermiki acba
Katara_ang cnm bizim yazlıkta yani balıkesir_akçaydada faytona deveye bindirirler... Orda çok önem veriliyo bu tarz şeylere...isterim oğlumu gezsin eğlensiz vs ama eşimin ailesi bu konularda farklı düşüncelere sahip..haliyle sadeleştiriyoruz bizde bişeyleri...
geçmiş olsun canımkızlar az önce dişçiden geldim... dişime kanal tedavi yaptı... umarım bir sorun çıkmaz... hamile kaldığımdan beri dişlerime bişeyler oluyor...((( 20 yaş dişimde tedaviye başlayacağım günü çıkmıştı suratım şişmişti kocaman (( 36 yaşından sonrada komik oluyor yahu....
yani internetten de istesek bursa dan gelcek öle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?